κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Πριν πάει στο φ13 και φ19..έκανε ελεύθερο.Η Μαρία από 13 ελεύθερο??μωρέ σώπα πως κ έτσι
Πριν πάει στο φ13 και φ19..έκανε ελεύθερο.Η Μαρία από 13 ελεύθερο??μωρέ σώπα πως κ έτσι
εχω διαβασει καλα σχολια για Βανεσσα κ καποια στιγμη θελω να παω να δω,ξερεις αν θα ειναι αυριο?κ πως ειναι εμφανισιακα?κ επισης ,αν ειναι στο 10ρικο στη μιαμιση ωρα βγαινει στα 90 ευρο,στα 15ρικο ειναι 135 για μιαμιση ωρα,κατι πηγε λαθοςΝα πούμε και αυτό είναι αξιοσημείωτο.Χθες πήγαινα να ξαναγαμευσω την Βανέσα (έχω αδυναμία στις μικρές για αυτό πάω στά δέλα). Μπήκα μέσα και μου λέει η τσατσά χαμογελώντας... είναι πρόγραμμα 1:30 ώρας, πόσο της λέω...270€...καραφλιασα.
Θα συμφωνήσω...αλλά και πάλι είναι καλή η άτιμη.Εγώ πάλι που την επισκέφθηκα σήμερα δεν εμεινα ευχαριστημένος.
Θεωρώ ότι το πρόγραμμα της έχει γίνει πολύ μηχανοποιημενο και οτι ηταν να δώσει το έχει δώσει .
Έχει χάσει λίγο το κέφι που είχε.
Βαρέθηκα.
Τείνει να γίνει ξεπέτα.
Θα το σκεφτώ να την πάρω ξανά.
Η Μπετυ η μιλφαρα με τα σιλικονατα βυζιά, δούλεψε κ πριν τη καραντίνα εδώ και για πολλά χρόνια δούλευε Τροφωνιου 13 όροφοΠέρασμα με Νάταλι από Φώκαιας 17 ισόγειο. Πολύ γλυκιά και με πολύ ωραίο κωλαράκι. Θα ανεβάσω κριτική με λεπτομέρειες.
Επίσης έκανα μια βόλτα προς το Φυλής 200 έπειτα μπας και το πετύχω ανοιχτό. Κατά τις 4 και κάτι ψιλά το μεσημέρι είδα φώς και μπήκα. Χτύπησα κουδούνι και πέρασμα στο σαλόνι όπου εμφανίστηκε ένα ξανθό Μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα και 3αρια βυζιά. Καλή εμφάνιση ειδικά για τους μιλφακηδες όπως ο φίλος μου ο @The Keeper που πρέπει να το δει οπωσδήποτε αυτό. Αυτοπαρουσιάστηκε με ελευθ. Στοματικό , 69 και ισπανικό. Θα καθόταν μέχρι τις 5 μου είπε. Δεν ρώτησα όνομα αν και ίσως επιστρέψω κάποιο πρωινό για να της τον χώσω ανάμεσα στις βυζάρες της. Μιλούσε αρκετά καλά Ελληνικά.
Καλό απόγευμα.
έτσι, τόσο στο Φυλής 69α όσο και Φιλιππιδου και τώρα άλλες φορές το ανακοινώνει και άλλες όχι αλλά μέσα άμα δεις σε ρωτάει πως θεςΠριν πάει στο φ13 και φ19..έκανε ελεύθερο.
ΛευκόΈχει λευκό ή μελαμψό δέρμα?
Μύστη, πέρασα γύρω στις 12.00 σήμερα αλλά δεν το είδα το μωράκι γιατί ήταν σε πρόγραμμα 1 ώρας!Πες τα Χρυσόστομε!
Τυποποιημένο, ξεπετατζιδικο, πρόγραμμα!
Επίσης εμφανισιακά έχει χαλάσει πολύ!
ΥΓ: Η Στέλλα άξιζε τον Φλεβάρη του 19' όταν πρωτοξεκίνησε στην Διδύμου.... τότε ήταν και ωραίο παιχνιδιάρικο καυλακι, προμιλφακι....και έκανε και τρελή γ@μησαρα....την εχυνες και στο στόμα και γουσταρε.
Περασμένα μεγαλεία....
Καλά το μόνο σίγουρο. Είναι καλή η άτιμη και το ξέρει.Παίχτη έτσι μου είπε, αλλά μην δένεις τίποτα κόμπο μ’ αυτό το σπιτάκι
εχω διαβασει καλα σχολια για Βανεσσα κ καποια στιγμη θελω να παω να δω,ξερεις αν θα ειναι αυριο?κ πως ειναι εμφανισιακα?κ επισης ,αν ειναι στο 10ρικο στη μιαμιση ωρα βγαινει στα 90 ευρο,στα 15ρικο ειναι 135 για μιαμιση ωρα,κατι πηγε λαθο
Σήμερα πήγα κατά τις 5 η ώρα και το μαγαζί ήταν κλειστό..
Ψάξε την Κορίνα Φωκαίας 27 .Καλησπέρα στην ομάδα,καμιά με τεράστια βυζιά έχουμε;
Είναι η μπετυ...η επονομαζομενη και βασιλισσα...δουλευε παλιά στην τροφωνιου 13 , και για λίγο καιρό στο Αχαρνών 85 , ρεπατζου της εβε...μη μασάς από τις βυζαρες της...εχει γίνει ψιλοξεπετα...το μονο που την νοιάζει είναι να βλέπει τον εαυτό της σε καθρέπτη όταν γαμιεται...Πέρασμα με Νάταλι από Φώκαιας 17 ισόγειο. Πολύ γλυκιά και με πολύ ωραίο κωλαράκι. Θα ανεβάσω κριτική με λεπτομέρειες.
Επίσης έκανα μια βόλτα προς το Φυλής 200 έπειτα μπας και το πετύχω ανοιχτό. Κατά τις 4 και κάτι ψιλά το μεσημέρι είδα φώς και μπήκα. Χτύπησα κουδούνι και πέρασμα στο σαλόνι όπου εμφανίστηκε ένα ξανθό Μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα και 3αρια βυζιά. Καλή εμφάνιση ειδικά για τους μιλφακηδες όπως ο φίλος μου ο @The Keeper που πρέπει να το δει οπωσδήποτε αυτό. Αυτοπαρουσιάστηκε με ελευθ. Στοματικό , 69 και ισπανικό. Θα καθόταν μέχρι τις 5 μου είπε. Δεν ρώτησα όνομα αν και ίσως επιστρέψω κάποιο πρωινό για να της τον χώσω ανάμεσα στις βυζάρες της. Μιλούσε αρκετά καλά Ελληνικά.
Καλό απόγευμα.
Τι έχουμε δω κύριε ρομπέν των πρωκτών;; Eρωτεύτηκες;;Μύστη, πέρασα γύρω στις 12.00 σήμερα αλλά δεν το είδα το μωράκι γιατί ήταν σε πρόγραμμα 1 ώρας!
Τελικά πήρα γλωσσόφιλα εκτός προγράμματος από άλλη κοπέλα στην πιάτσα της Λιοσίων...
Δεν γράφω κάτι άλλο γιατί ειπώθηκαν πολλά προσωπικά μαζί της σήμερα...
Πάντως από τη συζήτηση μαζί της φάνηκε να κατάλαβε ότι είμαι μέλος του μπου.κωμ
γιατί φορούσα μπλούζα που είχε στάμπα το άβαταρ που έχω εδώ στο σάη...
τωρα ποσο ετων ειναι τυπε ?Πες τα Χρυσόστομε!
Τυποποιημένο, ξεπετατζιδικο, πρόγραμμα!
Επίσης εμφανισιακά έχει χαλάσει πολύ!
ΥΓ: Η Στέλλα άξιζε τον Φλεβάρη του 19' όταν πρωτοξεκίνησε στην Διδύμου.... τότε ήταν και ωραίο παιχνιδιάρικο καυλακι, προμιλφακι....και έκανε και τρελή γ@μησαρα....την εχυνες και στο στόμα και γουσταρε.
Περασμένα μεγαλεία....
Φιλε μου αυτη την εποχη δεν υπαρχει τιποτα , και εγω ειμαι στο ψαξιμο !!!!!!Κρίμα φιλαράκι. Έχεις να μου προτείνεις κάποια έτσι καλή αντίστοιχου στυλ;
Ναι η ρουφιάνα ε; Θα την βάλω τότε μπροστά στον καθρέφτη να κοιτάει.Είναι η μπετυ...η επονομαζομενη και βασιλισσα...δουλευε παλιά στην τροφωνιου 13 , και για λίγο καιρό στο Αχαρνών 85 , ρεπατζου της εβε...μη μασάς από τις βυζαρες της...εχει γίνει ψιλοξεπετα...το μονο που την νοιάζει είναι να βλέπει τον εαυτό της σε καθρέπτη όταν γαμιεται...
ΜΑΛΑΚΑ, με έπνιξες.Τι έχουμε δω κύριε ρομπέν των πρωκτών;; Eρωτεύτηκες;;
Στα 10 μηνύματα καίγεσαι φίλε!Καμια με κωλαρα μεγαλη υπαρχει; να χει πιασιματα κ κιλα παραπάνω δε τρεχει, κοντοπουτανο
Κατέβηκα το πρωί κάτω,πήγα να δω την πιπινα στο 66α αλλά ήταν κλειστό,μετά πήγα Περγάμου και αυτό κλειστό,λέω δεν πάω στη Μιλένα διδύμου,μόνο η Βικτώρια η τσα μου είπε ότι πήρε άδεια μέχρι τις 28 του μήνα.
Έφυγα για μεταξύ για καμιά λατίνα,στο υπόγειο του 27 ήταν δύο η Άννα μπελά και μια άλλη,διάλεξα την Άννα μπελά που ήταν πιο όμορφη.
Μπαίνω στο τρισαθλιο δωμάτιο και περιμένω,μετά από 3 λεπτά μπαίνει το μωρό,ένα όλα για χαιρετουρα και ξαφνικά βλέπω ένα αερόστατο να προσγειώνεται στη πουτσα μου,αρχίζει μια άθλια πίπα που ούτε φαντάρο δεν καβλωνε,αφού πάει να μου ξερχαβαλωσει τη πουτσα της λέει ήρεμα με χαρακτηριστική κινήσει των χεριών μου για να καταλάβει μιας και δεν ξέρει ελληνικά,γυρνά με κοιτάει με ένα βλέμμα άντε να τελειωνουμε,τα παιρνώ στο κρανίο και αρχιζω να της φωνάζω τι με κοιτάς έτσι μωρη πατσαβούρα?χέστηκε λίγο που μου γύρισε το μάτι, σηκώνομαι από το κρεβάτι και της λέω να πάρει το πουλο,καθόταν και με κοίταγε σαν γατάκι,Έλα το μπούλο της λέω και της κάνω κίνηση να φύγει.
Ντύνομαι ανοίγω τη πόρτα και με περιμένει η γριά τσατσα στη πόρτα,τι έγινε μου λέει και δεν είναι τρόπος να μιλάω έτσι στο κορίτσι,κάθεται και κλαίει στο κουζινακι από το φόβο της.Βαλτε μυαλό της λέω γιατί θα σας στέλνω κάθε μέρα τους μπάτσους και θα σας το κλείσω το μαγαζί της.
Οι Πακιστανοί που ήταν στο σαλόνι με είδαν παρμένο και την κάνανε με ελαφρά,ένας με περίμενε έξω από το μαγαζί και με ρωτάει φιλαράκι τι έγινε?το μπούλο του λέω μη φας τίποτα κρανιές στο κεφάλι βρωμιάρη.Το πούλο και αυτός.
Και εμένα φίλεΡε φίλε στείλε μου αν μπορείς PM το instagram της