mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Καλημερα την ριτα απο κολ μου 32 την βρισκουμε απογευματινή βάρδια;
Η Λόλα πάντως τη Πέμπτη το απόγευμα δουλευε κανονικά απόγευμαΧωματιανού 11 κάτω
Η Βαλέρια δυστυχως δεν ηταν εκει γιατι για αυτην πηγαινα ειναι στη πατρίδα της και θα επιστρεψει την επομενη εβδομάδα στην απογευματινή βάρδια .
Η Λόλα είναι η πρώην Βαλερία από Διδύμου 22, δε το γνωρίζεις? απλά μερικές φορές η τσατσά μπερδεύεται και την αναφέρει ως Βαλερία, αν δεις στις ενημερώσεις μου το γράφω Λόλα/Βαλερία ξανθιά παχουλη με μεγάλο κωλο 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, πίσω χαμηλά στη μέση και στα χέριαΣορρυ αλλά Μπερδευτηκα... Τι σχέση έχει η Λόλα με τη Βαλέρια ;;; εκτός κ αν είναι άλλη κοπέλα.
εμφανίστηκε στο Χωματιανου 11α ως Λόλα Νοεμβρίο του 2021Οχι δεν το γνώριζα. Πόσα να προλαβω πια ! !!
Καλά και αν είναι η ίδια γιατί μ είπε ότι θα είναι από εβδομάδα ;;;; τι να πω. Περίεργα πραγματα.
μιας και βλέπω ότι οι "γνωστες" κλώνοι που γράφουν μαλακιες για δημιουργία εντυπώσεων κ μετά εξαφανιζονται και οι χαχανουληδες γνωστες που ούτε τις πληροφορίες που τους δίνουν δε ξέρουν σε ποια κοπέλα αναφέρονται και βασικά δεν ξέρουν καν τη κοπέλα και γράφουν για φυσικά βυζια ενώ είναι σιλικονατα ή ότι οι Βουλγαρες μιλούν άπταιστα Ρουμάνικα χαχαχα και επίσης επειδή φυσιολογικά μέλη που έχουν γνώσεις δεν έχουν αναφέρει τίποτα να πω ότι η Αλίνα που κάνει εμφανίσεις στο Χωματιανου 11β είναι η Ναντια (ξανθιά και ξανθοκαστανη τότε) από Διδύμου 8α, Φυλής 54αρια, Φυλής 56, Φυλής 59 όροφος, Ρεμουνδου 20 και τέλος Κεραμεικού 13β(RIP), επίσης να πω σε όλους τους τυχαρπαστους κλώνους που στέλνουν πμ και βρίζουν ότι τους έχω γραμμένους στ αρχιδια μου όπως τόσα χρόνια τώραΚαλησπέρα μάγκες ! Επίσκεψη στην Αλίνα, Χωματιανού Β (πάνω), η οποία είναι στην πρωινή βάρδια, στη θέση της Ανδριάννας, η οποία έχει γραφτεί ότι επιστρέφει 5 Σεπτεμβρίου και μάλλον είναι ακριβές, μιας και η Αλίνα μου είπε ότι θα πάρει 3-4 μέρες ρεπό από τη Δευτέρα. Πήγα καρφωτός και μπανιαρισμένος στην Αλίνα, γιατί την είχα δει μια μέρα που έφευγε με τα ρούχα της, ένα σορτσάκι κλπ και κάπως με είχε φτιάξει. Ηλικιακά είναι έως 30, γύρω στο 1,65 ή και λιγότερο, μελαχρινή, τσουπωτή, με μικρό στητό στήθος και αφράτη κωλάρα. Στο πρόσωπο είναι μια καθημερινή κοπέλα, στα επίπεδα της Αλεξάνδρας, που δούλευε στη δεύτερη βάρδια στον ίδιο οίκο.
Μην τα πολυλογώ, η Αλίνα είναι ευγενική κοπέλα και έχει ένα νάζι, κάνει κάποια ψευτοπροκαταρκτικά, δίνει άνεση χρόνου, όμως: μου έριξε άκυρο για γλωσσόφιλα, τραβήχτηκε (με νάζι) όταν έσκυψα να μυρίσω την κωλοτρυπίδα της ενώ το ίδιο συνέβη κι όταν επιχείρησα να περιεργαστώ τα πόδια της με σκοπό να τα γλύψω. Επίσης, αν και νομίζω πως άκουσα για ακά πίπα, μου έβαλε προφυλακτικό (εντάξει, δεν με χάλασε αυτό, ενώ η πίπα ήταν έτσι κι έτσι).
Εν κατακλείδι, σε καμία περίπτωση δεν ήταν μια συνάντηση που μου άφησε κακές εντυπώσεις, αλλά για τα δικά μου τα γούστα μία φορά είναι αρκετή, δε νομίζω να υπάρξει επανάληψη
Αρχοντα η λίλιαν μέχρι τι ώρα είναι περίπου?μιας και βλέπω ότι οι "γνωστες" κλώνοι που γράφουν μαλακιες για δημιουργία εντυπώσεων κ μετά εξαφανιζονται και οι χαχανουληδες γνωστες που ούτε τις πληροφορίες που τους δίνουν δε ξέρουν σε ποια κοπέλα αναφέρονται και βασικά δεν ξέρουν καν τη κοπέλα και γράφουν για φυσικά βυζια ενώ είναι σιλικονατα ή ότι οι Βουλγαρες μιλούν άπταιστα Ρουμάνικα χαχαχα και επίσης επειδή φυσιολογικά μέλη που έχουν γνώσεις δεν έχουν αναφέρει τίποτα να πω ότι η Αλίνα που κάνει εμφανίσεις στο Χωματιανου 11α είναι η Ναντια (ξανθιά και ξανθοκαστανη τότε) από Διδύμου 8α, Φυλής 54αρια, Φυλής 56αρια, Φυλής 59 όροφος, Ρεμουνδου 20 και τέλος Κεραμεικού 13β(RIP), επίσης να πω σε όλους τους τυχαρπαστους κλώνους που στέλνουν πμ και βρίζουν ότι τους έχω γραμμένους στ αρχιδια μου όπως τόσα χρόνια τώρα
Καλό μεσημέρι κύριοι
Πριν λίγο έφυγα, πολυκοσμία, αφού η τσατσά έσβησε και το φως γιατί η ουρά για να γαμήσεις ήταν 6-7ατομα.Αρχοντα η λίλιαν μέχρι τι ώρα είναι περίπου?
Μέχρι 1700 συνήθως, κάποιες λιγότερες μέχρι 1800Αρχοντα η λίλιαν μέχρι τι ώρα είναι περίπου?
δεδομενης της ουρας,Αρχοντα η λίλιαν μέχρι τι ώρα είναι περίπου?
Δεν είναι να γραφτεί ένα πράμα δω μέσα...δεδομενης της ουρας,
η σωστη ερωτηση ειναι "απο τι ωρα ειναι περιπου"
γαμησε τα φιλεΡε σεις τι γίνεται με τη Λίλιαν.....μαζευτικανε όλα τα ακάποτα ζόμπι να καταθέσουν τον κρεμπιέ τους?....
Έφυγε τόσο αυτή όσο και η Φωτεινή, η Φωτεινή εργάζεται πρωινή Φυλής 109β τη Τάνια όταν επιστρέψει από διακοπές ελπίζω κάπου να τη πετύχουμεΚαλησπέρα παίδες.ξερουμε αν δουλεύει η Τάνια στο Διδυμου 27??