You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε λίγα στα κεντρικά :
Φιλιππίδου πάνω η βυζαρού Κορίνα με τελειωτικό στο σώμα, κάτω η Σόνια με φουλ.
Φωκαίας 17 πάνω η Άννα και η Κλεοπάτρα/Πάολα.
Φωκαίας 19 η Ειρήνη /Στέλλα που τιμήθηκε με άριστες εντυπώσεις, χρωστάω κριτική.
Φιλιππίδου πάνω η βυζαρού Κορίνα με τελειωτικό στο σώμα, κάτω η Σόνια με φουλ.
Φωκαίας 17 πάνω η Άννα και η Κλεοπάτρα/Πάολα.
Φωκαίας 19 η Ειρήνη /Στέλλα που τιμήθηκε με άριστες εντυπώσεις, χρωστάω κριτική.
giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 4.577
Καλησπερα μαγκες ! Αυτη η Ευα απο αγκυρας 12 που χαθηκε παλι ? Την εχει πετυχει κανεις σε αλλον οικο ?
Νομίζω κάνει τουρ σε επαρχίαΓνωρίζουμε που μεταφέρθηκε, ή σταμάτησε, η Εύα Μιλφ που πρόσφατα επέστρεψε στο Αγκύρας 12;;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
Kαλήσπερα Φιλε Smirni.....βρε συ!!!!!μην τον Μαλωνεις....!!!!Αντε παιχταρά μου, ξεκίνα
υσ.Καποια στιγμη θα σου κανω αναφορα....πως στα κομματια λεγεται.....δεν προλαβαινω να γυρισω απο την εργασια και να διαβασω τι παιχτηκε και καπακι βαζεις αλλη ενημερωση......ΕΛΕΟΣ!!!!Κανε κρατει!!!!Δεν προλαβαινουμε να σε διαβαζουμε....
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ.
Νωρίς το απόγευμα, 6.30-7.30 έκανα μία μικρή βόλτα μετάξι. Μπήκα σε αρκετά,θα πω μόνο για αυτά στα οποία είχε κάτι ενδιαφέρον, σύμφωνα με την την άποψη μου βέβαια.
Λοιπόν, Ιάσωνος 20 όροφος, η Βανέσα, γνωστή στους περισσότερους στα 15€.
Λεωνίδου 28 όροφο, μία καινούργια για μένα κοπέλα,η Λίζα, μελαχρινή, γύρω 30, αδύνατη με ωραίο κωλαρακι, βυζάκια μάλλον α, γλυκιά στο πρόσωπο θα έλεγα. Δεν μπήκα γιατί η τσα2 με χάλασε με το ύφος της. ( Άντε γιατί δεν περνάς, τι περιμένεις να την παντρευτείς;). Δε μπορώ την ειρωνεία με τίποτα.
Συνέχεια.
Ιάσωνος 44 δεξιά κάτω η ψηλή Ιωάννα η γνωστή και σαν volley girl, ωραία για 10€.
Ιάσωνος 44 καινούργιο,η Μαρίνα ή Μαρία και μια Λίλια που ήταν δωμάτιο και δεν περίμενα.
Τέλος Κολωνού 27 υπόγειο μια λάτιν, ψηλή, 1.70;, μελαχρινή, με βυζάρες, και πιασιματα, την έχει αναφέρει ένας φίλος πιο πριν. 15€.
Τελικά δοκίμασα την Βανέσα, μίας και την είχα άχτι να την πετύχω.
Ωραία κοπέλα, μέτριες υπηρεσίες, χάλια δωμάτιο, ευτυχώς ήμουν ο πρώτος και ήταν καθαρά τα σεντόνια.
Καλό υπόλοιπο σε όλους
Νωρίς το απόγευμα, 6.30-7.30 έκανα μία μικρή βόλτα μετάξι. Μπήκα σε αρκετά,θα πω μόνο για αυτά στα οποία είχε κάτι ενδιαφέρον, σύμφωνα με την την άποψη μου βέβαια.
Λοιπόν, Ιάσωνος 20 όροφος, η Βανέσα, γνωστή στους περισσότερους στα 15€.
Λεωνίδου 28 όροφο, μία καινούργια για μένα κοπέλα,η Λίζα, μελαχρινή, γύρω 30, αδύνατη με ωραίο κωλαρακι, βυζάκια μάλλον α, γλυκιά στο πρόσωπο θα έλεγα. Δεν μπήκα γιατί η τσα2 με χάλασε με το ύφος της. ( Άντε γιατί δεν περνάς, τι περιμένεις να την παντρευτείς;). Δε μπορώ την ειρωνεία με τίποτα.
Συνέχεια.
Ιάσωνος 44 δεξιά κάτω η ψηλή Ιωάννα η γνωστή και σαν volley girl, ωραία για 10€.
Ιάσωνος 44 καινούργιο,η Μαρίνα ή Μαρία και μια Λίλια που ήταν δωμάτιο και δεν περίμενα.
Τέλος Κολωνού 27 υπόγειο μια λάτιν, ψηλή, 1.70;, μελαχρινή, με βυζάρες, και πιασιματα, την έχει αναφέρει ένας φίλος πιο πριν. 15€.
Τελικά δοκίμασα την Βανέσα, μίας και την είχα άχτι να την πετύχω.
Ωραία κοπέλα, μέτριες υπηρεσίες, χάλια δωμάτιο, ευτυχώς ήμουν ο πρώτος και ήταν καθαρά τα σεντόνια.
Καλό υπόλοιπο σε όλους
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.595
- Πόντοι
- 46.232
Άλλες φορες η Χριστίνα, άλλες η Τζουλια άλλες η ΜαρίαΡε παιδια Βεργας 7 στο πανω σκαλακια δεν ξερει κανεις ποια κοπελα δουλευει μετα τις 8 το απογευμα;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
Καλο βραδυ Φιλε Κostakis....Ρε Φιλε....!!!!εσυ και ο Smirnis θα τους διωξετε ολους....!!!εσυ με τα Ακαποτα.....τα περιεργα...ξερεις συ...δεν θα γραψω που και πως...υπαρχουν στις ενημερωσειςκριτικες.....και να τους κυνηγας...ο SMIRNIS ....Kαλα..αστον εκεινον.....ρε σεις{παντα με αγαπη} θα μεινουμε λιγοι.....Μεγάλη επιτυχία τυπε, πίπα τελειωτική μέσα στην Καποτά. Πόσο αγ@μητος παίζει να ήσουν??
υσ.Αντισθενη.....Βαλτους σε Ταξη.......
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Πέρασμα πριν λίγο στην Μαρίνα στο Φιλιππιδου 11Α, λίγο πολύ την ξέρετε από το Φωκαίας 27Β, δούλευε εκεί κάμποσο καιρό.
Κοντη πετιτ Μολδαβή, καστανο μαλλί, μικρο βυζι, μακριά μυτερη ρώγα, μικροκαμωμενη γενικά, όλα μικρά πανω της.
Πρόγραμμα, τσιμπούκι ακά, τελειωτικό σωμα, σεξ σε όλες τις στάσεις.
Δεν πολύ ψηνόμουν να μπω μαζί της, καθώς δεν με τραβάει και πολύ εμφανισιακά, αλλά λίγο τα παιχνίδια της στο σαλόνι, λίγο ότι γενικά δεν έχει κόσμο στην περιοχή, λέω ας της τονε δώσω να περνάει η ώρα.
Ήρθε στο σαλόνι έξαλλη, λες και την είχαν φυλακισμένη για καμια δεκαετία και δεν είχε δει άντρα, ορμάει πανω μου με γλωσσοφιλα, ήθελε να με σπρώξει στο κρεβάτι αλλά την σήκωσα και την πέταξα εγώ, ξάπλωσα και με εγλειψε μανιωδώς σαν παγωτό σε όλο το σώμα, ρε τι πράμα είν' τούτο λέω.
Εκεί κατέβηκε κι άρχισε ακαποτο τσιμπούκι καλής ποιότητας, με αργές απαλές αισθησιακές κινήσεις, εκεί της τον βγάζω από το στόμα και την βαράω πουτσοσκάμπιλα μπας κι αγριέψει και τον πάρει πιο άγρια στο στόμα, έτσι κι έγινε, ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑ, της λέω, μμμχχχμμμ σλουρπ σλουρπ, το κορίτσι απέδιδε επαρκώς.
Στο γαμησι νταξει, την κάνεις ο,τι γουστάρεις, μια σταλιά πλάσμα, από αριστερά από δεξιά, πάνω κάτω, πάνω σου στα όρθια, ούτε γάτα ούτε ζημιά, παράπονα μηδέν, δεκτική σε όλα.
Το μόνο μειονέκτημα ότι είναι πολύ τυπική στον χρόνο, μόλις χτύπησε την πόρτα η τσατσα άρχισε τη μουρμούρα, δεν γαμιεται, εγώ αυτό περίμενα, την πόρτα για να χυσω...
Χύνω, γεια σας και στο καλό.
Όσοι έχετε θέμα στο χύσιμο και θελετε τον χρόνο σας ήρεμα και ωραία χωρίς άγχη, θα απογοητευτειτε, όσοι είστε ψυχροι εκτελεστές και χύνετε όποτε πάρετε το μήνυμα, μπείτε άφοβα.
Κάνετε ο,τι γουστάρετε στο δωμάτιο, αλλά ο χρόνος, χρόνος.
Κοντη πετιτ Μολδαβή, καστανο μαλλί, μικρο βυζι, μακριά μυτερη ρώγα, μικροκαμωμενη γενικά, όλα μικρά πανω της.
Πρόγραμμα, τσιμπούκι ακά, τελειωτικό σωμα, σεξ σε όλες τις στάσεις.
Δεν πολύ ψηνόμουν να μπω μαζί της, καθώς δεν με τραβάει και πολύ εμφανισιακά, αλλά λίγο τα παιχνίδια της στο σαλόνι, λίγο ότι γενικά δεν έχει κόσμο στην περιοχή, λέω ας της τονε δώσω να περνάει η ώρα.
Ήρθε στο σαλόνι έξαλλη, λες και την είχαν φυλακισμένη για καμια δεκαετία και δεν είχε δει άντρα, ορμάει πανω μου με γλωσσοφιλα, ήθελε να με σπρώξει στο κρεβάτι αλλά την σήκωσα και την πέταξα εγώ, ξάπλωσα και με εγλειψε μανιωδώς σαν παγωτό σε όλο το σώμα, ρε τι πράμα είν' τούτο λέω.
Εκεί κατέβηκε κι άρχισε ακαποτο τσιμπούκι καλής ποιότητας, με αργές απαλές αισθησιακές κινήσεις, εκεί της τον βγάζω από το στόμα και την βαράω πουτσοσκάμπιλα μπας κι αγριέψει και τον πάρει πιο άγρια στο στόμα, έτσι κι έγινε, ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑ, της λέω, μμμχχχμμμ σλουρπ σλουρπ, το κορίτσι απέδιδε επαρκώς.
Στο γαμησι νταξει, την κάνεις ο,τι γουστάρεις, μια σταλιά πλάσμα, από αριστερά από δεξιά, πάνω κάτω, πάνω σου στα όρθια, ούτε γάτα ούτε ζημιά, παράπονα μηδέν, δεκτική σε όλα.
Το μόνο μειονέκτημα ότι είναι πολύ τυπική στον χρόνο, μόλις χτύπησε την πόρτα η τσατσα άρχισε τη μουρμούρα, δεν γαμιεται, εγώ αυτό περίμενα, την πόρτα για να χυσω...
Χύνω, γεια σας και στο καλό.
Όσοι έχετε θέμα στο χύσιμο και θελετε τον χρόνο σας ήρεμα και ωραία χωρίς άγχη, θα απογοητευτειτε, όσοι είστε ψυχροι εκτελεστές και χύνετε όποτε πάρετε το μήνυμα, μπείτε άφοβα.
Κάνετε ο,τι γουστάρετε στο δωμάτιο, αλλά ο χρόνος, χρόνος.
Άλλες φορες η Χριστίνα, άλλες η Τζουλια άλλες η Μαρία
Σε ευχαριστω! Ποιες απο αυτες ειναι bbw ξερεις μηπως;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.595
- Πόντοι
- 46.232
ΚαμίαΣε ευχαριστω! Ποιες απο αυτες ειναι bbw ξερεις μηπως;
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Τις προηγούμενες δύο νομίζω εβδόμαδες το μαγαζί την είχε αναφέρει 3-4 φορές στο πρόγραμμα του (στους δίπλα). Αν τώρα λέγοντας "πάλι" εννοείς πιο πρόσφατα τότε σόρρυ αλλάΚαλησπερα μαγκες ! Αυτη η Ευα απο αγκυρας 12 που χαθηκε παλι ? Την εχει πετυχει κανεις σε αλλον οικο ?
Καλή χομπίστρια κι αυτή πάντως...
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
καλησπερα σε ολους .. μηπως γνωριζει καποιος αν εχει ερθει η ριτα απο κολωνου 32;
Καποιος ειχε γραψει οτι η Τζουλια ειναι bbw; Δεν ισχυει;
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.775
- Πόντοι
- 14.615
Σωστά!Νομίζω ο Πύραυλος/Ωξαποδω την αποκαλούσε αυτοκράτειρα Μπέτυ
Η Μπέτυ πριν χρόνια ήταν επικεφαλής της Αυτοκρατορίας της Λιοσίων.
Το παλάτι της ήταν το μπουρδέλο-παράπηγμα Τροφωνίου 13.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
"Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της,στο τελείωμα, με καποτα φυσικά"... Για όσους θυμούνται...Μεγάλη επιτυχία τυπε, πίπα τελειωτική μέσα στην Καποτά. Πόσο αγ@μητος παίζει να ήσουν??
Mynameisdaniel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Πέρασα από Ιασωνος 1β και 1γ πριν λίγο, δυστυχώς το β κλειστό και στο γ δεν ήταν η λιλιαν που ήταν και ο σκοπός της εξόρμησης.
mparmpas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2018
- Like
- 504
- Πόντοι
- 20
καλημερα μαγκες!!!
γνωριζει κανεις τι ωρα ξεκινα βαρδια η μιλενα απο δυδυμου ?
γνωριζει κανεις τι ωρα ξεκινα βαρδια η μιλενα απο δυδυμου ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις