Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (33 μέλη και 216 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Χτες το βραδυ βγηκανε απο το δωματιο δυο πακιστανοι που ειχανε παρει σε προγραμα παρτουζας για μιας ωρας την Ρανια απο την Φυλης.

Επειδή πέρασα χτές το βράδυ από την πιάτσα όντως το μαγαζί της Ράνιας είχε κλειστό το φως και κάποια στιγμή αργότερα ξανάνοιξε. Σιγά μην πληρώνουν πάντως οι συγκεκριμένοι τόσα λεφτά για μια ώρα. Πακιστανούς πάντως δεν είδα πουθενά.
Ετιμήθη η Μαρίνα (πρώην Αλίνα) στο Φιλιππίδου ισόγειο για πρώτη φορά. Φιλιά ασταμάτητα από την ώρα που μπήκε μέχρι την ώρα που βγήκε, γλυψίματα, συμμετοχή φουλ, δεκτική στα πάντα. Πραγματικά μετά από πολύ καιρό ευχαριστήθηκα γαμήσι σε μπουρδέλο.
Αυτη την Μαρία στο Φωκαίας 17 ισόγειο την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει την γνώμη του?

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Επειδή πέρασα χτές το βράδυ από την πιάτσα όντως το μαγαζί της Ράνιας είχε κλειστό το φως και κάποια στιγμή αργότερα ξανάνοιξε. Σιγά μην πληρώνουν πάντως οι συγκεκριμένοι τόσα λεφτά για μια ώρα. Πακιστανούς πάντως δεν είδα πουθενά.
Όλοι οι λεφτάδες σκουρόχρωμοι πληρώνουν και με το παραπάνω για να γαμήσουν λευκές γυναίκες πουτάνες
και μάλιστα σε παρτούζα. Πολλές το δέχονται διότι καυλώνουν με την βρωμιά και την μυρωδιά των σκουρόχρωμων! Μάλιστα κάποιο βράδυ πριν από λίγα χρόνια ως πελάτης στην Φυλής υπήρξα αυτόπτης μάρτυς σε παρτούζα της γνωστής Αρίνας (Ροντίκας) με 2 Πακιστανούς.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Καταπίνουν και το πακοχυσο μάστορα.Αν πληρωθούνε γιατί όχι?Η δουλειά τους είναι άλλωστε.
Η φυλής κ πέριξ παλιότερα άκουγες ... .only Greeks από 2τσαδες ....τώρα τρένο μέσα κ τα πακια??? Είναι σίγουρο αυτό ή ειναι μεμονομενοι οικοι που τους μπάζουν αβέρτα μέσα?

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.703
Πόντοι
2.846
Πολλές το δέχονται διότι καυλώνουν με την βρωμιά και την μυρωδιά των σκουρόχρωμων!
τι βίτσια είναι αυτά ρε γαμώτο μου;
Κι εμείς κοιτάμε να πηγαίνουμε όσο μπορούμε πιο περιποιημένοι κι όχι μόνο... :(

tsitsi13

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστές.Ξέρει κανείς αν έχει επιστρέψει η εμανουελα από φωκαιας 27;;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.703
Πόντοι
2.846
Η φυλής κ πέριξ παλιότερα άκουγες ... .only Greeks από 2τσαδες ....τώρα τρένο μέσα κ τα πακια??? Είναι σίγουρο αυτό ή ειναι μεμονομενοι οικοι που τους μπάζουν αβέρτα μέσα?
άστα να πάνε. Πριν από 2-3 μέρες κάποιος έγραψε ότι δέχτηκαν πάκηδες και σε στούντιο :(:(

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.213
Πόντοι
496
Τόσο πολύ έχει χαλάσει και η φυλής ρε παιδιά...περασμένα μεγαλεία χρόνια 2010-2011 ήμουν φαντάρος πήγαινα συχνά τώρα έχω να πάω χρόνια πολλά!!!

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
800
Πόντοι
86
Συναγωνιστες στην Βεργας 7 πανω μετα τις 8 το απογευμα ξερετε ποια ή ποιες κοπελς ειναι τις καθημερινες;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Χθες μεσάνυχτα πέρασα μια βόλτα από φυλής μπας και με καβλωσει τίποτα αξιόλογο..

Συνάντησα τα ίδια και τα ίδια, τα μισά σπίτια κλειστά, με έναν όχλο από πιτσιρικαρια στη μέση του δρόμου να χασκογελανε και να χαλάνε το κλίμα της ηδονής και του σεξ που κινείται στον αέρα.

Είπα να αποχωρήσω προς την Αχαρνών όπου είχα παρκάρει μέσω της Φώκαιας αλλά παράλληλα να ρίξω και μια ματιά.

Άνοιξα την πρώτη πόρτα στο Φώκαιας 7, δεν είχε κόσμο
Παρουσιάστηκε η κοπέλα, ωραία πολύ εμφανίσιμη μελαχρινή, μέτριο ανάστημα με κωλαρα αλλά φαινόταν βαριεστημενη και δεν πέρασα
Πήγα δίπλα ακριβώς στο 7Α
εμφανίστηκε η Έμιλυ (μετα από διασταύρωση στοιχείων που έκανα μέσω παλαιότερων κριτικών)

Μέτριο ανάστημα και αυτή, σώμα κανονικό με πιασίματα όχι αδύνατη αλλά ούτε chubby, πρόσωπο αδιάφορο Παρ όλα αυτά κάτι με τράβηξε σε αυτή τη μέτρια παρουσία.

Εμφανίστηκε στο δωμάτιο εμφανώς καβλωμενη με αυτό που αντίκρισε
Στεκομουν όρθιος και αυτή τριβόταν με την πλάτη και τον κωλο της στο καλιγραμμο σώμα μου
Ήμουν ήδη καβλωμενος γύρισε έπεσε στα γόνατα και μου δάγκωσε τον πουτσο πάνω απ' το μποξερακι..

Το βγάζω εγώ
Πηδάει στο κρεβάτι αυτή και παίρνει την θέση που με καβλωνει όταν με τσιμπουκωνουν
Στημένη στα τέσσερα με τον κωλο ψηλά να τον διαγράφει η κόκκινη στριγκαρα.

Μου φοράει την Καποτά με το στόμα και με το καλημέρα τον παίρνει όλο στο στόμα
Αρχίζει άγρια πίπα με σάλια, ρουφηχτα και συνεχόμενα deep throat, σκύβει από κάτω ρουφάει τα αρχιδια μου και τα σαλιαριζει και αυτά
Την βλέπω να παίρνει θέση με το κεφάλι της προς τα κάτω και το στόμα της γεμάτο με τον πουτσο μου σαν να λέει τώρα πνιξε με
Έτσι κι εγώ αρχίζω να της γαμαω το στόμα χωρίς έλεος
Μέχρι που χύνω με την ίδια να κλειδώνει το στόμα της μέχρι να στραγγιξω.

Καλή φαση

herc96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2021
Κριτικές
9
Like
413
Πόντοι
280
Καλησπέρα συναγωνιστές. Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει ακόμα μία Σάρα καζάκα μιλφ μελαχρινή, που δούλευε πριν 1-1μιση χρόνο στο Ιάσωνος 44?

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
περασμα μετα απο χρόνια από Μεταξουργειο μετα απο φαγητο χθες το μεσημερι.... ρε μαγκες πως εχει γινει ετσι τα μπουρδελα αθλια οι εργαζομενες οι περισσοτερες αθλιες ειναι ζητημα να ειδα λίγους Ελληνες τουλαχιστον 90% πακιστανοι και μαυριδεροι και εξω οι χρηστες τοξικομανεις να βαρανε φορα παρτιδα ... αηδιασα και πηρα τον πουλο γρηγορα

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Καλημέρα μάγκες ισχύει για φυλής 200 ότι επέστρεψε εκείνη η Μπετυ με τις βυζαρες ; Ξέρουμε αν είναι εκεί σήμερα;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
περασμα μετα απο χρόνια από Μεταξουργειο μετα απο φαγητο χθες το μεσημερι.... ρε μαγκες πως εχει γινει ετσι τα μπουρδελα αθλια οι εργαζομενες οι περισσοτερες αθλιες ειναι ζητημα να ειδα λίγους Ελληνες τουλαχιστον 90% πακιστανοι και μαυριδεροι και εξω οι χρηστες τοξικομανεις να βαρανε φορα παρτιδα ... αηδιασα και πηρα τον πουλο γρηγορα
Εγώ είδα σκηνικό : βάραγε ένας σεο στην φλέβα και ενώ περπάταγα , πεταγετε αμεσος μετά το βαρεμα σηφηλιασμενος και τσιριζε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙΓΟΜΕΕΕΕΕ ΤΣΙΡΙΖΕ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΙΛΑΜΕ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΤΙΚΑ !! Δεν ξέρω τι επεγηνε διότι έφυγα γρήγορα από το σημείο

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.267
Πόντοι
201
Έχουμε καμία ενημέρωση στα τι παίζει σήμερα περί του μεταξιου στο 10€?

xristis27

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
συναγωνιστες πως εχει ξεπεσει ετσι η φυλης και περιξ τελευταια? μισοι οικοι κλειστοι, ξερει καποιος γιατι? ειδικα στη Φωκαιας. Επισης χτες στο Φυλής 67 κατα τις 8 μπηκανε 2 πακια για παρτουζα μεσα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
το μεταξι δεν ηταν ετσι ολοκληρη τη σεζον στο θεμα των πρεζακηδων. Τις τελευταιες μερες/βδομαδες στην αρχη της ιασονος (νουμερα 1-3) γινονται επισημα πρεζονταλαβερια και ειναι σαν reunion βετερανων του κεθεα, χειροτερα απτις αλλες φορες.

Νταξει οκ, παντα ειχε πρεζακια η περιοχη οπως η μιση αθηνα απο εκεινη τη μερια αλλωστε, αλλα τωρα εχουν κανει κατασκηνωση στο συγκεκριμενο σημειο και στο στενακι/πεζοδρομο ακριβως απο πανω (μετωνος). Οποιος δεν εχει γερο στομαχι ή φοβαται, ας κανει τσαρκα στα υπολοιπα. η κολωνου, η μεγ. αλεξανδρου και τα χαμηλα της ιασονος ειναι παντα "καθαρα" απο τζανκαδες γιατι τους διωχνουν και οι γυρω μικροεπιχειρησεις περαν των μπουρδελων.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Πήγα δίπλα ακριβώς στο 7Α
εμφανίστηκε η Έμιλυ (μετα από διασταύρωση στοιχείων που έκανα μέσω παλαιότερων κριτικών)
Τύπε μου, εύγε για την εμπειρία.
Ωστόσο ίσως λίγο δύσκολο να ήταν αυτή η Έμιλυ.
Κατεβαίνοντας τη Φωκαίας, εργάζεται στο πρώτο σπιτάκι.
Όμως, αν όντως ήταν αυτή, σου αξίζουν πολλαπλάσια ρισπέκτ που κέρδισες μια τόσο (τίμια μεν αλλά) πολύ τυπική κορασίδα. :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom