Στην αρχή της βάρδιας πήρα τη Ρίτα στο Φωκαίας 19. Κριτική δεν στέλνω γιατί έχω ήδη μία γι'αυτήν, να συμπληρώσω μόνον ότι η κατάληξη "-άρα" τής ασκεί μια ακατανίκητη έλξη, οπότε όλη η συνεδρία κύλησε στον υπερθετικό βαθμό, όπως "Ρίτα - Ριτάρα! ","τι βυζάρες είναι αυτές!", "γλείψε μου τη μουνάρα! ", "σειρά μου να σου γλείψω την πουτσάρα! ", κ. ά. τέτοια υπερβολικά μεν, έχοντα την πλάκα τους δε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ναι, κάπως έτσιΓουέντι φίλε μου κοντή παχουλουλα με σκούρο ξανθό μαλλί και κωλαρα στον Θεό;;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Αναρωτιέμαι υπάρχει άνθρωπος που το έχει πιστέψει ότι είσαι εσύ;Και βεβαια κανω και αυταρχικο μωρο μου
Πάρε το όργανο και βόλεψε τον νέο καφέΚαι βεβαια κανω και αυταρχικο μωρο μου
Ρε τι γέλιο εχω ρίξει μαζί σου. Πολύ δυνατόςΦιλλιπιδου κάτω
Καρολίνα, γιατί επαψες αγάπη να θυμίζεις...
Και και και
Φιλλιπιδου πάνω Άννα spar
Σαλόνι φισκα κυρίως πιτσιρικάδες.. Δεν είδα κάτι να παίζει πάντως.
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσαμτσικα!!!
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.592
- Πόντοι
- 2.036
Κάτι κάνω λάθος , εδώ ο κύριος ρίχνει 3+ σε μία τσάρκα (μπράβο) , εγώ μέχρι 2 έχω καταφέρει προς το παρόν , μάλλον χρειάζομαι πολύ προπόνηση και να κόψω τα κεμπάπ.Χθεσινή απογευματινή...
Πρώτη στάση Μιλενα... Απουσα.
Δευτέρη στάση Φ. 56 Ιζαμπελαρα. Απίστευτο μωράκι διπλό παράβολο νόστιμα ζουμακια αλλά μέχρι εκεί. Τελικά είχε δίκιο ο φίλος μου. Είναι περιορισμενων δυνατότητων... Ίσως θέλει πολλές μάρκες μέχρι να αποδώσει αλλά εγώ την βαλβίδα παρολες τις αρχικές ενστάσεις την πέθανα στο γλυψιμο!
Συνέχεια Τζαννινα!!! Φωκαιας 25 κάτω.
Το γλυκό μου καλύτερο από ποτέ. Ξεφουσκωσαν και τα χειλακια του. Πιπαρα Γαμησαρα! 9/10
Μέχρι Πέμπτη μετά σε άδεια άνευ αποδοχών.
Τέλος αργότερα Λανα Βέργας 7. Χωρίς σχόλια γράψαμε ιστορία με τους φίλους.
Γαματε χανόμαστε!!!
Επίσης , τί είναι το bbj ρε παιδιά ?
Desperado88
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2015
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
bbj= ελεύθερο στοματικό (bareback blow job)Κάτι κάνω λάθος , εδώ ο κύριος ρίχνει 3+ σε μία τσάρκα (μπράβο) , εγώ μέχρι 2 έχω καταφέρει προς το παρόν , μάλλον χρειάζομαι πολύ προπόνηση και να κόψω τα κεμπάπ.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.592
- Πόντοι
- 2.036
Χαχαχαχα , οκ το OWO το καταλαβαίνω αλλά στο bareback δεν πήγε καν το μυαλό μου , ευχαριστώ , ελπίζω να είναι bareback και όχι brokebackbbj= ελεύθερο στοματικό (bareback blow job)
konstantin2015
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2015
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
στα ΑΡΧΙΔΙΑ μας !!!!Μωρακια θα ειμαι συντομα κοντα σας τωρα βρισκομε σε αδεια
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.932
- Πόντοι
- 9.846
Δε χρειάζεται να κοψεις τα κεμπαπ. Μουναρες παρτενερ χρειάζεται να έχεις... Και να δεις μετά πως τα ρίχνεις τα 3 χέρια!Κάτι κάνω λάθος , εδώ ο κύριος ρίχνει 3+ σε μία τσάρκα (μπράβο) , εγώ μέχρι 2 έχω καταφέρει προς το παρόν , μάλλον χρειάζομαι πολύ προπόνηση και να κόψω τα κεμπάπ.
Gymbeast122
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2022
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Είναι κανείς στη γύρα να μας ενημερώσει για την δεύτερη βάρδια;
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.309
- Πόντοι
- 201
Είναι κανείς στη γύρα να μας πει αν υπάρχει τίποτα στο 10€? Για τίμιο ξεφορτωμα?
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.932
- Πόντοι
- 9.846
Ένα κεμπαπ σε πιττα απ'ολα με κοπανιστη.Είναι κανείς στη γύρα να μας πει αν υπάρχει τίποτα στο 10€? Για τίμιο ξεφορτωμα?
Ένα πιττα γυρο απ'ολα.
Ένα λουκάνικο απ'ολα και γλυκιά παπρικα.
Θα τα φας, θα τα 'φχαριστιθεις, θα ρίξεις κι ένα τίμιο ξεφορτωμα - χεσιμο μετά από 2 ώρες.
Ααα και μην ξεχάσεις, οι πιττες ξεροψημένες!
captain922
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 874
- Πόντοι
- 81
Έχω πετυχει καυγά πριν χρόνια μεταξύ πελάτη και τσατσάς. Τον έβαλε στο δωμάτιο και ποιός ξέρει...ξεχάστηκε, μπερδεύτηκε, δεν κατάλαβε καλά η κοπέλα, εξυπηρέτησε δυο άλλους που πέρασαν μετά από αυτόν και εκείνος ήταν στο περίμενε. Αγανάκτησε φαίνεται, βγήκε έξω, ζήταγε λεφτά πίσω και έκανε μανούρα. Τέτοια περίπτωση ναι, αλλά πελάτες να αρπάζονται για προτεραιότητα δεν έχει τύχει.Δυστυχώς η ευτυχώς σαν ρεμάλι ανύπαντρος που είμαι γυρίζω χρόνια σε μπουρδελα, έχω λιώσει πολλά μα πολλα παπουτσια.....
Σκηνικα τσακωμούς ανάμεσα σε εμάς τους πελάτες δεν έχω πετύχει ποτέ μα ποτε για σειρά προτεραιότητας η κάτι σχετικό...ας πουν κ άλλοι την εμπειρία τους.
Σίγουρα δεν ειναι κ ότι καλύτερο.
Να κάτσει τσακωμός σε τράπεζα, σε δημόσια υπηρεσία στην ουρά η κάπου αλλού OK αλλά σε μπουρδέλο κάτι δεν μου αρέσει,
είμαστε μεταξύ μας συνοδοιπόροι, είναι ντροπή να τσακωνομαστε...
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.581
- Πόντοι
- 4.646
Πάλι καλά που διευκρίνισες για τον Αλί την Παρασκευή, επειδή είχε ακουστεί κάτι για έναν Μοχάμεντ...Καλός τα μωράκια μου ! εγώ τώρα είμαι σε άδεια μια εβδομάδα και θα είμαι πάλι στι δουλειά από την αλί Παρασκευή
καλά, για bbj και 69 μην παίρνεις κι όρκο. Το ανακοινώνει μεν η τσα αλλά στο δωμάτιο είναι ό,τι να'ναι.Λιοσίων 73Α και 73Β πολλές λατινες Εμυ και Ιωάννα.
Όλες bbj 69.
Η λατίνα Καρολίνα και η Ιωάννα σου φοράνε καπότα πριν καλά-καλά ανέβουν στο κρεβάτι.
Η γεματούλα λατίνα Ρούμπυ κάνει πίπα με σκούφο, δεν θέλει γλείψιμο στο μουνάκι της.
Αρίστιππος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα
Θέλω να γράψω μία ανακάλυψη που έκανα μόλις τώρα ...
Στην Ελλάδα τα μπουρδέλα είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, οι περισσότερες είναι άσχημες και ελάχιστες αξίζουν. Οπότε, πέφτουν όλοι με τα μούτρα σε αυτές που αξίζουν και αυτές νομίζουν ότι κάτι είναι.
Αν πας σε χώρες του εξωτερικού όπως στην Κροατία πχ που οι περισσότερες γυναίκες είναι όμορφες, δεν έχει καμία σχέση η νοοτροπία, το ίδιο ισχύει αν πας και σε μια χώρα που στα μπουρδέλα οι περισσότερες είναι όμορφες όπως στην Ισπανία πχ. Έτσι εξηγείτε για ποιο λόγο οι γκόμενες εδώ την έχουν δει ντίβες, διότι αν αυτές πάνε σε χώρα του εξωτερικού με ωραίες γυναίκες θα είναι ένα τίποτα και θα αλλάξουν μυαλά, ενώ εδώ, με όλη την σαβούρα λογικό να πιστεύουν πως είναι βασίλισσες ...
Θέλω να γράψω μία ανακάλυψη που έκανα μόλις τώρα ...
Στην Ελλάδα τα μπουρδέλα είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, οι περισσότερες είναι άσχημες και ελάχιστες αξίζουν. Οπότε, πέφτουν όλοι με τα μούτρα σε αυτές που αξίζουν και αυτές νομίζουν ότι κάτι είναι.
Αν πας σε χώρες του εξωτερικού όπως στην Κροατία πχ που οι περισσότερες γυναίκες είναι όμορφες, δεν έχει καμία σχέση η νοοτροπία, το ίδιο ισχύει αν πας και σε μια χώρα που στα μπουρδέλα οι περισσότερες είναι όμορφες όπως στην Ισπανία πχ. Έτσι εξηγείτε για ποιο λόγο οι γκόμενες εδώ την έχουν δει ντίβες, διότι αν αυτές πάνε σε χώρα του εξωτερικού με ωραίες γυναίκες θα είναι ένα τίποτα και θα αλλάξουν μυαλά, ενώ εδώ, με όλη την σαβούρα λογικό να πιστεύουν πως είναι βασίλισσες ...
Τελευταία τροποποίηση:
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.139
- Πόντοι
- 206
Έκλαψα …..Πάλι καλά που διευκρίνισες για τον Αλί την Παρασκευή, επειδή είχε ακουστεί κάτι για έναν Μοχάμεντ...
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.139
- Πόντοι
- 206
Ρε …..στο βέργας υπόγειο μια κοντοκουρεμένη Ρωσίδα τι φολαρα ρεεεεε το έκλαψα το 20ρικο
Άσε που έξω λέει τελειωτικό στο στόμα , και μέσα στο δωμάτιο κάνει τη Κινέζα
Ρε ουστττττττ από εδώ ……
Άσε που έξω λέει τελειωτικό στο στόμα , και μέσα στο δωμάτιο κάνει τη Κινέζα
Ρε ουστττττττ από εδώ ……
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.139
- Πόντοι
- 206
Μάλλον έχει πάει για Ελιεςρε φραπόγαλε στη βάρεσε εντελως; Περισσότερο από μενα; Νταξει είπαμε το ξεφτίλισες το θέμα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις