Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (32 μέλη και 225 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
η δεύτερη φορά να είναι σε μιά βδομάδα, όχι λιγότερο..
Στη βδομάδα αν είναι κατώτερη κάτι άλλο φταίει (η ώρα, ο προηγούμενος, πάντως όχι εσύ)
Όχι, δεν είναι κάτω από μια βδομάδα.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αγαπητοί σύντροφοι,
παρασημοφορημένοι καταδρομείς
και πορνοστάρ του πενταλέπτου,

Καλησπέρα σας :hi:

Πέρασμα με Στέλλα στο Κολωνού 48 (όπως ανεβαίνεις, το δεύτερο) πριν λίγη ώρα.
Μιλφ 40άρα με συμπαθητικό ωραίο σώμα, 2άρι βυζί, μικρόσωμη, με ξανθά μαλλιά (υπάρχουν και κριτικές).
Μολονότι την έχω δει αρκετές φορές, σήμερα έκανα την πρώτη μου απόπειρα δοκιμής. Τιμιότατη συνεύρεση στο 10άρικο. Έχει γραφτεί ότι δηλώνει Ρωσίδα. Σε εμένα είπε ότι είναι Μολδαβή. Και ότι πάει αύριο στην πατρίδα της. :confused:

Καλό φθινόπωρο :hi:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
το φυλης 54 ξαναζωντανευει μετα από σημάδια μαρασμού?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες :grouphug: ! Επίσκεψη στην Αλίνα, Χωματιανού Β (πάνω), η οποία είναι στην πρωινή βάρδια, στη θέση της Ανδριάννας, η οποία έχει γραφτεί ότι επιστρέφει 5 Σεπτεμβρίου και μάλλον είναι ακριβές, μιας και η Αλίνα μου είπε ότι θα πάρει 3-4 μέρες ρεπό από τη Δευτέρα. Πήγα καρφωτός και μπανιαρισμένος στην Αλίνα, γιατί την είχα δει μια μέρα που έφευγε με τα ρούχα της, ένα σορτσάκι κλπ και κάπως με είχε φτιάξει. Ηλικιακά είναι έως 30, γύρω στο 1,65 ή και λιγότερο, μελαχρινή, τσουπωτή, με μικρό στητό στήθος και αφράτη κωλάρα. Στο πρόσωπο είναι μια καθημερινή κοπέλα, στα επίπεδα της Αλεξάνδρας, που δούλευε στη δεύτερη βάρδια στον ίδιο οίκο.

Μην τα πολυλογώ, η Αλίνα είναι ευγενική κοπέλα και έχει ένα νάζι, κάνει κάποια ψευτοπροκαταρκτικά, δίνει άνεση χρόνου, όμως: μου έριξε άκυρο για γλωσσόφιλα, τραβήχτηκε (με νάζι) όταν έσκυψα να μυρίσω την κωλοτρυπίδα της :confused: ενώ το ίδιο συνέβη κι όταν επιχείρησα να περιεργαστώ τα πόδια της με σκοπό να τα γλύψω. Επίσης, αν και νομίζω πως άκουσα για ακά πίπα, μου έβαλε προφυλακτικό (εντάξει, δεν με χάλασε αυτό, ενώ η πίπα ήταν έτσι κι έτσι).

Εν κατακλείδι, σε καμία περίπτωση δεν ήταν μια συνάντηση που μου άφησε κακές εντυπώσεις, αλλά για τα δικά μου τα γούστα μία φορά είναι αρκετή, δε νομίζω να υπάρξει επανάληψη :badair:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Κύριοι και :effemine:κυρίες.

Στο Ουζμπεκόσπιτο Ιάσονος 44 δεξιά σκαλάκια απόγευμα μόνο η Μαρίνα. Ρώτησα την τσατσά πότε θα έρθει η Ντανιέλα και μου είπε επιστρέφει σε 1-2 μέρες. Λείπει 5-6 μέρες και θα την τιμωρήσω σκληρά όταν επιστρέψει, ελπίζω να είναι καλά το κορίτσι.

Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος ήταν η Μαρία, από Περδίκκα 1 όπου υπάρχει κριτική από τον @DmtrsxXx που τον εξανάγκασαν να μπει στο δωμάτιο μαζί της. Μέτρια παρουσία ακόμα πιο μέτρια φάτσα.

Στο Περδίκκα 1 τώρα, ήταν η Νικόλ η ξανθιά Ρωσίδα, όπου έχω αφήσει κριτική εγώ όταν την είχα πάρει στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφο, κάνανε τράμπα τα κορίτσια φαίνεται. Απλό πρόγραμμα στα 15€.

Επιβεβαιώνω το σχόλιο του αγαπητού και τίμιου καβλιάρη @The Keeper , η ΜΟΛΔΑΒΗ Στέλλα, γιατί σε εμένα και την πρώτη φορά έτσι μου είχε πει, φεύγει για Μολδαβία για λίγες μέρες, μετά θα ξαναεπιστρέψει.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Συμβαίνει σε κανέναν άλλον τη δεύτερη φορά που πηγαίνετε με την ίδια κοπέλα η απόδοση της να είναι κατώτερη από την πρώτη φορά; Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο. Μπορεί να είναι και τυχαίο ή γενικά η απόδοση της να πέφτει, δεν ξέρω.
μου έχει συμβεί δυο φορές με στουντιοκόριτσα. Η μια δεν πρέπει να με θυμόταν, είχαν περάσει μήνες, η άλλη ήταν σε διάστημα μιας εβδομάδας.
Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως που έχω πάρει κοπέλες 3-4 φορές - στουντιοκόριτσα και πάλι - δεν είχα τέτοιο θέμα.

• Like
Αντιδράσεις: vril

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Η Ρίτα στο Κολωνού 32Α εργάζεται και κάποια πρωινά;

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
σχετικά με την κριτική του συναγωνιστή για την ανναμπέλα στο φ86, για να συνοψίσουμε άξιζε στο μεταξουργείο που ξεχώριζε σαν ομορφιά και κάβλωνε διάφορους ανώμαλους (σαν εμένα), το ότι έπαιρνε το σπέρμα από πακιστανους στο στόμα.
Για φυλής στο 20άρικο δεν αξιζει.

και στο μετάξυ που είχα πάει 4-5 φορές μόνο μια φορά ήταν καλή τις υπόλοιπες απλά βαριόταν και την έβαζα να γλύφει αρχίδια μέχρι να την χύσω στο στόμα για 10€ καλά ήταν αλλά μέχρι εκεί.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
σχετικά με την κριτική του συναγωνιστή για την ανναμπέλα στο φ86, για να συνοψίσουμε άξιζε στο μεταξουργείο που ξεχώριζε σαν ομορφιά και κάβλωνε διάφορους ανώμαλους (σαν εμένα), το ότι έπαιρνε το σπέρμα από πακιστανους στο στόμα.
Για φυλής στο 20άρικο δεν αξιζει.

και στο μετάξυ που είχα πάει 4-5 φορές μόνο μια φορά ήταν καλή τις υπόλοιπες απλά βαριόταν και την έβαζα να γλύφει αρχίδια μέχρι να την χύσω στο στόμα για 10€ καλά ήταν αλλά μέχρι εκεί.
Μάστορα, για να καταλάβω, σε κάβλωνε το ότι ρούφαγε πακιστανικό ζουμί;;;:think::think:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Μαλιστα μερικοι με μπουρμπουαρ συν δεκα μεσα στο δωματιο την γαμαγανε ελευθερα απο μουνι και κολο.
Είναι κι αυτό ένας λόγος που αυξήθηκαν τα κέρδη των αφροδισιολόγων.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μαλιστα μερικοι με μπουρμπουαρ συν δεκα μεσα στο δωματιο την γαμαγανε ελευθερα απο μουνι και κολο.
Το έχει η μοίρα σου εσένα να τρως μπαν να σε κυνηγάνε νταβατζήδες και να εμφανίζεσαι με διαφορετική αμφίεση κάθε φορά.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Στο μεταξουργειο εκανε ελευθερο στοματικο και τελειωτικο στο στομα με 10 ευρω το ατομο και παρτουζες παρα πολλες.κατα την καραντινα που ηταν αρκετα μαγαζια κλειστα εκανε χρυσες δουλειες τα δωματια δεν προλαβαιναν να αδειασουνε.
Αν άνοιξες παρτίδες και μαζί της, πες της ότι έτσι όπως το πάει θα επιστρέψει στη Καμπούλ και στα πακιστάνια της. Κι όχι τίποτ’ άλλο, άντε να μπορεί μετά να πληρώνει τη μαστούρα της...
Όταν την είχα γαμήσει στο δεξί 74άρι που πρωτοεμφανίστηκε, ήταν ένα με το πάτωμα...
Εdit: Χώρια που δουλεύει στη χάση και στη φέξη.

Τελευταία τροποποίηση:

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Συμβαίνει σε κανέναν άλλον τη δεύτερη φορά που πηγαίνετε με την ίδια κοπέλα η απόδοση της να είναι κατώτερη από την πρώτη φορά; Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο. Μπορεί να είναι και τυχαίο ή γενικά η απόδοση της να πέφτει, δεν ξέρω.
Συμβαίνει το αντίθετο σε μένα, αν πάω με κάποια 3-4 φορές κάτι αρχίζει και με χαλάει. Χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στη κοπέλα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Συμβαίνει το αντίθετο σε μένα, αν πάω με κάποια 3-4 φορές κάτι αρχίζει και με χαλάει. Χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στη κοπέλα.
Ισχύει ρε φίλε, δεν σε νευριάζει μετά τις 3-4 φορές όταν δεν σου έχει μαγειρεμένο φαί και τις παντόφλες σου έτοιμες η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ; Εγώ εκεί φεύγω. Γεια σας!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom