ΧαχαχαχαAxaxaxa και γω αλλη καταλαβα
Τελικα ποια είναι η κυρία ;
ΧαχαχαχαAxaxaxa και γω αλλη καταλαβα
Την αδικούν οι φωτο
Δεν με βλέπω να πηγαίνω τότε , αν είναι πολυ πιο χοντρη απο τις φωτο.Την αδικούν οι φωτο
Είναι ΠΟΛΥ πιο χοντρή από τις φωτο
Εγώ όταν τη είχα δει μετά την καραντίνα φοβηθηκα
Αλλά γούστα Είναι αυτά …….
Άβυσσος η ψυχή του μπουρδελιαρη !!!!
Δυστηχώς ! κατα 99% δεν προκειται να παω αν είναι ετσι ! , είμαι και μικροψώλης οπότε όπως λες δεν θα κάνω προκοπή στο κρεβάτι μαζί της.@Αρραχίων, @alafroiskiotos βάλτε +50 κιλά από τις παραπανω φωτο και την έχετε μπροστά σας. Θεωρώ πως αν την στήσεις στα 4 και προσπαθησεις να την γαμησεις το πολυ πολυ να φτάσει το πουτσοκέφαλο στον στόχο. Το υπόλοιπο πουλι θα σπρωχνει για να μπει καταϊδρωμένο αλλά θα είναι στον αέρα.... Γι αυτό στο σαλόνι σου λέει μόνο για την πιπα της, γιατί ξέρει οτι το θέαμα του γυμνου κορμιου της μόνο ιπποπόταμους γκαβλωνει!
Πηρα αμεσως το ηλεκτρικό πατινι μου και ετρεξα να δω αμα η κορασιδα και η τσατσά είναι καλά.μύστες φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην φυλής στο ύψος του 71 η περιοχή σποκλεισμενη
Πηρα αμεσως το ηλεκτρικό πατινι μου και ετρεξα να δω αμα η κορασιδα και η τσατσά είναι καλά.
Η φωτια ειναι στο Φ74 όροφος πάνω απο το Αναμπελοσπιτο.
μηπως να της ανοιξουμε νημα αντι να τη συζηταμε εδω 2 σελιδες?
Εγω μετα τη πιπα ξαπλωσα στο κρεβατι και της κανω ανεβα... Ανεβηκε και γαμηθηκε, δεν ξερω αμα ενιωσε τιποτα και αν της αρεσε αλλα τη βρηκε την ακρη και το πηρε το πουλακι μου μεσα της...
Θέλεις δουλίτσα.....Να κανω μια αδιάκριτη ερωτηση;
Στα μπουρδέλα πατε με σημειωματάριο;
Γιατι εγω αφου φύγω δεν θυμάμαι ουτε τι γλωσσα μίλαγε η κοπέλα