Ναι, μάλλον δεν αντεξε η κοπέλα.Για την Κατερίνα από το Ιάσονος 39 μιλάς ε; Ούτε εγώ την έχω ξαναπετυχει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.601
- Πόντοι
- 2.836
Ποια είναι αυτή? Δούλευε κ αλλού πριν χωματιανου 11α? Εγώ ψάχνω μια ειρήνη/Ιρινα ρωσιδα που Ιούνιο έπεζε μπάλα στο φωκ 19 έχεις κανένα νέο? ΕυχαριστώΤην Ειρήνη από Χωματιανου 11α
Ανέβηκα κι εγώ βλέποντάς το ανοιχτό μετά από καιρό, η Αναστασία δούλευε στο Ιάσονος 31 τελευταία φορά που πέρασα από κει.Και κάτι που ξέχασα να αναφέρω από την βόλτα μου: στην Λεωνίδου 28 όροφο,η τσα μου παρουσίασε μια καινούργια λέει, νομίζω Αναστασία; σε απλό, μελαχρινή, νορμάλ σώμα, αλλά με πολύ κοιλιά, πρόσωπο αδιάφορο , αλλά στυλ πολύ βαριέμαι ρε παιδί μου.
Στο Φυλής 105 δύο "λατίνες", η μοντελέ Μαριάννα και μια chubby που δεν θυμάμαι όνομα.
Στο Φυλής 109Α (πάνω) η μιλφ Βικτόρια, αδιάφορη εμφανισιακά.
Φυλής 109Β (κάτω) η Ροντίκα, γλυκιά μιλφ στυλιάρι, γέλασα όταν ανακοινώθηκε "69" αλλά είναι σχεδόν άβυζη!
Στο Ιάσονος 44 μεσαίο η Φωτεινή με κλεισμένα δωμάτια, στο Ιάσονος 46 η ξανθιά Κατερίνα.
Αγκύρας 12 δύο "γιαγιάδες" που έχουνε ζήτηση τελευταία, Μαρία και Όλγα, η πρώτη με καλό κορμί και βυζάρες, η δεύτερη πιο παχουλή.
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 239.727
- Πόντοι
- 46.232
Εσύ ψάνεις τη Στέλλα/Ειρήνη όχι καμία σχέση, η Ειρήνη που αναφέρθηκε πριν από το 66α δούλεψε Χωματιανου 11α και πιο πριν Βεργας 3Ποια είναι αυτή? Δούλευε κ αλλού πριν χωματιανου 11α? Εγώ ψάχνω μια ειρήνη/Ιρινα ρωσιδα που Ιούνιο έπεζε μπάλα στο φωκ 19 έχεις κανένα νέο? Ευχαριστώ
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.168
- Πόντοι
- 17.085
Όταν γράφεται κάποιο απαράδεκτο σχόλιο σαν αυτό που εμφανίστηκε δυο σελίδες πριν, απλά κάνετε αναφορές. Είναι θέμα χρόνου να φύγει και το post και αυτός που το έγραψε.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 239.727
- Πόντοι
- 46.232
ΑλεξάνδραΣτο Φυλής 105 δύο "λατίνες", η μοντελέ Μαριάννα και μια chubby που δεν θυμάμαι όνομα.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Καστανή τσιγγανορουμανα με μαυρισμα μαλλια κατω απ τους ώμους με ωραίο σώμα;Ναι, μάλλον δεν αντεξε η κοπέλα.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.601
- Πόντοι
- 2.836
Η στελλα/ειρηνη κρέμασε τακούνια κ έφυγε??Εσύ ψάνεις τη Στέλλα/Ειρήνη όχι καμία σχέση, η Ειρήνη που αναφέρθηκε πριν από το 66α δούλεψε Χωματιανου 11α και πιο πριν Βεργας 3
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 239.727
- Πόντοι
- 46.232
Έρχεται για 2 μήνες με ταξιδιωτική βίζα, μετά για να ξαναβγάλει πρέπει να περάσει τουλάχιστο ένα 6μηνοΗ στελλα/ειρηνη κρέμασε τακούνια κ έφυγε??
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.601
- Πόντοι
- 2.836
Κατάλαβα... ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!!Έρχεται για 2 μήνες με ταξιδιωτική βίζα, μετά για να ξαναβγάλει πρέπει να περάσει τουλάχιστο ένα 6μηνο
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.132
- Πόντοι
- 9.846
Χαχαχαχα που το θυμηθηκες ρε συ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Θυμάσαι ποιος το είχε πει;;Tην Καλησπερα μου Φιλε Διανο......θα σε βοηθησω να μην εχεις τυψεις.....θα κανεις οτι εκανε και ο αλλος Συναγωνιστης....Θα μπεις στο δωματιο και θα πεταξεις τον Παπαρο....ντουρο.....σε καποια στιγμη θα φωναξεις οτι τελειωσε το χαρτι...οτι τρεχει η βρυση....κατι θα βρεις...ο αλλος θα ερθει τρεχοντας να σε εξυπηρετησει...θα σκονταψει και θα στον αρπαξει στον στομα....απλα πραγματα.....ΑΤΥΧΗΜΑ.....
Απογευματινή βόλτα αλλά έπεσα πάνω στην αλλαγή και ήταν κλειστά τα περισσότερα και έφυγα γτ πραγματικά δεν με καβλωνε καμμία σε αυτά που μπήκα .
Φωκαιας 27 κάτω μια αδύνατη ξανθιά ονόματα δεν θυμάμαι σε ολα.
Πάνω μια γεματουλα.
Βέργας 3 αριστερά και δεξιά 3 χοντρές ,δύο μαυρομαλλες με τατού και δεξιά η ξανθιά Ελένη.
Βέργας 7 σκαλάκια μια ακόμα χοντρούλα όνομα δεν θυμάμαι .
Φυλής 109 ροντικα .
Επίσης την Αλεξάνδρα που έψαχνα από φ66 παλια και μου πε ένας ότι δουλεύει μετάξι την είδα στο φ54 πάνω σήμερα .....ρε παιδιά πως έχει γίνει έτσι ,ανορεξικια με ανύπαρκτο βυζί και κωλο λες και έχει κάτι ..... πραγματικά τρόμαξα !!!
Φωκαιας 27 κάτω μια αδύνατη ξανθιά ονόματα δεν θυμάμαι σε ολα.
Πάνω μια γεματουλα.
Βέργας 3 αριστερά και δεξιά 3 χοντρές ,δύο μαυρομαλλες με τατού και δεξιά η ξανθιά Ελένη.
Βέργας 7 σκαλάκια μια ακόμα χοντρούλα όνομα δεν θυμάμαι .
Φυλής 109 ροντικα .
Επίσης την Αλεξάνδρα που έψαχνα από φ66 παλια και μου πε ένας ότι δουλεύει μετάξι την είδα στο φ54 πάνω σήμερα .....ρε παιδιά πως έχει γίνει έτσι ,ανορεξικια με ανύπαρκτο βυζί και κωλο λες και έχει κάτι ..... πραγματικά τρόμαξα !!!
giorgiodelafuentes2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 877
- Πόντοι
- 81
Χαχαχαχα που το θυμηθηκες ρε συ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Θυμάσαι ποιος το είχε πει;;
Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Συνεχής ενημέρωση από το 2006 μέχρι σήμερα. Καθημερινές ανταποκρίσεις για τα μπουρδέλα της Αθήνας με ενημερώσεις πραγματικού χρόνου. Φωτογραφίες, ενημερώσεις ιερόδουλων, απόψεις και ανταλλαγές πληροφοριών.
www.bourdela.com
Ρε αδέλφια , έχει εξαφανιστεί η Βικτώρια από Δίδυμου 27
Την έχετε δει πουθενά ; Η την έκανε για ΡΩΣΣΙΑ ;
Σήμερα το πρωί ήταν μόνη της στο Διδυμου 27.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Όχι. Κοκκινομάλλα Ρωσίδα νεαρή μοντελέ. Ήταν καινούργια.Καστανή τσιγγανορουμανα με μαυρισμα μαλλια κατω απ τους ώμους με ωραίο σώμα;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.961
- Πόντοι
- 1.056
Φιλε Διανο.....ουτε και θυμαμαι...αλλα ειχε πεσει αρκετο γελιο.....χαχαχαχχααχαΧαχαχαχα που το θυμηθηκες ρε συ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Θυμάσαι ποιος το είχε πει;;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Καλησπέρα, βλέπω αδειάσαμε από μερικούς edgy τρελάκηδες που σκοπό είχαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις τις περισσότερες φορές.
Τέσπα, προχωράμε κανονικά...
Στο Κολωνού 27Β δύο χοντρές νεαρές η μία λατίνα με 4άρια 5άρια βυζιά πεσμένα.
Στο Κολωνού 27Α ισόγειο, σαλόναρε η Τζούλια, Ρουμάνα με ελεύθερο στοματικό ΚΑΙ πρωκτικό. Δοκιμάστηκε και θα αφήσω κριτική.
Στο Κολωνού 30Α η Κατερίνα, Ρουμάνα και αυτή σε απλό πρόγραμμα.
Το Κολωνού 32Α ήταν ανοιχτό, μάλλον με Ρίτα μουνάρα, αλλά επειδή δεν θέλω να την βαρεθώ γρήγορα, της τον δίνω μία φορά την εβδομάδα, η οποία από ότι έχω καταλάβει δεν δουλέυει ΣΚ, για όσους ρωτάνε και την ψάχνουνε.
Στο Κολωνού 53 η Γιούλι και η Ελένη από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α
Στο Ιάσονος 44Β πρώτο από αριστερά όροφο ήταν η Κάτια, που μοιράζει άκυρο σε πελάτες, σε μένα δεν έδωσε άκυρο, αλλά της έδωσα εγώ.
Το Ουζμπεκόσπιτο ανοιχτό αλλά δεν μπήκα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος ήταν η "ΜαρίαΧΧΧ η άσχημη"
Ενώ στο Μεγάλου Αλεξάνδρου ισόγειο έμπαινε κατά τις 10 η ώρα μία νεαρή μαύρη που την έχω ξαναπετύχει με πιασίματα.
Αυτα τα ολίγα, γρήγορα τσάρκα με μία δόση δροσιάς πλέον.
Τέσπα, προχωράμε κανονικά...
Στο Κολωνού 27Β δύο χοντρές νεαρές η μία λατίνα με 4άρια 5άρια βυζιά πεσμένα.
Στο Κολωνού 27Α ισόγειο, σαλόναρε η Τζούλια, Ρουμάνα με ελεύθερο στοματικό ΚΑΙ πρωκτικό. Δοκιμάστηκε και θα αφήσω κριτική.
Στο Κολωνού 30Α η Κατερίνα, Ρουμάνα και αυτή σε απλό πρόγραμμα.
Το Κολωνού 32Α ήταν ανοιχτό, μάλλον με Ρίτα μουνάρα, αλλά επειδή δεν θέλω να την βαρεθώ γρήγορα, της τον δίνω μία φορά την εβδομάδα, η οποία από ότι έχω καταλάβει δεν δουλέυει ΣΚ, για όσους ρωτάνε και την ψάχνουνε.
Στο Κολωνού 53 η Γιούλι και η Ελένη από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α
Στο Ιάσονος 44Β πρώτο από αριστερά όροφο ήταν η Κάτια, που μοιράζει άκυρο σε πελάτες, σε μένα δεν έδωσε άκυρο, αλλά της έδωσα εγώ.
Το Ουζμπεκόσπιτο ανοιχτό αλλά δεν μπήκα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος ήταν η "ΜαρίαΧΧΧ η άσχημη"
Ενώ στο Μεγάλου Αλεξάνδρου ισόγειο έμπαινε κατά τις 10 η ώρα μία νεαρή μαύρη που την έχω ξαναπετύχει με πιασίματα.
Αυτα τα ολίγα, γρήγορα τσάρκα με μία δόση δροσιάς πλέον.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
κυριοι καλησπερα , τι παρακμη ειναι αυτη ? τι μπαζα ειναι αυτα ? ασχολουμαστε με σαμπινα και αναμπελα λες και δεν υπαρχει αλλη τρυπα.μερικοι κανετε λες και δεν εχετε ξαναγαμησει στην ζωη σας και ειστε στερημενοι.Το κορυφαιο μουνι στην φυλης το καλοκαιρι ηταν μια ΙΡΙΝΑ απο φωκαιας 19. να μου λεγατε για αυτην να σας εελγα μαλιστα ειστε ωραιοι.Εκανε γαμησι κανεις με αυτη την γκομενα να δειτε τι σημαινει γαμησι να ποιασει τοπο το μπλε εισιτηριο σας ? Μπαινεις στο δωματιο και κανεις ΕΡΩΤΑ οχι μαλακιες νομιζεις οτι εισαι ο ΜΙΚΥ ρουρκ στις 9/5 εβδομαδες.Ποτε γυρναει αυτη η γκομενα ξερει κανεις ? Δεν μπορω να ασχοληθω με ολες τις αλλες τις πατσαβουρες πραγματικα.η μια χοντρη η αλλη γρια η αλλη με σπυρια η τριτη ξυνη ε αντε γαμηθειτε.............
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.830
- Πόντοι
- 7.185
Χτές απόγευμα 9μισί και, επιπόλαιο-πρόχειρο πέρασμα από μεταξουργείο με σχεδόν τυχαία πορεία στους μισούς σχεδόν οίκους
Υγ Είναι λίγο αργά για τις κριτικές τώρα μάλλον αύριο
Υγ2 ναι επειδή περπάταγα από 9 εώς μιάμισι, έσπρωξα 8μισι παράβολα και δεν άδειασα πάλι αλλά έφυγα ευχαριστημένος και ανάλαφρος παρόλα αυτά.
Μπουρδέλο | Κοπέλα | Περιγραφή Κοπέλας | Πρόγραμμα | Σχόλια |
---|---|---|---|---|
Κολωνού 53 | Ελένη και Τζούλια | gilf αδύνατο σγουρό μαλλί μιλφ extra large, μέτριο ύψος, κοντό μαλλί | full - απλό | |
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α | Μαρία | Μελαχροινή, μακρί μαλλί 3+ βυζί με πιασήματα | απλό | |
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Β | δεν είπε | καστανή νορμάλ σώμα με πεταχτή κοιλία μιλφάκι | απλό | |
Μ.Αλεξάνδρου 21 Κάτω | Μαρία | Νεαρή, μελαχροινή, μακρύ μαλλί μέτριο ύψος, μεγάλο κώλο 2άρια βυζία | απλό | |
Μ.Αλεξάνρου 28Α αριστερά | Χριστίνα | καστανοκοκκινομάλλικο καρέ, μέτριο ύψος, 2,5+ βυζιά, μίλφ | απλό με άκα μπούκι, τελειωτικό | |
Πέρδικα 3 | Μαρία | Μιλφάκι , καστανόξανθο, σχετικά ψηλή μπόλικα έξτρα κιλά, τα βυζιά δεν κατάλαβα αν ήταν 3μισάρια κρεμασμένα ή 5άρια που τα κατέβασε το βάρος | απλό | Ωραίο χαμόγελο. Άργησα να γυρίσω και είχε κλείσει. |
Ιάσονος 30Β | δεν είπε | μέτριου ύψους καστανή με ψιλονορμάλ προς το συν σώμα | απλό | |
Ιάσονος 30α | Ζωή | η γνωστή | απλό | |
Ιάσονος 37Α | Ίνα - Στεφανία | Πετίτ καστανούλα με 1μισι-2 βυζάκι - Μιλφ, καστανόχρωμη, επιπλέον μαυρισμένη με αρκετά παραπάνω κιλά και κοιλιά πλέον αλλά μεγαλώσαν και τα βυζιά που είχε απλά 3άρια τώρα άνετα 3,5+ | απλό | Η μία ήταν στο τέλος της απογευματινής, η άλλη στην αρχή της βραδυνής. Δοκιμάστηκαν 2 φορές διπλό, περισσότερα σε κριτική |
Μάλλον από εδώ και μετά οι περισσότερες αν όχι όλες ανήκουν στην βραδυνή βάρδια | ||||
Ιάσονος 31 | Μπέλλα | Μελαχροινή μίλφ 2-2μίσι βυζί, ψιλονορμάλ σώμα, | απλό με άκα μπούκι | |
Ιάσονος 20Α | Δανάη | Gilf+ skinny ,ξανθιά , μέτριο ύψος | full | |
Ιάσονος 1Γ | Κλεοπάτρα | μιλφ-ο-gilf- κοκκινο κοντό καρέ μαλλί, μπόλικα έξτρα κιλά, βυζί δεν είδα με στράβωσε η κόκκινη αστραλιζέ ρόμπα | απλό | |
Κολωνού 11Α δεξιά | Χριστίνα | Ξανθιά σγουρό μακρύ, νορμάλ σώμα, μετριοψηλή, 2-2,5 βυζί, νεαρή προς το μιλφ | απλό 15 | |
κολωνού 32β | Κατερίνα | Μελαχροινή μακρί ίσιο μαλλί, αδύνατη-όχι skinny, βυζί 1 κι ένα ρεβύθι, με γυαλιά | απλό | Άκαρπες οι προσπάθειες να πείσω την Original Κατερίνα να επιστρέψει στο άθλημα, συνεχίζει μόνο σε ρόλο υπηρεσίας. Αναγκαστικά δοκίμασα μόνο την αντικαταστάτρια, θα ακολουθήσει κριτική |
Κολωνού 32Α | Ρίτα | Μαλαχροινή μακρύ μαλλί, κότσο, 2,5+ βυζί , ψηλή | απλό 15 | Γύρισα να την δοκιμάσω μετά το τέλος της βόλτας στα υπόλοιπα, θα ακολουθήσει κριτική |
Πέρδικα 1 | Νικόλ | Ξανθιά, μετριοψηλή γυμνασμένο σώμα, νεαρή | απλό 15 | |
Ιάσονος 44Β Δεξιά | δεν είπε | Μελαχροινούλα, μακρύ μαλλί, με καλό αδύνατο σώμα, μιλφ, 2+ βυζί | απλό | |
Ιάσονος 43 | Έλενα - Στέλλα | gilf, ξανθιά, 2+ βυζί, λίγα παραπανήσια και λίγη κοιλιά - μιλφ-ο-gilf ξανθιά με 3+ βυζί μετριοκοντή ψιλονορμάλ σώμα | full - απλό | |
Ιάσονος 46Β | δεν θυμάμαι | 2 καστανούλες γεματούλες η μία και με κοιλιά μέτρια βυζία ύψη | απλό - απλό | |
Προνομόλ αριστερά Πάνω | Ναταλία κι άλλη μία | Αδύνατη μετριοκοντή 1,5,-2 βυζι? μελαχροινή - Μετριοψηλή καστανομάλλα , σπαστό μαλλί 2,5-3 βυζί νορμάλ σώμα | απλό15 - απλό 10 | |
αριστερά ισόγειο | Μελίσσα | Καστανό μιλφάκι μετριο ύψος, 2,5 βυζι λίγα πιασηματάκια | απλό | |
Δεξιά ισόγειο (σκαλάκια) | Μπέλα - Κατερίνα | Μελαχροινή, μακρύ ίσιο μαλλί, μέτρια πιασηματάκια, 2,5 βυζί ασπρουλιάρα- Καστανόξανθο σγουρό μαλλί, σχετικά αδύνατη, 1,5-2 βυζί μαυρισμένη | απλό - απλό | Δοκιμάστηκαν σε διπλό θα ακολουθήσει κριτική |
Ιάσονος 32 Βάθος κήπος | Κινα? | Καστανόξανθη κοντούλα, με 3,5 βυζί και μεγάλο κώλο, σε κατα τα άλλα ψιλονορμάλ σώμα | απλό | δεν ξανά πέρασα τελικά, σίγουρα άλλη φορά |
Kολωνού 45 αριστερά | Νίκη | μελαχροινό σγουρό μαλλί, με παραπανίσια κιλά πλέον, τα βυζία έχουν μεγαλώσει αλλά και κρεμάσει | απλό |
Υγ Είναι λίγο αργά για τις κριτικές τώρα μάλλον αύριο
Υγ2 ναι επειδή περπάταγα από 9 εώς μιάμισι, έσπρωξα 8μισι παράβολα και δεν άδειασα πάλι αλλά έφυγα ευχαριστημένος και ανάλαφρος παρόλα αυτά.
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 14.519
- Πόντοι
- 4.926
Αυτό λέγεται ηλικιακός ρατσισμός. Είμαι σίγουρος, ότι οι κορασίδες θα ποστάρουν μηνύματα σε σελίδες για μετανάστες, black lives matter, σκύλους, γάτες, gay, κτλ. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!Πέμπτη το πρωι στα Μ Αλεξανδρου νομιζω 22 (2 μαγαζια πλαι πλαι) οι τσατσαδες ειπανε(και στα 2 μαγαζια) σε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ Ελληνα συναγωνιστη ηλικίας περίπου 55 οτι οι κοπέλες δεν δεχονται μεγάλους αντρες σε ηλικία!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις