George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.084
- Πόντοι
- 1.056
και θα βαλει λουκέτο στα στούντια.
Γιατι δουλευουν;
Μυγες χτυπανε..
Να κατεβασουν τιμες τωρα!
και θα βαλει λουκέτο στα στούντια.
Συμφωνώ και προσθέτω να κάνει κάτι και με τις βάρδιες. Δεν μπορούμε όλοι να πάμε μεταμεσονύκτιες ώρες ή μόνο σ/Κ και να περιμένουμε με γεμάτα δωμάτια + ουρά στο σαλόνι.Εγω θα πρότεινα στην αγαπημενη μας Σαμπινόψιψινέλ μας να βαλει στο προγραμμα της εξτραδακια.
+10ε γλωσσοφιλα +10ε ελευθερο τσιμπούκι. Πας δίνεις 40ε και γαμας κανονικα σαν άνθρωπος, αν το κάνει θα γίνει η πιο περιζήτητη πορνη των Αθηνών και θα βαλει λουκέτο στα στούντια.
Εγώ πήγα μία φορά παλιά και είδα ένα ωραίο κορίτσι μεν, αλλά καυλοραπανο δε, δεν πέρασα από διαίσθηση...με τόσα που ακούω θέλω να τη δοκιμάσω αλλά οι ώρες που δουλεύει είναι απαγορευτικές, ας αλλάξει λίγο το πρόγραμμα για εμας που έχουμε υποχρεώσεις..Συμφωνώ και προσθέτω να κάνει κάτι και με τις βάρδιες. Δεν μπορούμε όλοι να πάμε μεταμεσονύκτιες ώρες ή μόνο σ/Κ και να περιμένουμε με γεμάτα δωμάτια + ουρά στο σαλόνι.
Σταθερή ΑΞΙΑ ο φραπέ συναγωνιστή και από τον lengentary Λέντζο !!Πλακα πλακα το χει καμει!!!
Αν κ πιστευω στον φραπε κ μονοSabina - Page 4 - bourdela.com forum
Ξέρει κανείς από τις επισκέψεις σας αν η Sabina επέστρεψε από τις διακοπές?www.bourdela.com
Έχω και μια άλλη ιδέα. Θα σκιζουμε το σαμπινακι ο φραπες στη γωνία στο δωμάτιο θα γεμίζουμε τα βυζάκια τις χυσια και αυτός σαν καλός υπηρέτης θα την καθαρίζει με την γλώσσα του+10 ευρώ ο φραπές στο δωμάτιο να παίρνει μάτι
Ερώτηση από θέμα μάρκετινγκ και μόνο.
Η Σαμπινα είναι η μόνη κοπέλα που κάνει προώθηση εδώ? Από αυτές που δουλεύουν στα ρδελαμπου εννοώ.
Καλησπέρα είναι η ίδια.Τυπε Μαρίνα ή Μαριάννα?
Μπορείς αν θέλεις να μας την περιγράψεις πως είναι εμφανισιακά?
Ποια από τις δύο, μιλφ ή γκιλφ?Νικη απο Αλκαμενους γνωριζουμαι τ εχει γυνει???????
Εγώ θα έλεγα ότι την ζημιά την έχουν κάνει τστατσαδες και νταβαδες τον γύρο μπουρδελον.Ερώτηση από θέμα μάρκετινγκ και μόνο.
Η Σαμπινα είναι η μόνη κοπέλα που κάνει προώθηση εδώ? Από αυτές που δουλεύουν στα ρδελαμπου εννοώ.
εγώ έκανα αναφορές σε άτομα που συνεχώς φέρονταν σαν τον "Τάκη Τσουκαλά" όσον αφορά το θέμα της Σαμπίνας που σημειωτέων δεν έχω περάσει μαζί της ποτέ!Αν κάνεις ερωτήσει μήπως ξέρει κανείς ποτέ δουλεύει.... πέσαν και σε φάγανε.
Καί όποιος έχει πάρει το μέρος της ,τον λένε Νεσκαφε και τον χλευάζουν.
Ιδού το αποτέλεσμα...