Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Οχι ρε συ, απλά το κορίτσι ειναι και μανουλα. Λείπει αρκετά συχνά.Πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτη....
Οχι ρε συ, απλά το κορίτσι ειναι και μανουλα. Λείπει αρκετά συχνά.Πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτη....
Thnx για το info καταλαβα ποια λες,αλλη λεω εγωΣαν αυτή που περιγράφεις έχει μια Αλεξάνδρα στο Φυλής 105. Εχει φωτό στους ανταγωνιστές.
Όλα τα έχεις μάθει για την μικρή. Τι άλλο κρύβεις;Οχι ρε συ, απλά το κορίτσι ειναι και μανουλα. Λείπει αρκετά συχνά.
μαζι με
ιρινουσκα / φωκαιας 19
μαρινα / φωκαιας 27αρια / φιλιππιδου
ναταλι / λιοσιων 73αρια
αντριανα / χωματιανου 11
χριστινα / φυλης 65
οτι καλυτερο αυτην τη στιγμη.
ΤΡΕΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ !!!
Φιλε , ποδια να εχεις και κουραγιο θα βρεις αρκετα απο αυτα που ζητας και Φυλης - Φωκαιας καλο βολη !!!!καλησπερα παιδια προταση για φυλησ απογευματινεσ ωρεσ που να κανει ελυθερο στοματικο και τελειωτικο καπου στο σωμα τησ!
Τι εχει δηλαδη ?? γιατι η λεξη αρρωστη παιρνει πολυ νερο !!! ( Ασχετο ατυχησαμε και οι 2 για την Ευα κοκκινη πορτα !!! χαχα )Ειναι άρρωστη. Θα έρθει όταν αναρρώσει πληρως.
1) το ομορφη ειναι σχετικο για μενα γιατι, αλλα σημεια μου αρεσουν στη μια και αλλα στην αλλη.Για σενα ποια ειναι η πιο ομορφη ? ποια κανει το καλυτερο προγραμμα και ποια παιρνει το καλυτερο τσιμπουκι ?
Ναι, οι μαλάκες, θα έπρεπε να δείχνουν κατανόηση στη διάλυση και καταλήστευση της κοινωνίας από τον ανεπάγγελτο happy traveler.Η Αθήνα σήμερα παραλύει λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων των αριστερών καρεκλοκενταυρων και των παρατρεχαμενων τους που έχουν παρεισφρησει σε όλο το φάσμα του δημοσίου και τομέα και βίου.Για άλλη μια φορά στο έλεος του μπολσεβίκικου enfant gate.Το μουνι που τους πέταγε κωλοχανεια γαμω τα σφυροδρέπανα σας ...
Ναι, οι μαλάκες, θα έπρεπε να δείχνουν κατανόηση στη διάλυση και καταλήστευση της κοινωνίας από τον ανεπάγγελτο happy travele
Σιγά μη δείξουν κατανόηση οι εργασιακά άεργοι και χασομερηδεςΝαι, οι μαλάκες, θα έπρεπε να δείχνουν κατανόηση στη διάλυση και καταλήστευση της κοινωνίας από τον ανεπάγγελτο happy traveler.
..πω πω εσυ χαραμιζεσαιΗ Αθήνα σήμερα παραλύει λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων των αριστερών καρεκλοκενταυρων και των παρατρεχαμενων τους που έχουν παρεισφρησει σε όλο το φάσμα του δημοσίου και τομέα και βίου.Για άλλη μια φορά στο έλεος του μπολσεβίκικου enfant gate.Το μουνι που τους πέταγε κωλοχανεια γαμω τα σφυροδρέπανα σας ..
Συντροφι θα σαι και συ μου φαίνεται..πω πω εσυ χαραμιζεσαι
Αυτό κατάλαβες εσύ;Σιγά μη δείξουν κατανόηση οι εργασιακά άεργοι και χασομερηδες
για το νουμερο ειναι πρεπει να πεις ενα ονομα , ποια θα επαιρνες μαζι σου για να φυγεις ρε παιχτη ?1) το ομορφη ειναι σχετικο για μενα γιατι, αλλα σημεια μου αρεσουν στη μια και αλλα στην αλλη.
αυτο συμβαινει γενικα και σε ολες τις κοπελες βεβαια.
2) καλυτερο προγραμμα αννα και ιρινουσκα.
3) καλυτερο τσιμπουκι ιρινουσκα και ναταλυ.
ξεκινα με ιρινουσκα λοιπον.
απλα να ξερεις οτι ολες αυτες ειναι συμφωνα με τα δικα μου γουστα-απαιτησεις και τη δικια μου χημεια που εχω αποκτησει-αναπτυξει... με αυτες.
Τα τελευταία χρόνια η Μπιουτι πάει σεζόν στην Άνδρο και δουλεύει ως καμαριέρα, αν ισχύει και φέτος λογικά θα εμφανιστεί μέσα ΟκτωβρίουΗ Μπιουτι από Φυλής 65Β σταμάτησε;