Εκεί που λέω ότι η νέα γενιά είναι ευνουχισμένα πουστράκια, να τελικά που υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις.
Απόγευμα προς βράδυ την προηγούμενη εβδομάδα, βόλταρα στην Ιάσονος και λίγο πριν μπω στο 44 (Ουζμπεκόσπιτο) άκουσα τη συζήτηση μεταξύ μιας παρέας πιτσιρικάδων (ας πούμε 18χρονοι διότι κυκλοφορούν στο site πολλοί ρουφιάνοι και πουτάνας γιοι), που έλεγε ο ένας στον άλλον ''μπέσα ρε μαλάκα, στα βάζω εγώ αν ψηθείς να την πάρουμε μαζί''.
Προφανώς και τρύπωσα από πίσω για να δω τι θα γίνει στη συνέχεια. Μέσα στο μπουρδέλο εργάζονταν δύο τελειωμένα πουταναριά, η Ντανιέλα και η Μαρίνα.
Οι μικροί τελικά έδωσαν το 20ρικο και διάλεξαν την Ντανιέλα, που αν και έμοιαζε λίγο με πρεζόνι, είχε ωραία ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά ενώ η Μαρίνα είχε την εμφάνιση skinny γυφτορουμάνας. Πολλά respect στα αλανάκια, από νεαρή ηλικία ξεσκίζουν τάνες σε παρτούζες και γνωρίζουν πως πρέπει να συμπεριφέρονται στις γυναίκες.
Επειδή το μέρος ήταν γεμάτο σαβούρες, είπα να πάρω και εγώ την Ντανιέλα αλλά δεν ήθελα να περιμένω στο σταβλο δωμάτιο και έτσι πήγα μια βόλτα. Γύρισα μετά από ένα δεκάλεπτο αλλά ακόμα ήταν στο δωμάτιο, φαντάζομαι οι πιτσιρικάδες θα της έδωσαν το μουνί στο χέρι.
Μιας και είχα καύλες και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, διάλεξα τη Μαρίνα. Μέσα στο δωμάτιο τίποτα το ιδιαίτερο, όμως έκανα τα ίδια με τον Μητσάρα στην κριτική του, δηλαδή είχα πέσει από πάνω της και προσπαθούσα μανιωδώς να τη φιλήσω στο στόμα ενώ αυτή το κράταγε ερμητικά κλειστό. Έφαγε δυνατό γαμήσι πάντως, διότι έπρεπε να την πληρώσει μιας και δεν μπόρεσα να γαμήσω την Ντανιέλα.
Όταν έχυσα, μούγκρισα σαν τάρανδος και σωριάστηκα ολόκληρος πάνω της, ενώ αυτή προσπαθούσε να με σπρώξει και μου έλεγε ''φύγε'' (η μοναδική λέξη που είπε στα ελληνικά, όλα τα υπόλοιπα ήταν αγγλικά).
Ήταν μια ωραία βόλτα.
Μετά έφαγα και ένα φαλάφελ.