nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.886
- Πόντοι
- 6.495
Μόνη της η Τάνια...που να προλάβει. Μην ξεχνάς την φουλ εξυπηρέτηση. Δες κριτικές.Έχει όντως αρκετή αναμονή και πολύ κόσμο..Δεν ξέρω γιατί έτσι
Μόνη της η Τάνια...που να προλάβει. Μην ξεχνάς την φουλ εξυπηρέτηση. Δες κριτικές.Έχει όντως αρκετή αναμονή και πολύ κόσμο..Δεν ξέρω γιατί έτσι
Δε γνωρίζω φίλε αν πρόκειται για την κοπέλα που λεςωπα ωπα,ποια ναντια?αυτη που μεσουρανουσε πριν περιπου 2 χρονια?ρωσιδουλα γλυκα με τρελο σωμα και μαλλουρα ατελειωτη,πες μου τετοια να μπουκαρω με το ΕΠΑΝΩ κεφαλι
Τσακωμός στο σαλόνι του Φιλιππίδου 11β για την σειρά προτεραιότητας ποιόν θα ξαλαφρώσει πρώτο ο τραβελόπουστας υπηρεσία μεταμεσονύχτιας βάρδιας...
Κάποια στιγμή είχαν οξυνθεί τόσο τα πνεύματα που φοβήθηκα ΜΗΝ μιλήσουν τα στιλέτα (όπως πριν κάποιες βδομάδες έξω από μια καντίνα) και την έκανα με ελαφρά ΜΗΝ μας δείξει το πρωΐ ο Παπαδάκης...
* Να παίζουν ξύλο για φαγητό έχω δει... για γκόμενες επίσης, για αθλητικά, πολιτικά κτλ. στην οδήγηση και γενικά για ένα κάρο μαλακίες.. αλλά για το ποιός θα τον δώσει σε "μεταλλαγμένο" εντός μπουρδέλου παρουσία εκδιδόμενης πρώτη φορά στην ζωή μου....
** Παίζει να ταν τίποτα δικοί μας μαλάκες από δω μέσα....
Σημερινός κωλομπαρας αυριανός πουστης.. όλοι αυτοί κρύβουν ένα πουστη μέσα τους που θα βγεί στην πορεία, καρατσεκαρισμενο...Τσακωμός στο σαλόνι του Φιλιππίδου 11β για την σειρά προτεραιότητας ποιόν θα ξαλαφρώσει πρώτο ο τραβελόπουστας υπηρεσία μεταμεσονύχτιας βάρδιας...
Κάποια στιγμή είχαν οξυνθεί τόσο τα πνεύματα που φοβήθηκα ΜΗΝ μιλήσουν τα στιλέτα (όπως πριν κάποιες βδομάδες έξω από μια καντίνα) και την έκανα με ελαφρά ΜΗΝ μας δείξει το πρωΐ ο Παπαδάκης...
* Να παίζουν ξύλο για φαγητό έχω δει... για γκόμενες επίσης, για αθλητικά, πολιτικά κτλ. στην οδήγηση και γενικά για ένα κάρο μαλακίες.. αλλά για το ποιός θα τον δώσει σε "μεταλλαγμένο" εντός μπουρδέλου παρουσία εκδιδόμενης πρώτη φορά στην ζωή μου....
** Παίζει να ταν τίποτα δικοί μας μαλάκες από δω μέσα....
Ποσες φορες έχω παει καρφωτος και είναι κλειστό. Γαμω το κέρατο και γαμαω δεξιά και αριστερά ισα να πω ότι έκανα τσάμπα δρόμο.Επίσης Μιλένα (Διδυμου 27) από Δευτέρα.
Μαγαζί παίζει μόνο με Τάνια. Αν ανοίξει σήμερα
Δεν εχουν μεινει γαμευσιμα τεμαχια στο εν λογο σπιτι.Αλιονα κρεατομηχανη εφυγε,Φωτεινη αλογο εφυγε,Βικτωρια εφυγε,και εχουν μεινει δυο κοριτσια.Και προφανως υπαρχει δυσκολια αναπληρωσης.Έχει όντως αρκετή αναμονή και πολύ κόσμο..Δεν ξέρω γιατί έτσι
Αυτό το αλί ρε νες καφέ το έγραψες για ξεκάρφωμα?Είσαι μεγάλη αλεπού αλλά και τα αλεπουδακια μεγάλα γατονιαΚαλός τα μωράκια μου ! εγώ τώρα είμαι σε άδεια μια εβδομάδα και θα είμαι πάλι στι δουλειά από την αλί Παρασκευή
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, καυλοράπανο.Καλός τα μωράκια μου ! εγώ τώρα είμαι σε άδεια μια εβδομάδα και θα είμαι πάλι στι δουλειά από την αλί Παρασκευή
να δεις κατι σεβασμιωτατα λετζιτ κρυφοτραβελοπουστρακια, πως δουλευουν τη ροδελαΣημερινός κωλομπαρας αυριανός πουστης.. όλοι αυτοί κρύβουν ένα πουστη μέσα τους που θα βγεί στην πορεία, καρατσεκαρισμενο...
Δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό, συναγωνιστή. Είπαμε, το site είναι μαγικό. Ορδές τελειωμένων ναυάγιων θα πηγαίνουν, μεσούσης της νυκτός και της κακοκαιρίας, για να πιπώσουν ένα άγνωστο τραβέλι, επειδή το διάβασαν εδώ.Επειδή οι μερακλήδες είναι ατελείωτοι και με έχετε γαμησει στα μηνύματα γράφω εδώ ότι πληροφορίες χρειάζεστε
ΤΗΝ ΠΗΡΑ 3Η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΊΔΟΥ 11
Ευχαριστώ
Εγώ πάντως όσες φορές έχω ανέβει σε τσάρκα μου 1 ή δύο άτομα έχω δει, δεν έχω δει ποτέ τον χαμό που έχουν περιγράψει κάποιοι.... τελευταία φορά που πέρασα από τον οίκο ήταν Σάββατο βράδυΔεν έπρεπε να το γράψεις αυτό, συναγωνιστή. Είπαμε, το site είναι μαγικό. Ορδές τελειωμένων ναυάγιων θα πηγαίνουν, μεσούσης της νυκτός και της κακοκαιρίας, για να πιπώσουν ένα άγνωστο τραβέλι, επειδή το διάβασαν εδώ.
Θα πάω να δω απόψε έτσι από περιέργεια...Εγώ πάντως όσες φορές έχω ανέβει σε τσάρκα μου 1 ή δύο άτομα έχω δει, δεν έχω δει ποτέ τον χαμό που έχουν περιγράψει κάποιοι.... τελευταία φορά που πέρασα από τον οίκο ήταν Σάββατο βράδυ
Για ρωτα την Ειρήνη νομίζω ήταν φίλες.Καλησπέρα αγωνιστές...ξέρουμε μια Εύα από το φυλής 66α ..το πιπινι που βρίσκεται;
Κανεις αυταρχικό?Καλός τα μωράκια μου ! εγώ τώρα είμαι σε άδεια μια εβδομάδα και θα είμαι πάλι στι δουλειά από την αλί Παρασκευή
Ποια ειρήνη;Για ρωτα την Ειρήνη νομίζω ήταν φίλες.