I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Το 1β ανοίγει συνήθως στις 12Πέρασα από Ιασωνος 1β και 1γ πριν λίγο, δυστυχώς το β κλειστό και στο γ δεν ήταν η λιλιαν που ήταν και ο σκοπός της εξόρμησης.
Το 1β ανοίγει συνήθως στις 12Πέρασα από Ιασωνος 1β και 1γ πριν λίγο, δυστυχώς το β κλειστό και στο γ δεν ήταν η λιλιαν που ήταν και ο σκοπός της εξόρμησης.
Καλησπέρα στο πάνω βρήκα την Τζούλια 2η απογευματινή βάρδια αρχές εβδομάδας.Βεργας 7 στο πανω μετα τις 7-8 το απογευμα ποια ή ποιες κοπελες ειναι ρε παιδια;Κανεις δεν ξερει;
Καλησπέρα στη Φιλιππίδου πάνω η γνωστή Κορίνα από Ρεμούνδου - Φωκαίας? ΕυχαριστώΣε λίγα στα κεντρικά :
Φιλιππίδου πάνω η βυζαρού Κορίνα με τελειωτικό στο σώμα, κάτω η Σόνια με φουλ.
Φωκαίας 17 πάνω η Άννα και η Κλεοπάτρα/Πάολα.
Φωκαίας 19 η Ειρήνη /Στέλλα που τιμήθηκε με άριστες εντυπώσεις, χρωστάω κριτική.
KΣε ευχαριστω! Ποιες απο αυτες ειναι bbw ξερεις μηπως;
Kαλησπέρα, είναι εκτός χώρας για 7-10 μέρες ακόμη, είναι συνήθως 2η βάρδια απόγευματινή από τις 17.00 - 17.30.καλημερα μαγκες!!!
γνωριζει κανεις τι ωρα ξεκινα βαρδια η μιλενα απο δυδυμου ?
Είναι μπόλικα παραπανήσια σε κοιλιά και κώλο (ευτυχώς και βυζιά) για αυτούς που θέλουν πιο αδύνατα κορμιά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αρκετά για να σε ικανοποιήσει εσένα σαν λάτρη των bbw.Καποιος ειχε γραψει οτι η Τζουλια ειναι bbw; Δεν ισχυει;
Ναι αυτή λέειΚαλησπέρα στη Φιλιππίδου πάνω η γνωστή Κορίνα από Ρεμούνδου - Φωκαίας? Ευχαριστώ
Φιλιππιδου τι νουμερο και τι ωρες δουλευει η κοπελα ξερετε παιδια;Ναι αυτή λέει
Τόσα θα φτάσουν? να τ ’ αφήσω?Είναι μπόλικα παραπανήσια σε κοιλιά και κώλο (ευτυχώς και βυζιά) για αυτούς που θέλουν πιο αδύνατα κορμιά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αρκετά για να σε ικανοποιήσει εσένα σαν λάτρη των bbw.
11β, 1η συνήθως, αλλιώς τσέκαρε και Φωκαίας 27ΒΦιλιππιδου τι νουμερο και τι ωρες δουλευει η κοπελα ξερετε παιδια;
Καλο απογευμα Εξ......λες ο Σαμπινογατουλης να ηταν .....παντως ειχε πλακα....δεν ηταν Κακο Παιδι...Παρατηρώ ότι ο santsopantsa αυτοανεφλέγη και εξερράγη, όπως αντίστοιχα είχε συμβεί στο παρελθόν και με τους άλλους κλώνους του
Τυπε οι καλύτερες μαζεύονται οδός Δεληγιώργη και οδός Κολοκυνθούς. Οπωσδήποτε να περάσεις σε κάποιο σπίτι από αυτά.Καλησπέρα συναγωνιστές, απο βδομάδα κατεβαίνω Αθήνα για μόνιμα. Θα ηθελα να μου πείτε ποια σπιτάκια έχουν τις καλύτερες κοπέλες στο Μεταξουργείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τόν χρόνο σας!!!
Τον άφησε να στραγγίξει κιόλας.."Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της,στο τελείωμα, με καποτα φυσικά"... Για όσους θυμούνται...
ΦΙλε αυτη η ερωτηση σκαει εδω κατα καιρους αλλα ειναι πολυ γενικη για να παρεις καποια απαντηση,Καλησπέρα συναγωνιστές, απο βδομάδα κατεβαίνω Αθήνα για μόνιμα. Θα ηθελα να μου πείτε ποια σπιτάκια έχουν τις καλύτερες κοπέλες στο Μεταξουργείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τόν χρόνο σας!!!
εμενα μου σφύριξαν ότι ειναι έγκυος...Η Λίλιαν έχει πάει διακοπές έτσι μου είπε η τσα2 την Δευτέρα που πέρασα
Σήμερα το πρωι εκεί ήταν.Ρε μαγκάκια ξερει κανεις για τη ριτα την μουναρα κολωνου 32 αν θα επιστρέψει ; Ειμαι απο πατρα και εχω παει αθηνα 2 φορες τις τελευταιες 3 εβδομαδες και δεν την εχω πετυχει πουθενα .. μακαρι να ημουνα αθηνα μα πηγενα καθε μερα να τσεκαρω .. αν ξερει καποιος να μας ενημερώσει