Καλησπέρα μάγκες
! Επίσκεψη στην Αλίνα, Χωματιανού Β (πάνω), η οποία είναι στην πρωινή βάρδια, στη θέση της Ανδριάννας, η οποία έχει γραφτεί ότι επιστρέφει 5 Σεπτεμβρίου και μάλλον είναι ακριβές, μιας και η Αλίνα μου είπε ότι θα πάρει 3-4 μέρες ρεπό από τη Δευτέρα. Πήγα καρφωτός και μπανιαρισμένος στην Αλίνα, γιατί την είχα δει μια μέρα που έφευγε με τα ρούχα της, ένα σορτσάκι κλπ και κάπως με είχε φτιάξει. Ηλικιακά είναι έως 30, γύρω στο 1,65 ή και λιγότερο, μελαχρινή, τσουπωτή, με μικρό στητό στήθος και αφράτη κωλάρα. Στο πρόσωπο είναι μια καθημερινή κοπέλα, στα επίπεδα της Αλεξάνδρας, που δούλευε στη δεύτερη βάρδια στον ίδιο οίκο.
Μην τα πολυλογώ, η Αλίνα είναι ευγενική κοπέλα και έχει ένα νάζι, κάνει κάποια ψευτοπροκαταρκτικά, δίνει άνεση χρόνου, όμως: μου έριξε άκυρο για γλωσσόφιλα, τραβήχτηκε (με νάζι) όταν έσκυψα να μυρίσω την κωλοτρυπίδα της
ενώ το ίδιο συνέβη κι όταν επιχείρησα να περιεργαστώ τα πόδια της με σκοπό να τα γλύψω. Επίσης, αν και νομίζω πως άκουσα για ακά πίπα, μου έβαλε προφυλακτικό (εντάξει, δεν με χάλασε αυτό, ενώ η πίπα ήταν έτσι κι έτσι).
Εν κατακλείδι, σε καμία περίπτωση δεν ήταν μια συνάντηση που μου άφησε κακές εντυπώσεις, αλλά για τα δικά μου τα γούστα μία φορά είναι αρκετή, δε νομίζω να υπάρξει επανάληψη