You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κώλο επιλεκτικά έδινε στο Φυλής 66 την δεκαετία του 1990 η περίφημη Ρίτα, η οποία έμοιαζε στο πρόσωπο με την Δήμητρα Ματσούκα! Ήταν ψηλή, είχε κορμάρα, βυζάρες και γαμώ τους κώλους! Λόγω ουράς πελατών, έπρεπε να περιμένεις τουλάχιστον μια ώρα για να την ξεσκίσεις !!!πρωκτικό δίναν μόνο κάτι τελειωμένες στην Καλύμνου στο υπόγειο...
.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Όντως, τις ξεχασα αυτές. Και είναι πολλες.Να ξέρεις πως ΠΟΛΛΕΣ Μολδαβές "βαφτίζονται" Ρωσσίδες! Το ίδιο κάνουν Ουκρανές! Μολδαβές ξέρω πέντε που λένε ότι είναι Ρωσσίδες
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Για την Ρωξανη που με εχει πικρανει?πρέπει να έχω ξαναρωτήσει... αρχές δεκαετίας Φ71 όροφος, πυρόξανθο μαλλί με μπούκλες με άσπρο δέρμα 18-19 ετών...
πρέπει να την είχα πάρει καμιά 20ρια φορές... δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα.... Ροξάνα, Οξάνα... ήταν? θυμάται κανείς?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.451
- Πόντοι
- 27.261
εισαι σκληρος μπηχτης φιλε.Γνωρίζει κάποιο εκλεκτό μέλος εάν λειτουργούν τα τσαρδιά της Κολοκυνθούς;;;;
Διότι κάθε φορά που βρίσκομαι στην ευρύτερη περιοχή μεταμεσονύχτια βάρδια πάντοτε είναι κλειστά....
τι δουλεια ειχες εσυ με τη νεσκαφινα ψιψινα σαμπινα ?
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.169
- Πόντοι
- 1.936
Στην Πατρα που κανει δουλειτσα στο στουντιακι εινιβμε το ονομα Στελλα και την ιδια ακριβως κοντη ρομπιτσα.Παρ'οτι ειναι ασχημουλα λιγο,πολυ με καβλωνει αυτη η γυναικα.Λογικά θα ήταν εκεί με άλλο όνομα...
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.838
- Πόντοι
- 3.886
Αν μπορείς στείλε ινμποξ πληροφορίες....Στην Πατρα που κανει δουλειτσα στο στουντιακι εινιβμε το ονομα Στελλα και την ιδια ακριβως κοντη ρομπιτσα.Παρ'οτι ειναι ασχημουλα λιγο,πολυ με καβλωνει αυτη η γυναικα.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
εισαι σκληρος μπηχτης φιλε.
τι δουλεια ειχες εσυ με τη νεσκαφινα ψιψινα σαμπινα ?
Η κονόμα κονόμα αλλά πάντα κρύβεται μέσα μας ένας πρωτόγονος!
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Λειτουργούν αλλά μόνο ημέρα, εκτός από αυτό που είναι κοντά στο βουλκανιζατερ χαμηλά που έχει κλείσει χρόνια.Γνωρίζει κάποιο εκλεκτό μέλος εάν λειτουργούν τα τσαρδιά της Κολοκυνθούς;;;;
Διότι κάθε φορά που βρίσκομαι στην ευρύτερη περιοχή μεταμεσονύχτια βάρδια πάντοτε είναι κλειστά....
Εκεί στην κολοκυνθους κάτι θωρηκτα είναι η μια η Μαρίνα.
Οπότε αν έχεις τέτοια γούστα πετάξου μια βόλτα να ρίξεις βλέφαρο...
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Πέρασμα προηγουμένως στο Δίδυμου 27, οπου ηταν η Μιλενα και η Βικτωρια.
Αρχικά βγήκε η Βικτωρία στο σαλόνι με ένα ξινισμένο ύφος "Αφού με ξέρεις"...
και τι σημαίνει αυτό; το 90% των μπουρδελιαρηδων σε ξέρει, δεν θα βγεις να σαλονάρεις.
Τέλος πάντων, μου την έδωσε λιγο αυτό, βγαίνει μετά από κάτι δεύτερα η Μιλενα μέσα στην ευγένεια και χαρά.
Εδω είμαστε, έτσι κερδίζονται οι πελάτες χαζούλα Βικτωρια.
Εννοείται ότι έχω πολλές εμπειρίες με την Μιλενα απο το παρελθόν οποτε δεν δυσκολεύτηκα.
Σήμερα πέρασα 2 φορές μαζί της, είχε πάρα πολλά κέφια, πραγματικά, το ζούσε το γαμήσι στα ορθια, στο καναπεδάτο, το τσιμπουκι πορνοσταρικο φτυσιματα, πνίξιμο, καραμελωμα, χυσιμο στο στομα μέχρι τελευταίας σταγονας, τα πάντα όλα.
Λίγο πολύ την ξέρετε, μαζί της δεν περνάει αυστηρά μόνο όποιος γουστάρει μοντελέ σώματα και μιλφαρες.
Η Μιλενα είναι η πιο τίμια περίπτωση.
Δε νομιζω να υπάρχει καλύτερη περίπτωση τώρα στην Φυλης.
Αν μιλούσε δε και Ελληνικά θα ήταν Τζακ ποτ.
Αλλά στα Αγγλικά εχει δει πολλές τσόντες με την Lisa Ann το κατέχει.
Εύγε κορίτσι μου.
και τι σημαίνει αυτό; το 90% των μπουρδελιαρηδων σε ξέρει, δεν θα βγεις να σαλονάρεις.
Τέλος πάντων, μου την έδωσε λιγο αυτό, βγαίνει μετά από κάτι δεύτερα η Μιλενα μέσα στην ευγένεια και χαρά.
Εννοείται ότι έχω πολλές εμπειρίες με την Μιλενα απο το παρελθόν οποτε δεν δυσκολεύτηκα.
Σήμερα πέρασα 2 φορές μαζί της, είχε πάρα πολλά κέφια, πραγματικά, το ζούσε το γαμήσι στα ορθια, στο καναπεδάτο, το τσιμπουκι πορνοσταρικο φτυσιματα, πνίξιμο, καραμελωμα, χυσιμο στο στομα μέχρι τελευταίας σταγονας, τα πάντα όλα.
Λίγο πολύ την ξέρετε, μαζί της δεν περνάει αυστηρά μόνο όποιος γουστάρει μοντελέ σώματα και μιλφαρες.
Εύγε κορίτσι μου.
Συμφωνώ φίλτατε για Μιλενα. Ναναι καλά το κορίτσι πραγματικά. Η Βικτωρία είναι η ψηλή μελαχρινή?Πέρασμα προηγουμένως στο Δίδυμου 27, οπου ηταν η Μιλενα και η Βικτωρια.
Εύγε κορίτσι μου.
Η Βικτωρια είναι Ξινή και απότομη ! Ομως κάνει ωραία πιπα με λύσσα και γλείφει κωλο… ( γούστα είναι αυτά εμένα μου αρέσει) η μιλένα εξαιρετική αλλά νομίζω δεν γλείφει κωλο δυστυχώς !Πέρασμα προηγουμένως στο Δίδυμου 27, οπου ηταν η Μιλενα και η Βικτωρια.
Εύγε κορίτσι μου.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
Αν θυμάμαι καλά δεν είχε δουλέψει καιρό ,μια ξανθούλα δεν ήταν?Ήταν φθινόπωρος του 2014 όταν γνώρισα την Μιρέλα από Διδύμου 7 και αργότερα Φωκαίας 27(υπόγειο).
Μία πανέμορφη νέα κοπέλα από την Σλοβακία..... ωραίο πετιτ σωματακι..... όμορφο πρόσωπο, κατάλευκο δέρμα, μελαχρινό μακρύ ίσιο μαλλί.....και ένα πανέμορφο ροζουλι φοιτητικό σφιχτό μουνακι!
Εγώ 24 τότε..... αυτή 21..... σαν δύο νέοι φοιτητές που γνωρίστηκαν στην σχολή και αργότερα πήγαν μαζί στην φοιτητική εστία να κάνουν καυτό gfe αχαλίνωτο σεξακι!
Γλυκές αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες στην μνήμη μου..........
τα πρώτα μαντάτα για ακάποτες πίπες με χύσιμο στο στόμα, τα άκουσα το 2002 από άλλες πουτάνες που είχαν φρίξει..όντως... αλλά τότε το 95% των προγραμμάτων ήταν αποστειρωμένα απλό... ούτε ακάποτες πίπες, ούτε γλωσσόφιλα, 69 και για πρωκτικό δίναν μόνο κάτι τελειωμένες στην Καλύμνου στο υπόγειο...
Κώλο παντως εύρισκες και νωρίτερα..
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Γλύφει μια χαρά, αρκεί να της το δείξεις....Η Βικτωρια είναι Ξινή και απότομη ! Ομως κάνει ωραία πιπα με λύσσα και γλείφει κωλο… ( γούστα είναι αυτά εμένα μου αρέσει) η μιλένα εξαιρετική αλλά νομίζω δεν γλείφει κωλο δυστυχώς !
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.838
- Πόντοι
- 3.886
Θα πάω αύριο μεθαύριο να Μ ρίξει ένα γλυψιμο...Γλύφει μια χαρά, αρκεί να της το δείξεις....
ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.086
- Πόντοι
- 11.005
Αυτό που θυμάμαι από το '98 είναι ότι πηδαγα μουναρες. Σε κάποιες περιπτώσεις μιλάμε για 8αρια, ίσως και 9αρια.
Κοριτσαροι !!
Το rotation ήταν πολύ συχνό με νέα "μοντέλα" να έρχονται κάθε τόσο.
Καθημερινές, τρίτη βάρδια ως περίπου τις 02.00 ο κεντρικός δρόμος Φυλής ήταν γεμάτος κόσμο.
Ναι, σε κάποιες περιπτώσεις γινόντουσαν πραγματακια. Ακόμα και στα κεντρικά, ακόμα και από τα διμετρα μοντέλα.
Πάντα συμβαίνουν αυτά.
Όταν κάποια πόρνη θέλει να πηδηχτει, εκεί που θέλει θα τα δώσει όλα.
10 μήνες το πρόλαβα. Ωραία περίοδος.
Κοριτσαροι !!
Το rotation ήταν πολύ συχνό με νέα "μοντέλα" να έρχονται κάθε τόσο.
Καθημερινές, τρίτη βάρδια ως περίπου τις 02.00 ο κεντρικός δρόμος Φυλής ήταν γεμάτος κόσμο.
Ναι, σε κάποιες περιπτώσεις γινόντουσαν πραγματακια. Ακόμα και στα κεντρικά, ακόμα και από τα διμετρα μοντέλα.
Πάντα συμβαίνουν αυτά.
Όταν κάποια πόρνη θέλει να πηδηχτει, εκεί που θέλει θα τα δώσει όλα.
10 μήνες το πρόλαβα. Ωραία περίοδος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K