Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (35 μέλη και 274 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Επειδή οι μερακλήδες είναι ατελείωτοι και με έχετε γαμησει στα μηνύματα γράφω εδώ ότι πληροφορίες χρειάζεστε

ΤΗΝ ΠΗΡΑ 3Η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΊΔΟΥ 11

Ευχαριστώ
Όλα τα ωραία σκηνικά 3η βάρδια παίζονται μυστη.

asdee12

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
4
Πόντοι
0
το φυλης 54 που δουλευει η aurora ειναι τωρα ανοιχτο?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.141
Πόντοι
6.495
ωπα ωπα,ποια ναντια?αυτη που μεσουρανουσε πριν περιπου 2 χρονια?ρωσιδουλα γλυκα με τρελο σωμα και μαλλουρα ατελειωτη,πες μου τετοια να μπουκαρω με το ΕΠΑΝΩ κεφαλι
Δε γνωρίζω φίλε αν πρόκειται για την κοπέλα που λες :think:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Τσακωμός στο σαλόνι του Φιλιππίδου 11β για την σειρά προτεραιότητας ποιόν θα ξαλαφρώσει πρώτο ο τραβελόπουστας υπηρεσία μεταμεσονύχτιας βάρδιας...
Κάποια στιγμή είχαν οξυνθεί τόσο τα πνεύματα που φοβήθηκα ΜΗΝ μιλήσουν τα στιλέτα (όπως πριν κάποιες βδομάδες έξω από μια καντίνα) και την έκανα με ελαφρά ΜΗΝ μας δείξει το πρωΐ ο Παπαδάκης...
* Να παίζουν ξύλο για φαγητό έχω δει... για γκόμενες επίσης, για αθλητικά, πολιτικά κτλ. στην οδήγηση και γενικά για ένα κάρο μαλακίες.. αλλά για το ποιός θα τον δώσει σε "μεταλλαγμένο" εντός μπουρδέλου παρουσία εκδιδόμενης πρώτη φορά στην ζωή μου....
** Παίζει να ταν τίποτα δικοί μας μαλάκες από δω μέσα....
Drag Queen GIF

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τσακωμός στο σαλόνι του Φιλιππίδου 11β για την σειρά προτεραιότητας ποιόν θα ξαλαφρώσει πρώτο ο τραβελόπουστας υπηρεσία μεταμεσονύχτιας βάρδιας...
Κάποια στιγμή είχαν οξυνθεί τόσο τα πνεύματα που φοβήθηκα ΜΗΝ μιλήσουν τα στιλέτα (όπως πριν κάποιες βδομάδες έξω από μια καντίνα) και την έκανα με ελαφρά ΜΗΝ μας δείξει το πρωΐ ο Παπαδάκης...
* Να παίζουν ξύλο για φαγητό έχω δει... για γκόμενες επίσης, για αθλητικά, πολιτικά κτλ. στην οδήγηση και γενικά για ένα κάρο μαλακίες.. αλλά για το ποιός θα τον δώσει σε "μεταλλαγμένο" εντός μπουρδέλου παρουσία εκδιδόμενης πρώτη φορά στην ζωή μου....
Drag Queen GIF
to-nauagio-tou-u-s-s-kittiwake

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Drag Queen GIF
Σημερινός κωλομπαρας αυριανός πουστης.. όλοι αυτοί κρύβουν ένα πουστη μέσα τους που θα βγεί στην πορεία, καρατσεκαρισμενο...

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Επίσης Μιλένα (Διδυμου 27) από Δευτέρα.
Μαγαζί παίζει μόνο με Τάνια. Αν ανοίξει σήμερα
Ποσες φορες έχω παει καρφωτος και είναι κλειστό. Γαμω το κέρατο και γαμαω δεξιά και αριστερά ισα να πω ότι έκανα τσάμπα δρόμο.
Και αυτή η τσατσά δεν δίνει ένα τηλ.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
Έχει όντως αρκετή αναμονή και πολύ κόσμο..Δεν ξέρω γιατί έτσι
Δεν εχουν μεινει γαμευσιμα τεμαχια στο εν λογο σπιτι.Αλιονα κρεατομηχανη εφυγε,Φωτεινη αλογο εφυγε,Βικτωρια εφυγε,και εχουν μεινει δυο κοριτσια.Και προφανως υπαρχει δυσκολια αναπληρωσης.

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Εκεί που λέω ότι η νέα γενιά είναι ευνουχισμένα πουστράκια, να τελικά που υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις.

Απόγευμα προς βράδυ την προηγούμενη εβδομάδα, βόλταρα στην Ιάσονος και λίγο πριν μπω στο 44 (Ουζμπεκόσπιτο) άκουσα τη συζήτηση μεταξύ μιας παρέας πιτσιρικάδων (ας πούμε 18χρονοι διότι κυκλοφορούν στο site πολλοί ρουφιάνοι και πουτάνας γιοι), που έλεγε ο ένας στον άλλον ''μπέσα ρε μαλάκα, στα βάζω εγώ αν ψηθείς να την πάρουμε μαζί''.

Προφανώς και τρύπωσα από πίσω για να δω τι θα γίνει στη συνέχεια. Μέσα στο μπουρδέλο εργάζονταν δύο τελειωμένα πουταναριά, η Ντανιέλα και η Μαρίνα.
Οι μικροί τελικά έδωσαν το 20ρικο και διάλεξαν την Ντανιέλα, που αν και έμοιαζε λίγο με πρεζόνι, είχε ωραία ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά ενώ η Μαρίνα είχε την εμφάνιση skinny γυφτορουμάνας. Πολλά respect στα αλανάκια, από νεαρή ηλικία ξεσκίζουν τάνες σε παρτούζες και γνωρίζουν πως πρέπει να συμπεριφέρονται στις γυναίκες.

Επειδή το μέρος ήταν γεμάτο σαβούρες, είπα να πάρω και εγώ την Ντανιέλα αλλά δεν ήθελα να περιμένω στο σταβλο δωμάτιο και έτσι πήγα μια βόλτα. Γύρισα μετά από ένα δεκάλεπτο αλλά ακόμα ήταν στο δωμάτιο, φαντάζομαι οι πιτσιρικάδες θα της έδωσαν το μουνί στο χέρι.
Μιας και είχα καύλες και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, διάλεξα τη Μαρίνα. Μέσα στο δωμάτιο τίποτα το ιδιαίτερο, όμως έκανα τα ίδια με τον Μητσάρα στην κριτική του, δηλαδή είχα πέσει από πάνω της και προσπαθούσα μανιωδώς να τη φιλήσω στο στόμα ενώ αυτή το κράταγε ερμητικά κλειστό. Έφαγε δυνατό γαμήσι πάντως, διότι έπρεπε να την πληρώσει μιας και δεν μπόρεσα να γαμήσω την Ντανιέλα.

Όταν έχυσα, μούγκρισα σαν τάρανδος και σωριάστηκα ολόκληρος πάνω της, ενώ αυτή προσπαθούσε να με σπρώξει και μου έλεγε ''φύγε'' (η μοναδική λέξη που είπε στα ελληνικά, όλα τα υπόλοιπα ήταν αγγλικά).

Ήταν μια ωραία βόλτα.

Μετά έφαγα και ένα φαλάφελ.

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Καλός τα μωράκια μου ! εγώ τώρα είμαι σε άδεια μια εβδομάδα και θα είμαι πάλι στι δουλειά από την αλί Παρασκευή ♥️♥️
Αυτό το αλί ρε νες καφέ το έγραψες για ξεκάρφωμα?Είσαι μεγάλη αλεπού αλλά και τα αλεπουδακια μεγάλα γατονια

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.126
Πόντοι
4.926
Καλός τα μωράκια μου ! εγώ τώρα είμαι σε άδεια μια εβδομάδα και θα είμαι πάλι στι δουλειά από την αλί Παρασκευή ♥️♥️
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, καυλοράπανο.

ΥΓ: Θα επιστρέψεις την άλλη Παρασκευή ή θα είσαι μαζί με τον Αλή; Αυτός ο τόνος θέλει διευκρίνηση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.418
Πόντοι
27.261
Σημερινός κωλομπαρας αυριανός πουστης.. όλοι αυτοί κρύβουν ένα πουστη μέσα τους που θα βγεί στην πορεία, καρατσεκαρισμενο...
να δεις κατι σεβασμιωτατα λετζιτ κρυφοτραβελοπουστρακια, πως δουλευουν τη ροδελα :effemine::2funny:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
Χθεσινή απογευματινή...
Πρώτη στάση Μιλενα... Απουσα.
Δευτέρη στάση Φ. 56 Ιζαμπελαρα. Απίστευτο μωράκι διπλό παράβολο νόστιμα ζουμακια αλλά μέχρι εκεί. Τελικά είχε δίκιο ο φίλος μου. Είναι περιορισμενων δυνατότητων... Ίσως θέλει πολλές μάρκες μέχρι να αποδώσει αλλά εγώ την βαλβίδα παρολες τις αρχικές ενστάσεις την πέθανα στο γλυψιμο!
Συνέχεια Τζαννινα!!! Φωκαιας 25 κάτω.
Το γλυκό μου καλύτερο από ποτέ. Ξεφουσκωσαν και τα χειλακια του. Πιπαρα Γαμησαρα! 9/10
Μέχρι Πέμπτη μετά σε άδεια άνευ αποδοχών.
Τέλος αργότερα Λανα Βέργας 7. Χωρίς σχόλια γράψαμε ιστορία με τους φίλους.
Γαματε χανόμαστε!!!

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.557
Πόντοι
3.172
Καλησπέρα αγωνιστές...ξέρουμε μια Εύα από το φυλής 66α ..το πιπινι που βρίσκεται;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.126
Πόντοι
4.926
Επειδή οι μερακλήδες είναι ατελείωτοι και με έχετε γαμησει στα μηνύματα γράφω εδώ ότι πληροφορίες χρειάζεστε

ΤΗΝ ΠΗΡΑ 3Η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΊΔΟΥ 11

Ευχαριστώ
Δεν έπρεπε να το γράψεις αυτό, συναγωνιστή. Είπαμε, το site είναι μαγικό. Ορδές τελειωμένων ναυάγιων θα πηγαίνουν, μεσούσης της νυκτός και της κακοκαιρίας, για να πιπώσουν ένα άγνωστο τραβέλι, επειδή το διάβασαν εδώ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom