Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Όλα με γιώτα κι έψιλον, όπως έγραφε κι ο Πιτσιλιστης! "Αφτο ινε ιποσχεσι... Κε απιλι!"Αν δυσκολευεσαι γραφτα ολα με γιωτα
Όλα με γιώτα κι έψιλον, όπως έγραφε κι ο Πιτσιλιστης! "Αφτο ινε ιποσχεσι... Κε απιλι!"Αν δυσκολευεσαι γραφτα ολα με γιωτα
Όπως όλοι μας βγαίνουμε και μιλάμε ως κανονικά μέλη, έτσι θα βγει και ο φραπόγαλος.τή σας νοιάζει αν είναι φραπές η Σαμπίνα;
Όχι, φίλε.Ενημέρωση κάνει.
Που τον θυμήθηκες τον πιτσιλίστη…;;;;; Πέθαινα στα γέλια κάθε φορά που τον διάβαζα. Μια φορά είχε γράψει το ( εν οιδα ότι ουδέν οιδα) τόσο ανορθόγραφα που όλο το site είχε σκάσει στα γελιαΌλα με γιώτα κι έψιλον, όπως έγραφε κι ο Πιτσιλιστης! "Αφτο ινε ιποσχεσι... Κε απιλι!"
Όχι έχω να δω Σαμπίνα πάνω από τρεις μήνες.Διαφημιστική καμπάνια κάνει παλι. Πέρα απ αυτό πηγές εσύ τσέκαρες ότι ισχύουν αυτά που λέει ο Σαμπίνος;
Ναι βρε φίλε μου ευχαριστώ
Είναι καλή μέ
Η κοπέλα τα δίνει ολα και δεν έχει τα μούτρα κάτω όπως οι περισσότερες που αλλιώς δείχνουν στο σαλόνι και μετά κοιτάνε να σε ξεπεταξουν δεν έδειξε καμία ενόχληση στην εναλλαγή στάσεων και με άφησε να τελειώσω στο στήθος της αν και δεν ανακοινώθηκε στο σαλόνιΝαι βρε φίλε μου ευχαριστώ
Είναι καλή μέσα;;;
Ίσως ξέρεις καλύτερα από ότι φαίνεται.Όπως όλοι μας βγαίνουμε και μιλάμε ως κανονικά μέλη, έτσι θα βγει και ο φραπόγαλος.
Όχι, φίλε.
Σπαμάρει υποδυόμενος εργαζόμενη. Επίσης, ποστάρει φωτογραφίες της και δημοσιεύει τον λογαριασμό της από μέσα κοινωνικης δικτύωσης.
Συμπερασματικά, καμία σχέση με ενημέρωση.
Και για να θυμηθούμε και το πιο βασικό:
Ξεκίνησε την καριέρα του ψάχνοντας τα e-mail των μελών του bou, τα έβρισκε σε ινστα και φβ και τα ενοχλούσε με ψεύτικα προφίλ και μηνύματα. Στον κάδο λοιπόν μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Τυχαία σημερινή φώτο:
Τον μύστη Πίτσι τον πετυχαίνω σπανίως στη ρομαντική πιάτσα της Λιοσίων, όπου τιμωρείΠου τον θυμήθηκες τον πιτσιλίστη…;;;;; Πέθαινα στα γέλια κάθε φορά που τον διάβαζα. Μια φορά είχε γράψει το ( εν οιδα ότι ουδέν οιδα) τόσο ανορθόγραφα που όλο το site είχε σκάσει στα γελια
Καλησπέρα που είναι αυτό της Σόφιας;;;;
Να κάνουμε ένα αξιόλογο μαγαζί στέκι
Ευχαριστούμε φίλε για την ωραία ενημέρωση.ΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΧΥΣΤΕΣ Κ ΚΑΥΛΟ ΜΗΝΑ
2η βαρδια Φυλης κ Λιοσιων. 1/12/22
Φυλ 59 ανοιξε το Ανω με Λατινα εχει κ εορταστικο δεντρο,ετσι θα λενε πλεον το χριστουγεννιατικο.
Ιζαμπελα την λενε κ αυτη,μεγαλη πρωτοτυπια στα λατινικα ονοματα
Πιπα απλα δεν θελει να παρει,ας ειναι,την εβαλα τανασκελα κ την οργωσα σαν αγριμι
Φωναζε απο καυλα κ το γουσταρε μεχρι την στιγμη που τελειωσα βαθεια μεσα στην φουσκατη παχια της μουνα
Εχει ωραιους τεχνιτους βυζους κ πολυ απαλο δερμα.
Ελπιζω το νεοκλασικο να μεινει ανοιχτο για καιρο,ειναι πολυ ωραιο μαγαζακι κ πιστευω πως αυτο θελει ο/η CEO του εν λογω ιδρυματος,εξου κ το δεντρακι χωρις τις μπαλες
Ας ειναι,θα παμε εμεις τις δικες μας
Το Κατω ανοιχτο.
Γριφο απολτελει το ποτε ανοιγοκλεινουν τα 4 σπιτακια του μπιλιαρδαδικου,5 ειναι ομως ,το 5ο υπογα με πορτα στην Φυλ.
Καποια στιγμη ανοιξαν κ τα 4 ενω ειδα κ την Στελλα με νεο look,μακρυ πλατινε,στην εισοδο του μαγαζιου της,να καυλαντιζει αθωα θυματα.Μια φολα σε καθε αδιαβαστο πορδελιαρη
Φυλ 65 Κατω το χαπατο η Κορινα κοντραρει επαξια την Στελλα
Το Ανω κλειστο.
Κ τα 2 84 ανοιχτα,τα 86 κλειστα
Στο Φυλ69 ξαναγαμησα την Λανα
Σωμα σφιχτο με γερα ποδια κ ακραιο πατουρι.
Κ τις 2 φορες Τριτη κ χθες Πεμπτη ημουν εγω ξαπλωμενος κ η Λανα με καβαλαγε με δυνατα παλαμακια
Κ η πιπαρα της ονειρο με στοργικο οσχεογλειψιμο.
Αν θελετε ιδια επιδοση,με αλλο προσωπο, τραβατε στην Ειρηνη στην Φυλ66Δεξια,οπως εγω την Τεταρτη 30/1122
Η Ειρηνη καθε φορα που την παιρνω σε αυτη την σταση χυνει
Χθες Πεμπτη κ τα 2 Φυλ66 ανοιχτα.
Την Τριτη πηρα την Τζανινα στο Φωκ25Κατω, δυστυχως ποναει κατα το δυνατο σφυροκοπημα,αλλα για μενα ειναι μια πολυ καλη επιλογη.
Χθες Πεμπτη το εν λογω μαγαζι ηταν ανοιχτο κ το πανω κλειστο.
Γριφο αποτελει κ η λειτουργεια του φαναριου Αχαρνων+Χευδεν,πως θα διασχισουμε τον δρομο για να παμε στον Αριστο για σουβλακια???
Το αφηνουμε κ παμε ΤΥΛΙΞΕ ΤΟ.
Απο την Ιουλιανου εφτασα Λισιων73+τα 2 ανοιχτα
Στο Ανω 2 κοπελες+οι 2 στρουμπουλες,η μια Λατινα,η Εμμυ απουσιαζε
Το μουνι αυτης την κοπελας[Εμμυ]εχει απιστευτη αισθηση οπως της φολΑννας ται.
Στο κατω 3 κοπελες.
Μια με καρεδακι Ναταλι,ενα πιπινι η Ιωαννα,αυτην πρεπει να την ειχα παρει καλοκαιρι,μαπα το καρπουζι...
δεν ειμαι απολυτα σιγουρος...κ μια λατινα μαντεφτε οναμα...
Ιζαμπελα κ αυτη με βυζαρες,μπουταρες κ πατουρα ακραια.
Την μουνα της ουτε την ειδα ουτε την βατεψα επειδη ειχε προγραμμα μισης ωρας
Εφυγα,πηρα ΜΜΜ κ γυρισα σπιτι.
Αυτα τα λιγα απο μενα,ελπιζω να βοηθησα
H Ινές είναι η Ρωσσίδα που δούλευε πριν δυο χρόνια Φωκαίας 25 και 27 ?Να είναι το μέλος Επιρρεπης που μου θύμισε την Ίνες!!!
Φιλλιπιδου 11 πάνω!!!
Σεξαρα Σεξαρα Σεξαρα!
Πιπαρα hand job τέλειο bbj... And many more....
Όσοι δεν θέλουν να μην πάνε.
Εγώ θα πάω και αύριο και μεθαύριο γιατί θα φύγει...
1000 μπράβο στην όμορφη κύρια της υποδοχής!!!
Χρόνος παραμονής..... Ανενοχλητος
Που έδινε και πίσω πόρτα αδιαμαρτύρητα. Και εγώ την ψάχνω.Καλημέρα. Εχθές γύρισα Ελλάδα και θα ήθελα να βρω την Ηλέκτρα που δούλευε Φυλής 67 πριν 6 μήνες ,γνωρίζει κανείς που εμφανίζεται?
Παιδιά υπάρχει πουθενά κάποια φωτογραφία της γιαγιάς Ελένης από Καλλιθέα ;;Απ ότι γνωρίζω, η γιαγιά Ελένη έχει μετοχές της Fanta και κάνει με πλάγιο τρόπο τοποθέτηση προϊόντος
Ευχαριστούμε φίλε για την ωραία ενημέρωση.
Παράκληση να μην χρησιμοποιείς τόσα πολλά
κινούμενα εικονίδια γιατί κάνει το διάβασμα του ποστ πολύ κουραστικό.