τύπε μου, καιρό είχα να το ακούσω αυτό.#ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ....ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ....!!!!
Στο παλιό BOU ήταν συνθηματικό με ιδιαίτερο νόημα..
τύπε μου, καιρό είχα να το ακούσω αυτό.#ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ....ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ....!!!!
Και πρωί και απόγευμα.Ιρίνα πρώην Στέλλα στο φωκ19 είναι 1η πρωινή ή 2η απόγευμα;
Προσωπικά σε ευχαριστώ γτι έχεις γίνει ο tour guide μου.συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπόγειο αριστερά Νικόλ η μελαχρινή κοπέλα που δούλευε πιο παλιά Φυλής 71α, με αρκετά κιλά παραπάνω και με απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 13 δεξια Μαρία, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17α Μαρία η "Γερμανίδα", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17β κλειστό.
Φωκαιας 19 Ειρήνη/Στέλλα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, την περιμένω στο δωμάτιο για να τη πάρω για πολλοστή φορά.
Φωκαιας 25α κλειστό.
Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 24 κλειστό.
Φωκαιας 27α Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαίας 27Β κάτω, Καρολίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β πάνω η μιλφ Μελίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Δηλαδή Εβελινα μόνο ΣΚ;Τη Κυριακή μου είπε ότι οι μόνες σίγουρες μέρες της είναι Σ/Κ (μετά τις 15). Ούτε για μίρα δεν ήξερε να μου πει με βεβαιότητα. Τρέχα γύρευε
Για χόμπι κι αυτές ξεκάθαρα
Εγώ πάλι που την επισκέφθηκα σήμερα δεν εμεινα ευχαριστημένος.Πριν από λίγο επισκεφτηκα την ειρήνη/Στέλλα Φωκαίας 19..δεν μπορώ να περιγράψω.
Πρώτη φορά πήγα,.. τέτοια διαστημικά γλωσσοφιλα είχα καιρό να γευτώ.Εγώ πάλι που την επισκέφθηκα σήμερα δεν εμεινα ευχαριστημένος.
Θεωρώ ότι το πρόγραμμα της έχει γίνει πολύ μηχανοποιημενο και οτι ηταν να δώσει το έχει δώσει .
Έχει χάσει λίγο το κέφι που είχε.
Βαρέθηκα.
Τείνει να γίνει ξεπέτα.
Θα το σκεφτώ να την πάρω ξανά.
Άρχοντα, δεν ξέρω αν λίγο πριν μπεις στον οίκο τελείωσε τη βάρδια, αλλά ήταν και η Αλεξάνδρα μαζί της. Στο λέω διότι λίγο πριν την ώρα που πόσταρες ήμουν δωμάτιο.συνέχεια live επιγραμματικα
Φυλής 54β Ιζαμπελα σε απλό πρόγραμμα.
Μπορεί ναι, εμένα η υπηρεσία μόνο την Ιζαμπελα μου παρουσίασε, αλλά ναι σχεδόν πάντα μαζί δουλεύουν αν δεις και τις άλλες ενημερώσεις μουΆρχοντα, δεν ξέρω αν λίγο πριν μπεις στον οίκο τελείωσε τη βάρδια, αλλά ήταν και η Αλεξάνδρα μαζί της. Στο λέω διότι λίγο πριν την ώρα που πόσταρες ήμουν δωμάτιο.
Τότε μάλλον αυτό παίχτηκε, ήμουν το τελευταίο της δωμάτιο για σήμερα. Μιλάμε εντωμεταξύ για λιγότερο από μισάωρο από το ποστίδι σουΜπορεί ναι, εμένα η υπηρεσία μόνο την Ιζαμπελα μου παρουσίασε, αλλά ναι σχεδόν πάντα μαζί δουλεύουν αν δεις και τις άλλες ενημερώσεις μου
Γιατι ?????????????????Πριν από λίγο επισκεφτηκα την ειρήνη/Στέλλα Φωκαίας 19..δεν μπορώ να περιγράψω.
Γιαυτό κουνιόταν το λεκανοπέδιο.Στο λέω διότι λίγο πριν την ώρα που πόσταρες ήμουν δωμάτιο.
Παίχτη έτσι μου είπε, αλλά μην δένεις τίποτα κόμπο μ’ αυτό το σπιτάκιΔηλαδή Εβελινα μόνο ΣΚ;