mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
Δεν ξερω ρε φιλε εγω ειμαι απο πατρα .. θα κατεβω μαλλον δευτερα και θα τσεκαρωΤελικά η Ρίτα δουλεύει πρωινά ή βραδια?
Δεν ξερω ρε φιλε εγω ειμαι απο πατρα .. θα κατεβω μαλλον δευτερα και θα τσεκαρωΤελικά η Ρίτα δουλεύει πρωινά ή βραδια?
Όχι φίλε μου, καμμία σχέση.Καλημέρα!!Αλινα από Διδύμου 16;;
Η Αλίνα δουλεύει Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο μετά τις 22.00.Καλησπέρα. Νομίζω ότι η προαναφερθείσα Αλίνα έχει σταματήσει, δεν επέστρεψε ποτέ μετά την καραντίνα.
Αν κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ας το μοιραστεί μαζί μας. Και εγώ την αναζητούσα.
ποιοι τυπε;Την ηρωἰνη από το Αφγανιστάν ποιοί λέτε να την φέρνουν εδώ και να την πουλάνε χοντρικά;
Για τσέκαρε Ελλης 3, τη πέτυχα 2-3 φορές εκείΜια Κρίστυ ψηλη ξανθια που δούλευε Ιωαννίνων ξέρουμε τίποτα που δουλευει?
Συμφωνώ κι επαυξάνω!Καλημέρα... καμία...αν δε σε νοιάζει η εμφάνιση πήγαινε στη Κατερίνα τη Πολωνέζα Φωκαίας 27...ίσως εκεί βρεις πιπάρα
Φιλιππιδου 11β πρωινήκαλημερα μαγκες,η κορινα με τα μεγαλα τα βυζια δουλευει σημερα;και που;
Καλησπέρα σε όλους το Χωματιανού 11 στα Λιώσια με Αντριάννα και Αλεξάνδρα αυτό είναι ή κάνω κάποιο λάθος;
Σιγα μην ενοχλήσω χωρίς να ρωτήσω ρε σειρά χαχαχα! Αλλα αν ξέρετε για να μου λυθεί η περιέργεια πείτε κάποιος και ευχαριστώ προκαταβολικά.Φυγε γρήγορα από κει πριν σε πάρουν με τις πέτρες οι ένοικοι
Σιγα μην ενοχλήσω χωρίς να ρωτήσω ρε σειρά χαχαχα! Αλλα αν ξέρετε για να μου λυθεί η περιέργεια πείτε κάποιος και ευχαριστώ προκαταβολικά.
Tύπε βάρα το κουδούνι. Η Αλεξάνδρα νομίζω είναι στον 3ο...Καλησπέρα σε όλους το Χωματιανού 11 στα Λιώσια με Αντριάννα και Αλεξάνδρα αυτό είναι ή κάνω κάποιο λάθος;
Ευχαριστώ για το τρολTύπε βάρα το κουδούνι. Η Αλεξάνδρα νομίζω είναι στον 3ο...