Πορνοπέρασμα στην δεύτερη βάρδια
Φωκαίας 86Β Σάρα "Ρουμάνα" από τα Τίρανα μαυρομάλλα νταρντάνα μέτρια, την είχανε κλείσει και 20λεπτο και περίμενα γεμάτο 10λεπτο για να δω μιας και δεν την είχα ξαναδεί.
ΌΛΑ τα απέναντι 65άρια,71,69, 67 κλειστά.
Το 84 ισόγειο είχε μόλις κλείσει κατά τις 22:00 το βράδυ.
84 όροφς και 86 όροφος ανοιχτά αλλά δεν ανέβηκα.
Φωκαίας 17άρια κλείσανε πριν τις 22:00 ενώ το 19 ήταν ανοιχτό μάλλον με Ρίτα.
Φωκαίας 25 όροφς ανοιχτό με μία μαυρομάλλα λατίνα πιτσιρίκα και την τσατσά που δούλευε με Μαριάννα λατίνα στο Φυλής 105 το καλοκαίρι που πρήζει λίγο αρχίδια. "Εσύ ξανα ανέβηκες μου λέει , βόλτες κάνεις;"
Λογαριασμό θα σου δώσουμε μωρή φαφούτα;
Φωκαίας 25 ισόγειο με Σάρα
Φωκαίας 27άρια όλα ανοιχτά, σκαλάκια με Άννα Κου, υπόγειο με Ναταλί μιλφ και μία άλλη μιλφ που μου έπιασε τον πούτσο και μετά τα μούτρα ενός συναγωνιστή. Μην στεναχωριέσαι φίλε, είμαι καθαρός. Όροφο δεν ανέβηκα.
Πρώτη φορά είδα τα Λιοσίων 73άρια ΚΛΕΙΣΤΑ. Α και Β λοιπόν κλειστά και με ειδοποιήσανε από το κοντρόλ, άγνωστο αν θα ανοίξουνε και μετά τις 12.
Τα Χωματιανού ανοιχτά και τα δύο κλασσικά ο όροφος με Αλεξάνδρα.
~Ενημέρωση από το κοντρόλ πως τα Λιοσίων θα ανοίξουν 3η βάρδια.
Στο Βέργας 3 ήταν το αριστερό ανοιχτό την ώρα που έφτασα, με Νάταλι, πιτσιρίκα με τατού και αρκετά πιασίματα, η οποία δούλευε και ένα φεγγάρι για αρκετό καιρό στο Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφο. Ακόμα πρέπει να παίζει μερικές βάρδιες εκεί.
Στα Μαραθώνος τίποτα το αξιομνημόνευτο.
Στο Βέργας 7 υπόγειο πέτυχα την Λάνα που ήθελα να δοκιμάσω.
Ρωσίδα μελαχρινή, κανονικό κορμί, βυζάκι άσσο, κόκκινο κραγιόν και τα μαλλιά αλογοουρά.
Μόνο μείων η επικοινωνία που δεν μιλάει ούτε Αγγλικά, παρά μόνο Ρώσικα.
Κατά τ'άλλα δεκτική στο γλειφομούνι και στο δαχτυλάκι. Δεν έχει φοβερή συμμετοχή, περισσότερο ακολουθεί που δεν με χαλάει καθόλου.
Θα γράψω κριτική για την Λάνα, όταν την ξαναπάρω δεύτερη φορά για πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Είναι αρκετά στενή και δεν χρησιμοποιεί καθόλου τζελ.