Τώρα αυτές δίνουν ακάποτα τσιμπούκια στα πάκια ή όχι;
Καταπίνουν και το πακοχυσο μάστορα.Αν πληρωθούνε γιατί όχι?Η δουλειά τους είναι άλλωστε.
Τώρα αυτές δίνουν ακάποτα τσιμπούκια στα πάκια ή όχι;
Χτες το βραδυ βγηκανε απο το δωματιο δυο πακιστανοι που ειχανε παρει σε προγραμα παρτουζας για μιας ωρας την Ρανια απο την Φυλης.
Όλοι οι λεφτάδες σκουρόχρωμοι πληρώνουν και με το παραπάνω για να γαμήσουν λευκές γυναίκες πουτάνεςΕπειδή πέρασα χτές το βράδυ από την πιάτσα όντως το μαγαζί της Ράνιας είχε κλειστό το φως και κάποια στιγμή αργότερα ξανάνοιξε. Σιγά μην πληρώνουν πάντως οι συγκεκριμένοι τόσα λεφτά για μια ώρα. Πακιστανούς πάντως δεν είδα πουθενά.
Η φυλής κ πέριξ παλιότερα άκουγες ... .only Greeks από 2τσαδες ....τώρα τρένο μέσα κ τα πακια??? Είναι σίγουρο αυτό ή ειναι μεμονομενοι οικοι που τους μπάζουν αβέρτα μέσα?Καταπίνουν και το πακοχυσο μάστορα.Αν πληρωθούνε γιατί όχι?Η δουλειά τους είναι άλλωστε.
τι βίτσια είναι αυτά ρε γαμώτο μου;Πολλές το δέχονται διότι καυλώνουν με την βρωμιά και την μυρωδιά των σκουρόχρωμων!
άστα να πάνε. Πριν από 2-3 μέρες κάποιος έγραψε ότι δέχτηκαν πάκηδες και σε στούντιοΗ φυλής κ πέριξ παλιότερα άκουγες ... .only Greeks από 2τσαδες ....τώρα τρένο μέσα κ τα πακια??? Είναι σίγουρο αυτό ή ειναι μεμονομενοι οικοι που τους μπάζουν αβέρτα μέσα?
τι πιπες διαβαζω νυχτιατικο ο γαυροςΠολλές το δέχονται διότι καυλώνουν με την βρωμιά και την μυρωδιά των σκουρόχρωμων!
Φίλε μου καλή πέρασα μια χαρά. Τωρα όμως είναι και θέμα γούστου.Δεν νομίζω να το κλάψεις το 20€.Φίλε συναγωνιστη καλη η νασνυ, γιατι εχω ορεξω και εγω για ένα γκιλφακι
Εγώ είδα σκηνικό : βάραγε ένας σεο στην φλέβα και ενώ περπάταγα , πεταγετε αμεσος μετά το βαρεμα σηφηλιασμενος και τσιριζε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙΓΟΜΕΕΕΕΕ ΤΣΙΡΙΖΕ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΙΛΑΜΕ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΤΙΚΑ !! Δεν ξέρω τι επεγηνε διότι έφυγα γρήγορα από το σημείοπερασμα μετα απο χρόνια από Μεταξουργειο μετα απο φαγητο χθες το μεσημερι.... ρε μαγκες πως εχει γινει ετσι τα μπουρδελα αθλια οι εργαζομενες οι περισσοτερες αθλιες ειναι ζητημα να ειδα λίγους Ελληνες τουλαχιστον 90% πακιστανοι και μαυριδεροι και εξω οι χρηστες τοξικομανεις να βαρανε φορα παρτιδα ... αηδιασα και πηρα τον πουλο γρηγορα
Τύπε μου, εύγε για την εμπειρία.Πήγα δίπλα ακριβώς στο 7Α
εμφανίστηκε η Έμιλυ (μετα από διασταύρωση στοιχείων που έκανα μέσω παλαιότερων κριτικών)