Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (40 μέλη και 291 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.461
Πόντοι
27.261
και τελος για σβησιμο, στα 59αρια της μαραθωνος λιγο πριν,

στο δεξια κατερινα, που παιζει μπαλα και στο βεργας 3 (τα εχουμε ξαναπει),

στο μεσαιο οροφος σοφια, νταρντανοειδες πλαδαρο, γνωστο μπαζακι κλπ.
πηγα για μαρσελα σιου, αλλα @@.

στο μεσαιο κατω μπελλα, αδιαφορο και ανεκφραστο στυλ παντελως, αλλα καλη κορμοστασια παραταυτα.
πρεπει να ειναι και λιγο τζιτζερ ετσι οπως την εκοψα στα σκοταδια. μετριου προς ψηλου αναστηματος, τατουαζ αναμεσα στα φτιαχτα βυζια της, μετρια προς καλη σχετικα φατσα... αλλα δεν πειθει με την καμια.

καλη συνεχεια καβλαντηδες...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Χθεσινή απογευματινή σύντομη ενημέρωση από σιχαμένο Μετάξι:

Κατέβηκα για κωλοτρυπίδι :zfuck:αλλά δυστυχώς έλειπε η Ντανιέλα του Ιάσωνος 44 που
πήρα πρόσφατα από λοκώ εκτός προγράμματος.
Επίσης, είχε ρεπό η μιλφ Λένα η κουλουρτζού από Ιάσωνος 27 και χτες και σήμερα. :angry:
Η Σόνια από Ιάσωνος 46 που γράφτηκε στους δίπλα ότι είναι ρομαντική :smitten: είχε ορδές
να περιμένουν δωμάτιο, οπότε αποχώρησα.

Και τέλος, μια καινούργια Μαρία από Περδίκα και Μεγαλέκου δεν με ενθουσίασε
και πολύ. Στην εμφάνιση έμοιαζε αρκετά με το βούρλο:jerking: την Ηλέκτρα από Φυλής
και είχε ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα. Ανήλικος συναγωνιστής την πήδαγε
επί 23 λεπτά :rockon: στο δωμάτιο, χωρίς ενόχληση από τσα2! Μόλις βγήκε ήταν κάθιδρος και μάλιστα
πάω στοίχημα ότι δεν είχε τελειώσει καν το Λύκειο... :rockon:Του έταξε
κιόλας ότι την επόμενη φορά θα του έδινε και κώλο!:kneel:
Το Μετάξι μου φαίνεται ορισμένες φορές ένα παράλληλο σύμπαν όπου
ισχύουν διαφορετικοί κανόνες και νόμοι... :woldman:
Μετά από αυτό αποχώρησα γελώντας:2funny: από την περιοχή και πήγα Φολής για την κύκνεια
κατάθεση στην Ιζαμπέλα :kiss-mark: από Φώκαιας 19...
Λεπτομέρειες σε προσεχές ποστάρισμα και κριτική... :hi:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
live πριν λιγο και στα κλεισιματα και ανοιγματα καποιων.

διδυμου 8 αριστερα, 2 κοπελες, βερονικα και ελενη, αξιολογες μιλφοθειτσες και οχι μπαζα.
εχει δοκιμαστει η βερονικα με τιμιες υπηρεσιες... εχει και φουντα στο μουνι για τους λατρεις της δισκο.

στα 11αρια της φιλιππιδου,
αριστερα ισογειο ευα μελαχρινη ποντικομαμη,
δεξια οροφος 2 κοπελες, βαλερια απο φωκαιας 27αρια και ειρηνη απο φωκαιας 24.

στη φυλης,
στο 66 δεξια ευα (νεο κοκτεϊλακι που δεν τραβαει τελικα),
στο 66 αριστερα νικη, γιουβαρλακι προς ντολμας, καστανα μαλλια μεχρι ωμους, μετρια προς ακυρη φατσα, βυζια μικρα και κακοσχηματισμενα, μεγαλη αφρατοκωλαρα και αναλογα μπουτια σε ασφυξια, τατουαζ σε καποιο επισης, μπαζο τελειως.
στο 59 ισογειο λογικα αννα φακλανα, δε μπηκα ομως να δω τα μουτρα της,
στο 71 οροφος λογικα ευα, μελαχρινο και ακωλο γιουβαρλακι με βυζαρες, αλλα ουτε εδω μπηκα επισης,
στο 65 σκαλακια χριστινα (κρυφο ταλεντακι... γνωστο πλεον),
στο 65 οροφος αννα μαρια σαμιαμιδι, μου ειπε η τσατσα κατω, με εσωσε και δεν εκανα τον κοπο να ανεβω επισης,
στο 84 οροφος αννα ταϊ του σεβασμιωτατου πυρφορου και φολοεισπρακτωρα κρυφοτραβελοπουστριτσου. εγινε καταθεση με απιστευτο γελιο, εννοειται, αλλα δε σηκωνει κριτικη. ομως αναλογα τα κεφια μπορει και να γραψω. γενικως και με λιγα λογια η τυπισσα δεν κανει για τιποτα απολυτως. ας ειναι καλα οι πυρφοροι που τη συντηρουν και φολιαζει ακομα κοσμακη.
στο 84 ισογειο μολις ανοιξε αλλα δε μπηκα. λογικα ρανια με τον ποιητη της αρλουμπας στο εμ σι, που του εχω ριξει μαυρο και δε ξαναμπαινω εχω πει.

τα αλλα κλειστα του τετραγωνου, που ισως ανοιξουν τωρα στην αλλαγη βαρδιας.
Τι ξεπεσμός ρε φιλε αυτη η φυλής
Πριν 10 χρονια που την πρώτο επισκέφτηκα ειχα εντυπωσιαστεί με τα μοντελάκια που δούλευαν εκει, κυριολεκτικά η μια καλύτερη απ την αλλη.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Για το παλμαρέ (και από ότι είχαι διαβάσει) πήρα την Αγρινιώτησα την Κωνσταντίνα.Πίπα hoover αλλά και αν θες Xbbw είναι δυνατή ! Καλά πέρασα !!!

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
Χθεσινή απογευματινή σύντομη ενημέρωση από σιχαμένο Μετάξι:

Κατέβηκα για κωλοτρυπίδι :zfuck:αλλά δυστυχώς έλειπε η Ντανιέλα του Ιάσωνος 44 που
πήρα πρόσφατα από λοκώ εκτός προγράμματος.
Επίσης, είχε ρεπό η μιλφ Λένα η κουλουρτζού από Ιάσωνος 27 και χτες και σήμερα. :angry:
Η Σόνια από Ιάσωνος 46 που γράφτηκε στους δίπλα ότι είναι ρομαντική :smitten: είχε ορδές
να περιμένουν δωμάτιο, οπότε αποχώρησα.

Και τέλος, μια καινούργια Μαρία από Περδίκα και Μεγαλέκου δεν με ενθουσίασε
και πολύ. Στην εμφάνιση έμοιαζε αρκετά με το βούρλο:jerking: την Ηλέκτρα από Φυλής
και είχε ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα. Ανήλικος συναγωνιστής την πήδαγε
επί 23 λεπτά :rockon: στο δωμάτιο, χωρίς ενόχληση από τσα2! Μόλις βγήκε ήταν κάθιδρος και μάλιστα
πάω στοίχημα ότι δεν είχε τελειώσει καν το Λύκειο... :rockon:Του έταξε
κιόλας ότι την επόμενη φορά θα του έδινε και κώλο!:kneel:
Το Μετάξι μου φαίνεται ορισμένες φορές ένα παράλληλο σύμπαν όπου
ισχύουν διαφορετικοί κανόνες και νόμοι... :woldman:
Μετά από αυτό αποχώρησα γελώντας:2funny: από την περιοχή και πήγα Φολής για την κύκνεια
κατάθεση στην Ιζαμπέλα :kiss-mark: από Φώκαιας 19...
Λεπτομέρειες σε προσεχές ποστάρισμα και κριτική... :hi:
Τι εθνικότητας ήταν ο συναγωνιστής ?

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.484
Πόντοι
2.836
Πριν 10 χρονια που την πρώτο επισκέφτηκα ειχα εντυπωσιαστεί με τα μοντελάκια που δούλευαν εκει, κυριολεκτικά η μια καλύτερη απ την αλλη.
Tωρα έχει γίνει χωματερή ......

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.461
Πόντοι
27.261
αστα, τα εχουμε ξαναπει αυτα και δε χρειαζεται αλλο μελανι.
η κατασταση ειναι αυτη, συμμορφωνομαστε αναγκαστικα, παμε στα λιγοστα σταδαρακια μας, κανουμε και κανα ρισκο σε καμια που να μας γυαλισει καπως καλα και παμε παρακατω.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
Σόρρυ, αλλά ξέχασα να πάρω δείγμα DNA για ανάλυση εθνικότητας από την χυμένη καποτα...:2funny:
Μπορούσες να το παίξεις υπάλληλος του ΚΕΛΠΝΟ και να του επαιρνες δείγμα οταν έβγαινε απο τον οίκο ,είσαι αδικαιολόγητος.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
κατά τις οκτώ:
Διδύμου 22 και 27 κλειστά
Το 20 ανοιχτό δεν μπήκα.
Χωματιανου και τα δύο ανοιχτά δεν μπήκα.
Βέργας 6 υπογα ένα μιλφακι με βυζάρες μελαχρινή κάτι μου θυμίζε αλλά έλειπαν μισά δόντια μπροστινά και τη έκανα.
Στο απέναντι Βέργας 7 υπογα η τίνα στρουμπολουλα ομιλητήκη ....
Μεγα Άλεξ 28 πρώτη λούτρινα Αλεξάνδρα γκιλφακι καλόστεκουμενονξανθια με γαλάζια μάτια
Ιάσονος 44 το πιο δεξιά όπως τα βλέπουμε Νταϊάνα ξανθός άγγελος αλλά με κοίταξε περίεργα όταν ρώτησα τον π ρογραμμα απλό καθώς και μια γυφτοειδης Κατερίνα.
Επόμενο ισόγειο 44 αυτή μαλλον που λέτε βολεϊμπολίστρια ( η τσατσά είχε φάτσα και κορμί του θείου μου του ναυτικού). Α και κάτι τατού ανάλογα.
Στο ανώγειο με το stop με αλυσίδα στην πόρτα η Αλίσα μιλφ με καλό σώμα αλλά με φάτσα που δεν μπορεί να στη σηκώσει με τίποτα.
Το πρώτο από αριστερά του 44 κλειστό
Στα 46 άρια.το πρώτο από δεξιά με σκάλες πολλές και με το βουητό του αρκουδισιον σαν τουρμπίνα αεροπλάνου. Είχε μια μιλφ ξανθιά Κατερίνα
Το μεσαίο είχε δύο γυφτουλες μάλλον η μία Βίκυ είπε με φοβερές βυζάρες γεμάτη και η άλλη μοντελοειδης πιο ψηλή και είπαν ότι κάνουν επ στοματικό
Στο πιο αριστερό κάπνιζε ένας Φιλιππινέζος στο σαλόνι και μια κοπέλα ήταν κανονικό σώμα μελαχρινή.
Για πειτε ποιες από αυτές αξίζουν το δεκαρι?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.461
Πόντοι
27.261
Να κανω μια αδιάκριτη ερωτηση;
Στα μπουρδέλα πατε με σημειωματάριο;
Γιατι εγω αφου φύγω δεν θυμάμαι ουτε τι γλωσσα μίλαγε η κοπέλα
απλα ειναι να το εχεις.
αν δεν το'χεις καλυτερα μη γραψεις, γιατι μπορει να γινει και καμια παρεξηγηση απο το πουθενα.
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φας κραξιμο και δουλεμα αβερτα.
επι της ουσιας δεν ειναι και κατι σημαντικο αν το καλοσκεφτεις, αλλα πολλα εχουμε δει εδω μεσα να γινονται η' να βγαινουν στη φορα απο το πουθενα.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.762
Πόντοι
486
Να κανω μια αδιάκριτη ερωτηση;
Στα μπουρδέλα πατε με σημειωματάριο;
Γιατι εγω αφου φύγω δεν θυμάμαι ουτε τι γλωσσα μίλαγε η κοπέλα
Μια φορά στη φυλής είχα δει έναν που έκοβε βόλτες και έγραφε σε σημειωματάριο ή τετράδιο.

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Μια φορά στη φυλής είχα δει έναν που έκοβε βόλτες και έγραφε σε σημειωματάριο ή τετράδιο.
Αν ήταν πρίν από περίπου ένα χρόνο, εγώ ήμουνα με ένα tablet προσπαθούσα να κάνω το πρώτο μου live αλλά δεν πρόλαβα ανέβασε ήδη ο έμπειρος συναγωνιστής!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.484
Πόντοι
2.836
Έχω πετύχει κ εγώ δεν ξέρω αν πρόκειται για τον ίδιο. Είναι σαν τους ρεπόρτερ που κρατανε σημειώσεις κ μετά γράφουν για την αυριανή πρωινή φυλλάδα..... μόνο που αυτοί πληρώνονται από την εφημερίδα.... οι άλλοι δεν ξερω?? Όπως κ να έχει οι δημοσιογράφοι ενημερώνουν τη μάζα για τα νέα της κοινωνίας κ οι ρεπόρτερ του Βου για τα διαθέσιμα τεμάχια της πιάτσας !!!!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Γιατί μετά μας προστατεύει* από λογής λογής μολύνσεις και μικρόβια που προέρχονται από τα υγρά του κόλπου ή του πρωκτού. Για πριν δεν καταλαβαίνω τι νόημα θα είχε.
*εννοώ το στοματικό διάλυμα
Για προστασια απο τον προηγουμενο εαν η κοπελα δεν εχει πλυνει καλα το στομα της ακομα και τις ροές του στηθους της !! και μην το πεις υπερβολη !!! ευχαριστω .

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Τρωφονιου 13 Τρίτη βάρδια μια νεαρή με βυζαρες , όνομα δεν συγκράτησα λέει τπτ στο δωμάτιο

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Τρωφονιου 13 Τρίτη βάρδια μια νεαρή με βυζαρες , όνομα δεν συγκράτησα λέει τπτ στο δωμάτιο
Μάλλον είναι μια που παρεξηγείται όταν τη ρωτήσεις αν κάνει ελεύθερο στοματικό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom