Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (25 μέλη και 265 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.698
Πόντοι
2.846
Λιοσίων 73Α και 73Β πολλές λατινες Εμυ και Ιωάννα.
Όλες bbj 69.
καλά, για bbj και 69 μην παίρνεις κι όρκο. Το ανακοινώνει μεν η τσα αλλά στο δωμάτιο είναι ό,τι να'ναι.
Η λατίνα Καρολίνα και η Ιωάννα σου φοράνε καπότα πριν καλά-καλά ανέβουν στο κρεβάτι.
Η γεματούλα λατίνα Ρούμπυ κάνει πίπα με σκούφο, δεν θέλει γλείψιμο στο μουνάκι της.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Καλησπέρα :hi:

Θέλω να γράψω μία ανακάλυψη που έκανα μόλις τώρα ...
Στην Ελλάδα τα μπουρδέλα είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, οι περισσότερες είναι άσχημες και ελάχιστες αξίζουν. Οπότε, πέφτουν όλοι με τα μούτρα σε αυτές που αξίζουν και αυτές νομίζουν ότι κάτι είναι.

Αν πας σε χώρες του εξωτερικού όπως στην Κροατία πχ που οι περισσότερες γυναίκες είναι όμορφες, δεν έχει καμία σχέση η νοοτροπία, το ίδιο ισχύει αν πας και σε μια χώρα που στα μπουρδέλα οι περισσότερες είναι όμορφες όπως στην Ισπανία πχ. Έτσι εξηγείτε για ποιο λόγο οι γκόμενες εδώ την έχουν δει ντίβες, διότι αν αυτές πάνε σε χώρα του εξωτερικού με ωραίες γυναίκες θα είναι ένα τίποτα και θα αλλάξουν μυαλά, ενώ εδώ, με όλη την σαβούρα λογικό να πιστεύουν πως είναι βασίλισσες ... :embarrased:

Τελευταία τροποποίηση:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Ρε …..στο βέργας υπόγειο μια κοντοκουρεμένη Ρωσίδα τι φολαρα ρεεεεε το έκλαψα το 20ρικο
Άσε που έξω λέει τελειωτικό στο στόμα , και μέσα στο δωμάτιο κάνει τη Κινέζα
Ρε ουστττττττ από εδώ ……

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Στην Ελλάδα τα μπουρδέλα είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, οι περισσότερες είναι άσχημες και ελάχιστες αξίζουν. Οπότε, πέφτουν όλοι με τα μούτρα σε αυτές που αξίζουν και αυτές νομίζουν ότι κάτι είναι.

Αν πας σε χώρες του εξωτερικού όπως στην Κροατία πχ που οι περισσότερες γυναίκες είναι όμορφες, δεν έχει καμία σχέση η νοοτροπία, το ίδιο ισχύει αν πας και σε μια χώρα που στα μπουρδέλα οι περισσότερες είναι όμορφες όπως στην Ισπανία πχ. Έτσι εξηγείτε για ποιο λόγο οι γκόμενες εδώ την έχουν δει ντίβες, διότι αν αυτές πάνε σε χώρα του εξωτερικού με ωραίες γυναίκες θα είναι ένα τίποτα και θα αλλάξουν μυαλά, ενώ εδώ, με όλη την σαβούρα λογικό να πιστεύουν πως είναι βασίλισσες ... :embarrased:
1.jpg

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.470
Πόντοι
1.071
Μπορείς αν είναι δυνατόν να πάρεις τα μούτρα του Χίου απ το προφίλ σου; Μια φορά το χρόνο μπαίνω στο νήμα αλλά παρ όλα αυτά :vomit:
Ποιος χιος ρε μεγάλε;;; Το αφεντικό μου είναι

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.470
Πόντοι
1.071

Αν πας σε χώρες του εξωτερικού όπως στην Κροατία πχ που οι περισσότερες γυναίκες είναι όμορφες, δεν έχει καμία σχέση η νοοτροπία, το ίδιο ισχύει αν πας και σε μια χώρα που στα μπουρδέλα οι περισσότερες είναι όμορφες όπως στην Ισπανία πχ. Έτσι εξηγείτε για ποιο λόγο οι γκόμενες εδώ την έχουν δει ντίβες, διότι αν αυτές πάνε σε χώρα του εξωτερικού με ωραίες γυναίκες θα είναι ένα τίποτα και θα αλλάξουν μυαλά, ενώ εδώ, με όλη την σαβούρα λογικό να πιστεύουν πως είναι βασίλισσες ...

Σωστός μεν αλλά φταίμε και εμείς(σαν άντρες γενικότερα) που την πέφτουμε σε κάθε πικραμένη και της δίνουμε θάρρος!!! Ζω (η μπορεί να τα έχω κακαρωσει κιόλας) που θα μείνουν μια μέρα μόνες να ταΐζουν γάτες

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
καλά, για bbj και 69 μην παίρνεις κι όρκο. Το ανακοινώνει μεν η τσα αλλά στο δωμάτιο είναι ό,τι να'ναι.
Η λατίνα Καρολίνα και η Ιωάννα σου φοράνε καπότα πριν καλά-καλά ανέβουν στο κρεβάτι.
Η γεματούλα λατίνα Ρούμπυ κάνει πίπα με σκούφο, δεν θέλει γλείψιμο στο μουνάκι της.
Καλά κάνεις και το αναφέρεις.
Σε εμένα πάντως δεν περνάνε αυτά έξω και η επόμενη...
Σειρά έχει η Ρουμπη τώρα κάτι μου έβγαλε.
Η ατμόσφαιρα πάντως λόγω αναδουλειας μου φάνηκε να έχει αλλάξει. Ίσως να τους έβαλαν μυαλό.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.698
Πόντοι
2.846
Η ατμόσφαιρα πάντως λόγω αναδουλειας μου φάνηκε να έχει αλλάξει. Ίσως να τους έβαλαν μυαλό.
Δεν είμαι τόσο σίγουρος. Πρόσφατα πήρα Καρολίνα και Ιωάννα και πιο διεκπεραιωτικες δεν γίνεται.
Το μόνο που σου προσφέρουν απλόχερα είναι το λιπαντικό, για να γαμας και να νομίζεις ότι έχεις βουτήξει το πουλί σου σε μια λιμνούλα με τζελ. Τραγικές ..

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
Δεν είμαι τόσο σίγουρος. Πρόσφατα πήρα Καρολίνα και Ιωάννα και πιο διεκπεραιωτικες δεν γίνεται.
Το μόνο που σου προσφέρουν απλόχερα είναι το λιπαντικό, για να γαμας και να νομίζεις ότι έχεις βουτήξει το πουλί σου σε μια λιμνούλα με τζελ. Τραγικές ..
Ακριβώς δίπλα στο κομοδινο έχει χαρτί... Τον βγάζεις και τον σκουπιζεις!!!!
Άσε με τώρα να τρέξω Μιλενα!!!
Μωράκι σου έρχομαι!!!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
Να είναι το μέλος Επιρρεπης που μου θύμισε την Ίνες!!!
Φιλλιπιδου 11 πάνω!!!
Σεξαρα Σεξαρα Σεξαρα!
Πιπαρα hand job τέλειο bbj... And many more....
Όσοι δεν θέλουν να μην πάνε.
Εγώ θα πάω και αύριο και μεθαύριο γιατί θα φύγει...
1000 μπράβο στην όμορφη κύρια της υποδοχής!!!
Χρόνος παραμονής..... Ανενοχλητος

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
Εχθες βραδακι εγαμευθει ανευ οικτου τπ ντολμαδακι Αλεξανδρα στο Ακυρας 12 το δεξι.Φορουσε ομορφα καυλωτικα εσωρουχα σετακι και ηταν πεντακαθαρη.Της ρουφηξαμε την κωλοβαλβιδα της που δεν δινει,το παχουλο της μουνακι και την τσιμπουκοπνιξαμε μεχρι δακρυων.Την κουτουπωσαμε σε δυο στασεις κατα την ιεραποστολικη και στα 4 οπου γκαριζε σαν την προβατινα και χυσαμε στα φουσκωμενα απο το μποτοξ τσιμπουκοχειλα της.Την ωρα που μαζευοτανε για να αποχωρησει εκ του δωματιου ειδα τι ωραια που διαγραφοτανε η σχεδον πρωτη διπλα στη μπακα της.Γελασα απο μεσα μου για το ποσο σαβουρογαμης ειμαι και τη φιλισα σταυρωτα για καληνυχτα.Κατηφοριζωντας την Ακυρας πηγα γραμμη στον Αριστο για σουβλακι.Την ωρα που κουμπωνα τα δυο βρωμικα εμφανιστηκε το Αραβοπουλο θηλυκο καυλακι απο το διπλανο παρακμιακο αραβικο μπακαλικο.Πουτανι ολικης.Κωλαρακι μπανικο,βυζακι αυθαδες και προσωπο με εντονα μαυρα ματια και τσιμπουκοχειλα βαμμενα.Ψιλοκαυλωσα....ηταν σαν την σαμπινα η ξεκωλιαρα...

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.600
Πόντοι
1.056
Εχθες βραδακι εγαμευθει ανευ οικτου τπ ντολμαδακι Αλεξανδρα στο Ακυρας 12 το δεξι.Φορουσε ομορφα καυλωτικα εσωρουχα σετακι και ηταν πεντακαθαρη.Της ρουφηξαμε την κωλοβαλβιδα της που δεν δινει,το παχουλο της μουνακι και την τσιμπουκοπνιξαμε μεχρι δακρυων.Την κουτουπωσαμε σε δυο στασεις κατα την ιεραποστολικη και στα 4 οπου γκαριζε σαν την προβατινα και χυσαμε στα φουσκωμενα απο το μποτοξ τσιμπουκοχειλα της.Την ωρα που μαζευοτανε για να αποχωρησει εκ του δωματιου ειδα τι ωραια που διαγραφοτανε η σχεδον πρωτη διπλα στη μπακα της.Γελασα απο μεσα μου για το ποσο σαβουρογαμης ειμαι και τη φιλισα σταυρωτα για καληνυχτα.Κατηφοριζωντας την Ακυρας πηγα γραμμη στον Αριστο για σουβλακι.Την ωρα που κουμπωνα τα δυο βρωμικα εμφανιστηκε το Αραβοπουλο θηλυκο καυλακι απο το διπλανο παρακμιακο αραβικο μπακαλικο.Πουτανι ολικης.Κωλαρακι μπανικο,βυζακι αυθαδες και προσωπο με εντονα μαυρα ματια και τσιμπουκοχειλα βαμμενα.Ψιλοκαυλωσα....ηταν σαν την σαμπινα η ξεκωλιαρα...
Που ειναι ο Αριστος τυπε?

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
96
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει πετύχει κάπου της Αθήνα την κοπέλα από Φωκαίας 27α την ξανθιά πειραιωτησα αν μπορεί κάποιος να Μου Πέι ότι ότι την έχει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων . Πολύ φωτιά κρίμα αν σύστησε και αυτή

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει πετύχει κάπου της Αθήνα την κοπέλα από Φωκαίας 27α την ξανθιά πειραιωτησα αν μπορεί κάποιος να Μου Πέι ότι ότι την έχει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων . Πολύ φωτιά κρίμα αν σύστησε και αυτή
Rip...
Φίλε μου έχει τόσες γυναίκες έξω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom