Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (8 μέλη και 133 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.279
Πόντοι
3.656
Δεν ξερω βεβαια πως θα μου φανει η παρτουζα μαζι σου...Εχω τετοια τρελα με εσενα που δεν ξερω πως θα μου φανει να σε πηδαει αλλος μπροστα στα ματια μου..
Κερδιζειοτο βραβείο του Πύρφορου της χρονιάς τυπε

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
Ερώτηση από θέμα μάρκετινγκ και μόνο.
Η Σαμπινα είναι η μόνη κοπέλα που κάνει προώθηση εδώ? Από αυτές που δουλεύουν στα ρδελαμπου εννοώ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Σ ευχαριστω πολυ μωρο μου για τα καλα σου λογια να εισαι καλα και σε περιμενω.
Εγω θα πρότεινα στην αγαπημενη μας Σαμπινόψιψινέλ μας να βαλει στο προγραμμα της εξτραδακια.
+10ε γλωσσοφιλα +10ε ελευθερο τσιμπούκι. Πας δίνεις 40ε και γαμας κανονικα σαν άνθρωπος, αν το κάνει θα γίνει η πιο περιζήτητη πορνη των Αθηνών και θα βαλει λουκέτο στα στούντια.

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Εγω θα πρότεινα στην αγαπημενη μας Σαμπινόψιψινέλ μας να βαλει στο προγραμμα της εξτραδακια.
+10ε γλωσσοφιλα +10ε ελευθερο τσιμπούκι. Πας δίνεις 40ε και γαμας κανονικα σαν άνθρωπος, αν το κάνει θα γίνει η πιο περιζήτητη πορνη των Αθηνών και θα βαλει λουκέτο στα στούντια.
+10 ευρώ ο φραπές στο δωμάτιο να παίρνει μάτι

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.238
Πόντοι
24.806
Ρεεέεεεε τύπε να μου γράψεις με τόσο πάθος/πώρωση για κάνα Παρθενώνα και Ναό Επικούριου Απόλλωνα να πω πάει στα κομμάτια αλλά για την Σαμπίνα.... :dunno:
Γενικά είμαι ενθουσιώδης . Αλλά μου αρέσει το μωρό. Τι να κάνουμε.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.800
Πόντοι
2.846
Συμφωνώ και προσθέτω να κάνει κάτι και με τις βάρδιες. Δεν μπορούμε όλοι να πάμε μεταμεσονύκτιες ώρες ή μόνο σ/Κ και να περιμένουμε με γεμάτα δωμάτια + ουρά στο σαλόνι.

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Συμφωνώ και προσθέτω να κάνει κάτι και με τις βάρδιες. Δεν μπορούμε όλοι να πάμε μεταμεσονύκτιες ώρες ή μόνο σ/Κ και να περιμένουμε με γεμάτα δωμάτια + ουρά στο σαλόνι.
Εγώ πήγα μία φορά παλιά και είδα ένα ωραίο κορίτσι μεν, αλλά καυλοραπανο δε, δεν πέρασα από διαίσθηση...με τόσα που ακούω θέλω να τη δοκιμάσω αλλά οι ώρες που δουλεύει είναι απαγορευτικές, ας αλλάξει λίγο το πρόγραμμα για εμας που έχουμε υποχρεώσεις..

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Πλακα πλακα το χει καμει!!!
Αν κ πιστευω στον φραπε κ μονο
images

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
Σταθερή ΑΞΙΑ ο φραπέ συναγωνιστή και από τον lengentary Λέντζο !!
:respect:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.922
Πόντοι
13.636
Στοχευμενα πριν λίγο...
-ΦΥΛΉΣ 13 Πάνω
Ιζαμπελα σε όλα πλην κωλου,!
Σήμερα δεν είχε τραγούδι ίσως ήταν και πρωί!
Νομίζω ότι απλά το κορίτσι δεν έχει όρια!!!
Pse Gf βρωμολογα ξεφτυλικια και πολλά ακόμα!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
τώρα σφηνάκι live

Αλκιβιάδου 16α Λάουρα λατινα καστανοξανθη χοντρή με 3.5αρια βυζια,μεγάλο κωλο ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Αλκιβιάδου 16β κλειστό.

Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη καστανή μιλφ, σώμα με πιασίματα, σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
+10 ευρώ ο φραπές στο δωμάτιο να παίρνει μάτι
Έχω και μια άλλη ιδέα. Θα σκιζουμε το σαμπινακι ο φραπες στη γωνία στο δωμάτιο θα γεμίζουμε τα βυζάκια τις χυσια και αυτός σαν καλός υπηρέτης θα την καθαρίζει με την γλώσσα του

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α Ρωξανα καστανή λεπτή κοπέλα με κοντό μαλλί 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος,και στον αυχένα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 κλειστό.

Φυλής 69β Λανα με καστανό σκούρο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Βίκυ ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 69α & 67 κλειστά.

Φυλής 86β κλειστό.

Φυλής 86β Άντζελα καστανοξανθη κοπέλ, σώμα με πιασιματακια από τη περιφέρεια και κάτω,2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α κλειστό.

Φυλής 84β Άννα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους με λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Κορινα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Ντιαννα καστανή με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2.-2.5αρι καλοφτιαγμενο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 61 κλειστα.

Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά Μάγια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, σε απλό

Φυλής 74 δεξιά, 72αρια & 66δ κλειστά.

Φυλής 66α Σοφία καστανή με λεπτό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και στον αριστερό πήχη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 56 & 54β κλειστά.

Φυλής 54α Ιζαμπελα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.922
Πόντοι
13.636
Μήπως με τους καφέδες σας μας έχετε κουράσει....
Λέω εγώ τώρα....

Πηγαίνετε για ενημέρωση και μην μας τα πριζετε άλλο.
ΑΡΚΕΤΑ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
τώρα συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδιλαγνεια.

Φωκαιας 7 ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο αλογοουρα παχουλη με 2 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 αριστερά κλειστό.

Φωκαιας 13 δεξιά Ιζαμπελα μελαχρινη ψηλή νταρντανα με 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό στο αριστερό κωλομερι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α Ναταλί ξανθιά πιτσιρικά με γλυκό πρόσωπο, κανονικό σώμα με πεταχτο ωραιο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι και Κλεοπάτρα/ Παολα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17β Άννα ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό ωραίο σώμα ακόμα πιο υπέροχο κωλο 2 5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 19 Ρίτα ξανθιά ψηλή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24 κλειστό.

Φωκαιας 25α Τζέσικα ξανθιά λεπτή με 1α03.5αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαιας 27α κάτω Κατερίνα ξανθιά κατσαρομαλλα παχουλη με πράσινα μάτια 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο.

Φωκαίας 27Β κάτω Βαλέρια μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Διδύμου 7αρια & 8α κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, ανακοινώνεται και για τις δύο απλό πρόγραμμα αλλά μέσα κάνουν ελεύθερο στοματικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 16 κλειστό.

Διδύμου 18β Κατερίνα με ξανθιά περούκα, ψιλοκανονικο αλλά ατσουμπαλο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα κανονικά, μέσα γίνεται συζήτηση για έξτρα.

Διδύμου 18α δύο "λατινες" Κιμ μελαχρινή παχουλη με 2αρι βυζί και Ταμαρα μελαχρινή σκελετωμενη με μικρό βυζι, μικρά τατουάζ, αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα .

Διδύμου 20 Ελένη η μελαχρινή κοντή πιτσιρικά Βουλγάρα, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Διδύμου 22 όροφος κλειστό.

Διδύμου 22 ισόγειο Μαριάννα ξανθιά λεπτή με μικρό βυζι, τατουάζ στον αριστερό ώμο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στομα.

Διδυμου 27 Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ στα χέρια καθώς και κάτω από τον αυχένα, πιρσινγκ στη μύτη , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Τανια ξανθιά μιλφ παχουλη με 3.5αριασυν βυζια ,μεελεύθεροστοματικότελειωτικόκαιπρωκτικο.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.446
Πόντοι
2.036
Παρασκευή στην δουλειά και ενώ την Πέμπτη βράδυ είχα αδειάσει σε λιγότερο από 5λεπτο με την "Μαρίνα!?" στο πορνοmall μέσα δεξιά (λέτε να μετατρέπομαι σε Πακιστανό?), είχα όρεξη για Λατίνα, έλεγα να πάω προς Φυλής αλλά επειδή ήμουν με τα μέσα, το Μετάξι βόλευε ποιο πολύ (δεν αλλάζω γραμμή).
Κατεβαίνω κατά τις 18:40 , γινόταν της πουτάνας (pun intended) από κίνηση σε Αχιλλέως και Κολωνού η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε μέχρι Κεραμεικού τουλάχιστον, σε σημείο που λέω όλο και κάποιος γνωστός θα με δει να μπαίνω στα σπιτάκια ^^.

Ήθελα να πάω στο Κ27 ισόγειο (καθώς την Τζίνα που είναι μόνιμη στην υπόγα την έχω πάρει 3 φορές και ενώ δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ ο χώρος με ξενερώνει αρκετά),σβηστό το φωτάκι οπότε ανεβαίνω και στον όροφο να δω αν παίζει κάτι, τζίφος , αλλαγή βάρδιας ανακοινώνει ο καραφλός αλλά σχετικά νεαρός τσάτσος , αποφασίζω να κάνω μία βόλτα γιατί ήθελα οπωσδήποτε να ρίξω έναν, αλλά και στα Ι44-46 κλπ. μάλλον γινόταν αλλαγές με ανοιχτές πόρτες αλλα κλειστά φωτάκια.
Είχε πάει 19:00++ και επιστρέφω Κ27 ισόγειο οπού άναψε το λαμπάκι , καμιά 10αριά άτομα σαλόνι να περιμένουν ήδη , λέω ώχ , κάθομαι και εγώ , και ακούω τον τσάτσο από μέσα να φωνάζει "τώρα παιδιά , θα γαμήσετε όλοι" , τι cult καταστάσεις ζω σκέφτομαι από μέσα μου.
Μετά απο λίγο βγαίνει ο τσάτσος και παρουσιάζει 3 κορίτσια :
Σοφία , καστανόξανθο , μετρίου αναστήματος 1αρι βυζί οκ κώλο , λίγα κιλά παραπάνω, σίγουρα κάτω των 30 ωραία αλλά ξινή φάτσα, απλό 10€.
Μόνικα , καστανό* νομίζω , μετρίου αναστήματος , ποιο γεμάτη από Σοφία ,2+ βυζάρα μου φάνηκε , για ηλικία δεν μπορώ να πώ αλλά σχετικά νεαρή λατινοκωλάρα (με τα τακούνια πάντα) και καυλιάρικη πορνόφατσα απλό,10€.
Ιζαμπέλλα (δεν είμαι σίγουρος) , μελαχρινή , καλύτερο σώμα από τις άλλες (μάλλον γυμνάζεται),λίγο ψηλότερη επίσης και αυτή καυλό-αλογόφατσα με ~1,5άρι βυζί ,
ανακοινώθηκε ίδιο πρόγραμμα με τις άλλες ΑΛΛΑ ο πρώτος που σηκώθηκε να την πάρει του ζητήθηκαν 15€ ( πουστίτσα του τσάτσου μάλλον) που αναγκάστηκε να διευκρινήσει ότι όντως είναι στα 15€ η συγκεκριμένη , ενώ σε προηγούμενη βόλτα θυμάμαι να είναι ανάποδα (η Μόνικα 15€ και η Ιζαμπέλλα 10€)
τα πάκια έφυγαν , Μόνικα / Ιζαμπέλλα τις πρόλαβαν αμέσως ημεδαποί συναγωνιστές και πάνω που λέω δεν γαμιέται θα πάρω Σοφία (ήθελα Μόνικα) την κλείνει άλλος και παίρνω σειρά στο σαλόνι λόγω έλλειψης δωματίου.
Όσο περίμενα σαλόνι και οι συναγωνιστές δωμάτιο , οι κοπελιές τσακώνονταν στο δωμάτιο υπηρεσίας , ένας συναγωνιστής υπέθεσε ότι είναι για το ποιά θα πάρει τα περισσότερα!?
Αδειάζει δωμάτιο και ο συναγωνιστής που ήταν πριν από εμένα την είχε κάνει οπότε πέρασα εγώ.
Μπαίνει η Σοφία στο 2λεπτο με νεύρα, μόνο μπουφάν/μπλούζα είχα βγάλει , ρίχνει μία ματιά στο κρεβάτι , κάνει κάτι σαν "μπλιάχ" , παίρνει το μαξιλάρι και αρχίζει να τινάζει το κρεβάτι !!! μέχρι να γδυθώ το είχε στρώσει κιόλας , καθιστή στο κρεβάτι την πλησιάζω όρθιος και με ξινίλα πάει να μου περάσει καπότα σε υπερπεσμένο πεός , aspeta της λέω και την σηκώνω όρθια να πιάσω τίποτα, NO PUSSY PLAY μου λέει με έντονο ύφος , οκ , την κολλάω πάνω μου και αρχίζω να πιάνω κώλο και με τα 2 χέρια , συνεχίζω προς βυζάκια "ΝΟ BRUTA" μου κάνει (το κέρατο μου σκέφτομαι), "can i lick them?" της λέω , "No habla" μου κάνει, και περνάει καπότα σε ημιέτοιμο αυτή την φορά τσουτσούνι.
Πίπα σφιχτή αλλά με ελάχιστη γλώσσα και μόνο το κεφάλι λες και την έχω 30cm , a bit deeper της λέω "no habla" πάλι , πιάνω κεφάλι να δώσω ρυθμό , το δέχτηκε για λίγο και κατάφερα να έρθω σε καλή στύση μετά απο 2-3 λεπτά, οκ sex της κάνω και της δείχνω να κάτσει κανονική στάση οπού άνοιξε καλά τα πόδια και έβαλε λίγο τζέλ. Την φέρνω λίγο στα μέτρα μου και πάω να μπώ , προς έκλπηξη μου ήταν αρκετά στενή (ίσως γιατί ήμουν ο πρώτος της ημέρας?) , βάζει λίγο χέρι για κόντρα μπαίνω και αρχίζω χαλαρά , εκεί μου κάνει 2-3 "άχ" ψεύτικα προφανώς που με φτιάξανε όμως στο 100% και πέφτω εντελώς πάνω της δίνοντας τόσο όσο μου επέτρεπε γιατί έκοβε λίγο δεξιά όταν έδινα ποιο πολύ, κάποια στιγμή όμως έχοντας το κεφάλι μου στα δεξιά της με μυρίζει στον λαιμό και μάλλον της άρεσε η κολώνια :cheesy: γιατί από εκεί και μετά έγινε αισθητά ποιο θερμή με αγκαλιά / χαδάκια σε πλάτη και μπράτσα, ελαφρά χαμηλόφωνα βογκητά και καυλωτικό βλέμμα όταν πήρα τα πόδια της στους ώμους , κάτι που έσωσε την συνάντηση αλλιώς θα ήταν δυνατή φόλα, την έβαλα και στα 4 όπου στήθηκε καλά και δεν άντεξα πολύ , thank you / gracias , και όσο πλενόμουν στον νιπτήρα αυτή φτιαχνόταν στον καθρέπτη και κοίταγε το μουνί της γιατί έβγαλα πολύ πράμα και ψαχνόταν μην έφαγε καμιά ξώφαλτση από τον πάτο της καπότας.
Σύνολο από είσοδο σε έξοδο δωματίου ήταν 17 λεπτά οπότε υποθέτω ο αγώνας να ήταν κοντά στα 10 βαριά σύνολο, πάντως δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους αλλά ενώ στην τελική το ευχαριστήθηκα όταν πήγα σπίτι είχα περισσότερες καύλες και έπιασα το Tinder αλλά τζίφος :(
Επίσης , επειδή μου ήρθε ειδοποίηση από mod για σπάμ αν νομίζετε οτι είναι υπερβολικά αυτά που γράφω let me know.

Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ερώτηση από θέμα μάρκετινγκ και μόνο.
Η Σαμπινα είναι η μόνη κοπέλα που κάνει προώθηση εδώ? Από αυτές που δουλεύουν στα ρδελαμπου εννοώ.

Αρκετές κοπέλες παρακολουθούν το σάι και τις κριτικές.. κάποιες εκ των οποίων μάλιστα παρέα με την τσατσά ή το ντάβα τους που σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα δημιουργεί λογαριασμό προμοτάροντας την "πραγμάτεια" του...
* Στην προκειμένη περίπτωση ομιλεί η ΜΗ χρήση φαρμακευτικής αγωγής τύπε κι ΟΧΙ τόσο το promotion...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom