Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (18 μέλη και 256 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
κυριοι καλησπερα , τι παρακμη ειναι αυτη ? τι μπαζα ειναι αυτα ? ασχολουμαστε με σαμπινα και αναμπελα λες και δεν υπαρχει αλλη τρυπα.μερικοι κανετε λες και δεν εχετε ξαναγαμησει στην ζωη σας και ειστε στερημενοι.Το κορυφαιο μουνι στην φυλης το καλοκαιρι ηταν μια ΙΡΙΝΑ απο φωκαιας 19. να μου λεγατε για αυτην να σας εελγα μαλιστα ειστε ωραιοι.Εκανε γαμησι κανεις με αυτη την γκομενα να δειτε τι σημαινει γαμησι να ποιασει τοπο το μπλε εισιτηριο σας ? Μπαινεις στο δωματιο και κανεις ΕΡΩΤΑ οχι μαλακιες νομιζεις οτι εισαι ο ΜΙΚΥ ρουρκ στις 9/5 εβδομαδες.Ποτε γυρναει αυτη η γκομενα ξερει κανεις ? Δεν μπορω να ασχοληθω με ολες τις αλλες τις πατσαβουρες πραγματικα.η μια χοντρη η αλλη γρια η αλλη με σπυρια η τριτη ξυνη ε αντε γαμηθειτε.............

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Χτές απόγευμα 9μισί και, επιπόλαιο-πρόχειρο πέρασμα από μεταξουργείο με σχεδόν τυχαία πορεία στους μισούς σχεδόν οίκους
ΜπουρδέλοΚοπέλαΠεριγραφή ΚοπέλαςΠρόγραμμαΣχόλια
Κολωνού 53Ελένη και Τζούλιαgilf αδύνατο σγουρό μαλλί
μιλφ extra large, μέτριο ύψος, κοντό μαλλί
full - απλό
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22ΑΜαρίαΜελαχροινή, μακρί μαλλί 3+ βυζί με πιασήματααπλό
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Βδεν είπεκαστανή νορμάλ σώμα με πεταχτή κοιλία μιλφάκιαπλό
Μ.Αλεξάνδρου 21 ΚάτωΜαρίαΝεαρή, μελαχροινή, μακρύ μαλλί μέτριο ύψος, μεγάλο κώλο 2άρια βυζίααπλό
Μ.Αλεξάνρου 28Α αριστεράΧριστίνακαστανοκοκκινομάλλικο καρέ, μέτριο ύψος, 2,5+ βυζιά, μίλφαπλό με άκα μπούκι, τελειωτικό
Πέρδικα 3ΜαρίαΜιλφάκι , καστανόξανθο, σχετικά ψηλή μπόλικα έξτρα κιλά, τα βυζιά δεν κατάλαβα αν ήταν 3μισάρια κρεμασμένα ή 5άρια που τα κατέβασε το βάροςαπλόΩραίο χαμόγελο. Άργησα να γυρίσω και είχε κλείσει.
Ιάσονος 30Βδεν είπεμέτριου ύψους καστανή με ψιλονορμάλ προς το συν σώμααπλό
Ιάσονος 30αΖωήη γνωστήαπλό

Ιάσονος 37Α
Ίνα - ΣτεφανίαΠετίτ καστανούλα με 1μισι-2 βυζάκι - Μιλφ, καστανόχρωμη, επιπλέον μαυρισμένη με αρκετά παραπάνω κιλά και κοιλιά πλέον αλλά μεγαλώσαν και τα βυζιά που είχε απλά 3άρια τώρα άνετα 3,5+απλόΗ μία ήταν στο τέλος της απογευματινής, η άλλη στην αρχή της βραδυνής. Δοκιμάστηκαν 2 φορές διπλό, περισσότερα σε κριτική
Μάλλον από εδώ και μετά οι περισσότερες αν όχι όλες ανήκουν στην βραδυνή βάρδια
Ιάσονος 31 ΜπέλλαΜελαχροινή μίλφ 2-2μίσι βυζί, ψιλονορμάλ σώμα,απλό με άκα μπούκι
Ιάσονος 20ΑΔανάηGilf+ skinny ,ξανθιά , μέτριο ύψοςfull
Ιάσονος 1ΓΚλεοπάτραμιλφ-ο-gilf- κοκκινο κοντό καρέ μαλλί, μπόλικα έξτρα κιλά, βυζί δεν είδα με στράβωσε η κόκκινη αστραλιζέ ρόμπααπλό
Κολωνού 11Α δεξιάΧριστίναΞανθιά σγουρό μακρύ, νορμάλ σώμα, μετριοψηλή, 2-2,5 βυζί, νεαρή προς το μιλφαπλό 15
κολωνού 32βΚατερίναΜελαχροινή μακρί ίσιο μαλλί, αδύνατη-όχι skinny, βυζί 1 κι ένα ρεβύθι, με γυαλιάαπλόΆκαρπες οι προσπάθειες να πείσω την Original Κατερίνα να επιστρέψει στο άθλημα, συνεχίζει μόνο σε ρόλο υπηρεσίας.
Αναγκαστικά δοκίμασα μόνο την αντικαταστάτρια, θα ακολουθήσει κριτική
Κολωνού 32ΑΡίταΜαλαχροινή μακρύ μαλλί, κότσο, 2,5+ βυζί , ψηλήαπλό 15Γύρισα να την δοκιμάσω μετά το τέλος της βόλτας στα υπόλοιπα, θα ακολουθήσει κριτική
Πέρδικα 1ΝικόλΞανθιά, μετριοψηλή γυμνασμένο σώμα, νεαρήαπλό 15
Ιάσονος 44Β Δεξιάδεν είπεΜελαχροινούλα, μακρύ μαλλί, με καλό αδύνατο σώμα, μιλφ, 2+ βυζίαπλό
Ιάσονος 43Έλενα - Στέλλαgilf, ξανθιά, 2+ βυζί, λίγα παραπανήσια και λίγη κοιλιά -
μιλφ-ο-gilf ξανθιά με 3+ βυζί μετριοκοντή ψιλονορμάλ σώμα
full - απλό
Ιάσονος 46Βδεν θυμάμαι2 καστανούλες γεματούλες η μία και με κοιλιά μέτρια βυζία ύψηαπλό - απλό
Προνομόλ
αριστερά Πάνω
Ναταλία κι άλλη μίαΑδύνατη μετριοκοντή 1,5,-2 βυζι? μελαχροινή -
Μετριοψηλή καστανομάλλα , σπαστό μαλλί 2,5-3 βυζί νορμάλ σώμα
απλό15 - απλό 10
αριστερά ισόγειοΜελίσσαΚαστανό μιλφάκι μετριο ύψος, 2,5 βυζι λίγα πιασηματάκιααπλό
Δεξιά ισόγειο (σκαλάκια)Μπέλα - ΚατερίναΜελαχροινή, μακρύ ίσιο μαλλί, μέτρια πιασηματάκια, 2,5 βυζί ασπρουλιάρα-
Καστανόξανθο σγουρό μαλλί, σχετικά αδύνατη, 1,5-2 βυζί μαυρισμένη
απλό - απλόΔοκιμάστηκαν σε διπλό θα ακολουθήσει κριτική
Ιάσονος 32 Βάθος κήποςΚινα?Καστανόξανθη κοντούλα, με 3,5 βυζί και μεγάλο κώλο, σε κατα τα άλλα ψιλονορμάλ σώμααπλόδεν ξανά πέρασα τελικά, σίγουρα άλλη φορά
Kολωνού 45 αριστεράΝίκημελαχροινό σγουρό μαλλί, με παραπανίσια κιλά πλέον, τα βυζία έχουν μεγαλώσει αλλά και κρεμάσειαπλό

Υγ Είναι λίγο αργά για τις κριτικές τώρα μάλλον αύριο
Υγ2 ναι επειδή περπάταγα από 9 εώς μιάμισι, έσπρωξα 8μισι παράβολα και δεν άδειασα πάλι αλλά έφυγα ευχαριστημένος και ανάλαφρος παρόλα αυτά.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.995
Πόντοι
4.926
Πέμπτη το πρωι στα Μ Αλεξανδρου νομιζω 22 (2 μαγαζια πλαι πλαι) οι τσατσαδες ειπανε(και στα 2 μαγαζια) σε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ Ελληνα συναγωνιστη ηλικίας περίπου 55 οτι οι κοπέλες δεν δεχονται μεγάλους αντρες σε ηλικία!
Αυτό λέγεται ηλικιακός ρατσισμός. Είμαι σίγουρος, ότι οι κορασίδες θα ποστάρουν μηνύματα σε σελίδες για μετανάστες, black lives matter, σκύλους, γάτες, gay, κτλ. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Πέμπτη το πρωι στα Μ Αλεξανδρου νομιζω 22 (2 μαγαζια πλαι πλαι) οι τσατσαδες ειπανε(και στα 2 μαγαζια) σε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ Ελληνα συναγωνιστη ηλικίας περίπου 55 οτι οι κοπέλες δεν δεχονται μεγάλους αντρες σε ηλικία!Ο κυριος απάντησε Γιατι που ειναι το πρόβλημα και η μια τσατσα ειπε Τι να κανω ετσι μου εχει πει,δεν μπορω με το ζορι να την υποχρεώσω

Στο ενα βγήκε μια νεαρη μουναρα ολογυμνη με βυζαρες,στο αλλο δεν ειδα,ητανε δωματιο η κοπέλα.

Αισθανθηκα ασχημα αλλα και αισθημα αλληλεγγύης για τον συναγωνιστη.
Από την μία λυπάμαι για τον συναγωνιστή αλλά και τον εαυτό μου που αν όχι τώρα έστω σε λίγα χρόνια θα μου αρνηθούν κι εμένα.
Από την άλλη χαίρομαι που οι κοπέλες κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς εξαναγκασμούς. Τόσο εμείς σαν πελάτες γλιτώνουμε κάποιες από το να μας φολιάσουν γιατί δεν μας γουστάρουν λόγο ηλικίας, μα κυρίως έχουμε την συνείδηση μας καθαρή, πως δεν πάμε με κοπέλες θύματα αλλά ελεύθερες εργάτριες του αγοραίου έρωτα.

Giannis$$$

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπερα, μια μεγαλο νταρντανα 60αρα, που δουλευε παλια Βεργας 6β κ βεργας 2α. Μαλλον Ολγα την λεγανε ,ξερουμε που βοσκει?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Χαχαχα είσαι μεγάλη γάτα!!

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Tην Καλησπερα μου Φιλε Διανο......θα σε βοηθησω να μην εχεις τυψεις.....θα κανεις οτι εκανε και ο αλλος Συναγωνιστης....Θα μπεις στο δωματιο και θα πεταξεις τον Παπαρο....ντουρο.....σε καποια στιγμη θα φωναξεις οτι τελειωσε το χαρτι...οτι τρεχει η βρυση....κατι θα βρεις...ο αλλος θα ερθει τρεχοντας να σε εξυπηρετησει...θα σκονταψει και θα στον αρπαξει στον στομα....απλα πραγματα.....ΑΤΥΧΗΜΑ.....

Χαχαχα είσαι μεγάλη γάτα!!

Τι μου θυμήσατε τώρα βρε κωλόπαιδα!
εκεί έπερνα μια πολύ αδύνατη ρωσιδούλα τότε που με γούσταρε, έδωσα τα πρώτα μου γλωσσόφιλα σε ιερόδουλη, και λόγο του κορμιού της κάναμε για πρώτη φορά και αρκετές ακροβατικές στάσεις (καθιστό cowgirl στο κρεββάτι, αγκαλιά, στον αέρα, στάση ΉΤΑ, μόνο πολυέλαιο δεν δοκιμάσαμε).
Ο τύπος με είχε πάρει μάτι 1-2 φορές αλλά μάλλον δεν γούσταρε μιας και την έχω μικρή. Παρόλα αυτά ξ ηγήθηκε καλά μια φορά, έσβησε φωτάκι, έκλεισε πόρτα και μας άφησε καμιά ώρα μόνους μας, μιας και το γούσταρε κι αυτή.

Καλά να ναι κι αυτός όπου κι αν είναι

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Μάλλον μπερδεύτηκες ή καμιά βρωμοτσατσά σού είπε fake news! Τώρα στο Ιάσονος 44 η Ντανιέλα στο σαλόνι και η Μαρίνα στο δωμάτιο.
Ναι μύστη! Είχα δει μάστορες το πρωί και ρώτησα αν κάνουν ανακαίνιση την τσα2.
Ανάθεμα κι αν κατάλαβε τη λέξη...:jerking:
Προφανώς κάνανε επισκευές...:hi:

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Τύπε, το έχω κάνει! :rockon: Και φυσικά τα άφησα να πέσουν από λίγα εκατοστά ύψος στο χέρι της
για να ακουστεί το χαρακτηριστικό κουδούνισμα των κερμάτων...:2funny:
Σε έχω δει παίχτη μου! Εσύ ήσουν? Στην Ιάσονος, της τα έριξες σαν να ήταν χρυσές λίρες!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.942
Πόντοι
6.946
Πέμπτη το πρωι στα Μ Αλεξανδρου νομιζω 22 (2 μαγαζια πλαι πλαι) οι τσατσαδες ειπανε(και στα 2 μαγαζια) σε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ Ελληνα συναγωνιστη ηλικίας περίπου 55 οτι οι κοπέλες δεν δεχονται μεγάλους αντρες σε ηλικία!Ο κυριος απάντησε Γιατι που ειναι το πρόβλημα και η μια τσατσα ειπε Τι να κανω ετσι μου εχει πει,δεν μπορω με το ζορι να την υποχρεώσω

Στο ενα βγήκε μια νεαρη μουναρα ολογυμνη με βυζαρες,στο αλλο δεν ειδα,ητανε δωματιο η κοπέλα.

Αισθανθηκα ασχημα αλλα και αισθημα αλληλεγγύης για τον συναγωνιστη.
Συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο παίδες , να αρνηθουν, ή είναι σπάνιο;
Μιλάμε πάντα για άτομα που είναι καθαρά και καλό διατηρημένα, σαν τον συνάδελφο που αναφέρθηκε.
Τα χρόνια περνούν, να περιμένω κάτι ανάλογο σε κάμποσα χρόνια, θα τρώμε πόρτα;

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Σήμερα το πρωί ήταν μόνη της στο Διδυμου 27
Συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο παίδες , να αρνηθουν, ή είναι σπάνιο;
Μιλάμε πάντα για άτομα που είναι καθαρά και καλό διατηρημένα, σαν τον συνάδελφο που αναφέρθηκε.
Τα χρόνια περνούν, να περιμένω κάτι ανάλογο σε κάμποσα χρόνια, θα τρώμε πόρτα;
Μεσα στον Αύγουστο Σε ένα στη Φωκαίας ήμουν με ένα παππού που πολύ δύσκολα περπατούσε , φανταστείτε τις σκάλες τις ανέβηκε με δόσεις …..και πέρασε κανονικά στη πουτανα
Μάλλον ήταν εξαίρεση …αυτό που λέει ο easy rider

BBWlover85

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2021
Like
82
Πόντοι
0
Με ολα αυτα που διαβασα.
Οι χοντρουλες ειναι στις απογευματινες και στις μεταμεσονυχτιες βαρδιες :(:(

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
H Ριτα στην Κολωνου, ειναι μια Ριτα, ξανθιά Ρωσιδα που ηταν πριν λιγο και ρό στο Φωκαία ς19?

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Η Ριτα απο Φωκαίας 19 τι έγινε? Που δουλευει τώρα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom