Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.029
- Πόντοι
- 3.886
Η Άννα είναι Ρουμάνα με τις βυζάρες είναι ακόμα Φώκαιας υπόγειο;
Απόγευμα στο 27 σκαλάκια και βραδινή στο υπόγειο.Η Άννα είναι Ρουμάνα με τις βυζάρες είναι ακόμα Φώκαιας υπόγειο;
Στο Κισιναου με τα 20ε τις μουναρες ποτέ θα πας τελικά τζων+???Bro και εγώ μπαζώνω κάργα!
Αναγκαστικά βέβαια αφού δεν υπάρχει σάλιο πλέον!
Τα στανταρακια μου μπαζακια με φουλ πρόγραμμα είναι!
Θα σου πω ένα μυστικό όμως!
Γ@μ@ μπαζακι με φουλ πρόγραμμα για να φύγουν τα χοντρά..... αλλά μετά για το σβήσιμο ΠΑΝΤΑ θα παίρνεις ωραίο μουνάκι.....για να κλείνει όμορφα η φάση!
Σαν επιδόρπιο!
ΥΓ: Μακρυά από αποστειρωμενες φολες όμως!
Θυμάσαι αν κάνει φουλ πρόγραμμα;Απόγευμα στο 27 σκαλάκια και βραδινή στο υπόγειο.
Πίπα με καπότα, 69, Ισπανικό.Θυμάσαι αν κάνει φουλ πρόγραμμα;
Έχει κανένας νέο;Φίλε την ψάχνω και εγώ. Έχει χρόνια να εμφανιστεί. Αν ξέρει κάποιος κάτι να ενημερώσει
Βάρδια???Στην αρχή της βάρδιας πήρα τη Ρίτα στο Φωκαίας 19. Κριτική δεν στέλνω γιατί έχω ήδη μία γι'αυτήν, να συμπληρώσω μόνον ότι η κατάληξη "-άρα" τής ασκεί μια ακατανίκητη έλξη, οπότε όλη η συνεδρία κύλησε στον υπερθετικό βαθμό, όπως "Ρίτα - Ριτάρα! ","τι βυζάρες είναι αυτές!", "γλείψε μου τη μουνάρα! ", "σειρά μου να σου γλείψω την πουτσάρα! ", κ. ά. τέτοια υπερβολικά μεν, έχοντα την πλάκα τους δε.
1η βάρδια η Ρίτα και πολλές φορές και 2η διπλοβαρδιαΒάρδια???
Συμφωνω φίλε μου και εγω παλαιμαχος πλεον με 40 χρονια σχεδόν επισκεπτης των οικων του ερωτα, απο επιλογη μου,οσοι εχουν την εμπειρια μου γνωριζουν πολυ καλά τι εχουμε δει, φασαρια πάντως μεσα σε οικο και για την σειρα μαλιστα δεν εχω δει. Και εχει τυχει να μου παρουν την σειρα και εγω ισως καποιου αλλου αλλα δεν υπηρξε ουτε μουρμουρα. Υπηρχε μια ευλαβεια να το πως ετσι ιεροσυλα μεταξυ των συναγωνιστων με κοινη επιδίωξη ολων να περασουμε λιγα λεπτα ομορφα και οχι να χαλαστουμε για μαλακιες. Αλλαζουν ομως οι καιροι οπως και τα προφίλ των συναγωνιστων στον αγοραίο ερωτα.Δυστυχώς η ευτυχώς σαν ρεμάλι ανύπαντρος που είμαι γυρίζω χρόνια σε μπουρδελα, έχω λιώσει πολλά μα πολλα παπουτσια.....
Σκηνικα τσακωμούς ανάμεσα σε εμάς τους πελάτες δεν έχω πετύχει ποτέ μα ποτε για σειρά προτεραιότητας η κάτι σχετικό...ας πουν κ άλλοι την εμπειρία τους.
Σίγουρα δεν ειναι κ ότι καλύτερο.
Να κάτσει τσακωμός σε τράπεζα, σε δημόσια υπηρεσία στην ουρά η κάπου αλλού OK αλλά σε μπουρδέλο κάτι δεν μου αρέσει,
είμαστε μεταξύ μας συνοδοιπόροι, είναι ντροπή να τσακωνομαστε...
Αξίζει το μωρό; Μπας και πάω να ρίξω έναν πουτσο τώραΑπόγευμα στο 27 σκαλάκια και βραδινή στο υπόγειο.
Το φωκαίας 25 όροφο, όποτε είναι ανοιχτό, έχει και άλλη κοπέλα τα απογεύματα.Αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχει ένα πολύ ωραίο κολομβιανό μωρό στο Φωκαίας 25 πάνω ονόματι Λίνα. Σπεύστε! Δυστυχώς δε την πήρα λόγω προηγούμενης κατάθεσης, αλλά φαίνεται να αξίζει και θα την έχω στα υπόψι με την πρώτη ευκαιρία. Όσοι τη δοκιμάστε γράψτε εντυπώσεις. Από ό,τι λέει η τσατσά, θα είναι και στην επόμενη βάρδια.
Σε ποιο Μαραθώνος; Γωνία με Αχιλλέως ή το μεσαίο κάτω;Μικρή διόρθωση προς αποφυγή παρεξηγησεων.
Μαραθώνος 59 η Γιασμιν σε εμένα είπε γι 69 όταν τη ρώτησα.Το πρόγραμμα της είναι απλό!
Καλά, για μία μέρα δουλεύουν αυτές; Κρίμα, ευελπιστώ να την πετύχω άλλη μέρα.Το φωκαίας 25 όροφο, όποτε είναι ανοιχτό, έχει και άλλη κοπέλα τα απογεύματα.
Χθες μία λατίνα που είχε δεν βλεπότανε, οπότε ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως δεν είναι η Λίνα που αναφέρεις.
12 η ώρα είχε κλείσει το σπιτάκι.
Η μόνη που άξιζε ήταν η Κάιλι, ένα πιπινάκι εκ Βουλγαρίας που ευτυχώς πρόλαβα και το πήδηξα τότε... εξαφανιζόλ αυτή.Καλά, για μία μέρα δουλεύουν αυτές; Κρίμα, ευελπιστώ να την πετύχω άλλη μέρα.
Γωνία ήταν σήμεραΤο φωκαίας 25 όροφο, όποτε είναι ανοιχτό, έχει και άλλη κοπέλα τα απογεύματα.
Χθες μία λατίνα που είχε δεν βλεπότανε, οπότε ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως δεν είναι η Λίνα που αναφέρεις.
12 η ώρα είχε κλείσει το σπιτάκι.
Σε ποιο Μαραθώνος; Γωνία με Αχιλλέως ή το μεσαίο κάτω;
Κανόνισε ! Ξεκινάω τώρα να πάω μην δεν είναι εκεί ,χαχαχχαχ. Κανόνισε μην είναι κανένα τραβελι.. να είσαι καλά φιλε σε ευχαριστούμεΑυτή τη στιγμή που σας γράφω έχει ένα πολύ ωραίο κολομβιανό μωρό στο Φωκαίας 25 πάνω ονόματι Λίνα. Σπεύστε! Δυστυχώς δε την πήρα λόγω προηγούμενης κατάθεσης, αλλά φαίνεται να αξίζει και θα την έχω στα υπόψι με την πρώτη ευκαιρία. Όσοι τη δοκιμάστε γράψτε εντυπώσεις. Από ό,τι λέει η τσατσά, θα είναι και στην επόμενη βάρδια.