Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (30 μέλη και 252 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
επίσης η αρχοντική Θεά Ευγενία με το απίστευτο περπάτημα από Φυλής 200 και μετά νομίζω Διδύμου 8 όροφος...
περπατούσε και τρέμαν τα πατώματα...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
πρωκτικό δίναν μόνο κάτι τελειωμένες στην Καλύμνου στο υπόγειο...
.
Κώλο επιλεκτικά έδινε στο Φυλής 66 την δεκαετία του 1990 η περίφημη Ρίτα, η οποία έμοιαζε στο πρόσωπο με την Δήμητρα Ματσούκα! Ήταν ψηλή, είχε κορμάρα, βυζάρες και γαμώ τους κώλους! Λόγω ουράς πελατών, έπρεπε να περιμένεις τουλάχιστον μια ώρα για να την ξεσκίσεις !!!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Γνωρίζει κάποιο εκλεκτό μέλος εάν λειτουργούν τα τσαρδιά της Κολοκυνθούς;;;; :think:
Διότι κάθε φορά που βρίσκομαι στην ευρύτερη περιοχή μεταμεσονύχτια βάρδια πάντοτε είναι κλειστά....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Να ξέρεις πως ΠΟΛΛΕΣ Μολδαβές "βαφτίζονται" Ρωσσίδες! Το ίδιο κάνουν Ουκρανές! Μολδαβές ξέρω πέντε που λένε ότι είναι Ρωσσίδες
Όντως, τις ξεχασα αυτές. Και είναι πολλες.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
πρέπει να έχω ξαναρωτήσει... αρχές δεκαετίας Φ71 όροφος, πυρόξανθο μαλλί με μπούκλες με άσπρο δέρμα 18-19 ετών...
πρέπει να την είχα πάρει καμιά 20ρια φορές... δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα.... Ροξάνα, Οξάνα... ήταν? θυμάται κανείς?
Για την Ρωξανη που με εχει πικρανει?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Γνωρίζει κάποιο εκλεκτό μέλος εάν λειτουργούν τα τσαρδιά της Κολοκυνθούς;;;; :think:
Διότι κάθε φορά που βρίσκομαι στην ευρύτερη περιοχή μεταμεσονύχτια βάρδια πάντοτε είναι κλειστά....
εισαι σκληρος μπηχτης φιλε.
τι δουλεια ειχες εσυ με τη νεσκαφινα ψιψινα σαμπινα ?:confused:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
Λογικά θα ήταν εκεί με άλλο όνομα...
Στην Πατρα που κανει δουλειτσα στο στουντιακι εινιβμε το ονομα Στελλα και την ιδια ακριβως κοντη ρομπιτσα.Παρ'οτι ειναι ασχημουλα λιγο,πολυ με καβλωνει αυτη η γυναικα.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.850
Πόντοι
3.886
Στην Πατρα που κανει δουλειτσα στο στουντιακι εινιβμε το ονομα Στελλα και την ιδια ακριβως κοντη ρομπιτσα.Παρ'οτι ειναι ασχημουλα λιγο,πολυ με καβλωνει αυτη η γυναικα.
Αν μπορείς στείλε ινμποξ πληροφορίες....

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Λειτουργούν αλλά μόνο ημέρα, εκτός από αυτό που είναι κοντά στο βουλκανιζατερ χαμηλά που έχει κλείσει χρόνια.
Εκεί στην κολοκυνθους κάτι θωρηκτα είναι η μια η Μαρίνα.
Οπότε αν έχεις τέτοια γούστα πετάξου μια βόλτα να ρίξεις βλέφαρο...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πέρασμα προηγουμένως στο Δίδυμου 27, οπου ηταν η Μιλενα και η Βικτωρια.
Αρχικά βγήκε η Βικτωρία στο σαλόνι με ένα ξινισμένο ύφος "Αφού με ξέρεις"...
και τι σημαίνει αυτό; το 90% των μπουρδελιαρηδων σε ξέρει, δεν θα βγεις να σαλονάρεις.
Τέλος πάντων, μου την έδωσε λιγο αυτό, βγαίνει μετά από κάτι δεύτερα η Μιλενα μέσα στην ευγένεια και χαρά.
Εδω είμαστε, έτσι κερδίζονται οι πελάτες χαζούλα Βικτωρια.
Εννοείται ότι έχω πολλές εμπειρίες με την Μιλενα απο το παρελθόν οποτε δεν δυσκολεύτηκα.
Σήμερα πέρασα 2 φορές μαζί της, είχε πάρα πολλά κέφια, πραγματικά, το ζούσε το γαμήσι στα ορθια, στο καναπεδάτο, το τσιμπουκι πορνοσταρικο φτυσιματα, πνίξιμο, καραμελωμα, χυσιμο στο στομα μέχρι τελευταίας σταγονας, τα πάντα όλα.
Λίγο πολύ την ξέρετε, μαζί της δεν περνάει αυστηρά μόνο όποιος γουστάρει μοντελέ σώματα και μιλφαρες.
Η Μιλενα είναι η πιο τίμια περίπτωση.
Δε νομιζω να υπάρχει καλύτερη περίπτωση τώρα στην Φυλης.
Αν μιλούσε δε και Ελληνικά θα ήταν Τζακ ποτ.
Αλλά στα Αγγλικά εχει δει πολλές τσόντες με την Lisa Ann το κατέχει.
Εύγε κορίτσι μου.

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
και τι σημαίνει αυτό; το 90% των μπουρδελιαρηδων σε ξέρει, δεν θα βγεις να σαλονάρεις.
Τέλος πάντων, μου την έδωσε λιγο αυτό, βγαίνει μετά από κάτι δεύτερα η Μιλενα μέσα στην ευγένεια και χαρά.
Εννοείται ότι έχω πολλές εμπειρίες με την Μιλενα απο το παρελθόν οποτε δεν δυσκολεύτηκα.
Σήμερα πέρασα 2 φορές μαζί της, είχε πάρα πολλά κέφια, πραγματικά, το ζούσε το γαμήσι στα ορθια, στο καναπεδάτο, το τσιμπουκι πορνοσταρικο φτυσιματα, πνίξιμο, καραμελωμα, χυσιμο στο στομα μέχρι τελευταίας σταγονας, τα πάντα όλα.
Λίγο πολύ την ξέρετε, μαζί της δεν περνάει αυστηρά μόνο όποιος γουστάρει μοντελέ σώματα και μιλφαρες.
Εύγε κορίτσι μου.
Συμφωνώ φίλτατε για Μιλενα. Ναναι καλά το κορίτσι πραγματικά. Η Βικτωρία είναι η ψηλή μελαχρινή?

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Ξέρουμε αν δουλευει η Ειρήνη απο φυλής 66?

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Εύγε κορίτσι μου.
Η Βικτωρια είναι Ξινή και απότομη ! Ομως κάνει ωραία πιπα με λύσσα και γλείφει κωλο… ( γούστα είναι αυτά εμένα μου αρέσει) η μιλένα εξαιρετική αλλά νομίζω δεν γλείφει κωλο δυστυχώς !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Ήταν φθινόπωρος του 2014 όταν γνώρισα την Μιρέλα από Διδύμου 7 και αργότερα Φωκαίας 27(υπόγειο).
Μία πανέμορφη νέα κοπέλα από την Σλοβακία..... ωραίο πετιτ σωματακι..... όμορφο πρόσωπο, κατάλευκο δέρμα, μελαχρινό μακρύ ίσιο μαλλί.....και ένα πανέμορφο ροζουλι φοιτητικό σφιχτό μουνακι!

Εγώ 24 τότε..... αυτή 21..... σαν δύο νέοι φοιτητές που γνωρίστηκαν στην σχολή και αργότερα πήγαν μαζί στην φοιτητική εστία να κάνουν καυτό gfe αχαλίνωτο σεξακι!

Γλυκές αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες στην μνήμη μου.......... :rose:
Αν θυμάμαι καλά δεν είχε δουλέψει καιρό ,μια ξανθούλα δεν ήταν?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
όντως... αλλά τότε το 95% των προγραμμάτων ήταν αποστειρωμένα απλό... ούτε ακάποτες πίπες, ούτε γλωσσόφιλα, 69 και για πρωκτικό δίναν μόνο κάτι τελειωμένες στην Καλύμνου στο υπόγειο...
τα πρώτα μαντάτα για ακάποτες πίπες με χύσιμο στο στόμα, τα άκουσα το 2002 από άλλες πουτάνες που είχαν φρίξει..
Κώλο παντως εύρισκες και νωρίτερα..

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Η Βικτωρια είναι Ξινή και απότομη ! Ομως κάνει ωραία πιπα με λύσσα και γλείφει κωλο… ( γούστα είναι αυτά εμένα μου αρέσει) η μιλένα εξαιρετική αλλά νομίζω δεν γλείφει κωλο δυστυχώς !
Γλύφει μια χαρά, αρκεί να της το δείξεις....

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Αυτό που θυμάμαι από το '98 είναι ότι πηδαγα μουναρες. Σε κάποιες περιπτώσεις μιλάμε για 8αρια, ίσως και 9αρια.
Κοριτσαροι !!

Το rotation ήταν πολύ συχνό με νέα "μοντέλα" να έρχονται κάθε τόσο.

Καθημερινές, τρίτη βάρδια ως περίπου τις 02.00 ο κεντρικός δρόμος Φυλής ήταν γεμάτος κόσμο.

Ναι, σε κάποιες περιπτώσεις γινόντουσαν πραγματακια. Ακόμα και στα κεντρικά, ακόμα και από τα διμετρα μοντέλα.

Πάντα συμβαίνουν αυτά.
Όταν κάποια πόρνη θέλει να πηδηχτει, εκεί που θέλει θα τα δώσει όλα.

10 μήνες το πρόλαβα. Ωραία περίοδος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom