Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 259 άτομα (33 μέλη και 226 επισκέπτες)

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.737
Πόντοι
201
Να πούμε και αυτό είναι αξιοσημείωτο.Χθες πήγαινα να ξαναγαμευσω την Βανέσα (έχω αδυναμία στις μικρές για αυτό πάω στά δέλα). Μπήκα μέσα και μου λέει η τσατσά χαμογελώντας... είναι πρόγραμμα 1:30 ώρας, πόσο της λέω...270€...καραφλιασα.
εχω διαβασει καλα σχολια για Βανεσσα κ καποια στιγμη θελω να παω να δω,ξερεις αν θα ειναι αυριο?κ πως ειναι εμφανισιακα?κ επισης ,αν ειναι στο 10ρικο στη μιαμιση ωρα βγαινει στα 90 ευρο,στα 15ρικο ειναι 135 για μιαμιση ωρα,κατι πηγε λαθος

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Εγώ πάλι που την επισκέφθηκα σήμερα δεν εμεινα ευχαριστημένος.
Θεωρώ ότι το πρόγραμμα της έχει γίνει πολύ μηχανοποιημενο και οτι ηταν να δώσει το έχει δώσει .
Έχει χάσει λίγο το κέφι που είχε.
Βαρέθηκα.
Τείνει να γίνει ξεπέτα.
Θα το σκεφτώ να την πάρω ξανά.
Θα συμφωνήσω...αλλά και πάλι είναι καλή η άτιμη.
Ιδικά για κάποιον που δεν την έχει πάρει 6-7 φορές

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Πέρασμα με Νάταλι από Φώκαιας 17 ισόγειο. Πολύ γλυκιά και με πολύ ωραίο κωλαράκι. Θα ανεβάσω κριτική με λεπτομέρειες.

Επίσης έκανα μια βόλτα προς το Φυλής 200 έπειτα μπας και το πετύχω ανοιχτό. Κατά τις 4 και κάτι ψιλά το μεσημέρι είδα φώς και μπήκα. Χτύπησα κουδούνι και πέρασμα στο σαλόνι όπου εμφανίστηκε ένα ξανθό Μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα και 3αρια βυζιά. Καλή εμφάνιση ειδικά για τους μιλφακηδες όπως ο φίλος μου ο @The Keeper που πρέπει να το δει οπωσδήποτε αυτό. Αυτοπαρουσιάστηκε με ελευθ. Στοματικό , 69 και ισπανικό. Θα καθόταν μέχρι τις 5 μου είπε. Δεν ρώτησα όνομα αν και ίσως επιστρέψω κάποιο πρωινό για να της τον χώσω ανάμεσα στις βυζάρες της. Μιλούσε αρκετά καλά Ελληνικά.

Καλό απόγευμα.
Η Μπετυ η μιλφαρα με τα σιλικονατα βυζιά, δούλεψε κ πριν τη καραντίνα εδώ και για πολλά χρόνια δούλευε Τροφωνιου 13 όροφο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Πες τα Χρυσόστομε!

Τυποποιημένο, ξεπετατζιδικο, πρόγραμμα!

Επίσης εμφανισιακά έχει χαλάσει πολύ!

ΥΓ: Η Στέλλα άξιζε τον Φλεβάρη του 19' όταν πρωτοξεκίνησε στην Διδύμου.... τότε ήταν και ωραίο παιχνιδιάρικο καυλακι, προμιλφακι....και έκανε και τρελή γ@μησαρα....την εχυνες και στο στόμα και γουσταρε.:pipa1:

Περασμένα μεγαλεία....
Μύστη, πέρασα γύρω στις 12.00 σήμερα αλλά δεν το είδα το μωράκι γιατί ήταν σε πρόγραμμα 1 ώρας!
Τελικά πήρα γλωσσόφιλα εκτός προγράμματος από άλλη κοπέλα στην πιάτσα της Λιοσίων...:kiss-mark:
Δεν γράφω κάτι άλλο γιατί ειπώθηκαν πολλά προσωπικά μαζί της σήμερα...:smitten:
Πάντως από τη συζήτηση μαζί της φάνηκε να κατάλαβε ότι είμαι μέλος του μπου.κωμ
γιατί φορούσα μπλούζα που είχε στάμπα το άβαταρ που έχω εδώ στο σάη...:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Ξερει κανεις αν αυτη η σαμπινα βρίσκεται στη θεση της αποψε?

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
εχω διαβασει καλα σχολια για Βανεσσα κ καποια στιγμη θελω να παω να δω,ξερεις αν θα ειναι αυριο?κ πως ειναι εμφανισιακα?κ επισης ,αν ειναι στο 10ρικο στη μιαμιση ωρα βγαινει στα 90 ευρο,στα 15ρικο ειναι 135 για μιαμιση ωρα,κατι πηγε λαθο

Σήμερα πήγα κατά τις 5 η ώρα και το μαγαζί ήταν κλειστό..
δεν ξέρω για αύριο.
Η Βανέσα είναι ένα κοντοπουτανο μικρό της διπλανής πόρτας.
Όταν την πιάνεις αγκαλιά και της το χώνεις αρχίζει να βογγαει και να λέει διάφορα παραπονιαρικα και καυλιαρικα λόγια στην γλώσσα της,. έχει πάρα πολύ ωραία φυσικά βυζιά και αρκετά μεγάλα για το μπόι της .
Έχει κάτι μικρουλικα χεράκια όταν σε αγκαλιάζει, την παίρνω συνήθως σε στάση κουτάλι..το μικρό της γειτονιάς και αυτό με φτιάχνει

Αν με κορόιδεψε η τσατσά δεν μπορώ να ξέρω...

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.749
Πόντοι
201
Καλησπέρα στην ομάδα,καμιά με τεράστια βυζιά έχουμε;
Ψάξε την Κορίνα Φωκαίας 27 .
Συνήθως πρωινές βάρδιες.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Πέρασμα με Νάταλι από Φώκαιας 17 ισόγειο. Πολύ γλυκιά και με πολύ ωραίο κωλαράκι. Θα ανεβάσω κριτική με λεπτομέρειες.

Επίσης έκανα μια βόλτα προς το Φυλής 200 έπειτα μπας και το πετύχω ανοιχτό. Κατά τις 4 και κάτι ψιλά το μεσημέρι είδα φώς και μπήκα. Χτύπησα κουδούνι και πέρασμα στο σαλόνι όπου εμφανίστηκε ένα ξανθό Μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα και 3αρια βυζιά. Καλή εμφάνιση ειδικά για τους μιλφακηδες όπως ο φίλος μου ο @The Keeper που πρέπει να το δει οπωσδήποτε αυτό. Αυτοπαρουσιάστηκε με ελευθ. Στοματικό , 69 και ισπανικό. Θα καθόταν μέχρι τις 5 μου είπε. Δεν ρώτησα όνομα αν και ίσως επιστρέψω κάποιο πρωινό για να της τον χώσω ανάμεσα στις βυζάρες της. Μιλούσε αρκετά καλά Ελληνικά.

Καλό απόγευμα.
Είναι η μπετυ...η επονομαζομενη και βασιλισσα...δουλευε παλιά στην τροφωνιου 13 , και για λίγο καιρό στο Αχαρνών 85 , ρεπατζου της εβε...μη μασάς από τις βυζαρες της...εχει γίνει ψιλοξεπετα...το μονο που την νοιάζει είναι να βλέπει τον εαυτό της σε καθρέπτη όταν γαμιεται...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μύστη, πέρασα γύρω στις 12.00 σήμερα αλλά δεν το είδα το μωράκι γιατί ήταν σε πρόγραμμα 1 ώρας!
Τελικά πήρα γλωσσόφιλα εκτός προγράμματος από άλλη κοπέλα στην πιάτσα της Λιοσίων...:kiss-mark:
Δεν γράφω κάτι άλλο γιατί ειπώθηκαν πολλά προσωπικά μαζί της σήμερα...:smitten:
Πάντως από τη συζήτηση μαζί της φάνηκε να κατάλαβε ότι είμαι μέλος του μπου.κωμ
γιατί φορούσα μπλούζα που είχε στάμπα το άβαταρ που έχω εδώ στο σάη...:rockon:
Τι έχουμε δω κύριε ρομπέν των πρωκτών;; Eρωτεύτηκες;;:grin::2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Πες τα Χρυσόστομε!

Τυποποιημένο, ξεπετατζιδικο, πρόγραμμα!

Επίσης εμφανισιακά έχει χαλάσει πολύ!

ΥΓ: Η Στέλλα άξιζε τον Φλεβάρη του 19' όταν πρωτοξεκίνησε στην Διδύμου.... τότε ήταν και ωραίο παιχνιδιάρικο καυλακι, προμιλφακι....και έκανε και τρελή γ@μησαρα....την εχυνες και στο στόμα και γουσταρε.:pipa1:

Περασμένα μεγαλεία....
τωρα ποσο ετων ειναι τυπε ?

και εχεις βρει κατι καλυτερο στην φυλης σε ομορφια μπορει σε προγραμμα ομως ?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Είναι η μπετυ...η επονομαζομενη και βασιλισσα...δουλευε παλιά στην τροφωνιου 13 , και για λίγο καιρό στο Αχαρνών 85 , ρεπατζου της εβε...μη μασάς από τις βυζαρες της...εχει γίνει ψιλοξεπετα...το μονο που την νοιάζει είναι να βλέπει τον εαυτό της σε καθρέπτη όταν γαμιεται...
Ναι η ρουφιάνα ε; Θα την βάλω τότε μπροστά στον καθρέφτη να κοιτάει.
Τι έχουμε δω κύριε ρομπέν των πρωκτών;; Eρωτεύτηκες;;:grin::2funny:
ΜΑΛΑΚΑ, με έπνιξες. :birdman:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Babisspi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Κατέβηκα το πρωί κάτω,πήγα να δω την πιπινα στο 66α αλλά ήταν κλειστό,μετά πήγα Περγάμου και αυτό κλειστό,λέω δεν πάω στη Μιλένα διδύμου,μόνο η Βικτώρια η τσα μου είπε ότι πήρε άδεια μέχρι τις 28 του μήνα.
Έφυγα για μεταξύ για καμιά λατίνα,στο υπόγειο του 27 ήταν δύο η Άννα μπελά και μια άλλη,διάλεξα την Άννα μπελά που ήταν πιο όμορφη.
Μπαίνω στο τρισαθλιο δωμάτιο και περιμένω,μετά από 3 λεπτά μπαίνει το μωρό,ένα όλα για χαιρετουρα και ξαφνικά βλέπω ένα αερόστατο να προσγειώνεται στη πουτσα μου,αρχίζει μια άθλια πίπα που ούτε φαντάρο δεν καβλωνε,αφού πάει να μου ξερχαβαλωσει τη πουτσα της λέει ήρεμα με χαρακτηριστική κινήσει των χεριών μου για να καταλάβει μιας και δεν ξέρει ελληνικά,γυρνά με κοιτάει με ένα βλέμμα άντε να τελειωνουμε,τα παιρνώ στο κρανίο και αρχιζω να της φωνάζω τι με κοιτάς έτσι μωρη πατσαβούρα?χέστηκε λίγο που μου γύρισε το μάτι, σηκώνομαι από το κρεβάτι και της λέω να πάρει το πουλο,καθόταν και με κοίταγε σαν γατάκι,Έλα το μπούλο της λέω και της κάνω κίνηση να φύγει.
Ντύνομαι ανοίγω τη πόρτα και με περιμένει η γριά τσατσα στη πόρτα,τι έγινε μου λέει και δεν είναι τρόπος να μιλάω έτσι στο κορίτσι,κάθεται και κλαίει στο κουζινακι από το φόβο της.Βαλτε μυαλό της λέω γιατί θα σας στέλνω κάθε μέρα τους μπάτσους και θα σας το κλείσω το μαγαζί της.
Οι Πακιστανοί που ήταν στο σαλόνι με είδαν παρμένο και την κάνανε με ελαφρά,ένας με περίμενε έξω από το μαγαζί και με ρωτάει φιλαράκι τι έγινε?το μπούλο του λέω μη φας τίποτα κρανιές στο κεφάλι βρωμιάρη.Το πούλο και αυτός.

Ρε φίλε στείλε μου αν μπορείς PM το instagram της
Και εμένα φίλε

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.160
Πόντοι
4.926
Φεύγοντας από το γήπεδο της Λεωφόρου, χθες το βράδυ, όπου είδα τον Παναθηναϊκό να κάνει το 5/5 στην Σούπερ Λίγδα, πήγα στο Βέργας 7, για να δείξω την Σαμπίνα στον φίλο μου. Αυτή τη φορά την πετύχαμε και περιμέναμε να την δούμε στο σαλόνι, καθώς ήταν μέσα στο δωμάτιο, όπου την γαμούσε ένας πιτσιρικάς 17-18 ετών. Στο σαλόνι, μαζί μας, περίμενε και ο φίλος του. Ο πιτσιρικάς αργούσε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να γεμίσει το φουαγιέ, καθώς ερχόταν διαρκώς άτομα. Εν τω μεταξύ, το στέρεο έπαιζε τραπ, κάνοντας ανυπόφορη την αναμονή. Από το δωμάτιο ακούγονταν τα βογγητά της Σαμπίνας και οι σφαλιάρες που έτρωγε από τον μικρό. Η κοπέλα βγήκε από το δωμάτιο, μετά από 15-20 λεπτά, φορώντας μόνο μια καρώ μίνι φούστα. Ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένη, από το άγριο γαμήσι και τα μαλλιά της κάλυπταν το πρόσωπό της και την έκαναν να μοιάζει σαν την Carrie, την ομώνυμη πρωταγωνίστρια της ταινίας τρόμου του 1976. Στην θέα αυτής της εμφάνισης, φύγαμε όλοι από το τσαρδί. Καθώς φεύγαμε, η Σαμπίνα επέστρεψε στο δωμάτιο, κρατώντας ένα πακέτο με χαρτοπετσέτες και κάνα δυο κωλόχαρτα. Φαίνεται πως ο πιτσιρίκος έδωσε πολύ πόνο στην μικρή και το κρεββάτι μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Μπήκα και στο Βέργας 3 και στο απέναντι του, χωρίς να δω κάτι το αξιοσημείωτο. Καβαλήσαμε και οι δύο την μηχανή και πήραμε το δρόμο της επιστροφής, με τον φίλο μου να ρίχνει μπινελίκια, στο κινητό, σε μία γκόμενα που του έπρηζε τα αρχίδια.

ΥΓ: ΠΑΟ ΓΕΡΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom