Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (37 μέλη και 223 επισκέπτες)

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

gavros722

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Μαγκες, ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε καμια μικρη (18-20) ή καμια ασιατισα;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Εχω.... ζεματιστά νέα για τους μιλφάκηδες, στο Περγάμου 1 η Ελληνίδα Μαίρη από τα παλιά όπως διάβαζα στις ενημερώσεις, δεν την είχα ξαναδεί, μπαίνει στα υπόψιν,τα δωμάτια κλεισμένα.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Έχω περάσει προ κορωνοίού και
το φχαριστήθηκα με Μιχαέλα
αλλά πρόσφατα δεν έχω λάβει
γνώση, καλά που την ανέφερες
εχω περασει 3 φορες μαζι της,η μια προκορονοιου και οι 2 μετα απο τα 2 λοκνταουν το 2022,και το εχω ευχαριστηθει παρα πολυ,τα βυζια της ειναι φοβερα ρε φιλε τα ειχα γλειψει και τα ευχαριστηθηκα παρα πολυ,ειναι για μενα ο μονος λογος να πηγαινεις φυλης καμια αλλη δε ειναι σα εκεινη,μακαρι να ξαναγυρισει γιατι δε εχει νοημα να πηγαινεις φυλης αν εκεινη δε ειναι εκει.

Τελευταία τροποποίηση:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Σε αναζήτηση της Μαρίνας από Φωκαίας και Φιλιππίδου (που δεν βρήκα τελικά) είδα τα εξής :
Φωκαίας 27 πάνω η ξανθιά μιλφ Μελίνα με επιθετικό σαλονάρισμα (όπως άλλωστε οι περισσότερες της αλυσίδας), καλό στεγνό κορμί.
Φωκαίας 27 υπερυψωμένο ισόγειο η ψηλή μελαχρινή Τζούλια με όχι τόσο ωραίο πρόσωπο, στο υπόγειο η ευτραφής Κατερίνα η Πολωνέζα με φουλ πρόγραμμα.
Φιλιππίδου 11 ισόγειο η Σιμόνα με καλό κορμί και μακρόστενο πρόσωπο, κεφάτη βγήκε από το δωμάτιο και μου την... έπεσε να περάσω..Στον όροφο η Άννα η πορνοστάρ, δεν περίμενα να βγει από το δωμάτιο.
Κατέληξα στη Ρωσοουκρανέζα Ειρήνη στο Φωκαίας 19, και μόνο να σε κοιτάζει με τις ματάρες της γίνεσαι... πύραυλος! Μπήκα για λίγο στην ψυχική της κατάσταση, ο πατέρας της να πολεμά τη μάνα της, τραγικές καταστάσεις....

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
. Καλησπερα συνάδελφοι. Μόλις ήρθα από εξωτερικο. Θέλω μια γυναίκα από 60+ γριά όμως για σεξ. Υπαρ, ει καμια? Μπουρδελο η
Έχω κάποια ενδιαφέροντα νεα για το Δ27.
Το ενα είναι οτι η Τάνια γύρισε στο πόστο της και το άλλο οτι η Μιλένα ξεκίνησε τις παρτούζες με τα άλλα κορίτσια στον οικο με 30 €.
Μιλένα και Βικτώρια θεϊκό δίδυμο.
Η Βικτωρια είχε 10 παράσημα και άλλες τόσες πουλάδες
Επέστρεψε δριμύτερη ;;;;
Ποιος ξέρει ……

• Ουάου
Αντιδράσεις: nick9x

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726

Ποινική δίωξη για όσους εμπλέκονται στη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 12χρονης / Δίωξη και στους «πελάτες»

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποινική δίωξη για όσους εμπλέκονται στη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 12χρονης / Δίωξη και στους «πελάτες»

Κάποιοι λένε συα σχόλια ουι είναι από εδώ μεσα

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Γαμησα χτες Μεταξουργείο Ριτα στα 15€ , ωραίο σώμα αντέχει , δεν τρελάθηκα ομως ( προσωπικό γούστο ) επισης οι λατινες κολωνου τις βρήκα χάλια ( σαν τραβαλια ήταν)

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Μέσα στη βδομάδα θα κατέβω προς κέντρο, οι Λατινες τι βάρδιες παίζουν; Κολωνού 27? Θα ενημερώσω και από επιλεγμένα σπιτάκια μιας και δε μπαίνω σε όλα.

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
873
Πόντοι
81

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Σε χθεσινοβραδινή τσάρκα φυλής κ πέριξ όπως πηγαινα να δω στο 66α
========
Τα Πάκια κλπ πέρναγαν συνεχώς και κανονικά/ και με Ειρήνη και με Σοφία στο Χωματιανού 11 κάτω , με τον ψηλό γκριζομάλλη γκέι τσάτσο. Βεβαίως. ως γνωστόν και στο Χωμ 11 επάνω, επίσης..

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Μέσα στη βδομάδα θα κατέβω προς κέντρο, οι Λατινες τι βάρδιες παίζουν; Κολωνού 27? Θα ενημερώσω και από επιλεγμένα σπιτάκια μιας και δε μπαίνω σε όλα.
Οι λατινες φιλε μου ( αν βγαινεις συχνά με κοπέλες Και όχι πουτανες ) θα σου φανούν μάπα ( προσωπική μου άποψη )

Το βράδυ 1

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Σε χθεσινοβραδινή τσάρκα φυλής κ πέριξ όπως πηγαινα να δω στο 66α
========
Τα Πάκια κλπ πέρναγαν συνεχώς και κανονικά/ και με Ειρήνη και με Σοφία στο Χωματιανού 11 κάτω , με τον ψηλό γκριζομάλλη γκέι τσάτσο. Βεβαίως. ως γνωστόν και στο Χωμ 11 επάνω, επίσης..
ναι στο 66Α βαζουν,οταν ειχα μπει δωματιο και περιμενα τη τανα ακουγα εξω που η τσατσα μιλουσε με εναν ασιατη και τελικα του ειπε οκ να μπει,αλλα σε πολλα στη φυλης λενε only greek,λιγα στη φυλης βαζουν πακιστανοαστιατοκατασταση.

Τελευταία τροποποίηση:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.558
Πόντοι
456
Έχω κάποια ενδιαφέροντα νεα για το Δ27.
Το ενα είναι οτι η Τάνια γύρισε στο πόστο της και το άλλο οτι η Μιλένα ξεκίνησε τις παρτούζες με τα άλλα κορίτσια στον οικο με 30 €.
Μιλένα και Βικτώρια θεϊκό δίδυμο.
Ποια απο τις τρεις δινει γκροβερ ???

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Οι λατινες φιλε μου ( αν βγαινεις συχνά με κοπέλες Και όχι πουτανες ) θα σου φανούν μάπα ( προσωπική μου άποψη )

Έχω αδυναμία στις Λατινες, τι να κάνω, δεν έχω δει πολλές ωραίες τελευταία η αλήθεια είναι αλλά που να τις βρεις εκτός από τα σπιτάκια.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436

Το βράδυ 1
Δεν είναι κ όλες μπάζα,
μια δύο είναι καλές.
Αλλά είναι όντως λατινες... κρατάω μια επιφυλαξη...
Πιθανών να είναι,
αλλά
ποσες μας έχουν πει στο παρελθόν ότι είναι από Βραζιλία κ ήταν τσιγγάνες από γειτονικές χώρες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom