Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 219 άτομα (14 μέλη και 205 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Τρίτη και φαρμακερή για τη Λίλιαν στο Ιάσονος 1Γ, τις προηγούμενες φορές γίνονταν λαϊκό... προσκύνημα! Φουλ επίθεση για γλείψιμο στη μουνάρα της και αφού παραδόθηκε γαμήθηκε με λύσσα, ίσα που πρόλαβα να βάλω το λάστιχο από την καύλα της! Το δεκάρικο είναι κλοπή για τέτοιο γαμήσι, μακάρι να μας μείνει και να μην αποδειχθεί διάττοντας αστέρας...
Η τύπισσα είναι λυσσάρα και καυλιαρα, στα είπα από κοντά κ τη Κυριακή, έχω στείλει κριτική κ κάποια στιγμή θα ανέβει

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Συμβαίνει σε κανέναν άλλον τη δεύτερη φορά που πηγαίνετε με την ίδια κοπέλα η απόδοση της να είναι κατώτερη από την πρώτη φορά; Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο. Μπορεί να είναι και τυχαίο ή γενικά η απόδοση της να πέφτει, δεν ξέρω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.192
Πόντοι
41.129
Τρίτη και φαρμακερή για τη Λίλιαν στο Ιάσονος 1Γ, τις προηγούμενες φορές γίνονταν λαϊκό... προσκύνημα! Φουλ επίθεση για γλείψιμο στη μουνάρα της και αφού παραδόθηκε γαμήθηκε με λύσσα, ίσα που πρόλαβα να βάλω το λάστιχο από την καύλα της! Το δεκάρικο είναι κλοπή για τέτοιο γαμήσι, μακάρι να μας μείνει και να μην αποδειχθεί διάττοντας αστέρας...
Πιστευω ότι ειναι απο τις ελάχιστες κορασίδες που μπορουν να ικανοποιήσουν τον @John Smith

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Συμβαίνει σε κανέναν άλλον τη δεύτερη φορά που πηγαίνετε με την ίδια κοπέλα η απόδοση της να είναι κατώτερη από την πρώτη φορά; Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο. Μπορεί να είναι και τυχαίο ή γενικά η απόδοση της να πέφτει, δεν ξέρω.
¨Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο." = KANONAΣ

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
¨Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο." = KANONAΣ
Άρα σε κάθε πουτανα πάμε μια φορά ή μετά από μήνες να μας ξεχάσει
:P

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Αποτυχημένη χθεσινή κατάθεση μετά τη Ντάλια (κολωνου 27) στο Ιάσωνος 44 τέρμα αριστερά πάνω ψάχνοντας τις ουζμπεκες.
Κάτια η αρχιδοδιαγνωστρια, Διάβασε ταρχιδια μου σαν φλυτζάνι του καφέ και αποφάνθηκε ότι έχω πρόβλημα που αν μου πει δεν θα ξαναπάω μαζί της.
Ενώ τώρα έγινε στανταρακι:2funny: .

Μεταμεσονύκτια μπήκα Λιοσίων 73Α στη Ναταλία και πήρα το αίμα μου πίσω.
Κανονικό υψος , μαυρα μαλλια ωραια γαλαζια ματια , μπουτού με 2,5-3 στήθος μαλακό , τατου πανω απο τον κωλο, έκανε ελευθερο στοματικό.
Αρνηθηκε να ανέβει από πάνω οπότε τη πήρα ιεραποστολικά και τελείωσα με κοπανημα σε πισωκολλητο καμμία όχληση από υπηρεσία , όλα καλά.
Σήμερα τι γαμάμε ?

swagboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
92
Πόντοι
0
Ωραίος, να συμπληρώσω ότι τώρα το 44 το Ουζμπεκοσπιτο είναι κλειστό παραδίπλα στο 44 νέο μεσαίο όροφος είναι η Φωτεινή που γύρισε χθες, στο 20α είναι η Δανάη, στο 1γ η Τατιάνα και στο 1β αριστερά ή Κλεοπάτρα
Φωτεινη κοκκινομάλλα?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μεσημεριανό πέρασμα με την Βαλέρια στο Κολωνού 32Α, για μία φορά καλή ήταν. Πέρασα για τα ωραία βυζιά της χωρίς όμως να έχει κάτι παραπάνω να δώσει για να την ξαναπροτιμήσω. Εμφανισιακά άνω του μέσου όρου της περιοχής, νεαρή Μολδαβή, από ότι μου είπε 24 χρονών. Μιλάει Ελληνικά και θα αφήσω κριτική να υπάρχει, ενώ με βρήκε σύμφωνω με την κριτική του @n.smirni76 που την είχε πάρει πριν καιρό. Το πρόγραμμα της απλό στα 15€.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Άρα σε κάθε πουτανα πάμε μια φορά ή μετά από μήνες να μας ξεχάσει
:P
Και την επόμενη φορά που θα ξαναπάς και θα δουλεύει εκείνη, σκάσε μέσα στο τσαρδί κάπως έτσι:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Αποτυχημένη χθεσινή κατάθεση μετά τη Ντάλια (κολωνου 27) στο Ιάσωνος 44 τέρμα αριστερά πάνω ψάχνοντας τις ουζμπεκες.
Κάτια η αρχιδοδιαγνωστρια, Διάβασε ταρχιδια μου σαν φλυτζάνι του καφέ και αποφάνθηκε ότι έχω πρόβλημα που αν μου πει δεν θα ξαναπάω μαζί της.
Ενώ τώρα έγινε στανταρακι:2funny: .

Μεταμεσονύκτια μπήκα Λιοσίων 73Α στη Ναταλία και πήρα το αίμα μου πίσω.
Κανονικό υψος , μαυρα μαλλια ωραια γαλαζια ματια , μπουτού με 2,5-3 στήθος μαλακό , τατου πανω απο τον κωλο, έκανε ελευθερο στοματικό.
Αρνηθηκε να ανέβει από πάνω οπότε τη πήρα ιεραποστολικά και τελείωσα με κοπανημα σε πισωκολλητο καμμία όχληση από υπηρεσία , όλα καλά.
Σήμερα τι γαμάμε ?
Την Κροατία

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Πέρασα κι εγώ, μάλλον καμιά ώρα μετά τον Τρισμέγιστο. Ανακοινώθηκε full! από την ίδια την Εύα, με φωνή βαριά "σχεδόν" αντρική, κοίταξα μήπως είχε λεβιέ χαμηλά, δεν φούσκωνε κάτι.
Kαλο απογευμα Φιλε Paliotsark......θα περασω μια βολτα να την δω....ισως η βραχναδα ειναι απο τα τσιγαρα.....
υσ.Ειδα και την ενημερωση που εκανες...γαματη...θα περασω απο Ελλης για να δω και το gilfaki....μου κινησες την περιεργεια ποια να ειναι και μου εχει ξεφυγει.....
Καλα να περνας.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Kαλο απογευμα Φιλε Paliotsark......θα περασω μια βολτα να την δω....ισως η βραχναδα ειναι απο τα τσιγαρα.....
υσ.Ειδα και την ενημερωση που εκανες...γαματη...θα περασω απο Ελλης για να δω και το gilfaki....μου κινησες την περιεργεια ποια να ειναι και μου εχει ξεφυγει.....
Καλα να περνας.....
Δεν είναι από τη βραχναδα, είναι η Εύα που δούλευε Κνιδου 18, απλά δε ξέρω αν είναι εγχειρησμενη ή όχι

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Δεν είναι από τη βραχναδα, είναι η Εύα που δούλευε Κνιδου 18, απλά δε ξέρω αν είναι εγχειρησμενη ή όχι
Καλο απογευμα Τιτανα...εχω περασει απο Κνιδου οταν ειχε το gilfaki...δεν θυμαμαι το ονομα της...αλλα την ειχα παρει ...δεν μπορω να πω οτι εμεινα και ευχαριστημενος...μαλλον δεν ταιριαζαν τα ζωδια μας.....την Ευα δεν την ξερω...θα περασω να ριξω μια ματια...Καλα να περνας....
υσ.Με εφτιαξες και με την Λιλιαν...θα περασω για τεστ ντραιβ.....

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
η δεύτερη φορά να είναι σε μιά βδομάδα, όχι λιγότερο..
Στη βδομάδα αν είναι κατώτερη κάτι άλλο φταίει (η ώρα, ο προηγούμενος, πάντως όχι εσύ)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
εκεί δούλευε η Άντζελα με ένα τράβελο. Αυτός είναι η Εύα ?
την Άντζελα τη πετυχαίνω πάντα η με τσάτσο η την τσατσά με το κοντό κουρεμένο μαλλί, τραβελι σαν υπηρεσία εχω πετυχει μόνο πρωί με την Αννα αλλά όχι αυτό που είδα χθες, το χθεσινό δουλευε για καιρό στο Κνιδου 18 μαζί με άλλα δύο

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
εκεί δούλευε η Άντζελα με ένα τράβελο. Αυτός είναι η Εύα ?
Καλο απογευμα φιλε Digger.....ο τραβελος εκανε χρεη υπηρεσιας αν θυμαμαι καλα.....με προλαβε ο Τιτανας....

• Like
Αντιδράσεις: digger

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Όπως τα λέει ο Τιτάνας, δεν είναι από το τσιγάρο. Για αυτό και έψαχνα κι εγώ γιατί είχα την ίδια απορία.
Η μόνη διαφορά μας είναι, πως σε εμένα είπε full πρόγραμμα, πράγμα που υπό κανονικές συνθήκες υπονοεί πως γιορτάζει της μεταμορφώσεως (αλλά κανονικές συνθήκες δεν εννοούνται χωρίς πειστήρια και για αυτό με κάθε επιφύλαξη λέω ότι δεν είδα να φουσκώνει κάτι, που μπορεί όμως να το έκρυβε καλύτερα από ότι εγώ μπορώ να δώ)

Καλα να περνας.....
Α, μπράβο να πάει και κάποιος έμπειρος, στο είδος, να μας πει. Μου κάνει εντύπωση μεγάλη που δεν την γνώρισα και θα έπρεπε στην ακμή της να ήταν αξιομνημόνευτη

την Άντζελα τη πετυχαίνω πάντα η με τσάτσο η την τσατσά με το κοντό κουρεμένο μαλλί, τραβελι σαν υπηρεσία εχω πετυχει μόνο πρωί με την Αννα αλλά όχι αυτό που είδα χθες, το χθεσινό δουλευε για καιρό στο Κνιδου 18 μαζί με άλλα δύο
Η συγκεκριμένη υπηρεσία, αρκετά συμπαθητική , θυμίζει Σωτιρία Μπέλλου, χωρίς γυαλιά , στο Ξανθό. Θυμάμαι ότι δούλευε και στο ΜΑ25 Αριστερά με ένα cross-ακι. Μα κυρίως την θυμάμαι όταν σαλονάριζε δεξιά την Ζάνα και την Ντόνα

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom