Όταν λες αναλογίας ρίσκου κόστους εννοείς ότι και στη φυλής έχει φολες και στο Μεταξουργείο?αν εννοείς αυτό ναι θα συμφωνησω αλλά στο Μεταξουργείο είναι πολύ εύκολο να κολλήσεις παράσημο ενώ φυλής είναι πιο δύσκολο,επίσης Μεταξουργείο βρωμάνε τα σπιτάκια χυσιλες ενώ φυλής χλωρίνες όχι βρωμες,και τα δωμάτια στη φυλής βλέπονται ενώ Μεταξουργείο άσε μπαίνεις μέσα και νοιωθεις ότι μπαίνεις σε παράγκα.Νομιζω πως βαση αναλογίας ρίσκου/κόστους το μετάξι βρίσκεται μισο βήμα πιο μπροστά απο την Βικτώρια
Αν ειχε καθαρά δωμάτια θα ηταν σαφώς καλύτερη επιλογή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.461
- Πόντοι
- 2.836
Από Τίρανα η παραδίπλα σου είπε?Συνεύρεση με Χριστίνα από
Φ 65β που μου παραδέχθηκε οτι δεν ειναι από Τσεχία..... (επεσα απο τα σύννεφα)
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Τζιμάκο θα κάτσεις όμορφα ή θά’ χουμε πάλι τα ίδια;;;
Πόσα ακκάουντ πρέπει να σου μπανάρουν για να ισιώσεις δηλαδή;;
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.461
- Πόντοι
- 2.836
Sorry λάθος emotion ... το άλλαξα... απο γρήγορη ταχύτητα έγινεΕίπα κάτι αστείο και γελάς άρχοντα του σκοτους?σε αυτό που είπα ότι γάμησα μια Τάνα που είναι το αστείο?
Δε πειράζει νόμιζα ειρωνευοσουν σα τους άλλους 2 τρομπες.Sorry λάθος emotion ... το άλλαξα... απο γρήγορη ταχύτητα έγινε
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.564
- Πόντοι
- 4.646
Κλώνε, δεν έχεις κλείσει ούτε μήνα στο σάη και βγάζεις τέτοια γλώσσα?Πολύ ειρωνεία χωρίς λόγο φίλε,πολλές έχω κάνει όχι μόνο αυτήν ειρωνεψου τι να σου πω,ε ρε κάτι καραγκιοζηδες που έχει το σάιτ,αλήθεια με το επίπεδο σας εδω μέχρι και τις ιερόδουλες λιπαμαι που σας κάθονται ούτε αυτές δε σας αξίζουν που είναι η δουλειά τους,γιατί οι έξω οκ ποια να σας κάτσει τόσο παπάρες που είστε.
Μάλλον θα σε στείλουμε για ''μπάνιο''...
Δε είμαι κλώνος ο τζιμακος είμαι άλλον θα λες εσύ άντε.Κλώνε, δεν έχεις κλείσει ούτε μήνα στο σάη και βγάζεις τέτοια γλώσσα?
Μάλλον θα σε στείλουμε για ''μπάνιο''...
Φίλε εκείνοι ξεκίνησαν να ειρωνεύονται επειδή έλεγα μια έμπειρια μου με ιερόδουλη που έλεγα ότι τη έπαιρνα στα όρθια και έλεγαν σπάνια στάση εύγε και γελαγαν δε νομίζω να είπα κάτι αστείο.Τζιμάκο θα κάτσεις όμορφα ή θά’ χουμε πάλι τα ίδια;;;
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Λογικό είναι να γελούν και να σε ειρωνεύονται. 200 χρόνια γυρνοβολούν στα δέλα, εσένα περιμένουν να τους πεις πως είναι το γαμήσι στο όρθιο;Φίλε εκείνοι ξεκίνησαν να ειρωνεύονται επειδή έλεγα μια έμπειρια μου με ιερόδουλη που έλεγα ότι τη έπαιρνα στα όρθια και έλεγαν σπάνια στάση εύγε και γελαγαν δε νομίζω να είπα κάτι αστείο.
Γι’ αυτό σου λέω άκου ντάντυ και βούλωνε και λίγο. Δεν θα χάσεις.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Καμία που να κάνει ΠΙΠΑΡΕΣ ξέρεις ρε Διανοούμενε, ψάχνω και δεν βρίσκω.@jim99 το θέμα τελείωσε. Μην το συνεχίζεις. Εσυ θα χάσεις. Μπες στο νόημα του Bou και κουλαρε!
Εντάξει αδερφέ πάνε 200 χρόνια στα μπουρδέλα καταλαβαίνω αλλά δε χρειάζεται να ειρωνεύονται είναι λίγο αγένεια,να μου πούνε συμβουλές αφού είναι πολύ πιο έμπειροι από μένα θα τις ακούσω αλλά δε υπάρχει λόγος να ειρωνεύονται.Λογικό είναι να γελούν και να σε ειρωνεύονται. 200 χρόνια γυρνοβολούν στα δέλα, εσένα περιμένουν να τους πεις πως είναι το γαμήσι στο όρθιο;
Γι’ αυτό σου λέω άκου ντάντυ και βούλωνε και λίγο. Δεν θα χάσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απλα αδερφέ λίγο ευγένεια ζήτησα εγώ και να μου δώσετε συμβουλές ως μεγαλύτεροι μια χαρά θα τις ακούσω αλλά δε υπάρχει λόγος να ειρωνεύεσαι.@jim99 το θέμα τελείωσε. Μην το συνεχίζεις. Εσυ θα χάσεις. Μπες στο νόημα του Bou και κουλαρε!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Καμία που να κάνει ΠΙΠΑΡΕΣ ξέρεις ρε Διανοούμενε, ψάχνω και δεν βρίσκω.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Θες να σου πω ποιο είναι το πρόβλημα σου;Εντάξει αδερφέ πάνε 200 χρόνια στα μπουρδέλα καταλαβαίνω αλλά σε χρειάζεται να ειρωνεύονται είναι λίγο αγένεια,να μου πούνε συμβουλές αφού είναι πολύ πιο έμπειροι από μένα θα τις ακούσω αλλά δε υπάρχει λόγος να ειρωνεύονται.
Απλα αδερφέ λίγο ευγένεια ζήτησα εγώ και να μου δώσετε συμβουλές ως μεγαλύτεροι μια χαρά θα τις ακούσω αλλά δε υπάρχει λόγος να ειρωνεύεσαι.
Ξεφεύγεις. Επαναλαμβάνεσαι. Και ο γραπτός σου λόγος είναι 15χρονου. Όλα αυτά μαζί κουράζουνε γιαυτό τουλάχιστον σπάμε λίγο πλάκα.
Τον @Junax τον νευρίασες ιδιαίτερα μπορώ να πω, τρέχει πάλι στο Μετάξι να βρει κώλο να ξεδώσει. Άνοιξες τον ασκό του Αιόλου!
Ο @Διανοούμενος θα το ρίξει στα ακά τσιμπούκια και ο μάγος @Σεβασμιώτατος θα αυτοκτονήσει μέσα στο μουνί της Ταυλανδάννας.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Δες το ως μέσο προς την αρτιότερη εκπαίδευση σου. Εξάλλου όπως όλοι έχουμε καταλάβει, θα γυρνάς για πολλάαααα ακόμη χρόνια αποκλειστικά στα πηδηχτήρια, συνεπώς οι συμβουλές τους θα σου είναι πολύτιμες για αρκετό καιρό ακόμη.Εντάξει αδερφέ πάνε 200 χρόνια στα μπουρδέλα καταλαβαίνω αλλά σε χρειάζεται να ειρωνεύονται είναι λίγο αγένεια,να μου πούνε συμβουλές αφού είναι πολύ πιο έμπειροι από μένα θα τις ακούσω αλλά δε υπάρχει λόγος να ειρωνεύονται.
Απλα αδερφέ λίγο ευγένεια ζήτησα εγώ και να μου δώσετε συμβουλές ως μεγαλύτεροι μια χαρά θα τις ακούσω αλλά δε υπάρχει λόγος να ειρωνεύεσαι.
Έλα, άρπα κι ένα δωράκι για τη βραδινή σου πηχτή κι αύριο πάλι τα υπόλοιπα
Χαχαχααχαα κρίμα είναι τα παιδιά θα πάθουν τέτοια ταλαιπωρία.Θες να σου πω ποιο είναι το πρόβλημα σου;
Ξεφεύγεις. Επαναλαμβάνεσαι. Και ο γραπτός σου λόγος είναι 15χρονου. Όλα αυτά μαζί κουράζουνε γιαυτό τουλάχιστον σπάμε λίγο πλάκα.
Τον @Junax τον νευρίασες ιδιαίτερα μπορώ να πω, τρέχει πάλι στο Μετάξι να βρει κώλο να ξεδώσει. Άνοιξες τον ασκό του Αιόλου!
Ο @Διανοούμενος θα το ρίξει στα ακά τσιμπούκια και ο μάγος @Σεβασμιώτατος θα αυτοκτονήσει μέσα στο μουνί της Ταυλανδάννας.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
με επνιξες ρε πουστη!!!Θες να σου πω ποιο είναι το πρόβλημα σου;
Χαχα είσαι ψυχή ρε φίλε παρεπιπτόντως ωραία τσόντα έχεις γουστο,εντάξει τα πηδηχτηρια είναι ωραία ρε φίλε και ναι θέλω να γυρνάω εξάλλου και συ γυρνάς χρόνια και οι τύποι που γελαγαν πριν.Δες το ως μέσο προς την αρτιότερη εκπαίδευση σου. Εξάλλου όπως όλοι έχουμε καταλάβει, θα γυρνάς για πολλάαααα ακόμη χρόνια αποκλειστικά στα πηδηχτήρια, συνεπώς οι συμβουλές τους θα σου είναι πολύτιμες για αρκετό καιρό ακόμη.
Έλα, άρπα κι ένα δωράκι για τη βραδινή σου πηχτή κι αύριο πάλι τα υπόλοιπα
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 570
- Πόντοι
- 301
Μια φορά πέρασα μαζί της, γέλασε, αυτό ήταν, τόσο κράτησε.επισκεψη στην σονια ιασ 37...πολυ μινιον φοβασαι να την καρφοσεις,πιπα κομπρεσερ...οχι ασχημη εμπειρια αλλα δυσκολα να ξαναπαω,επισης οταν με ειδε πηρε βαθεια ανασα της ειπα μη φοβασαι δεν δαγκωνει και γελασε εκει παρατηρησα οτι της λειπουνε μερικα δοντια και αμεσως σκεφτικα την εκπομπη της σιας λιαροπουλου που πηγεναν ολοι η φαφουτιδες να πουνε τα προβληματα τους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις