majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
παιδες καλησπερα , παιζει πουθενα καμια μαυρη μοντελε με καλο προγραμμα ?
Καλημέρα!!Αλινα από Διδύμου 16;;Επειδή πέρασα χτές το βράδυ από την πιάτσα όντως το μαγαζί της Ράνιας είχε κλειστό το φως και κάποια στιγμή αργότερα ξανάνοιξε. Σιγά μην πληρώνουν πάντως οι συγκεκριμένοι τόσα λεφτά για μια ώρα. Πακιστανούς πάντως δεν είδα πουθενά.
Ετιμήθη η Μαρίνα (πρώην Αλίνα) στο Φιλιππίδου ισόγειο για πρώτη φορά. Φιλιά ασταμάτητα από την ώρα που μπήκε μέχρι την ώρα που βγήκε, γλυψίματα, συμμετοχή φουλ, δεκτική στα πάντα. Πραγματικά μετά από πολύ καιρό ευχαριστήθηκα γαμήσι σε μπουρδέλο.
Αυτη την Μαρία στο Φωκαίας 17 ισόγειο την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει την γνώμη του?
Έχει πάει Φ 109Η ψημη η Φωτεινη απο Διδυμου 27,που εχει παει και τι ωρες?
Νομίζω πρωιΈχει πάει Φ 109
Αν σου αρέσει η εμφάνιση μπες,είναι εγγύηση,δουλεύει και στο Βέργας 6β πάντα 3η βάρδια νομίζω και παλιά στο Αλκιβιάδου 16α.Τώρα έχει πάρει αρκετά κιλά και δεν μου αρέσει εμένα προσωπικά εμφανισιακά,αλλά από υπηρεσίες είναι πολύ καλή.Καλησπέρα η Ίνκα από Ιωαννίνων 3 λέει τίποτα ;;
ιρινουσκα με χιλια και μετα περνα και μια καρολινα πιο κατω.Καλημέρα!!! Θα ήθελα χωρίς να κράζετε παρακαλώ να μου προτείνετε μια κοπέλα από Φυλής, Φώκαιας να παίρνει πιπάρες τώρα το πρωί. Ευχαριστώ!!!
Καλημέρα... καμία...αν δε σε νοιάζει η εμφάνιση πήγαινε στη Κατερίνα τη Πολωνέζα Φωκαίας 27...ίσως εκεί βρεις πιπάραΚαλημέρα!!! Θα ήθελα χωρίς να κράζετε παρακαλώ να μου προτείνετε μια κοπέλα από Φυλής, Φώκαιας να παίρνει πιπάρες τώρα το πρωί. Ευχαριστώ!!!
Ότι σου επε ο @papaphilips για Ιρινα μπες τρένο όταν την δεις στο σαλόνι.....για Καρολίνα δεν ξερω δεν την έχω δοκιμάσει μόνο οπτικά την συνάντησα....Καλημέρα!!! Θα ήθελα χωρίς να κράζετε παρακαλώ να μου προτείνετε μια κοπέλα από Φυλής, Φώκαιας να παίρνει πιπάρες τώρα το πρωί. Ευχαριστώ!!!
Δυστυχώς όχι ακόμη, πουθενά...αν την δει κανείς...ας ενημερώσει ευχαριστώ.Καλησπέρα έχουμε δει πουθενά τη Τάνια από Διδυμου 27?
Θεία Τάνια!!!! Λείπεις....Καλησπέρα έχουμε δει πουθενά τη Τάνια από Διδυμου 27?
Τελικά η Ρίτα δουλεύει πρωινά ή βραδια?Ρε μαγκάκια ξερει κανεις για τη ριτα την μουναρα κολωνου 32 αν θα επιστρέψει ; Ειμαι απο πατρα και εχω παει αθηνα 2 φορες τις τελευταιες 3 εβδομαδες και δεν την εχω πετυχει πουθενα .. μακαρι να ημουνα αθηνα μα πηγενα καθε μερα να τσεκαρω .. αν ξερει καποιος να μας ενημερώσει