Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (18 μέλη και 162 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.601
Πόντοι
2.836
Την Ειρήνη από Χωματιανου 11α
Ποια είναι αυτή? Δούλευε κ αλλού πριν χωματιανου 11α? Εγώ ψάχνω μια ειρήνη/Ιρινα ρωσιδα που Ιούνιο έπεζε μπάλα στο φωκ 19 έχεις κανένα νέο? Ευχαριστώ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Και κάτι που ξέχασα να αναφέρω από την βόλτα μου: στην Λεωνίδου 28 όροφο,η τσα μου παρουσίασε μια καινούργια λέει, νομίζω Αναστασία; σε απλό, μελαχρινή, νορμάλ σώμα, αλλά με πολύ κοιλιά, πρόσωπο αδιάφορο , αλλά στυλ πολύ βαριέμαι ρε παιδί μου.
Ανέβηκα κι εγώ βλέποντάς το ανοιχτό μετά από καιρό, η Αναστασία δούλευε στο Ιάσονος 31 τελευταία φορά που πέρασα από κει.
Στο Φυλής 105 δύο "λατίνες", η μοντελέ Μαριάννα και μια chubby που δεν θυμάμαι όνομα.
Στο Φυλής 109Α (πάνω) η μιλφ Βικτόρια, αδιάφορη εμφανισιακά.
Φυλής 109Β (κάτω) η Ροντίκα, γλυκιά μιλφ στυλιάρι, γέλασα όταν ανακοινώθηκε "69" αλλά είναι σχεδόν άβυζη!
Στο Ιάσονος 44 μεσαίο η Φωτεινή με κλεισμένα δωμάτια, στο Ιάσονος 46 η ξανθιά Κατερίνα.
Αγκύρας 12 δύο "γιαγιάδες" που έχουνε ζήτηση τελευταία, Μαρία και Όλγα, η πρώτη με καλό κορμί και βυζάρες, η δεύτερη πιο παχουλή.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.727
Πόντοι
46.232
Ποια είναι αυτή? Δούλευε κ αλλού πριν χωματιανου 11α? Εγώ ψάχνω μια ειρήνη/Ιρινα ρωσιδα που Ιούνιο έπεζε μπάλα στο φωκ 19 έχεις κανένα νέο? Ευχαριστώ
Εσύ ψάνεις τη Στέλλα/Ειρήνη όχι καμία σχέση, η Ειρήνη που αναφέρθηκε πριν από το 66α δούλεψε Χωματιανου 11α και πιο πριν Βεργας 3

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.168
Πόντοι
17.085
Όταν γράφεται κάποιο απαράδεκτο σχόλιο σαν αυτό που εμφανίστηκε δυο σελίδες πριν, απλά κάνετε αναφορές. Είναι θέμα χρόνου να φύγει και το post και αυτός που το έγραψε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.727
Πόντοι
46.232

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.601
Πόντοι
2.836
Εσύ ψάνεις τη Στέλλα/Ειρήνη όχι καμία σχέση, η Ειρήνη που αναφέρθηκε πριν από το 66α δούλεψε Χωματιανου 11α και πιο πριν Βεργας 3
Η στελλα/ειρηνη κρέμασε τακούνια κ έφυγε??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.727
Πόντοι
46.232

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.601
Πόντοι
2.836

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.132
Πόντοι
9.846
Tην Καλησπερα μου Φιλε Διανο......θα σε βοηθησω να μην εχεις τυψεις.....θα κανεις οτι εκανε και ο αλλος Συναγωνιστης....Θα μπεις στο δωματιο και θα πεταξεις τον Παπαρο....ντουρο.....σε καποια στιγμη θα φωναξεις οτι τελειωσε το χαρτι...οτι τρεχει η βρυση....κατι θα βρεις...ο αλλος θα ερθει τρεχοντας να σε εξυπηρετησει...θα σκονταψει και θα στον αρπαξει στον στομα....απλα πραγματα.....ΑΤΥΧΗΜΑ.....
Χαχαχαχα που το θυμηθηκες ρε συ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Θυμάσαι ποιος το είχε πει;;

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
495
Πόντοι
21
Απογευματινή βόλτα αλλά έπεσα πάνω στην αλλαγή και ήταν κλειστά τα περισσότερα και έφυγα γτ πραγματικά δεν με καβλωνε καμμία σε αυτά που μπήκα .
Φωκαιας 27 κάτω μια αδύνατη ξανθιά ονόματα δεν θυμάμαι σε ολα.
Πάνω μια γεματουλα.
Βέργας 3 αριστερά και δεξιά 3 χοντρές ,δύο μαυρομαλλες με τατού και δεξιά η ξανθιά Ελένη.
Βέργας 7 σκαλάκια μια ακόμα χοντρούλα όνομα δεν θυμάμαι .
Φυλής 109 ροντικα .
Επίσης την Αλεξάνδρα που έψαχνα από φ66 παλια και μου πε ένας ότι δουλεύει μετάξι την είδα στο φ54 πάνω σήμερα .....ρε παιδιά πως έχει γίνει έτσι ,ανορεξικια με ανύπαρκτο βυζί και κωλο λες και έχει κάτι ..... πραγματικά τρόμαξα !!!

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
877
Πόντοι
81
Χαχαχαχα που το θυμηθηκες ρε συ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Θυμάσαι ποιος το είχε πει;;

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
799
Πόντοι
681
  • Like
Αντιδράσεις: spor48

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Καλησπέρα, βλέπω αδειάσαμε από μερικούς edgy τρελάκηδες που σκοπό είχαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις τις περισσότερες φορές.
Τέσπα, προχωράμε κανονικά...

Στο Κολωνού 27Β δύο χοντρές νεαρές η μία λατίνα με 4άρια 5άρια βυζιά πεσμένα.
Στο Κολωνού 27Α ισόγειο, σαλόναρε η Τζούλια, Ρουμάνα με ελεύθερο στοματικό ΚΑΙ πρωκτικό. Δοκιμάστηκε και θα αφήσω κριτική.
Στο Κολωνού 30Α η Κατερίνα, Ρουμάνα και αυτή σε απλό πρόγραμμα.
Το Κολωνού 32Α ήταν ανοιχτό, μάλλον με Ρίτα μουνάρα, αλλά επειδή δεν θέλω να την βαρεθώ γρήγορα, της τον δίνω μία φορά την εβδομάδα, η οποία από ότι έχω καταλάβει δεν δουλέυει ΣΚ, για όσους ρωτάνε και την ψάχνουνε.
Στο Κολωνού 53 η Γιούλι και η Ελένη από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α
Στο Ιάσονος 44Β πρώτο από αριστερά όροφο ήταν η Κάτια, που μοιράζει άκυρο σε πελάτες, σε μένα δεν έδωσε άκυρο, αλλά της έδωσα εγώ. :birdman:
Το Ουζμπεκόσπιτο ανοιχτό αλλά δεν μπήκα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος ήταν η "ΜαρίαΧΧΧ η άσχημη"
Ενώ στο Μεγάλου Αλεξάνδρου ισόγειο έμπαινε κατά τις 10 η ώρα μία νεαρή μαύρη που την έχω ξαναπετύχει με πιασίματα.

Αυτα τα ολίγα, γρήγορα τσάρκα με μία δόση δροσιάς πλέον.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
κυριοι καλησπερα , τι παρακμη ειναι αυτη ? τι μπαζα ειναι αυτα ? ασχολουμαστε με σαμπινα και αναμπελα λες και δεν υπαρχει αλλη τρυπα.μερικοι κανετε λες και δεν εχετε ξαναγαμησει στην ζωη σας και ειστε στερημενοι.Το κορυφαιο μουνι στην φυλης το καλοκαιρι ηταν μια ΙΡΙΝΑ απο φωκαιας 19. να μου λεγατε για αυτην να σας εελγα μαλιστα ειστε ωραιοι.Εκανε γαμησι κανεις με αυτη την γκομενα να δειτε τι σημαινει γαμησι να ποιασει τοπο το μπλε εισιτηριο σας ? Μπαινεις στο δωματιο και κανεις ΕΡΩΤΑ οχι μαλακιες νομιζεις οτι εισαι ο ΜΙΚΥ ρουρκ στις 9/5 εβδομαδες.Ποτε γυρναει αυτη η γκομενα ξερει κανεις ? Δεν μπορω να ασχοληθω με ολες τις αλλες τις πατσαβουρες πραγματικα.η μια χοντρη η αλλη γρια η αλλη με σπυρια η τριτη ξυνη ε αντε γαμηθειτε.............

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Χτές απόγευμα 9μισί και, επιπόλαιο-πρόχειρο πέρασμα από μεταξουργείο με σχεδόν τυχαία πορεία στους μισούς σχεδόν οίκους
ΜπουρδέλοΚοπέλαΠεριγραφή ΚοπέλαςΠρόγραμμαΣχόλια
Κολωνού 53Ελένη και Τζούλιαgilf αδύνατο σγουρό μαλλί
μιλφ extra large, μέτριο ύψος, κοντό μαλλί
full - απλό
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22ΑΜαρίαΜελαχροινή, μακρί μαλλί 3+ βυζί με πιασήματααπλό
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Βδεν είπεκαστανή νορμάλ σώμα με πεταχτή κοιλία μιλφάκιαπλό
Μ.Αλεξάνδρου 21 ΚάτωΜαρίαΝεαρή, μελαχροινή, μακρύ μαλλί μέτριο ύψος, μεγάλο κώλο 2άρια βυζίααπλό
Μ.Αλεξάνρου 28Α αριστεράΧριστίνακαστανοκοκκινομάλλικο καρέ, μέτριο ύψος, 2,5+ βυζιά, μίλφαπλό με άκα μπούκι, τελειωτικό
Πέρδικα 3ΜαρίαΜιλφάκι , καστανόξανθο, σχετικά ψηλή μπόλικα έξτρα κιλά, τα βυζιά δεν κατάλαβα αν ήταν 3μισάρια κρεμασμένα ή 5άρια που τα κατέβασε το βάροςαπλόΩραίο χαμόγελο. Άργησα να γυρίσω και είχε κλείσει.
Ιάσονος 30Βδεν είπεμέτριου ύψους καστανή με ψιλονορμάλ προς το συν σώμααπλό
Ιάσονος 30αΖωήη γνωστήαπλό

Ιάσονος 37Α
Ίνα - ΣτεφανίαΠετίτ καστανούλα με 1μισι-2 βυζάκι - Μιλφ, καστανόχρωμη, επιπλέον μαυρισμένη με αρκετά παραπάνω κιλά και κοιλιά πλέον αλλά μεγαλώσαν και τα βυζιά που είχε απλά 3άρια τώρα άνετα 3,5+απλόΗ μία ήταν στο τέλος της απογευματινής, η άλλη στην αρχή της βραδυνής. Δοκιμάστηκαν 2 φορές διπλό, περισσότερα σε κριτική
Μάλλον από εδώ και μετά οι περισσότερες αν όχι όλες ανήκουν στην βραδυνή βάρδια
Ιάσονος 31 ΜπέλλαΜελαχροινή μίλφ 2-2μίσι βυζί, ψιλονορμάλ σώμα,απλό με άκα μπούκι
Ιάσονος 20ΑΔανάηGilf+ skinny ,ξανθιά , μέτριο ύψοςfull
Ιάσονος 1ΓΚλεοπάτραμιλφ-ο-gilf- κοκκινο κοντό καρέ μαλλί, μπόλικα έξτρα κιλά, βυζί δεν είδα με στράβωσε η κόκκινη αστραλιζέ ρόμπααπλό
Κολωνού 11Α δεξιάΧριστίναΞανθιά σγουρό μακρύ, νορμάλ σώμα, μετριοψηλή, 2-2,5 βυζί, νεαρή προς το μιλφαπλό 15
κολωνού 32βΚατερίναΜελαχροινή μακρί ίσιο μαλλί, αδύνατη-όχι skinny, βυζί 1 κι ένα ρεβύθι, με γυαλιάαπλόΆκαρπες οι προσπάθειες να πείσω την Original Κατερίνα να επιστρέψει στο άθλημα, συνεχίζει μόνο σε ρόλο υπηρεσίας.
Αναγκαστικά δοκίμασα μόνο την αντικαταστάτρια, θα ακολουθήσει κριτική
Κολωνού 32ΑΡίταΜαλαχροινή μακρύ μαλλί, κότσο, 2,5+ βυζί , ψηλήαπλό 15Γύρισα να την δοκιμάσω μετά το τέλος της βόλτας στα υπόλοιπα, θα ακολουθήσει κριτική
Πέρδικα 1ΝικόλΞανθιά, μετριοψηλή γυμνασμένο σώμα, νεαρήαπλό 15
Ιάσονος 44Β Δεξιάδεν είπεΜελαχροινούλα, μακρύ μαλλί, με καλό αδύνατο σώμα, μιλφ, 2+ βυζίαπλό
Ιάσονος 43Έλενα - Στέλλαgilf, ξανθιά, 2+ βυζί, λίγα παραπανήσια και λίγη κοιλιά -
μιλφ-ο-gilf ξανθιά με 3+ βυζί μετριοκοντή ψιλονορμάλ σώμα
full - απλό
Ιάσονος 46Βδεν θυμάμαι2 καστανούλες γεματούλες η μία και με κοιλιά μέτρια βυζία ύψηαπλό - απλό
Προνομόλ
αριστερά Πάνω
Ναταλία κι άλλη μίαΑδύνατη μετριοκοντή 1,5,-2 βυζι? μελαχροινή -
Μετριοψηλή καστανομάλλα , σπαστό μαλλί 2,5-3 βυζί νορμάλ σώμα
απλό15 - απλό 10
αριστερά ισόγειοΜελίσσαΚαστανό μιλφάκι μετριο ύψος, 2,5 βυζι λίγα πιασηματάκιααπλό
Δεξιά ισόγειο (σκαλάκια)Μπέλα - ΚατερίναΜελαχροινή, μακρύ ίσιο μαλλί, μέτρια πιασηματάκια, 2,5 βυζί ασπρουλιάρα-
Καστανόξανθο σγουρό μαλλί, σχετικά αδύνατη, 1,5-2 βυζί μαυρισμένη
απλό - απλόΔοκιμάστηκαν σε διπλό θα ακολουθήσει κριτική
Ιάσονος 32 Βάθος κήποςΚινα?Καστανόξανθη κοντούλα, με 3,5 βυζί και μεγάλο κώλο, σε κατα τα άλλα ψιλονορμάλ σώμααπλόδεν ξανά πέρασα τελικά, σίγουρα άλλη φορά
Kολωνού 45 αριστεράΝίκημελαχροινό σγουρό μαλλί, με παραπανίσια κιλά πλέον, τα βυζία έχουν μεγαλώσει αλλά και κρεμάσειαπλό

Υγ Είναι λίγο αργά για τις κριτικές τώρα μάλλον αύριο
Υγ2 ναι επειδή περπάταγα από 9 εώς μιάμισι, έσπρωξα 8μισι παράβολα και δεν άδειασα πάλι αλλά έφυγα ευχαριστημένος και ανάλαφρος παρόλα αυτά.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.519
Πόντοι
4.926
Πέμπτη το πρωι στα Μ Αλεξανδρου νομιζω 22 (2 μαγαζια πλαι πλαι) οι τσατσαδες ειπανε(και στα 2 μαγαζια) σε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ Ελληνα συναγωνιστη ηλικίας περίπου 55 οτι οι κοπέλες δεν δεχονται μεγάλους αντρες σε ηλικία!
Αυτό λέγεται ηλικιακός ρατσισμός. Είμαι σίγουρος, ότι οι κορασίδες θα ποστάρουν μηνύματα σε σελίδες για μετανάστες, black lives matter, σκύλους, γάτες, gay, κτλ. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom