trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.299
- Πόντοι
- 216
το φυλης 54 ξαναζωντανευει μετα από σημάδια μαρασμού?
Θα μας ληψει πολυ! Ελπιζω να μην αληθευει!Άρα έφυγε οριστικά μάλλον η Τζώρτζια.
Βάση στατιστικής θα ξαναγυρισει. Αλλά υπάρχει κι ένα παραθυρακι που λέει πως τέλος.Θα μας ληψει πολυ! Ελπιζω να μην αληθευει!
Τζωρτζια, θρυλος!
Αν γυρισει ξερεις εε;Βάση στατιστικής θα ξαναγυρισει. Αλλά υπάρχει κι ένα παραθυρακι που λέει πως τέλος.
Θα βρεις εξήγηση στο μυαλό της πουτάνας ρε τύπε ?Όχι, δεν είναι κάτω από μια βδομάδα.
μου έχει συμβεί δυο φορές με στουντιοκόριτσα. Η μια δεν πρέπει να με θυμόταν, είχαν περάσει μήνες, η άλλη ήταν σε διάστημα μιας εβδομάδας.Συμβαίνει σε κανέναν άλλον τη δεύτερη φορά που πηγαίνετε με την ίδια κοπέλα η απόδοση της να είναι κατώτερη από την πρώτη φορά; Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο. Μπορεί να είναι και τυχαίο ή γενικά η απόδοση της να πέφτει, δεν ξέρω.
Μάστορα, για να καταλάβω, σε κάβλωνε το ότι ρούφαγε πακιστανικό ζουμί;;;σχετικά με την κριτική του συναγωνιστή για την ανναμπέλα στο φ86, για να συνοψίσουμε άξιζε στο μεταξουργείο που ξεχώριζε σαν ομορφιά και κάβλωνε διάφορους ανώμαλους (σαν εμένα), το ότι έπαιρνε το σπέρμα από πακιστανους στο στόμα.
Για φυλής στο 20άρικο δεν αξιζει.
και στο μετάξυ που είχα πάει 4-5 φορές μόνο μια φορά ήταν καλή τις υπόλοιπες απλά βαριόταν και την έβαζα να γλύφει αρχίδια μέχρι να την χύσω στο στόμα για 10€ καλά ήταν αλλά μέχρι εκεί.
Είναι κι αυτό ένας λόγος που αυξήθηκαν τα κέρδη των αφροδισιολόγων.Μαλιστα μερικοι με μπουρμπουαρ συν δεκα μεσα στο δωματιο την γαμαγανε ελευθερα απο μουνι και κολο.
Το έχει η μοίρα σου εσένα να τρως μπαν να σε κυνηγάνε νταβατζήδες και να εμφανίζεσαι με διαφορετική αμφίεση κάθε φορά.Μαλιστα μερικοι με μπουρμπουαρ συν δεκα μεσα στο δωματιο την γαμαγανε ελευθερα απο μουνι και κολο.
Αν άνοιξες παρτίδες και μαζί της, πες της ότι έτσι όπως το πάει θα επιστρέψει στη Καμπούλ και στα πακιστάνια της. Κι όχι τίποτ’ άλλο, άντε να μπορεί μετά να πληρώνει τη μαστούρα της...Στο μεταξουργειο εκανε ελευθερο στοματικο και τελειωτικο στο στομα με 10 ευρω το ατομο και παρτουζες παρα πολλες.κατα την καραντινα που ηταν αρκετα μαγαζια κλειστα εκανε χρυσες δουλειες τα δωματια δεν προλαβαιναν να αδειασουνε.
Συμβαίνει το αντίθετο σε μένα, αν πάω με κάποια 3-4 φορές κάτι αρχίζει και με χαλάει. Χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στη κοπέλα.Συμβαίνει σε κανέναν άλλον τη δεύτερη φορά που πηγαίνετε με την ίδια κοπέλα η απόδοση της να είναι κατώτερη από την πρώτη φορά; Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο. Μπορεί να είναι και τυχαίο ή γενικά η απόδοση της να πέφτει, δεν ξέρω.
Ισχύει ρε φίλε, δεν σε νευριάζει μετά τις 3-4 φορές όταν δεν σου έχει μαγειρεμένο φαί και τις παντόφλες σου έτοιμες η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ; Εγώ εκεί φεύγω. Γεια σας!Συμβαίνει το αντίθετο σε μένα, αν πάω με κάποια 3-4 φορές κάτι αρχίζει και με χαλάει. Χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στη κοπέλα.
Άρε φραπομπούμπη, κάνεις ΕΡΩΤΑ στις πουτάνες, γιαυτό κολλάνε μαζί σου και χύνουν ποτάμια στα πορνοσέντονα.Πιστευω οτι αυτο ισως ειναι τυχαιο απλα μπορει την μια μερα να ειναι η μερα της κοπελας να ειναι πολυ καλα και την αλλη φορα που θα ξαναπας να μην ειναι πχ ψυχολογικη κουραση η σωματικη εξασθενιση επισης μπορει να μην εισαι εσυ σε ιδια φαση κουρασης και σεξουαλικης διεργεσης ωστε να το ευχαριστηθεις συκριτικα με την προηγουμενη φορα τον ερωτα.
μακάρι να γυρίσει ιάσονος για 10€ μια χαρά ήταν, για αλλαγή.Αν άνοιξες παρτίδες και μαζί της, πες της ότι έτσι όπως το πάει θα επιστρέψει στη Καμπούλ και στα πακιστάνια της. Κι όχι τίποτ’ άλλο, άντε να μπορεί μετά να πληρώνει τη μαστούρα της...
Όταν την είχα γαμήσει στο δεξί 74άρι που πρωτοεμφανίστηκε, ήταν ένα με το πάτωμα...
Εdit: Χώρια που δουλεύει στη χάση και στη φέξη.