Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (15 μέλη και 249 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Bro και εγώ μπαζώνω κάργα!

Αναγκαστικά βέβαια αφού δεν υπάρχει σάλιο πλέον!

Τα στανταρακια μου μπαζακια με φουλ πρόγραμμα είναι!

Θα σου πω ένα μυστικό όμως!

Γ@μ@ μπαζακι με φουλ πρόγραμμα για να φύγουν τα χοντρά..... αλλά μετά για το σβήσιμο ΠΑΝΤΑ θα παίρνεις ωραίο μουνάκι.....για να κλείνει όμορφα η φάση!
Σαν επιδόρπιο!

ΥΓ: Μακρυά από αποστειρωμενες φολες όμως!

:hi:
Εγώ δεν κατάλαβα πόσοι ήταν τελικά???
Αυτά πάντως και μικρές γλυκές τρυφερες τρελαίνονται να τα κάνουν να ξέρετε απλά θέλει ματιά ανοιχτά...

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει πετύχει κάπου της Αθήνα την κοπέλα από Φωκαίας 27α την ξανθιά πειραιωτησα αν μπορεί κάποιος να Μου Πέι ότι ότι την έχει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων . Πολύ φωτιά κρίμα αν σύστησε και αυτή
Τελικά έχουμε κανένα νέο;

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει πετύχει κάπου της Αθήνα την κοπέλα από Φωκαίας 27α την ξανθιά πειραιωτησα αν μπορεί κάποιος να Μου Πέι ότι ότι την έχει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων . Πολύ φωτιά κρίμα αν σύστησε και αυτή
Φίλε την ψάχνω και εγώ. Έχει χρόνια να εμφανιστεί. Αν ξέρει κάποιος κάτι να ενημερώσει

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Φίλε ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Εμείς θα πλησιάσουμε μία μουνάρα, αλλά πριν από εμάς την έχουν πλησιάσει άλλοι 300 και ο καθένας με τον δικό του τρόπο, όχι και τόσο καλό πολλές φορές. Εάν υπήρχαν όμως 300 μουναρες, την μία μουναρα που πλησιάζαμε εμείς ενδεχομένως να μην την είχε πλησιάσει κανείς πριν από εμάς και δεν θα είχε τα ίδια μυαλά, ούτε θα ένιωθε η μοναδική όμορφη νιφάδα του χιονιού, έτσι αρχίζουν τα προβλήματα.

Στην Ελλάδα όπου και να πας από τις 50 γυναίκες που θα έχει το μαγαζί ζήτημα να αξίζουν οι 2 και αυτές τις 2 θα τις κοιτάζει όλος ο ανδρικός πληθυσμός του μαγαζιού. Στην Κροατία όπου και να πας από τις 50 γυναίκες ζήτημα να μην αξίζουν 2 και σε κοιτάνε όλες και λες τι έγινε; Έγινα ο Άλεν ντελον ξαφνικά;

Παρότι έχω πάει εξωτερικό δεν το καταλάβαινα τότε, το κατάλαβα τώρα που έφτιαξα έναν λογαριασμό στο τικ τοκ να καβλαντισω, οποίος θέλει ας κάνει το πείραμα, έβαλα live αρχίζω να ψάχνω για μουνακια @@, σαβούρα Ελληνίδα, σαβούρα Ελληνίδα, μουναρα πάω να μιλήσω, έγραφαν Ισπανικά, σαβούρα Ελληνίδα, σαβούρα Ελληνίδα, μουναρα μιλάει Ρωσικά, καλό μουνακι Ελληνίδα και μιλάνε άλλοι 300 εκεί, κάνεις έτσι δουλειά; Από τις 100 αλλοδαπές που θα δεις στο live του τικ τοκ ζήτημα να μην αξίζουν οι 5, από τις 100 Ελληνίδες που θα δεις ζήτημα να αξίζουν οι 2 και σε αυτές τις 2 θα γίνεται χαμός, έτσι δημιουργείται το φαινόμενο της Ελλεινίδας που λέμε.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.838
Πόντοι
3.886
Η Άννα είναι Ρουμάνα με τις βυζάρες είναι ακόμα Φώκαιας υπόγειο;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Λαϊκή απογευματινή σε λίγο κληρώνει...
Να δω σε ποια θα κάτσει το λαχείο....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Bro και εγώ μπαζώνω κάργα!

Αναγκαστικά βέβαια αφού δεν υπάρχει σάλιο πλέον!

Τα στανταρακια μου μπαζακια με φουλ πρόγραμμα είναι!

Θα σου πω ένα μυστικό όμως!

Γ@μ@ μπαζακι με φουλ πρόγραμμα για να φύγουν τα χοντρά..... αλλά μετά για το σβήσιμο ΠΑΝΤΑ θα παίρνεις ωραίο μουνάκι.....για να κλείνει όμορφα η φάση!
Σαν επιδόρπιο!

ΥΓ: Μακρυά από αποστειρωμενες φολες όμως!

:hi:
Στο Κισιναου με τα 20ε τις μουναρες ποτέ θα πας τελικά τζων+???
Με τα 150ε μισθό κ την αστακό μακαρονάδα στα 3ε

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Τωρα που καθισα και εκανα εναν απολογισμο,τον μηνα Νομεμβριο πηγα τουλαχιστον 20 φορες σε οικους...10-10€ ξερεις πως μαζευονται?

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Στην αρχή της βάρδιας πήρα τη Ρίτα στο Φωκαίας 19. Κριτική δεν στέλνω γιατί έχω ήδη μία γι'αυτήν, να συμπληρώσω μόνον ότι η κατάληξη "-άρα" τής ασκεί μια ακατανίκητη έλξη, οπότε όλη η συνεδρία κύλησε στον υπερθετικό βαθμό, όπως "Ρίτα - Ριτάρα! ","τι βυζάρες είναι αυτές!", "γλείψε μου τη μουνάρα! ", "σειρά μου να σου γλείψω την πουτσάρα! ", κ. ά. τέτοια υπερβολικά μεν, έχοντα την πλάκα τους δε.
Βάρδια???

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Μαραθώνος 59 Δεξιά gilf Σοφία πολύ μέτρια bbj και κάτι τέτοια...
Μαραθώνος 59 κέντρο Σεβντα σε απλό... Πολύ καλή παρουσία για αυτό που πουλάει όμως τατου ευτραφης.
Μαραθώνος 59 αριστερά Γιασμιν σε 69!
Εδώ κληρωσε!!!
Ψηλή τριάνταρα με ανύπαρκτο βυζακι με Αγγλικά και Εμπειρίες σε πολλές χώρες. Δεν τις πέρασαν οι βλακειες της και γαμιθηκε με τρελά στα τέσσερα αφού πρώτα την κατά εγλυψα! Παραμονή 17 λεπτά! Στο τέλος που την φώναξε της είπα περίμενε μιλάμε για τον Πουτιν τώρα και δεν ξαναενοχλησε. Είναι δικιά μου και αυτή φίλη του Πουτιν. 8.5/10
Κατερίνα για όσους θέλουν σε δύο τρεις μέρες μου είπαν.

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Δυστυχώς η ευτυχώς σαν ρεμάλι ανύπαντρος που είμαι γυρίζω χρόνια σε μπουρδελα, έχω λιώσει πολλά μα πολλα παπουτσια.....
Σκηνικα τσακωμούς ανάμεσα σε εμάς τους πελάτες δεν έχω πετύχει ποτέ μα ποτε για σειρά προτεραιότητας η κάτι σχετικό...ας πουν κ άλλοι την εμπειρία τους.
Σίγουρα δεν ειναι κ ότι καλύτερο.
Να κάτσει τσακωμός σε τράπεζα, σε δημόσια υπηρεσία στην ουρά η κάπου αλλού OK αλλά σε μπουρδέλο κάτι δεν μου αρέσει,
είμαστε μεταξύ μας συνοδοιπόροι, είναι ντροπή να τσακωνομαστε...
Συμφωνω φίλε μου και εγω παλαιμαχος πλεον με 40 χρονια σχεδόν επισκεπτης των οικων του ερωτα, απο επιλογη μου,οσοι εχουν την εμπειρια μου γνωριζουν πολυ καλά τι εχουμε δει, φασαρια πάντως μεσα σε οικο και για την σειρα μαλιστα δεν εχω δει. Και εχει τυχει να μου παρουν την σειρα και εγω ισως καποιου αλλου αλλα δεν υπηρξε ουτε μουρμουρα. Υπηρχε μια ευλαβεια να το πως ετσι ιεροσυλα μεταξυ των συναγωνιστων με κοινη επιδίωξη ολων να περασουμε λιγα λεπτα ομορφα και οχι να χαλαστουμε για μαλακιες. Αλλαζουν ομως οι καιροι οπως και τα προφίλ των συναγωνιστων στον αγοραίο ερωτα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχει ένα πολύ ωραίο κολομβιανό μωρό στο Φωκαίας 25 πάνω ονόματι Λίνα. Σπεύστε! Δυστυχώς δε την πήρα λόγω προηγούμενης κατάθεσης, αλλά φαίνεται να αξίζει και θα την έχω στα υπόψι με την πρώτη ευκαιρία. Όσοι τη δοκιμάστε γράψτε εντυπώσεις. Από ό,τι λέει η τσατσά, θα είναι και στην επόμενη βάρδια.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Μικρή διόρθωση προς αποφυγή παρεξηγησεων.
Μαραθώνος 59 η Γιασμιν σε εμένα είπε γι 69 όταν τη ρώτησα.Το πρόγραμμα της είναι απλό!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom