Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (22 μέλη και 196 επισκέπτες)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.382
Πόντοι
3.436
Repetition με Τατιάνα , τέλειο αρχιδορούφηγμα μου τράβηξε μέχρι νωτιαίο μυελό.
Προκαταρκτικά φιλιά σε όλο το σωμα , δαγκωματακια σταρχιδια και ελεύθερο τσιμπούκι ψιλοάγριο όμως που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.
Την πήρα πάνω, κάτω και πλαγίως και μου είπε και ευχαριστώ στο τέλος.
Όλα αυτα με 358,51 γρίβνια.
Τέτοιες θέλουμε !!!
Ειναι απότομη η Τατιάνα στις κινήσεις της, αγγίζει τα όρια του σαδισμου.
Είχα περάσει μαζί της πάλια που ήταν στο απέναντι στον όροφο, είχα γράψει κ κριτική, διαβάστε άμα γουστάρετε για ποιο ανάλυτικα.
Είμαι σύμφωνος με τον φίλο jon Smith......
Με λίγα λόγια προχτές την είδα, ήταν με την τσατσά στα σκαλιά κάπνιζαν κ άλλαξα πεζοδρόμιο.....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
σε ερωτηση : Γιατι ολα τα κοριτσια στο χωρο δεν κανουν το τελειο κρεβατι ? τι θα απανταγατε ? πως θα σηκωσεις ολο το χρημα αν εισαι κομοδινο ?

gamao_gamao

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
144
Πόντοι
0
Καλησπερα μαγκες και απο μενα. Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καμια κοπελα στη Φυλης που να μοιαζει λιγο με Sara Jay στα χαρακτηριστικα ωστε να περασω μια βολτα να την περιποιηθω. Ευχαριστω προκαταβολικα

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Καλησπερα μαγκες και απο μενα. Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καμια κοπελα στη Φυλης που να μοιαζει λιγο με Sara Jay στα χαρακτηριστικα ωστε να περασω μια βολτα να την περιποιηθω. Ευχαριστω προκαταβολικα

Με κάτι από Φρύνη Αρβανίτη & Βέτα Μπετίνη βολεύεσαι τύπε;;;;; :think:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.279
Πόντοι
2.257
σε ερωτηση : Γιατι ολα τα κοριτσια στο χωρο δεν κανουν το τελειο κρεβατι ? τι θα απανταγατε ? πως θα σηκωσεις ολο το χρημα αν εισαι κομοδινο ?

Καλημέρα φίλε. Μία σύντομη απάντηση θα ήταν η εξής.
1) Είναι πάροχοι υπηρεσιών. Και μάλιστα ιδιαίτερης φύσης. Δεν μπορούν πάντα να πιάνουν άριστη απόδοση.
2) Υπάρχει το ενδεχόμενο ΄κόπωσης.
3) Κακή νοοτροπία (όσα μαζέψουμε στο λιγότερο χρόνο).
4) Πολιτική του καταστήματος.
5) Δεν έχουν την ίδια απόδοση με κάθε πελάτη διότι δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δυστυχώς. Εγώ μπορεί να ''φάω φόλα'' και εσύ να περάσεις εξαιρετικά. Ο λόγος? Εσύ μπορεί να μοιάζεις με τον Ομάρ Σαρίφ και εγώ με το μουλάρι που καβαλούσε στις ταινίες.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Το αδιαχωρητο σημερα το απογευμα στον οικο της οδου Φυλης 84 ενας ευπορως πελατης πηρε για μια και μετα παραπανο ωρα την ξανθουλα και σεξυ Ρανια με αποτελεσμα ολοι να μαζευονται και να την ζητανε και να την περιμενουνε να τελειωσει.η ουρα εφτανε μεχρι εξω σε μια φαση.το προγραμα της ειναι τιμιο και πολυ καλο και για αυτο κανει την διαφορα απο αλλες στην Φυλης και μαζευει ολο το χαρτι.
Γιατι δεν εκλεινε τη λαμπα η 2τσα για μια ωρα? Για να ακούγετε τι λενε στο σαλονι κ να ανοιγοκλεινουν πόρτες ? Εκτός αν υπήρχε support στη βαρδια αλλη κοπέλα Άσε εγώ έχω πετύχει να την έχει κλείσει πελάτης πρωί πρωί για 2 ώρες (240 ευρω) όπως κ την συμπατριώτησα κ φίλης τη Χριστίνα....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γιατί τα μισά ποστ εδώ στο νήμα είναι φαντασιώσεις
Το 95% των ιστοριών είναι αληθινές και το έχω τεκμηριομενο αυτό !! Διότι πιο παλιά και εγώ άκουγα ιστορίες και δεν πίστευα ..μέχρι που μου έτυχαν και σε εμένα και τότε είπα ναι ρε φίλε και όμως γίνονται !!! Δεν θα πω τι και πως … Διότι έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα και θα είναι ανούσιο !! Θα πω μόνο σε θρεντ με παλεμένους αν γίνει ποτέ !!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.655
Πόντοι
46.232
Γιατι δεν εκλεινε τη λαμπα η 2τσα για μια ωρα? Για να ακούγετε τι λενε στο σαλονι κ να ανοιγοκλεινουν πόρτες ? Εκτός αν υπήρχε support στη βαρδια αλλη κοπέλα Άσε εγώ έχω πετύχει να την έχει κλείσει πελάτης πρωί πρωί για 2 ώρες (240 ευρω) όπως κ την συμπατριώτησα κ φίλης τη Χριστίνα....
Πάντως 1925-2020 που ήμουν πιατσα ήταν κλειστή

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Πάντως 1925-2020 που ήμουν πιατσα ήταν κλειστή
Αυτό είναι το σωστό. Στα μεγάλα προγράμματα η λάμπα να κλείνει κ να αλλάζουν κ σεντόνια. Δεν γίνεται να δίνεις πόνο μέσα κ να ακούς το κους κους του σαλονιού κ πόρτες κτλ. Αφού δεν υπάρχει καθόλου ηχομόνωση.... κ δεν έχεις πληρώσει για 10 λεπτα απλό πρόγραμμα... αυτό πιστεύω εγώ τώρα αν κάνω λάθος δεν ξερω γιατί δεν έχω πάρει μισάωρο η ώρα σε οικο....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
"... και ο Θεός έπλασε το σλάβικο μουνί" λένε οι γνώστες, κι έχουν δίκιο! Μπήκα, από περιέργεια στο Φωκαίας 19 να δω την Ειρήνη και σχεδόν με μαγνήτισε με το βλέμμα της. Μοναδικός πελάτης χωρίς κίνηση γενικά, το πρόγραμμα με κάλυπτε (ελεύθερο στοματικό και "69"), η είσοδος στο δωμάτιο ήταν μονόδρομος και δεν διαψεύστηκα! Φουλ καυλιάρα με το καλημέρα, σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ο γκόμενός της, το εικοσάρικο αξίζει με κλειστά μάτια!
Καλό Σαββατοκύριακο!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.655
Πόντοι
46.232

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
συνέχεια σφηνάκι live

Αγκυρας 9 κλειστό.

Αγκυρας 12α Μαρία μελαχρινή μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αλέξανδρα το ξανθό κοντοπουτανο μιλφ, παχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ φιόγκο πίσω χαμηλά στη μέση και κινέζικο ιδεόγραμμα κάθετα στον αυχένα,φτιαγμένα χείλη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ. Η Αλεξάνδρα συνεχίζει να εργάζεται σα cg και θα κάνει βάρδιες και εδώ, για όσους δε τη γνωρίζουν δούλευε πριν από περίπου 8-9 χρόνια στο Αχαρνών 85 κ πιο πριν Διδύμου 20 ενώ πριν λίγο καιρό την είχα πετυχει στο Κολωνού 53.

Αγκυρας 12β Αντριάννα γκιλφ νταρντανοπαχουλή με 3αρι σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό κ αυταρχικό.
...γυρισε η αλεξαντρα????Ααααα ρε Πουτιν κερατα,εκανες τα κοριτσακια πορνομεταναστριες στα γεραματα....

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
...γυρισε η αλεξαντρα????Ααααα ρε Πουτιν κερατα,εκανες τα κοριτσακια πορνομεταναστριες στα γεραματα....
Έχει παραμορφωθεί από τα μπότοξ όμως...πριν 9-10 χρόνια ήταν μπουμπουκάκι... από τα καλύτερα γαμησια τότε έκανα μαζί της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom