Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 231 άτομα (14 μέλη και 217 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχει ένα πολύ ωραίο κολομβιανό μωρό στο Φωκαίας 25 πάνω ονόματι Λίνα. Σπεύστε! Δυστυχώς δε την πήρα λόγω προηγούμενης κατάθεσης, αλλά φαίνεται να αξίζει και θα την έχω στα υπόψι με την πρώτη ευκαιρία. Όσοι τη δοκιμάστε γράψτε εντυπώσεις. Από ό,τι λέει η τσατσά, θα είναι και στην επόμενη βάρδια.
Το φωκαίας 25 όροφο, όποτε είναι ανοιχτό, έχει και άλλη κοπέλα τα απογεύματα.
Χθες μία λατίνα που είχε δεν βλεπότανε, οπότε ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως δεν είναι η Λίνα που αναφέρεις.
12 η ώρα είχε κλείσει το σπιτάκι.
Μικρή διόρθωση προς αποφυγή παρεξηγησεων.
Μαραθώνος 59 η Γιασμιν σε εμένα είπε γι 69 όταν τη ρώτησα.Το πρόγραμμα της είναι απλό!
Σε ποιο Μαραθώνος; Γωνία με Αχιλλέως ή το μεσαίο κάτω;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Χθες μία λατίνα που είχε δεν βλεπότανε, οπότε ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως δεν είναι η Λίνα που αναφέρεις.
Καλά, για μία μέρα δουλεύουν αυτές; Κρίμα, ευελπιστώ να την πετύχω άλλη μέρα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Καλά, για μία μέρα δουλεύουν αυτές; Κρίμα, ευελπιστώ να την πετύχω άλλη μέρα.
Η μόνη που άξιζε ήταν η Κάιλι, ένα πιπινάκι εκ Βουλγαρίας που ευτυχώς πρόλαβα και το πήδηξα τότε... εξαφανιζόλ αυτή.
Πριν κανένα μήνα είχε έρθει για καμιά βδομάδα μία μαύρη με πιασίματα η Σοφία.
Πριν λίγες βδομάδες για διάστημα 1-2 βδομάδων είχε κάτι ψόφιες λατίνες από στούντιο, αλλά ούτε για 20άρι δεν κάνανε. Εξαφανίστηκαν αυτές...
Μετά έσκασε αυτή που είδα χθες, αλλά ήταν για Μετάξι η εμφάνιση και αν.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636

Σε ποιο Μαραθώνος; Γωνία με Αχιλλέως ή το μεσαίο κάτω;
Γωνία ήταν σήμερα

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχει ένα πολύ ωραίο κολομβιανό μωρό στο Φωκαίας 25 πάνω ονόματι Λίνα. Σπεύστε! Δυστυχώς δε την πήρα λόγω προηγούμενης κατάθεσης, αλλά φαίνεται να αξίζει και θα την έχω στα υπόψι με την πρώτη ευκαιρία. Όσοι τη δοκιμάστε γράψτε εντυπώσεις. Από ό,τι λέει η τσατσά, θα είναι και στην επόμενη βάρδια.
Κανόνισε ! Ξεκινάω τώρα να πάω μην δεν είναι εκεί ,χαχαχχαχ. Κανόνισε μην είναι κανένα τραβελι.. να είσαι καλά φιλε σε ευχαριστούμε

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Φιλε με αγάπη το λέω, άλλη ήταν φοβισμένη. Δεν ξέρω αν κάνει ναρκωτικά η είναι με το ζόρι εκεί.
Δεν παίρνω όρκο, αλλά μου φάνηκε φοβισμένη.

Το μόνο άξιο κομμάτι τέτοια ώρα ομως νομίζω

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.005
Πόντοι
3.436
Φιλε με αγάπη το λέω, άλλη ήταν φοβισμένη. Δεν ξέρω αν κάνει ναρκωτικά η είναι με το ζόρι εκεί.

εμφανησιακά πως ειναι περιπου?

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
εμφανησιακά πως ειναι περιπου?
Όχι ψηλή, πεσμένο κωλο για εμένα, όχι τούμπανο. Σκουρόχρωμη στυλ Σοφίας παυλιδου πορνοστάρ . Ρομα μου κάνει . Ομως είναι νέα και όμορφη στο πρόσωπο.Σώμα δεν τρελάθηκα. Γούστα είναι αυτά.
, μπορεί να έτυχε σε εμένα να μην ήταν καλά ξέρω ‘γώ .

Όπως προ είπα , γούστα είναι αυτά!

Στα μπουρδελα δεν έχει κάτι αξιόλογο όποτε γιαυτο φαίνεται όμορφη αυτή η συγκεκριμένη.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

Εντάξει μην κολλάς εκεί, ίσως κάνει πρώτη φορά τη δουλειά και δεν έχει λυθεί τελείως.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Εντάξει μην κολλάς εκεί, ίσως κάνει πρώτη φορά τη δουλειά και δεν έχει λυθεί τελείως.
Εντάξει το δέχομαι! Αλλά μου φάνηκε λες και ήταν με το ζόρι και ένιωσα άσχημα. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ αδερφέ μου

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δίπλα στο (κλειστό πλέον) Αχαρνών 85.

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
Τί τρωτε ρε παιδια, σκουπιδια??
Το Καλαμακι της Σοφιας ηταν πολυ καλό παλιοτερα, αλλά και αυτο δυστυχώς εχει ριξει κατακορυφα την ποιοτητα. Τρωγεται ομως ακομα, μετα απο εναν πουτσο ...

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0
Την εβελινα περγαμου 1 τι βάρδια την βρίσκουμε;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Ανέβηκα στο Κολωνού 32 για την Ίρα που δουλεύει τώρα, αλλά στα 15€ την αποχαιρέτησα κι έφυγα...
Στο Ιάσονος 46 όροφο Κατερίνα, πολύ χαμηλών τόνων αλλά εμένα με ικανοποιεί, οπότε ξεφόρτωσα εκεί τους όρχεις μου.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Ανέβηκα στο Κολωνού 32 για την Ίρα που δουλεύει τώρα, αλλά στα 15€ την αποχαιρέτησα κι έφυγα...
Στο Ιάσονος 46 όροφο Κατερίνα, πολύ χαμηλών τόνων αλλά εμένα με ικανοποιεί, οπότε ξεφόρτωσα εκεί τους όρχεις μου.
αν ανέβασε θα χαιρετήσει ΣΥΝΤΟΜΑ! Αν σου αρέσει πάρτην ώστε να μη σου μείνει αποθυμένο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
αν ανέβασε θα χαιρετήσει ΣΥΝΤΟΜΑ! Αν σου αρέσει πάρτην ώστε να μη σου μείνει αποθυμένο
Την έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν στο διπλανό και δυο - τρεις στο τωρινό, οπότε δεν την έχω απωθημένο. Να επισημάνω δε ότι έχει φαρδύνει κι άλλο... :(

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Την έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν στο διπλανό και δυο - τρεις στο τωρινό, οπότε δεν την έχω απωθημένο. Να επισημάνω δε ότι έχει φαρδύνει κι άλλο... :(
δεν μου κάνει εντύπωση, έτσι και αλλιώς δεν την ενδιαφέρει να φαίνεται, πάλι στο φαγητό του γαμάει! λογικά θα κάνει μαγαζί (όχι μπουρδέλο) με την άλλη που ναι κολλητή της

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
δεν μου κάνει εντύπωση, έτσι και αλλιώς δεν την ενδιαφέρει να φαίνεται, πάλι στο φαγητό του γαμάει! λογικά θα κάνει μαγαζί (όχι μπουρδέλο) με την άλλη που ναι κολλητή της
Ποια είναι η άλλη; αν επιτρέπεται.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
Εγώ που είμαι πλούσιος θα πάω αύριο να τα δώσω και για πάρτη σου!!!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
Και μην είσαι ρατσιστής αγαπάμε τις χοντρες..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom