κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Η Μιλένα μύστες μαζεύει όλο το χαρτί στα περίχωρα....εύγε στο κορίτσι....πολύ δύσκολο πράγμα να είσαι πάντα ορεξάτη...
πρεπει να ξαναβγαλε κονδυλωματα πρωτη φορα ειχα δει ενα το καλοκαιρι του 21 και μου το δειξε και ειπε ελια απο μονη της, τον ιουνιου φετος που πηγα δεν το ειχε. δεν το ειπα ποτε το λεω τωρα γιατι εδωσες πασα.φωκαιας 9 κατερινα ειχε κατι σαν σταφυλακια μικρα αριστερα στο μουνι της σιχαθηκα αηδια και εφυγα ντροπη ρε ζαγαρια να παει να κανει εξετασεις. ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ .
Φιλε μην την ψαχνεις , εχει φυγει εδω και καιρο στην Αγγλια και οπου καλοπαντρευτικε , και μπραβο της ηταν εξυπνη και μεθοδικη !!!!Συναγωνιστές μία ερώτηση γιατί έχω καιρό μακρυά από το άθλημα. Το Χριστινάκι που ήταν Φωκαίας 27 υπόγα πριν κάτι χρόνια (ξανθό, ουκρανεζάκι, με λεπτό σωματάκι, ωραίο κωλαράκι που έκανε πρωκτικό) ξέρετε αν έχει σταματήσει;
Περαστικά κ από εμένα κ ευχαριστούμε που το ανέφερες δημόσια κ ονομαστικα για να μας προφυλάξεις.Καλησπερα, συγνωμη δεν θελω να τρομαξω κανεναν απλα νομιζω πως οφειλω να ενημερωσω και εσας.
Πριν 2 μηνες ειχα επισκεφτεί και εκανα / μου εκαναν στοματικο χωρις προφυλαξη στις Βικτωρια Διδυμου 27 & Κατερινα με γυαλια φωκαικας 9.
2 μερες μετα την βικτωρια και 9 μερες μετα την κατερινα επαθα φαρυγγίτιδα / αμυγδαλιτιδα και συχνοουρια που κρατησε 7 μερες. Το 1ο το εχω ακομα.
Επειδη εκατσε καλοκαιρι με πηγε πισω και τωρα εβγαλα ακρη. Πηγα Ωρλ πηρα αντιβιωσεις δεν εκαναν κατι. Γυρισα απο λοιμωξιολόγο με ενα καρο εξετασεις για ΣΜΝ.
Το αποτελεσμα γονορροια / χλαμυδια. Λιγο πριν παω λοιμωξιολόγο ειχα κανει μονος μου τεστ μετα απο 8 βδομαδες απο την επαφη για HIV & Υπατ Β & Γ τα οποια ηταν αρνητικα.
Οπως ειχα γραψει και στο post μου πριν 2 μηνες θα αναφερω ονοματα, παλι καλα που το περναω ελαφρα και παλι καλα που δεν κολλησα κατι χειροτερο οπως τα παραπανω ο μαλακας.
Γενικα εχω μικρη πορεια στα μπου αλλα ξεφυγα και εκανα στοματικα ακαποτα.
Ηταν καλο χαστουκι για να ισιωσω και να μην παθω τα χειροτερα.
Δεν εχω τιποτα με τις κοπελες, ισα ισα ηταν πολυ καλες και ειχα παει και στο παρελθον αλλα καποια με κολλησε.
Αν καποιος θελει να μαθει για την θεραπεια η τις εξετασεις ας στειλει pm.
Αργησα 2 μηνες αλλα ηταν και καλοκαιρι βλεπεις και ελειπαν ολοι. Πρεπει να πουμε τα ονοματα οχι για εκδικηση στις κοπελες, οι κοπελες το πιο πιθανων ειναι να ειναι ασυμπτωματικες σε τετοιες λοιμωξεις, αν δεν ειναι και το ξερουν και συνεχιζουν ειναι δολοφονοι, αλλα λιγο δυσκολο οταν εχουν συμπτωματα να κανουν αυτη την δουλεια θα πονας θα κανεις θα ρανεις ειναι περιεργο τεσπα. Δεν μιλαω για δερματικα νοσηματα. Αποφασησα να κρατησω 1-2 στανταρακια στα πιο καθαρα που εχω επισκεφτει και τις πιο καθαρες που εχω τσεκαρει και να κανω καποιες επισκεψεις σε αυτα και μονο χωρις αλλες δοκιμες. Και ισως το γυρισω σε κανα στουντιο για συμπληρωμα οπως οταν ξεκινησα παντα με προφυλαξη πλεον. Αλλα ενταξει αυτα ειναι προσωπικα δικα μου ο καθενας κανει οτι θελει.Περαστικά κ από εμένα κ ευχαριστούμε που το ανέφερες δημόσια κ ονομαστικα για να μας προφυλάξεις.
Από την στιγμή που επισκέπτομαστε τα μπουρδελα υπάρχει κίνδυνος από κάτι μεγάλο έως κάτι μικρό.
Ακόμα κ προφυλακτικό να βάζει κάποιος από την αρχή έως το τέλος πάλι υπάρχει κίνδυνος, μικρός αλλά υπάρχει, το ποιο απλό μια ψώρα από τα σεντόνια τόσα πακια ξαπλώνουν που μένουν 20 μαζί σε μια υπογα γκαρσονιέρα.
Αλλά έτσι είναι παίρνουμε ρίσκα για το πάθος μας, δεν μπορούμε να καθόμαστε μέσα στην γυαλα.
Όταν κάνεις γλυφομούνι είναι σαν να γαμάς ακάποτα! Έτσι κόλλησες!σαφως και εχει σχεση δες συμπτωματα χλαμυδιων και γονορροιας προκαλουν μια χαρα φαρυγγιτιδα. Γλωσσοφιλα δεν εδωσα στοματικο εκανα και μου εκαναν.
Δεν ψαχνω το πως το κολλησα. αυτο το ξερω απο την πρωτη στιγμη. Για το 1ο σκελος σε ολους ειναι γνωστα εστω και τα βασικα για το τι κολλας και τι οχι και σε τι βαθμο επικινδυνοτητας.Όταν κάνεις γλυφομούνι είναι σαν να γαμάς ακάποτα! Έτσι κόλλησες!
Η Κορίνα γύρισε μόνιμα 2η βάρδια ?Φωκαίας 27Β πάνω Κορινα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 4-4.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
δε γνωρίζω σίγουρα , πάντως χθες δούλεψε κ πρωί κ απόγευμαΗ Κορίνα γύρισε μόνιμα 2η βάρδια ?
Σου μίλαγε και Ελληνικά?Τίμια κατάθεση στην Άννα Κηφησίας 10 που την ιδρώνει την φανέλα αν και την έκανε λίγο Λούις με το που τελείωσα και είχα και υπόλοιπο χρόνου 15 λεπτά.
Επόμενη κατάθεση στην Βικτώρια Διδυμου 27 όπου γάμαγα για κανα 20 λέπτο , κάναμε 4 στάσεις όπου στο cowgirl γαμιότανε μόνη της στο καυλί μου, εγώ δεν ένοιωθα τίποτα και για το τέλος με έκανε να χύσω Τρείς (3) φορές στην Πίπα.
Έχυνα και έμενε καυλωμένη - τέντα για την λα'ι'κή που η καργιόλα το έβλεπε και χερότανε το μουνί της και συνέχιζε να ρουφάει . Τοπ 1 πίπα στην ζωή μου.
Η βικτώρια γούσταρε να βλέπει να μου είναι σίδερο,η τσατσά να έχει βαρέσει 2 φορές πόρτα και αυτη εκεί στο ρούφηγμα.
- Η πουτσάρα σου η χοντρή με αγαπάει και με πεθύμησε γιατί έχει καιρό να με γαμήσει.
-Το ξέρω. Αλλά ήμαρτον Βικτώρια έχυσα 3 φορές στη πίπα.
Τίμιο 20άρικο.
Σου μίλαγε και Ελληνικά?
Γιατί δεν το έχει με τα ελληνικά...
Πάντως για 3 φορές....άξιο το 20άρικο...
Τίμια κατάθεση στην Άννα Κηφησίας 10 που την ιδρώνει την φανέλα αν και την έκανε λίγο Λούις με το που τελείωσα και είχα και υπόλοιπο χρόνου 15 λεπτά.
Επόμενη κατάθεση στην Βικτώρια Διδυμου 27 όπου γάμαγα για κανα 20 λέπτο , κάναμε 4 στάσεις όπου στο cowgirl γαμιότανε μόνη της στο καυλί μου, εγώ δεν ένοιωθα τίποτα και για το τέλος με έκανε να χύσω Τρείς (3) φορές στην Πίπα.
Έχυνα και έμενε καυλωμένη - τέντα για την λα'ι'κή που η καργιόλα το έβλεπε και χερότανε το μουνί της και συνέχιζε να ρουφάει . Τοπ 1 πίπα στην ζωή μου.
Η βικτώρια γούσταρε να βλέπει να μου είναι σίδερο,η τσατσά να έχει βαρέσει 2 φορές πόρτα και αυτη εκεί στο ρούφηγμα.
- Η πουτσάρα σου η χοντρή με αγαπάει και με πεθύμησε γιατί έχει καιρό να με γαμήσει.
Τίμιο 20άρικο.
Την Βικτώρια δεν την έχω πάρει ακόμα λόγο εμφάνισης,ενώ θέλω να την πάρω κάποια στιγμή επειδή έχω διαβάσει ότι περνει πιπαρες, αξίζει το 20ρικο?Τίμια κατάθεση στην Άννα Κηφησίας 10 που την ιδρώνει την φανέλα αν και την έκανε λίγο Λούις με το που τελείωσα και είχα και υπόλοιπο χρόνου 15 λεπτά.
Τίμιο 20άρικο.
Επίσης σε ποια βάρδια είναι?Την Βικτώρια δεν την έχω πάρει ακόμα λόγο εμφάνισης,ενώ θέλω να την πάρω κάποια στιγμή επειδή έχω διαβάσει ότι περνει πιπαρες, αξίζει το 20ρικο?
Ρε συ ποσο χρονων εισαι; 16;Τίμια κατάθεση στην Άννα Κηφησίας 10 που την ιδρώνει την φανέλα αν και την έκανε λίγο Λούις με το που τελείωσα και είχα και υπόλοιπο χρόνου 15 λεπτά.
Τίμιο 20άρικο.
Γεια σας συνμυστες, είμαι καινούριος στο σάιτ αλλά παρακολουθώ από παλιά σχεδόν όλα τα θέματα ! Υπάρχει κάποιος από περιστέρι να πάμε για τσάρκα μετάξι η φυλης;