Παρασκευή στην δουλειά και ενώ την Πέμπτη βράδυ είχα αδειάσει σε λιγότερο από 5λεπτο με την "Μαρίνα!?" στο πορνοmall μέσα δεξιά (λέτε να μετατρέπομαι σε Πακιστανό?), είχα όρεξη για Λατίνα, έλεγα να πάω προς Φυλής αλλά επειδή ήμουν με τα μέσα, το Μετάξι βόλευε ποιο πολύ (δεν αλλάζω γραμμή).
Κατεβαίνω κατά τις 18:40 , γινόταν της πουτάνας (pun intended) από κίνηση σε Αχιλλέως και Κολωνού η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε μέχρι Κεραμεικού τουλάχιστον, σε σημείο που λέω όλο και κάποιος γνωστός θα με δει να μπαίνω στα σπιτάκια ^^.
Ήθελα να πάω στο Κ27 ισόγειο (καθώς την Τζίνα που είναι μόνιμη στην υπόγα την έχω πάρει 3 φορές και ενώ δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ ο χώρος με ξενερώνει αρκετά),σβηστό το φωτάκι οπότε ανεβαίνω και στον όροφο να δω αν παίζει κάτι, τζίφος , αλλαγή βάρδιας ανακοινώνει ο καραφλός αλλά σχετικά νεαρός τσάτσος , αποφασίζω να κάνω μία βόλτα γιατί ήθελα οπωσδήποτε να ρίξω έναν, αλλά και στα Ι44-46 κλπ. μάλλον γινόταν αλλαγές με ανοιχτές πόρτες αλλα κλειστά φωτάκια.
Είχε πάει 19:00++ και επιστρέφω Κ27 ισόγειο οπού άναψε το λαμπάκι , καμιά 10αριά άτομα σαλόνι να περιμένουν ήδη , λέω ώχ , κάθομαι και εγώ , και ακούω τον τσάτσο από μέσα να φωνάζει "τώρα παιδιά , θα γαμήσετε όλοι" , τι cult καταστάσεις ζω σκέφτομαι από μέσα μου.
Μετά απο λίγο βγαίνει ο τσάτσος και παρουσιάζει 3 κορίτσια :
Σοφία , καστανόξανθο , μετρίου αναστήματος 1αρι βυζί οκ κώλο , λίγα κιλά παραπάνω, σίγουρα κάτω των 30 ωραία αλλά ξινή φάτσα, απλό 10€.
Μόνικα , καστανό* νομίζω , μετρίου αναστήματος , ποιο γεμάτη από Σοφία ,2+ βυζάρα μου φάνηκε , για ηλικία δεν μπορώ να πώ αλλά σχετικά νεαρή λατινοκωλάρα (με τα τακούνια πάντα) και καυλιάρικη πορνόφατσα απλό,10€.
Ιζαμπέλλα (δεν είμαι σίγουρος) , μελαχρινή , καλύτερο σώμα από τις άλλες (μάλλον γυμνάζεται),λίγο ψηλότερη επίσης και αυτή καυλό-αλογόφατσα με ~1,5άρι βυζί ,
ανακοινώθηκε ίδιο πρόγραμμα με τις άλλες ΑΛΛΑ ο πρώτος που σηκώθηκε να την πάρει του ζητήθηκαν 15€ ( πουστίτσα του τσάτσου μάλλον) που αναγκάστηκε να διευκρινήσει ότι όντως είναι στα 15€ η συγκεκριμένη , ενώ σε προηγούμενη βόλτα θυμάμαι να είναι ανάποδα (η Μόνικα 15€ και η Ιζαμπέλλα 10€)
τα πάκια έφυγαν , Μόνικα / Ιζαμπέλλα τις πρόλαβαν αμέσως ημεδαποί συναγωνιστές και πάνω που λέω δεν γαμιέται θα πάρω Σοφία (ήθελα Μόνικα) την κλείνει άλλος και παίρνω σειρά στο σαλόνι λόγω έλλειψης δωματίου.
Όσο περίμενα σαλόνι και οι συναγωνιστές δωμάτιο , οι κοπελιές τσακώνονταν στο δωμάτιο υπηρεσίας , ένας συναγωνιστής υπέθεσε ότι είναι για το ποιά θα πάρει τα περισσότερα!?
Αδειάζει δωμάτιο και ο συναγωνιστής που ήταν πριν από εμένα την είχε κάνει οπότε πέρασα εγώ.
Μπαίνει η Σοφία στο 2λεπτο με νεύρα, μόνο μπουφάν/μπλούζα είχα βγάλει , ρίχνει μία ματιά στο κρεβάτι , κάνει κάτι σαν "μπλιάχ" , παίρνει το μαξιλάρι και αρχίζει να τινάζει το κρεβάτι !!! μέχρι να γδυθώ το είχε στρώσει κιόλας , καθιστή στο κρεβάτι την πλησιάζω όρθιος και με ξινίλα πάει να μου περάσει καπότα σε υπερπεσμένο πεός , aspeta της λέω και την σηκώνω όρθια να πιάσω τίποτα, NO PUSSY PLAY μου λέει με έντονο ύφος , οκ , την κολλάω πάνω μου και αρχίζω να πιάνω κώλο και με τα 2 χέρια , συνεχίζω προς βυζάκια "ΝΟ BRUTA" μου κάνει (το κέρατο μου σκέφτομαι), "can i lick them?" της λέω , "No habla" μου κάνει, και περνάει καπότα σε ημιέτοιμο αυτή την φορά τσουτσούνι.
Πίπα σφιχτή αλλά με ελάχιστη γλώσσα και μόνο το κεφάλι λες και την έχω 30cm , a bit deeper της λέω "no habla" πάλι , πιάνω κεφάλι να δώσω ρυθμό , το δέχτηκε για λίγο και κατάφερα να έρθω σε καλή στύση μετά απο 2-3 λεπτά, οκ sex της κάνω και της δείχνω να κάτσει κανονική στάση οπού άνοιξε καλά τα πόδια και έβαλε λίγο τζέλ. Την φέρνω λίγο στα μέτρα μου και πάω να μπώ , προς έκλπηξη μου ήταν αρκετά στενή (ίσως γιατί ήμουν ο πρώτος της ημέρας?) , βάζει λίγο χέρι για κόντρα μπαίνω και αρχίζω χαλαρά , εκεί μου κάνει 2-3 "άχ" ψεύτικα προφανώς που με φτιάξανε όμως στο 100% και πέφτω εντελώς πάνω της δίνοντας τόσο όσο μου επέτρεπε γιατί έκοβε λίγο δεξιά όταν έδινα ποιο πολύ, κάποια στιγμή όμως έχοντας το κεφάλι μου στα δεξιά της με μυρίζει στον λαιμό και μάλλον της άρεσε η κολώνια
γιατί από εκεί και μετά έγινε αισθητά ποιο θερμή με αγκαλιά / χαδάκια σε πλάτη και μπράτσα, ελαφρά χαμηλόφωνα βογκητά και καυλωτικό βλέμμα όταν πήρα τα πόδια της στους ώμους , κάτι που έσωσε την συνάντηση αλλιώς θα ήταν δυνατή φόλα, την έβαλα και στα 4 όπου στήθηκε καλά και δεν άντεξα πολύ , thank you / gracias , και όσο πλενόμουν στον νιπτήρα αυτή φτιαχνόταν στον καθρέπτη και κοίταγε το μουνί της γιατί έβγαλα πολύ πράμα και ψαχνόταν μην έφαγε καμιά ξώφαλτση από τον πάτο της καπότας.
Σύνολο από είσοδο σε έξοδο δωματίου ήταν 17 λεπτά οπότε υποθέτω ο αγώνας να ήταν κοντά στα 10 βαριά σύνολο, πάντως δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους αλλά ενώ στην τελική το ευχαριστήθηκα όταν πήγα σπίτι είχα περισσότερες καύλες και έπιασα το Tinder αλλά τζίφος
Επίσης , επειδή μου ήρθε ειδοποίηση από mod για σπάμ αν νομίζετε οτι είναι υπερβολικά αυτά που γράφω let me know.