Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (26 μέλη και 220 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πιστευω οτι αυτο ισως ειναι τυχαιο απλα μπορει την μια μερα να ειναι η μερα της κοπελας να ειναι πολυ καλα και την αλλη φορα που θα ξαναπας να μην ειναι πχ ψυχολογικη κουραση η σωματικη εξασθενιση επισης μπορει να μην εισαι εσυ σε ιδια φαση κουρασης και σεξουαλικης διεργεσης ωστε να το ευχαριστηθεις συκριτικα με την προηγουμενη φορα τον ερωτα.
Άρε φραπομπούμπη, κάνεις ΕΡΩΤΑ στις πουτάνες, γιαυτό κολλάνε μαζί σου και χύνουν ποτάμια στα πορνοσέντονα. :2funny::2funny:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Λίγο σπαμ αλλά στ' αρχίδια μας ώρα που είναι, μιας και αναφέρθηκα παραπάνω στο Χωματιανού Β. Πρόκειται για ιστορικό μπουρδέλο. Πριν από 30 χρόνια ήμουνα ναύτης κι ένα βράδυ, μετά τις 12, με τα άσπρα λόγω καλοκαιριού, τριγυρνούσα στη Λιοσίων κι ένας τύπος με είχε πάρει από πίσω με το αμάξι. Λούγκρα θα ήτανε, του είπα μια δυο φορές "τι θες" και τέτοια, αλλά δεν ήμουνα σε φάση για τσαμπουκά. Στο Χωματιανού, λοιπόν, ήτανε δυο τύποι στο σαλόνι και πιάσαμε κουβέντα. Τους είπα για το μαλάκα που περίμενε από κάτω και ότι ήμουνα με τη στολή και όχι σε φάση για ιστορίες. "Καθαρίζουμε εμείς" μου είπαν, λίγο μεγαλύτεροι από μένα οι τύποι, είχαν μια μηχανή και τον πήγαν κολοφεράτζα τον τύπο με παναγίες κλπ. Δεν θυμάμαι αν πήδηξα τελικά εκείνο το βράδυ, αλλά το θυμήθηκα τώρα που τα πίνω και είπα να σας το διηγηθώ και σόρι για το σπαμ :confused:

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Αν άνοιξες παρτίδες και μαζί της, πες της ότι έτσι όπως το πάει θα επιστρέψει στη Καμπούλ και στα πακιστάνια της. Κι όχι τίποτ’ άλλο, άντε να μπορεί μετά να πληρώνει τη μαστούρα της...
Όταν την είχα γαμήσει στο δεξί 74άρι που πρωτοεμφανίστηκε, ήταν ένα με το πάτωμα...
Εdit: Χώρια που δουλεύει στη χάση και στη φέξη.
μακάρι να γυρίσει ιάσονος για 10€ μια χαρά ήταν, για αλλαγή.
τώρα φυλής την πήρα μια φορά και ήταν χάλια.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
Καλημερα την ριτα απο κολ μου 32 την βρισκουμε απογευματινή βάρδια;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Χωματιανού 11 κάτω
Η Βαλέρια δυστυχως δεν ηταν εκει γιατι για αυτην πηγαινα ειναι στη πατρίδα της και θα επιστρεψει την επομενη εβδομάδα στην απογευματινή βάρδια .
Η Λόλα πάντως τη Πέμπτη το απόγευμα δουλευε κανονικά απόγευμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Σορρυ αλλά Μπερδευτηκα... Τι σχέση έχει η Λόλα με τη Βαλέρια ;;; εκτός κ αν είναι άλλη κοπέλα.
Η Λόλα είναι η πρώην Βαλερία από Διδύμου 22, δε το γνωρίζεις? απλά μερικές φορές η τσατσά μπερδεύεται και την αναφέρει ως Βαλερία, αν δεις στις ενημερώσεις μου το γράφω Λόλα/Βαλερία ξανθιά παχουλη με μεγάλο κωλο 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, πίσω χαμηλά στη μέση και στα χέρια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Οχι δεν το γνώριζα. Πόσα να προλαβω πια ! !!

Καλά και αν είναι η ίδια γιατί μ είπε ότι θα είναι από εβδομάδα ;;;; τι να πω. Περίεργα πραγματα.
εμφανίστηκε στο Χωματιανου 11α ως Λόλα Νοεμβρίο του 2021

εκτός αν έφυγε 3ημερο :grin::grin::grin:
πάντως να ξέρεις η ίδια είναι είτε ακούσεις Λόλα είτε Βαλερια

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Eμένα που είμαι προμότορας η ανναμπέλα μου τα κανει ΄΄ολα...βαθιά γλωσσόφιλα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ρουφηχτό στο στόμα, μουνί και στο κώλο την πούτσα μου που είνα σαν καλαμπόκι την βάζει μόνη της και ας βογγάει...χαχα ..την επισκεφτομαι μια φορά το μήνα και αν , όταν δεν βρίσκω καλυ΄τερη οπως έχω γράψει....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα μάγκες :grouphug: ! Επίσκεψη στην Αλίνα, Χωματιανού Β (πάνω), η οποία είναι στην πρωινή βάρδια, στη θέση της Ανδριάννας, η οποία έχει γραφτεί ότι επιστρέφει 5 Σεπτεμβρίου και μάλλον είναι ακριβές, μιας και η Αλίνα μου είπε ότι θα πάρει 3-4 μέρες ρεπό από τη Δευτέρα. Πήγα καρφωτός και μπανιαρισμένος στην Αλίνα, γιατί την είχα δει μια μέρα που έφευγε με τα ρούχα της, ένα σορτσάκι κλπ και κάπως με είχε φτιάξει. Ηλικιακά είναι έως 30, γύρω στο 1,65 ή και λιγότερο, μελαχρινή, τσουπωτή, με μικρό στητό στήθος και αφράτη κωλάρα. Στο πρόσωπο είναι μια καθημερινή κοπέλα, στα επίπεδα της Αλεξάνδρας, που δούλευε στη δεύτερη βάρδια στον ίδιο οίκο.

Μην τα πολυλογώ, η Αλίνα είναι ευγενική κοπέλα και έχει ένα νάζι, κάνει κάποια ψευτοπροκαταρκτικά, δίνει άνεση χρόνου, όμως: μου έριξε άκυρο για γλωσσόφιλα, τραβήχτηκε (με νάζι) όταν έσκυψα να μυρίσω την κωλοτρυπίδα της :confused: ενώ το ίδιο συνέβη κι όταν επιχείρησα να περιεργαστώ τα πόδια της με σκοπό να τα γλύψω. Επίσης, αν και νομίζω πως άκουσα για ακά πίπα, μου έβαλε προφυλακτικό (εντάξει, δεν με χάλασε αυτό, ενώ η πίπα ήταν έτσι κι έτσι).

Εν κατακλείδι, σε καμία περίπτωση δεν ήταν μια συνάντηση που μου άφησε κακές εντυπώσεις, αλλά για τα δικά μου τα γούστα μία φορά είναι αρκετή, δε νομίζω να υπάρξει επανάληψη :badair:
μιας και βλέπω ότι οι "γνωστες" κλώνοι που γράφουν μαλακιες για δημιουργία εντυπώσεων κ μετά εξαφανιζονται και οι χαχανουληδες γνωστες που ούτε τις πληροφορίες που τους δίνουν δε ξέρουν σε ποια κοπέλα αναφέρονται και βασικά δεν ξέρουν καν τη κοπέλα και γράφουν για φυσικά βυζια ενώ είναι σιλικονατα ή ότι οι Βουλγαρες μιλούν άπταιστα Ρουμάνικα χαχαχα και επίσης επειδή φυσιολογικά μέλη που έχουν γνώσεις δεν έχουν αναφέρει τίποτα να πω ότι η Αλίνα που κάνει εμφανίσεις στο Χωματιανου 11β είναι η Ναντια (ξανθιά και ξανθοκαστανη τότε) από Διδύμου 8α, Φυλής 54αρια, Φυλής 56, Φυλής 59 όροφος, Ρεμουνδου 20 και τέλος Κεραμεικού 13β(RIP), επίσης να πω σε όλους τους τυχαρπαστους κλώνους που στέλνουν πμ και βρίζουν ότι τους έχω γραμμένους στ αρχιδια μου όπως τόσα χρόνια τώρα
Καλό μεσημέρι κύριοι

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
μιας και βλέπω ότι οι "γνωστες" κλώνοι που γράφουν μαλακιες για δημιουργία εντυπώσεων κ μετά εξαφανιζονται και οι χαχανουληδες γνωστες που ούτε τις πληροφορίες που τους δίνουν δε ξέρουν σε ποια κοπέλα αναφέρονται και βασικά δεν ξέρουν καν τη κοπέλα και γράφουν για φυσικά βυζια ενώ είναι σιλικονατα ή ότι οι Βουλγαρες μιλούν άπταιστα Ρουμάνικα χαχαχα και επίσης επειδή φυσιολογικά μέλη που έχουν γνώσεις δεν έχουν αναφέρει τίποτα να πω ότι η Αλίνα που κάνει εμφανίσεις στο Χωματιανου 11α είναι η Ναντια (ξανθιά και ξανθοκαστανη τότε) από Διδύμου 8α, Φυλής 54αρια, Φυλής 56αρια, Φυλής 59 όροφος, Ρεμουνδου 20 και τέλος Κεραμεικού 13β(RIP), επίσης να πω σε όλους τους τυχαρπαστους κλώνους που στέλνουν πμ και βρίζουν ότι τους έχω γραμμένους στ αρχιδια μου όπως τόσα χρόνια τώρα
Καλό μεσημέρι κύριοι
Αρχοντα η λίλιαν μέχρι τι ώρα είναι περίπου?

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Αρχοντα η λίλιαν μέχρι τι ώρα είναι περίπου?
Πριν λίγο έφυγα, πολυκοσμία, αφού η τσατσά έσβησε και το φως γιατί η ουρά για να γαμήσεις ήταν 6-7ατομα.
Λυσσαρα όπως έγραψε και ο Σμύρνης , παρτόλα , γκαβλιαρα , θα μαζέψει όλο το χρήμα στην Ιάσωνος τα πρωινά...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Ρε σεις τι γίνεται με τη Λίλιαν.....μαζευτικανε όλα τα ακάποτα ζόμπι να καταθέσουν τον κρεμπιέ τους?....
γαμησε τα φιλε
κοιτα εδω τι εγινε προχτες το πρωι εξω απο τον οικο μολις αναψε το λαμπακι η τσατσα
rs_560x300-131127145911-blackfriday2.gif

δραμα η κατασταση.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πέρασμα πριν λίγο με την Ελένη στο Δίδυμου 8, ξανθια μιλφ με κανονικό σωμα και ωραίο βυζάκι.

Πήγα για την Βερονικα είναι η αλήθεια, αλλά είχε 2 δωμάτια, οπότε πέρασα με το Ελενακι, ήθελα να γαμησω σε αυτόν τον οίκο σήμερα οπωσδήποτε.

Το κορίτσι παραμένει πάρα πολύ καλό, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα, σεξ σε όλες τις στάσεις, επικοινωνιακή, ευγενικοτατη, πρόθυμη σε όλες τις στάσεις να δώσει το καλύτερο, γλωσσοφιλα πάρα πολλά από την πρώτη στιγμή.

Είναι μια κοπέλα που πάντα θα είναι μια τίμια επιλογή στην περιοχή, ειδικά για οσους γουστάρουν μιλφάκια.

Καλά να περνάτε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom