Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 410 άτομα (46 μέλη και 364 επισκέπτες)

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
67
Πόντοι
0
φιλε δλδ δουλευει μεχρι 7 το απογευμα η εβελινα απο διδυμου?

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
67
Πόντοι
0
μιλενα που δουλευει σε ποιον οικο και τι ωρα μεχρι τι ωρα?

analgape

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
452
Πόντοι
21
φωκαιας 9 κατερινα ειχε κατι σαν σταφυλακια μικρα αριστερα στο μουνι της σιχαθηκα αηδια και εφυγα ντροπη ρε ζαγαρια να παει να κανει εξετασεις. ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ .

tasivarop

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
265
Πόντοι
280
φωκαιας 9 κατερινα ειχε κατι σαν σταφυλακια μικρα αριστερα στο μουνι της σιχαθηκα αηδια και εφυγα ντροπη ρε ζαγαρια να παει να κανει εξετασεις. ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ .
πρεπει να ξαναβγαλε κονδυλωματα πρωτη φορα ειχα δει ενα το καλοκαιρι του 21 και μου το δειξε και ειπε ελια απο μονη της, τον ιουνιου φετος που πηγα δεν το ειχε. δεν το ειπα ποτε το λεω τωρα γιατι εδωσες πασα.

Το ειχε οπως βλεπεις το μουνι πανω δεξια ηταν ενα. Καλά όλες έχουν κονδυλώματα μην το ψάχνεις...

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Συναγωνιστές μία ερώτηση γιατί έχω καιρό μακρυά από το άθλημα. Το Χριστινάκι που ήταν Φωκαίας 27 υπόγα πριν κάτι χρόνια (ξανθό, ουκρανεζάκι, με λεπτό σωματάκι, ωραίο κωλαράκι που έκανε πρωκτικό) ξέρετε αν έχει σταματήσει;
Φιλε μην την ψαχνεις , εχει φυγει εδω και καιρο στην Αγγλια και οπου καλοπαντρευτικε , και μπραβο της ηταν εξυπνη και μεθοδικη !!!!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Καλησπερα, συγνωμη δεν θελω να τρομαξω κανεναν απλα νομιζω πως οφειλω να ενημερωσω και εσας.

Πριν 2 μηνες ειχα επισκεφτεί και εκανα / μου εκαναν στοματικο χωρις προφυλαξη στις Βικτωρια Διδυμου 27 & Κατερινα με γυαλια φωκαικας 9.
2 μερες μετα την βικτωρια και 9 μερες μετα την κατερινα επαθα φαρυγγίτιδα / αμυγδαλιτιδα και συχνοουρια που κρατησε 7 μερες. Το 1ο το εχω ακομα.

Επειδη εκατσε καλοκαιρι με πηγε πισω και τωρα εβγαλα ακρη. Πηγα Ωρλ πηρα αντιβιωσεις δεν εκαναν κατι. Γυρισα απο λοιμωξιολόγο με ενα καρο εξετασεις για ΣΜΝ.
Το αποτελεσμα γονορροια / χλαμυδια. Λιγο πριν παω λοιμωξιολόγο ειχα κανει μονος μου τεστ μετα απο 8 βδομαδες απο την επαφη για HIV & Υπατ Β & Γ τα οποια ηταν αρνητικα.

Οπως ειχα γραψει και στο post μου πριν 2 μηνες θα αναφερω ονοματα, παλι καλα που το περναω ελαφρα και παλι καλα που δεν κολλησα κατι χειροτερο οπως τα παραπανω ο μαλακας.

Γενικα εχω μικρη πορεια στα μπου αλλα ξεφυγα και εκανα στοματικα ακαποτα.

Ηταν καλο χαστουκι για να ισιωσω και να μην παθω τα χειροτερα.

Δεν εχω τιποτα με τις κοπελες, ισα ισα ηταν πολυ καλες και ειχα παει και στο παρελθον αλλα καποια με κολλησε.

Αν καποιος θελει να μαθει για την θεραπεια η τις εξετασεις ας στειλει pm.
Περαστικά κ από εμένα κ ευχαριστούμε που το ανέφερες δημόσια κ ονομαστικα για να μας προφυλάξεις.
Από την στιγμή που επισκέπτομαστε τα μπουρδελα υπάρχει κίνδυνος από κάτι μεγάλο έως κάτι μικρό.
Ακόμα κ προφυλακτικό να βάζει κάποιος από την αρχή έως το τέλος πάλι υπάρχει κίνδυνος, μικρός αλλά υπάρχει, το ποιο απλό μια ψώρα από τα σεντόνια τόσα πακια ξαπλώνουν που μένουν 20 μαζί σε μια υπογα γκαρσονιέρα.
Αλλά έτσι είναι παίρνουμε ρίσκα για το πάθος μας, δεν μπορούμε να καθόμαστε μέσα στην γυαλα.

tasivarop

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
265
Πόντοι
280
Περαστικά κ από εμένα κ ευχαριστούμε που το ανέφερες δημόσια κ ονομαστικα για να μας προφυλάξεις.
Από την στιγμή που επισκέπτομαστε τα μπουρδελα υπάρχει κίνδυνος από κάτι μεγάλο έως κάτι μικρό.
Ακόμα κ προφυλακτικό να βάζει κάποιος από την αρχή έως το τέλος πάλι υπάρχει κίνδυνος, μικρός αλλά υπάρχει, το ποιο απλό μια ψώρα από τα σεντόνια τόσα πακια ξαπλώνουν που μένουν 20 μαζί σε μια υπογα γκαρσονιέρα.
Αλλά έτσι είναι παίρνουμε ρίσκα για το πάθος μας, δεν μπορούμε να καθόμαστε μέσα στην γυαλα.
Αργησα 2 μηνες αλλα ηταν και καλοκαιρι βλεπεις και ελειπαν ολοι. Πρεπει να πουμε τα ονοματα οχι για εκδικηση στις κοπελες, οι κοπελες το πιο πιθανων ειναι να ειναι ασυμπτωματικες σε τετοιες λοιμωξεις, αν δεν ειναι και το ξερουν και συνεχιζουν ειναι δολοφονοι, αλλα λιγο δυσκολο οταν εχουν συμπτωματα να κανουν αυτη την δουλεια θα πονας θα κανεις θα ρανεις ειναι περιεργο τεσπα. Δεν μιλαω για δερματικα νοσηματα. Αποφασησα να κρατησω 1-2 στανταρακια στα πιο καθαρα που εχω επισκεφτει και τις πιο καθαρες που εχω τσεκαρει και να κανω καποιες επισκεψεις σε αυτα και μονο χωρις αλλες δοκιμες. Και ισως το γυρισω σε κανα στουντιο για συμπληρωμα οπως οταν ξεκινησα παντα με προφυλαξη πλεον. Αλλα ενταξει αυτα ειναι προσωπικα δικα μου ο καθενας κανει οτι θελει.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
σαφως και εχει σχεση δες συμπτωματα χλαμυδιων και γονορροιας προκαλουν μια χαρα φαρυγγιτιδα. Γλωσσοφιλα δεν εδωσα στοματικο εκανα και μου εκαναν.
Όταν κάνεις γλυφομούνι είναι σαν να γαμάς ακάποτα! Έτσι κόλλησες!

tasivarop

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
265
Πόντοι
280
Όταν κάνεις γλυφομούνι είναι σαν να γαμάς ακάποτα! Έτσι κόλλησες!
Δεν ψαχνω το πως το κολλησα. αυτο το ξερω απο την πρωτη στιγμη. Για το 1ο σκελος σε ολους ειναι γνωστα εστω και τα βασικα για το τι κολλας και τι οχι και σε τι βαθμο επικινδυνοτητας.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
συναγωνιστες εχετε να προτεινετε τιποτα αξιολογο απογευματινη βαρδια μεταξι;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Τίμια κατάθεση στην Άννα Κηφησίας 10 που την ιδρώνει την φανέλα αν και την έκανε λίγο Λούις με το που τελείωσα και είχα και υπόλοιπο χρόνου 15 λεπτά.

Επόμενη κατάθεση στην Βικτώρια Διδυμου 27 όπου γάμαγα για κανα 20 λέπτο , κάναμε 4 στάσεις όπου στο cowgirl γαμιότανε μόνη της στο καυλί μου, εγώ δεν ένοιωθα τίποτα και για το τέλος με έκανε να χύσω Τρείς (3) φορές στην Πίπα.
Έχυνα και έμενε καυλωμένη - τέντα για την λα'ι'κή που η καργιόλα το έβλεπε και χερότανε το μουνί της και συνέχιζε να ρουφάει . Τοπ 1 πίπα στην ζωή μου.
Η βικτώρια γούσταρε να βλέπει να μου είναι σίδερο,η τσατσά να έχει βαρέσει 2 φορές πόρτα και αυτη εκεί στο ρούφηγμα.
- Η πουτσάρα σου η χοντρή με αγαπάει και με πεθύμησε γιατί έχει καιρό να με γαμήσει.

-Το ξέρω. Αλλά ήμαρτον Βικτώρια έχυσα 3 φορές στη πίπα.

Τίμιο 20άρικο.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Τίμια κατάθεση στην Άννα Κηφησίας 10 που την ιδρώνει την φανέλα αν και την έκανε λίγο Λούις με το που τελείωσα και είχα και υπόλοιπο χρόνου 15 λεπτά.

Επόμενη κατάθεση στην Βικτώρια Διδυμου 27 όπου γάμαγα για κανα 20 λέπτο , κάναμε 4 στάσεις όπου στο cowgirl γαμιότανε μόνη της στο καυλί μου, εγώ δεν ένοιωθα τίποτα και για το τέλος με έκανε να χύσω Τρείς (3) φορές στην Πίπα.
Έχυνα και έμενε καυλωμένη - τέντα για την λα'ι'κή που η καργιόλα το έβλεπε και χερότανε το μουνί της και συνέχιζε να ρουφάει . Τοπ 1 πίπα στην ζωή μου.
Η βικτώρια γούσταρε να βλέπει να μου είναι σίδερο,η τσατσά να έχει βαρέσει 2 φορές πόρτα και αυτη εκεί στο ρούφηγμα.
- Η πουτσάρα σου η χοντρή με αγαπάει και με πεθύμησε γιατί έχει καιρό να με γαμήσει.

Τίμιο 20άρικο.
Σου μίλαγε και Ελληνικά?
Γιατί δεν το έχει με τα ελληνικά...
Πάντως για 3 φορές....άξιο το 20άρικο...

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Σου μίλαγε και Ελληνικά?
Γιατί δεν το έχει με τα ελληνικά...
Πάντως για 3 φορές....άξιο το 20άρικο...

Κάτι μίλαγε στα Ελληνικά με σπαστή προφορά.
Που ήξερε να μου πεί την λέξη (πεθύμησε). Της πέταγα κάτι λέξεις στα ρώσσικα.
Η πουτάνα πήγαινε για τέταρτη φορά και μου τσίμπαγε ελαφριά τα αρχίδια.
Την ενημέρωσα ότι τσάμπα κόπος έχω στερέψει και θα βγάλει ούτε αέρα.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201

Τίμιο 20άρικο.

Τίμιο 20άρικο.
Την Βικτώρια δεν την έχω πάρει ακόμα λόγο εμφάνισης,ενώ θέλω να την πάρω κάποια στιγμή επειδή έχω διαβάσει ότι περνει πιπαρες, αξίζει το 20ρικο?

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
Την Βικτώρια δεν την έχω πάρει ακόμα λόγο εμφάνισης,ενώ θέλω να την πάρω κάποια στιγμή επειδή έχω διαβάσει ότι περνει πιπαρες, αξίζει το 20ρικο?
Επίσης σε ποια βάρδια είναι?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

Τίμιο 20άρικο.
Ρε συ ποσο χρονων εισαι; 16;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom