Ιάσονος 39 όροφος δεξιά.
18:20 άνοιξε το φως και πήγα να δω την Ναταλία.
Άνω του μέσου όρου εμφανισιακά για την περιοχή. Λευκό δερματάκι, καλό κορμάκι και ωραίο πρόσωπο. Ηλικία γύρω στα 25 και ίσως πιο κάτω.
Στο σαλονάρισμα δεν πείθεί και ούτε στο δωμάτιο, αλλά επειδή δεν έπαιζε και τίποτα άλλο έδωσα το κόκκινο.
Απλό πρόγραμμα. Ήμουν ο πρώτος της για σήμερα.
Η κοπέλα είναι γενικώς λιγομίλητη και κάτι παραπάνω. Καταλαβαίνει κάποια Ελληνικά αλλά δεν ξέρω και πόσο καλά τα μιλάει.
Εννοείται χωρίς προκαταρκτικά, πέρασμα σκούφου κατευθείαν και ξεκίνημα άτεχνης πίπας.
Δεν κατάφερε σχεδόν τίποτα, οπότε της είπα να ξαπλώσει που το δέχτηκε κατευθείαν, βγάζοντας το βρακάκι της.
Πήρε το λιπαντικό με τις τελευταίες 5 σταγόνες που είχε το μπουκαλάκι και το έτριψε στο μουνί της.
Στην αρχή έβαζε αρκετά το χέρι της για να μην υπάρχει πλήρης διείσδυση, της είπα να το πάρει και ότι θα πάω σιγά, και με άκουσε.
Βγήκα τελείως και έπαιξα λίγο με την κλειτορίδα της χωρίς να βάλω δάχτυλο μέσα, εκεί την είδα ότι ζεστάθηκε, και ήταν ένα ικανό boost για να μου τον σηκώσει αρκετά. Ξαναμπήκα με φουλ στύση και αυτή τη φορά την έβλεπα να παίζει με το μουνί της καθώς την γαμούσα, χωρίς κόφτες και σε υψηλό ρυθμό.
Λίγο πριν έρθει το τέλος και αφού δεν είχε πάρει τα δάχτυλά της ενώ τζάμαρε με την κλειτορίδα της, ανοίγει τα χέρια της και με αγκαλιάζει, ενώ πέφτω πάνω της και της ρίχνω μερικά φιλιά στο λαιμό. Έχυσα βαθιά μέσα της και βγήκα όταν στράγγιξα.
Μου έριξε ένα χαμόγελο(για πρώτη φορά στη συνεδρία), είπε ένα "γεια σας" (τι ευγενικό κορίτσι) και την έκανε.
Σε γενικές γραμμές το κορίτσι φολεύει, δεν μπάινει με όρεξη μέσα, δεν επικοινωνεί και θα την έλεγα πιο πολύ μαγκωμένη παρά βαριεστημένη. Το κατάλαβα πως θα πάει από την αρχή, αλλά το έσωσε αρκετά όταν ζεστάθηκε από την μέση και μετά και είναι ο 2ος λόγος που θα την ξαναπροτιμήσω και τότε θα γράψω μία ολοκληρωμένη κριτική. Ο 1ος λόγος είναι ότι μου άρεσε σαν παρουσία.