Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 220 άτομα (27 μέλη και 193 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
Αυτη σταμάτησε αδερφέ? Αδύνατη με κοντό μαλι δεν είναι?
Θειτσα της διπλανης πορτας.
Βυζακι και κωλαρακι καλοστεκουμενα για την ηλικια της.Φουντιτσα μικρη στο μουνακι της για να μην την γλειφουνε.Συνηθως κανει καλουτσικο προγραμμα με τελειωτικο στο στομα.

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ
Σήμερα το πρωί, αφού δεν είχα δουλειά, επισκέφθηκα την Μιλένα στο Δ27 . Μαζί της ήταν και η Βικτώρια. Ήταν η δεύτερη φορά που πάω με Μιλένα.
Τώρα όμως πήγα για έναν μόνο σκοπό: πίπα και μόνο πίπα.
Ότι όνειρα είχα δει, έγιναν πραγματικότητα. Θα σταθώ σε τρία σημεία:
Πρώτο το ατελείωτο γλυψιμο στα αρχιδακια μου, πράγμα που με φτιάχνει πολύ.
Δεύτερο, η πολύ βαθιά πίπα, μέχρι τέρμα, και τρίτο το τελείωμα μέσα στο στόμα,ενώ το είχε τέρμα μέσα. Κόντεψε να πνιγεί είναι η αλήθεια, αλλά δεν το άφησε να βγει καθόλου. Ωραία φάση.
Να πω βέβαια, ότι όταν πήγα ήταν σε δωμάτιο, ένας ακόμα περίμενε σε άλλο δωμάτιο και ακόμα δύο περίμεναν στο σαλόνι για Μιλένα. Θα έκατσα κάνα 40' λεπτο σίγουρα. Πρώτη φορά να κάτσω να περιμένω τόσο , συνήθως όταν βλέπω μεγάλη αναμονή την κάνω.
Καλό υπόλοιπο βραδιού σε όλους.
Και μία πληροφορία, αύριο θα είναι από τις 5 και μετά, όπως μου είπε.

barbalambros

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,
Βολτίτσα σήμερα σε Διδυμου 27 με 3 κοπέλες: Τανια ξανθιά milf βυζαρού 3,5-4 full με λοκο - Μιλένα μελαχρινή Ψηλή milf full - Βικτωρια νεαρή βυζού στρουμπουλή, δεν πέρασα με καμία λόγω πολυκοσμίας και συνέχεια Φιλιππιδου 11 κάτω Τάνια ακα bj και πάνω Άννα (=Αλεξάνδρα)ακα bj όπου πέρασα πολύ καλά, με πάρα πολύ τίμια προσπάθεια και επαγγελματική συμπεριφορά.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.703
Πόντοι
2.846
...μαλλον οι εισπραξεις θα ειναι μηδαμηνες.Οταν δεν υπαρχουν λεφτα,υπαρχουν νευρα...
Υπάρχουν νεύρα αλλά αν είχαν στοιχειώδη λογική θα έπρεπε να ευχαριστήσουν τον πελάτη για να ξαναπάει. Όχι να τον διώχνουν, όταν η πελατεία είναι μειωμένη.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Βγαίνουν ένας ένας η λογαριασμοί από επαγγελματίες καί όχι από ιδιώτες συναγωνιστές.
Εγώ αυτό κατάλαβα.
Δεν είναι καί τόσο καθαρά τα πράγματα εδώ μέσα..

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.347
Πόντοι
13.636
Η κατάσταση απόψε δράμα....
Ξεκίνημα με...
-Τροφωνίου 13 πάνω....
Αντί για την Λατίνα είδα την Αλβανα... Τον πουλο
Λέω δεν μπορεί θα γυρίσει ο τροχός... Αρχιδια

Δευτέρη στάση
-φυλής 59 για επάνω Λατίνα...
Π... ες Μπλε κλειστό
Τρίτη στάση...
-Φωκαιας 25 πάνω εδώ είμαστε λέω ανοιχτό...
Καταλάβατε έτσι....
Α.... α Καπαμα
Κλεισμενη λέει για μισή ώρα...
Μετά από 20 λεπτά που πέρασα μου είπε πάλι το ίδιο ποίημα.... Χαχαχα
Φυλής πολλά κλειστά και από τα νεύρα σκοτωνω άνθρωπο.
Τελικά η Θεία φώτιση!!!!

-Βέργας 3
Η απίστευτη Γλορια!!!
Σε bbj 69 φιλάκια σε μένα!
Παλιά γνώριμη από το Φυλής 81 που ξεκίνησε μαζί με άλλες ρομαντικες υπάρξεις!!!
Στο 15' σψυριξε η λήξη με μια τεράστια ανακούφιση.
ΑΞΙΑ η κοπέλα και πολύ καλός χαρακτήρας! Ψυχουλα!
Τέλος

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Χθες μετα τα μεσάνυχτα με έπιασε η πορνοδιαθεση και πήγα πρώτα Μαραθώνος ίσογειο η Χριστίνα η οποία κάνει Ελευθερη πίπα τέλος στόμα... Αλλά είναι γιαγιουλα . Στο μεσαίο μια με τούρκικο όνομα μελαχρινή μέχρι 25 με διάφορα τατου... Και στο γωνιακό η μαρτα ουκρανεζακι χαμογελαστό με φανταστικά ολοστρόγγυλα βυζάκια... Όπως καταλαβαίνετε μπήκα και η κοπέλα είναι καλή μέσα με πίπα ελεύθερη και είναι χαλαρή γενικά...όμως η Κάκια τσατσά χτυπάει στο 10λεπτκ και πιεστικε η μικρή. Μετά πάω στην Μιλένα στο Κωνσταντινουπόλεως 166 τον πάνω. Καλή και δεκτική αλλά χωρίς κανένα προκαταρκτικό χάδι άρχισε μια πίπα άνευ που αναρρωτιομουν αν είχε γυαλοχαρτο στη γλώσσα της.ειλικρινα δεν μπορώ να πιστέψω πως αποφασίζουν να γίνουν πουτανες χωρίς να ξέρουν πώς να καβλωσουν εναν αντρα και να πάρουν μια πίπα η οποία δεν θέλει κόπο αλλά χαλαρό τρόπο.. τέλος με έσωσε η Αλεξάνδρα χωματιανου . Η κοπέλα είναι μια όαση στην φολιλα όλων των οίκων ... Καθεται και σε γλύφει ολόκληρο με χάδια και φιλιά και ανασταίνει και νεκρούς. Έχει πάει κανείς με Χριστίνα Μαραθώνος ? Ξέρει τουλάχιστον να πάρει μια πίπα? Εδώ να πω για τις πιο μεγάλες σε ηλικία που δουλεύουν στην πιάτσα . Τι παράδειγμα Ιωαννίνων ότι καμία δεν ξέρει να πάρει πίπα η μπορεί να βαριέται? Η οδύσσεια μιας πίπας λοιπόν.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
...μαλλον εχουν μαθει οι παλαιμαχες οτι ο κουλης μοιραζει επιδοματα και δωρα και ηρθαν για αφαιμαξη...θα τιμηθει!!!

...για οποιον ενδιαφερετε το Διδυμου 27 εχει φουλ ροστερ με Βικτωρια,Τανια,Μιλενα.Υποτονικη κινηση με ανετη διαθεσιμοτητα δωματιων- κορασιδων.Εγαμευθει η Βικα η οποια νομιζω οτι ασχημηνε λιγο.Λιγο το αδυνατισμα,λιγο τα γκριζαρισμενα λειψα της δοντια,καπου την ειδα περιεργα αλλα την κουτουπωσα με σχεδον ερωτικη ευλαβεια.Το τσιμπουκι της υγρο,ζεστο,βαθυ λαρυγγωτο με εναλαγες ταχυτητας και κουτωπωμα σε δυο στασεις.Ιεραποστολικο με πολλα γλωσσοφιλα χωρις εσανσς πουτσιλας και μετα ντογκυ στα 4 κοπανημα γιατι πολυ ερωτευτηκαμε....
Καλησπέρα σε όλους στο Διδυμου 27 εμφανίστηκε και νέα κοπέλα η Αλεξάνδρα (νέα κοπέλα προς BBW) την έχει δοκιμάσει κανείς?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πορνοπέρασμα στην δεύτερη βάρδια

Φωκαίας 86Β Σάρα "Ρουμάνα" από τα Τίρανα μαυρομάλλα νταρντάνα μέτρια, την είχανε κλείσει και 20λεπτο και περίμενα γεμάτο 10λεπτο για να δω μιας και δεν την είχα ξαναδεί.

ΌΛΑ τα απέναντι 65άρια,71,69, 67 κλειστά.

Το 84 ισόγειο είχε μόλις κλείσει κατά τις 22:00 το βράδυ.

84 όροφς και 86 όροφος ανοιχτά αλλά δεν ανέβηκα.

Φωκαίας 17άρια κλείσανε πριν τις 22:00 ενώ το 19 ήταν ανοιχτό μάλλον με Ρίτα.

Φωκαίας 25 όροφς ανοιχτό με μία μαυρομάλλα λατίνα πιτσιρίκα και την τσατσά που δούλευε με Μαριάννα λατίνα στο Φυλής 105 το καλοκαίρι που πρήζει λίγο αρχίδια. "Εσύ ξανα ανέβηκες μου λέει , βόλτες κάνεις;"
Λογαριασμό θα σου δώσουμε μωρή φαφούτα; :jerking:

Φωκαίας 25 ισόγειο με Σάρα

Φωκαίας 27άρια όλα ανοιχτά, σκαλάκια με Άννα Κου, υπόγειο με Ναταλί μιλφ και μία άλλη μιλφ που μου έπιασε τον πούτσο και μετά τα μούτρα ενός συναγωνιστή. Μην στεναχωριέσαι φίλε, είμαι καθαρός. Όροφο δεν ανέβηκα.

Πρώτη φορά είδα τα Λιοσίων 73άρια ΚΛΕΙΣΤΑ. Α και Β λοιπόν κλειστά και με ειδοποιήσανε από το κοντρόλ, άγνωστο αν θα ανοίξουνε και μετά τις 12.

Τα Χωματιανού ανοιχτά και τα δύο κλασσικά ο όροφος με Αλεξάνδρα.

~Ενημέρωση από το κοντρόλ πως τα Λιοσίων θα ανοίξουν 3η βάρδια. :coffee:
Στο Βέργας 3 ήταν το αριστερό ανοιχτό την ώρα που έφτασα, με Νάταλι, πιτσιρίκα με τατού και αρκετά πιασίματα, η οποία δούλευε και ένα φεγγάρι για αρκετό καιρό στο Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφο. Ακόμα πρέπει να παίζει μερικές βάρδιες εκεί.

Στα Μαραθώνος τίποτα το αξιομνημόνευτο.

Στο Βέργας 7 υπόγειο πέτυχα την Λάνα που ήθελα να δοκιμάσω.
Ρωσίδα μελαχρινή, κανονικό κορμί, βυζάκι άσσο, κόκκινο κραγιόν και τα μαλλιά αλογοουρά.
Μόνο μείων η επικοινωνία που δεν μιλάει ούτε Αγγλικά, παρά μόνο Ρώσικα.
Κατά τ'άλλα δεκτική στο γλειφομούνι και στο δαχτυλάκι. Δεν έχει φοβερή συμμετοχή, περισσότερο ακολουθεί που δεν με χαλάει καθόλου.

Θα γράψω κριτική για την Λάνα, όταν την ξαναπάρω δεύτερη φορά για πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Είναι αρκετά στενή και δεν χρησιμοποιεί καθόλου τζελ.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.267
Πόντοι
201
Έχω καιρό να δω αναφορά στην Αντριάννα από χρωματιανου 11. Αύριο πρωί θα βγω μια τσάρκα. Να πάω από Αντριάννα, ή να πάω στο στανταρακι πλέον Άννα μιλφ από Ιωαννίνων 3?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Καλησπερα μωρακια καλο Σαβατο να εχετε θα ειμαι κοντα σας με πολυ ορεξει σημερα απο της 6 το απογευμα μεχρι της 5 το πρωι οδος Βεργας 7 στο μωβ κτιριο πανο

Αυτό με τα σκαλοπάτια που στο κουδούνι γράφει φραπόγαλο 3€ ;;;;;; :think:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.600
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΠΟΥΤΣΑΚΛΙΔΕΣ :wanker: :wanker: :wanker:

Επειδη εχει γινει ενημερωση για την 2η βαρδια σε Φυλ+Λιοσ απλα θα συμπληρωσω:2on1:

1900 σκαω Λιοσιων,ευτυχως κ τα 2 Λιοσ73 ηταν κλειστα,ενω το καφενειο που προσφερει μονο φραπε,Βεεγας 7Ανω,ειχε πολυ κοσμο.5 ατομα σαλονι+2 πορτες δοματιων κλειστες!!!
Τι μασταρια:jade: εχει η 2τσα:embarrased:
Με τοσα λεφτα η ψιψινα καλο θα ηταν να παρει μια νεα φουστα:birdman:
Στο Υπ μια στρουμπουλη οπως κ στο απεναντι Βεργας6Υπ,το Ανω ανοιχτο.
2 κοπελες κ στο Βεργας3 μια δεξια μια αριστερα.
Β5 κ σκαω Φυλ.
1945 κατηφοριζοντας την Φωκ σκεφτωμουν που ειναι ο πατος αυτης της πορδελοκαταστασης:(:(:(
Μπιλιαρδαδικο ολα κλειστα,κατα τις 2100 ομως,ειδα την υπογα ανοιχτη αλλα κ το σπιτακι με εισοδο στην Φυλ ανοιχτο χωρις φως με σκαμπο κυβο στην πορτα.
Φυλ66+τα 2 ανοιχτα
Φωκ13Ισιγειο ανοιχτο
Φωκ17Ισογεο ανοιχτο οπως κ το 19
Στο Φωκ25Ανω περασα υπεροχα με την νεα Λατινα την Λινα:smitten::smitten::smitten:
Σωμα σφριγηλο κ καθαρο με ωραια τατου κ ενα νιμου ονειρο.:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Σαρκωδες κ σφιχτο το οποιο οργωσα ενω ηταν τανασκελα.Κατα το σφυροκοπημα πλημμυριζε με νεανικα μουνοζουμα τα οποια ο ΜητσοςΧΧΧ θα λαχταρουσε οπως η ερημος την βροχη.:happy::happy::happy:
Απο την καυλα της μου νυχιαζε ελαφρα την πλατη:kneel::kneel::kneel:
ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΑΤΙΝΑ ΘΕΑ:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Φιλλ+τα 2 ανοιχτα
Φυλ105+τα 2 κλειστα
Φυλ109+τα 2 ανοιχτα
Μερακλοσπιτο Φυλ ανοιχτο

Αυτα απο μενα τυποι:grouphug:ελπιζω να βοηθησα.

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.011
Πόντοι
3.436
Σήμερα δοκίμασα την Λάουρα στο Φυλής 84 στο πάνω το βραδάκι και δυστυχώς ήταν πολύ μέτρια. Όμορφη κοπέλα καλοχτενισμένη και περιποιημένη αλλα ατσούμπαλα πιασίματα στον κώλο. Μια εντελώς τυπική και άνοστη εξυπηρέτηση μιας
συμπαθητικής φάτσας σε (τουλάχιστον) καθαρό δωμάτιο.
λες για μια κοκκινομαλα μηπως μαλλον Αλβανιδα? δεν ειναι ασχημη αλλα οντως ειναι λιγακι ψυχρη....και γω δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα....

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
ειχε γραφτει εδω πριν μερικες μερες οτι αρχες Δεκεμβρη θα ξεκινησει η μαυρουλα η Μπιουτι μαλλον Φ65β βραδυ...εφτασε λοιπον ο Δεκεμβρης...τι εγινε λοιπον τελικα? αν δεν ξερει κανεις να πει αυριο Σαββατο θα παω μια βολτα να δω και θα γραψω....
Ωχ πάλι τα ίδια "μοντέλα" θα έρθουν φίλε? Φήμες λένε ότι το έσκασε στην ζούγκλα.

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Βγαίνουν ένας ένας η λογαριασμοί από επαγγελματίες καί όχι από ιδιώτες συναγωνιστές.
Εγώ αυτό κατάλαβα.
Δεν είναι καί τόσο καθαρά τα πράγματα εδώ μέσα..
αναμενόμενο είναι φίλε.
οι επαγγελματίες σταθεροί μένουν, οι συναγωνιστές μειώνονται γιάτι δεν υπάρχει λόγος να ενημερώνεις πλέον.

η 1η φορά στα 20 χρόνια που πάω στις πουτάνες, και έχω 100€ για πόρνιασμα και βαριέμαι να κατέβω.

Τελευταία τροποποίηση:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.080
Πόντοι
2.836
Πέρασα χθες για Εβε περι τις 14:00. Ήταν κλειστά. Είπα: "δεν παω να δω το ανατολίτικο από κάτω;"... για να περασει η ώρα!
Βγαίνει η τσατσά και αναφέρει τη λέξη στουντιο, με ότι άλλο επακόλουθει... Μου δείχνει και τον τιμοκατάλογο. Πλέον δεν είναι σε χειρόγραφο χαρτί όπως στην Αχαρνών 85.
Βγαίνει το ζυμαρακι Ασιατακι και κωλοτριβεται στον μπουτζο μου. Γυρνάει το πρόσωπο της δίπλα και πολυ κοντά στο δικό μου. Αντικριζω ΧΑΛΙΑ οδοντοστοιχία και βρωμαγε και το στόμα της!
Λέω από μέσα μου "Παναγία μου!! " κι ας είμαι και Άθεος!
Την έκανα μπουχός!
Βγαίνοντας βγήκε κι ένας συναγωνιστής από το δωμάτιο. Των ρώτησα πως πηγε και μου είπε ΜΑΚΡΙΑ!! ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ 30€!!
Αυτή η Ασιατικη αλυσίδα που παιζει και στον Κεραμεικό πρέπει να αλλάξει ρότα!
Ή να φέρει ωραία ανατολίτικα μουνακια που ο μέσος Έλληνας μπουρδελιαρης διψάει ή να τις στείλει στο 10αρικο στο Μετάξι μήπως και βγάλουν κανα μεροκάματο (αλλά και παλι τέτοια μπαζα που είναι...δυσκολα).Αλλά εγώ ουτε στο 10αρι δεν θα τον έδινα!
Πράγματι έτσι είναι πήγα και εγώ προχθές για Εβελίνα ,αλλά ήταν η Μαρία, και κάτω αυτή: Έφυγα αμέσως, (φαίνεται φόλα ολικής).

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
αναμενόμενο είναι φίλε.
οι επαγγελματίες σταθεροί μένουν, οι συναγωνιστές μειώνονται γιάτι δεν υπάρχει λόγος να ενημερώνεις πλέον.

η φορά στα 20 χρόνια που πάω στις πουτάνες, έως 100€ για πόρνιασμα και βαριέμαι να κατέβω.
Ναι,εδώ μέσα είναι ένας μικρόκοσμος και αντιπροσωπεύει ακριβώς την πραγματικότητα.
Εγώ ήμουν λίγο ρομαντικός και λάθος μου να περιμένω από εδώ κάτι διαφορετικό.
Σε μια κοινότητα πού δεν θα άφηναν καθαρή νταβαδες και πουτανες .

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
ΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΠΟΥΤΣΑΚΛΙΔΕΣ :wanker: :wanker: :wanker:

Επειδη εχει γινει ενημερωση για την 2η βαρδια σε Φυλ+Λιοσ απλα θα συμπληρωσω:2on1:

1900 σκαω Λιοσιων,ευτυχως κ τα 2 Λιοσ73 ηταν κλειστα,ενω το καφενειο που προσφερει μονο φραπε,Βεεγας 7Ανω,ειχε πολυ κοσμο.5 ατομα σαλονι+2 πορτες δοματιων κλειστες!!!
Τι μασταρια:jade: εχει η 2τσα:embarrased:
Με τοσα λεφτα η ψιψινα καλο θα ηταν να παρει μια νεα φουστα:birdman:
Στο Υπ μια στρουμπουλη οπως κ στο απεναντι Βεργας6Υπ,το Ανω ανοιχτο.
2 κοπελες κ στο Βεργας3 μια δεξια μια αριστερα.
Β5 κ σκαω Φυλ.
1945 κατηφοριζοντας την Φωκ σκεφτωμουν που ειναι ο πατος αυτης της πορδελοκαταστασης:(:(:(
Μπιλιαρδαδικο ολα κλειστα,κατα τις 2100 ομως,ειδα την υπογα ανοιχτη αλλα κ το σπιτακι με εισοδο στην Φυλ ανοιχτο χωρις φως με σκαμπο κυβο στην πορτα.
Φυλ66+τα 2 ανοιχτα
Φωκ13Ισιγειο ανοιχτο
Φωκ17Ισογεο ανοιχτο οπως κ το 19
Στο Φωκ25Ανω περασα υπεροχα με την νεα Λατινα την Λινα:smitten::smitten::smitten:
Σωμα σφριγηλο κ καθαρο με ωραια τατου κ ενα νιμου ονειρο.:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Σαρκωδες κ σφιχτο το οποιο οργωσα ενω ηταν τανασκελα.Κατα το σφυροκοπημα πλημμυριζε με νεανικα μουνοζουμα τα οποια ο ΜητσοςΧΧΧ θα λαχταρουσε οπως η ερημος την βροχη.:happy::happy::happy:
Απο την καυλα της μου νυχιαζε ελαφρα την πλατη:kneel::kneel::kneel:
ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΑΤΙΝΑ ΘΕΑ:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Φιλλ+τα 2 ανοιχτα
Φυλ105+τα 2 κλειστα
Φυλ109+τα 2 ανοιχτα
Μερακλοσπιτο Φυλ ανοιχτο

Αυτα απο μενα τυποι:grouphug:ελπιζω να βοηθησα.

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
Άρχοντα στο τσακ με πρόλαβες.
Είχα περάσει νωρίτερα από το φωκ 27 και μου λέει η τσατσά ότι είναι σε πρόγραμμα μίας ώρας.
Έφυγα και μετά από ώρα ενώ είχα αποφασίσει πού θα πάω, σκάει το μύνημα σου.
Γυρίζω και περιμένω.
Τι όμορφο λατινακι είναι αυτό.
Μέσα πολύ ζέστη με αγκάλιασε με φίλησε και κάναμε ένα σεχ όνειρο.
Ωραίος τυπε..

• Like
Αντιδράσεις: 968
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom