Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (30 μέλη και 240 επισκέπτες)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Πέρασμα απο φυλής.. Μια απ τα ίδια.. Λαοθάλασσα απο πιτσιρικαρία που μπουκάρουν ανα 11αδες στα σπιτάκια για τσάρκα και χαβαλέ

Πέρασα απο μερικά και δεν με τράβηξε τίποτα
Κατέληξα στο φ65 σε μια τύπισσα που κάνει παιχνίδι στο σαλόνι, τρίβεται πιάνει πουτσους σε φιλάει και γενικα πουλάει ερωτα και παθος(red flag) δεν συγκράτησα όνομα

Περασα μεσα λεω δε γαμιέται πρωτο άδειασμα ειναι ας ειναι και ξεπέτα..

Ηρθε η τύπισσα, στάθηκα όρθιος αυτη κάθησε στο κρεβατι, μου φόρεσε την καπότα στον ήδη καβλωμενο πουτσο και άρχισε μια ανούσια πιπα, με το που τς πιάνω το βυζι καν '<Αχ ποναω>

Ουτε 1μιση λεπτό η πιπα και απλώνεται στο κρεβάτι για ιεραποστολικό αλλα το γαμήδι οπως ολα σε αυτους τους οίκους εχουν κατι λακούβες που φτάνουν στον 3ο κοσμο και δεν βολεύουν καθολου
Ερχεται απο πανω και αρχίζει να αερογαμιεται,
Παιρνω τα ηνία την αρπάζω απ τα κωλομερια και με το που αρχίζω να την σφυροκοπαω απο κατω παλι αυτη <Αχ ποναω> και μου κατεβάζει το χέρι

Ε ωραια της λεω κανε οτι θες με ενα βλέμα απορίας

Την παιρνω σκυλισιο για να τελειώσω αφου η σταση ειναι το κουμπι μου, εχυσα σηκώθηκα και αυτη ηρθε πανω μου με αγκάλιασε και μου έδινε φιλια στο λαιμό
Ελεος
Μαλακισμένο γαμήσι, ας τα κανουν 10 ευρω κι εκεί να τελειώνουμε αφου δεν υπάρχουν διάφορες...

Επιτοπου συνεχίζω για βεργας

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Μπαίνω βέργας 7 και επιτέλους ακουω την τσα να παρουσιάζει ονομαστικά την πολυσηζητημενη σαμπινα
Επιτέλους λεω εγω θα δω την γκόμενα για την οποία εχουνε πνίγει στα σάλια απο τους αγαπουλιδες..

Ωραίο κοριτσι όντως, το πιο ωραιο που εχω δει σε μπουρδέλο.

Πληρώνω και περιμένω 4ος στη σειρά.
Μπήκα στο δωμάτιο περίμενα αρκετή ώρα ωσπου ήρθε η λεγαμενη.

Εκατ σε διπλα μου να γθυθει και ξσπκωσαμε στο κρεβάτι..
Αρχισε να μου φυλάει τον λαιμό και βα μου γλύφει τις ρώγες (αδιάφορο..)
Κανει λιγο αριστερα και μου στήνεται για να την γλυψω??
Ενταξει εδωσα μερικα φιλια γυρω γυρω σε ολο της το κορμί αποφεύγοντας ανοιχτές κοιλότητες..

Γύρισα να μου πάρει πιπα η οποια ήταν καλη με διαρκεια, έβαζε γλώσσα, την εγλυφε κατα μήκος ενω έκανε δοκιμή για βαθυ οταν της έσπρωξα λιγο το κεφάλι, αρ ολα αυτά δεν τα κατάφερε..

3-4 λεπτα με ρώτησε πως θέλω και ηρθε απο πανω,
Με το που μπηκε μεσα στο ωραίας αίσθησης μουνάκι της άρχισε εναν θεατρινισμο για όσκαρ.. Σε βαθμο που σε ξενερωνε αντι να σε καβλωνει..
Πανω κατω αυτη, την γραμπωσα εγω και προσπάθησα να τριψω το σημριο G αλλα μου τράβηξε τα χερια και νε σταμάτησε.

Δεν ξερω κατι δεν μιυ κόλλαγε, δεν το ευχαριστιομουν.
Γυρίσαμε doggy και ενώ προσπαθούσα να γαμησω αυτη έσπρωχνε τον κώλο της χάνοντας τον ρυθμό..

Εεε λεω απο μέσα μου δεν θα κάνετε οτι γουστάρετε πια.
Της άρπαξα δυνατά τα κωλομερια και ξεκίνησα ενα ταχύτατο και βαθυ κομπρεσέρ οου τοτε άρχισε όντως να φωνάζει βγάζοντας στο τελος εναν αναστεναγμό αφου έχυσα.

Να σημειώσω πως αλλάξαμε συνολικά 3 κουβέντες σε ολη τη διάρκεια

Πιστεύω αξιζει τα 20 αποκλειστικά λογο εμφάνισης
Φαντάζει σαν να γαμας την καυλιτσα ντροπαλή συμφοιτητρια σου

Παρ όλα αυτα θα την ξσνα συναντήσω μονο για άδειασμα

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Να πούμε και αυτό είναι αξιοσημείωτο.Χθες πήγαινα να ξαναγαμευσω την Βανέσα (έχω αδυναμία στις μικρές για αυτό πάω στά δέλα). Μπήκα μέσα και μου λέει η τσατσά χαμογελώντας... είναι πρόγραμμα 1:30 ώρας, πόσο της λέω...270€...καραφλιασα.
270€ για 1:30 ωρα είναι τα διπλάσια αν υποθέσουμε οτι για 10 λεπτά είναι 15€, κάποιος πιάστηκε μεγάλο κορόιδο. Αν έλεγε αλήθεια η τσατσα για τη τιμή ή για το αν ήταν στο δωμάτιο όντως.

Για κάποιον που ρώτησε πιο πάνω πιάνει δουλειά γύρω στις 18:30.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Καλησπερα σας. Κανα γραννυ πάνω από 55 ετών υπάρχει στα σπίτια.? Ανεξαρτήτως βάρδιας. Εάν είναι και αδύνατη ακόμα καλητερα.! Οποίος συναγωνιστής έχει πληροφορίες ,ας ενημερώσει. Ευχαριστω
Kαλημερα 999...περνα μια βολτα απο Ιασωνος...στο τελευταιο σπιτι προς Αχιλλεως στο αριστερο σου χερι οπως κατεβαινεις ...περασα μια βολτα εχτες και στην απογευματινη βαρδια ηταν η Ελενη....Αδυνατη...ωριμη κολασμενη σαρκα...Ξανθια....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους....μικρη βολτα στοχευμενη...εχτες...λαικη απογευματινη
Τροφωνιου 13.....βγηκε η Νατασα...μαλλον ηταν με την Ειρηνη
Τροφωνιου 13 οροφος......Η Αννα.....συμπαθητικη παρουσια.....ωραιο κορμι...βυζαρες ωραιες...μαυρο μαλλι περιποιημενο
Ελλης 3.....η Ειρηνη.....η τσατσα βαριοτανε να μιλησει....περασα απο εκει μπας και πετυχω μια Milgogranny που ειχε αναφερθει απο συναγωνιστη μπας και την ξερω....και αν δεν την ξερω να την γνωρισω...anyway....
Αγκυρας 12...στο ενα ηταν η Ευα....και η Μαρια...Μαιρη....μια με κοντο μαυρο μαλλι...δεν περασα μαζι της και μου την ψιλοειπε αλλα στα αρχιδια μου....
Αγκυρας στο αλλο διπλα η Αντριαννα...κλασσικα
Καλυμνου 48....ισογειο...ανοιχτο φωτακι αλλα κλειστη πορτα....δεν ανοιγε....μαλλον ηταν σε κανενα προγραμμα με συναγωνιστη....
Καλυμνου 48 οροφος η Χριστινα......η γνωστη....ηρεμη παρουσια....ζωδιο Κριος...την εχω παρει...
Μαγνησιας 1.....η Νταιανα.....ακομα μια φορα τιμησε τον οβολο....
Περασμα απο μεταξουργειο μπας και πετυχω την Λιλιαν....στην αρχη της Ιασονος...δεν θυμομουν και Νουμερο...περασα και στα 3 ...αν δεν κανω λαθος στο 1....Ιασονος 1..α..β...γ...
Στο α αν δεν κανω λαθος ηταν η Κλεοπατρα....milfaki....καρε μαλλι...καλο σωμα...συμπαθητικη...αλλα η τσατσα ψιλοχανει...φευγοντας της ειπα οτι χανει πελατες με την συμπεριφορα της.....ηθελε κουβεντα αλλα δεν ειχα ορεξη να της εξηγω....στα αλλα δεν θυμαμαι.....
Περασα και σε 2-3 αλλα δεν αξιζει να πω...ουτε και τα συγκρατησα...
Ιασονος στο τελευταιο προτου βγω Αχιλλεως στο δεξι μου χερι η Ελενη..αδυνατο granny...την εχω παρει..οχι εκει αλλα σε καποιο αλλο...Βεργας????Τροφωνιου????δεν θυμαμαι....ισως ο Τιτανας Smirnis θυμαται που εχει εργαστει...
Κολωνου 48α η Ευα...κλασσικα....στο διπλα δεν θυμαμαι....
Κολωνου 47...η Ελενη....ψιλοφευγατη μου φανηκε.....αλλα συμπαθητικουλα...grannaki....ελεγα να περασω αλλα δεν ειχα διαβασει κριτικες.....μπηκε ομως στον στοχο να την παρω.......φαινεται με καυλωνουν τα τρελοκοριτσα.....
Καλα να περνατε......

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.668
Πόντοι
6.495
Αυτή η Φωτεινή από Διδύμου που τώρα είναι Φυλής πώς αδυνάτισε έτσι? Τρόμαξα να την γνωρίσω της προάλλες!
Έχει αδυνατίσει τόσο πολύ σε βαθμό ανορεξίας....!!!!
Τα πόδια της είναι σαν καλαμάκια.... οδοντογλυφίδες πλέον!!
Που αυτή κάποτε είχε πανέμορφες, λαμπάδα ποδαρες.... αλλά Σκλεναρίκοβα!!

Περασμένα μεγαλεία....
Το ποτό την έχει τσακίσει

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Μόλις πήρα την Ουκρανέζα Τατιάνα στο Ιάσονος 1Γ,ίδια μού φάνηκε όπως στο Ιάσονος 2 όροφο πριν από 4-5 χρόνια, ιδανική για αυτούς που γουστάρουν τα μιλφοστυλιάρια, καυλιάρα και περιποιητική, το μοναδικό της μείον η προβληματική οδοντοστοιχία αλλά δεν θα την αγοράσουμε κιόλας...

Τελευταία τροποποίηση:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Τι έχουμε δω κύριε ρομπέν των πρωκτών;; Eρωτεύτηκες;;:grin::2funny:
Μύστη, καταλαβαίνεις ότι για να μπαίνω σε απλό πρόγραμμα με 69, ενώ είμαι άρρωστος πρωκτικομανης :zfuck:, σημαίνει ότι τα πράγματα πάνε προς γάμο! :2funny: #NOT #NEVER

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
270€ για 1:30 ωρα είναι τα διπλάσια αν υποθέσουμε οτι για 10 λεπτά είναι 15€, κάποιος πιάστηκε μεγάλο κορόιδο. Αν έλεγε αλήθεια η τσατσα για τη τιμή ή για το αν ήταν στο δωμάτιο όντως.

Για κάποιον που ρώτησε πιο πάνω πιάνει δουλειά γύρω στις 18:30.
Πήγα 7:15 και μου λέει η τσατσά έλα 8:30 ..

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.855
Πόντοι
736
Πολύ θα γουσταρα μια παρτουζα με τα στανταρακια μου Μπαρμπορα , Μιλένα και Ανδριάνα . Να μην ξέρω που να τον χώσω και που να χωθώ.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.566
Πόντοι
15.775
Στο Μεταξουργείο υπάρχουν κατι ρωσίδες που κλέβουν στον χρόνο. Δεν μιλάνε ελληνικά,αγγλικά και δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Τελευταίο παράδειγμα ρωσσίδα milf από Κολωνού 48 στην δεύτερη βάρδυα. Έκανε καλή πίπα χωρίς να αφήνει χαιδέματα, πισωκολλητό στο οποίο πήγε να κλέψει αλλά ανέβηκα από πάνω και δεν την άφησα. Μετά άρχισε να μου λέει να τελειώσουμε αλλά την έστησα και για ιεραποστολικό. Πάλι με΄τα από λίγο παράπονα και άρχισε να λέει ότι πέρασαν 10 λεπτά. Φυσικά δεν ήταν έτσι και της το είπα. Για να ξεφύγει έκανε και καλά ότι την φωνάζει η τσατσά. Στο τέλος σηκώθηκε και έφυγε από το δωμάτιο. Δεν καταλάβαινε τι της έλεγα αλλά μάλλον θα είχε πιεί κάτι γιατί γενικά ήταν σε άλλη φάση.

Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
156
Πόντοι
1

μέθοδος kakeibo​

Ποιες ερωτήσεις πρέπει να κάνεις πριν αγοράσεις κάτι:​

• Μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό;
  • Μπορεί η οικονομική μου κατάσταση να υποστηρίξει αυτή την αγορά;
  • Θα το χρησιμοποιήσω;
  • Το χρειάζομαι ή θέλω να το αγοράσω επειδή το είδα σε μία διαφήμιση;
  • Το χρειάζομαι ή θέλω να το αγοράσω εξαιτίας της ψυχολογίας που βρίσκομαι σήμερα;
  • Πώς θα αισθανθώ αν το αγοράσω και πόσο θα διασκέσει αυτό το συναίσθημα;

Charis90

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
223
Πόντοι
20

μέθοδος kakeibo​

Ποιες ερωτήσεις πρέπει να κάνεις πριν αγοράσεις κάτι:​

• Μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό;
  • Μπορεί η οικονομική μου κατάσταση να υποστηρίξει αυτή την αγορά;
  • Θα το χρησιμοποιήσω;
  • Το χρειάζομαι ή θέλω να το αγοράσω επειδή το είδα σε μία διαφήμιση;
  • Το χρειάζομαι ή θέλω να το αγοράσω εξαιτίας της ψυχολογίας που βρίσκομαι σήμερα;
  • Πώς θα αισθανθώ αν το αγοράσω και πόσο θα διασκέσει αυτό το συναίσθημα;
Και που κολλάει αυτό με την ημερήσια ενημέρωση;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
Να πούμε και αυτό είναι αξιοσημείωτο.Χθες πήγαινα να ξαναγαμευσω την Βανέσα (έχω αδυναμία στις μικρές για αυτό πάω στά δέλα). Μπήκα μέσα και μου λέει η τσατσά χαμογελώντας... είναι πρόγραμμα 1:30 ώρας, πόσο της λέω...270€...καραφλιασα.
Ειναι σκέτη γλυκα το βανεσακι και το μουνοζουμο της σταζει μελι..
Άμα κάνεις παζαρια με τη μανα της που είναι και τσατσά της μπορεί να στη δωσει και για ολο το βράδι σπίτι σου να της κάνεις ερωτα οσο θες με 500 ευρω φιλική τιμή.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ειναι σκέτη γλυκα το βανεσακι και το μουνοζουμο της σταζει μελι..
Άμα κάνεις παζαρια με τη μανα της που είναι και τσατσά της μπορεί να στη δωσει και για ολο το βράδι σπίτι σου να της κάνεις ερωτα οσο θες με 500 ευρω φιλική τιμή.
Τι λέει το στόμα σου πάλι :2funny::2funny:

Partalis22

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2022
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
0
Καλησπερα σας. Κανα γραννυ πάνω από 55 ετών υπάρχει στα σπίτια.? Ανεξαρτήτως βάρδιας. Εάν είναι και αδύνατη ακόμα καλητερα.! Οποίος συναγωνιστής έχει πληροφορίες ,ας ενημερώσει. Ευχαριστω
Δες εδω μυστη.Πολυ καλη επιλογη για granny 3η βαρδια

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αυτή η Φωτεινή από Διδύμου που τώρα είναι Φυλής πώς αδυνάτισε έτσι? Τρόμαξα να την γνωρίσω της προάλλες!
Έχει αδυνατίσει τόσο πολύ σε βαθμό ανορεξίας....!!!!
Τα πόδια της είναι σαν καλαμάκια.... οδοντογλυφίδες πλέον!!
Που αυτή κάποτε είχε πανέμορφες, λαμπάδα ποδαρες.... αλλά Σκλεναρίκοβα!!

Περασμένα μεγαλεία...

Φίλε, εγώ που την επισκέφθηκα πριν καμιά εβδομάδα, είδα το αντίθετο. Την είδα φουσκωμένη (μάλλον από αλκοόλ; υπόθεση) από τη μέση και πάνω. Έτσι, το σώμα της έδειχνε σχετικά ανομοιόμορφο (και τα πόδια όπως τα περιέγραψες).
Παίζει αυτό να ήταν :hi:

Θεωρώ ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, εφόσον προσέξει λίγο τη διατροφή της.
Η συμπεριφορά της για ακόμα μια φορά άψογη.

Στον γυρισμό έβγαζα τις τρίχες της ανανεωμένης της κόμης από πάνω μου.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.779
Πόντοι
201
Σήμερα πήγα κατά τις 5 η ώρα και το μαγαζί ήταν κλειστό..
δεν ξέρω για αύριο.
Η Βανέσα είναι ένα κοντοπουτανο μικρό της διπλανής πόρτας.
Όταν την πιάνεις αγκαλιά και της το χώνεις αρχίζει να βογγαει και να λέει διάφορα παραπονιαρικα και καυλιαρικα λόγια στην γλώσσα της,. έχει πάρα πολύ ωραία φυσικά βυζιά και αρκετά μεγάλα για το μπόι της .
Έχει κάτι μικρουλικα χεράκια όταν σε αγκαλιάζει, την παίρνω συνήθως σε στάση κουτάλι..το μικρό της γειτονιάς και αυτό με φτιάχνει

Αν με κορόιδεψε η τσατσά δεν μπορώ να ξέρω...
μηπως ξερεις για Νικολ ,Μ.Α 22 νομιζω ,εχω διαβασει κ γιαυτην οτι ειναι καλη ,εμφανισιακα πως ειναι?αξιζει?αυτη κ η Βανεσσα εχουν μπει στο στοχαστρο,λεω να κατεβω το απογευμα,σορρυ που σ πρειξα αλλα μενω μακρια αλλιως θα πηγαινα να τσεκαρα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ξέρετε αν η Νάταλι στο Φωκαίας 17 κάτω δουλεύει και απόγευμα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom