Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Αδερφε όχι greeklish σε αυτό το site. Μας βγαίνουν τα μάτια.Exei kapoios nea gia Ntiana me kwlara kai theia Tania apo didymou?!?
Αδερφε όχι greeklish σε αυτό το site. Μας βγαίνουν τα μάτια.Exei kapoios nea gia Ntiana me kwlara kai theia Tania apo didymou?!?
Σ ευχαριστω...22:00 περίπου.
ωραία φάση! έχει ονοματάκι το ταλέντο?Αληθεύει ότι ο Σμύρνης είναι στην Σαντορίνη?
Για πες μου λεπτομερεις (ψήνομαι πολύ να περασω) ,είναι πολύ χοντρή ? ,γιατι απο τις φωτό φαίνεται σχετικά οκ !(bbw αλλά απόλυτα γαμεύσιμο) πίπα ακαπέλα κάνει ?.Για το παλμαρέ (και από ότι είχαι διαβάσει) πήρα την Αγρινιώτησα την Κωνσταντίνα.Πίπα hoover αλλά και αν θες Xbbw είναι δυνατή ! Καλά πέρασα !!!
Τυχαία το βρήκα για να δω αντίδραση από τον ομοιδεατη συγκαυλο Σμύρνη αλλά άφαντοςωραία φάση! έχει ονοματάκι το ταλέντο?
Γιατι υπαρχουν καπου φωτογραφιες της;;Για πες μου λεπτομερεις (ψήνομαι πολύ να περασω) ,είναι πολύ χοντρή ? ,γιατι απο τις φωτό φαίνεται σχετικά οκ !(bbw αλλά απόλυτα γαμεύσιμο) πίπα ακαπέλα κάνει ?.
Ελα ντε?αυτο αναρωτιεμαι κ γω και αν υπάρχουν που?Γιατι υπαρχουν καπου φωτογραφιες της;;
Μην τους αποθάρρυνσης βρε δεν γράφουν τι είδαν οι πιο πολλοί ... Αν τους λες ότι θα φάνε και κράξιμο πάει κλαφτα. Ας αρχισουν όλοι από δυο τρεις που είδαν . Απλά γράψτε και αν όλοι γράφαμε από λίγο θα είχαμε αμέσως πληροφορία κάθε μέρα που αυτό θέλουμε.απλα ειναι να το εχεις.
αν δεν το'χεις καλυτερα μη γραψεις, γιατι μπορει να γινει και καμια παρεξηγηση απο το πουθενα.
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φας κραξιμο και δουλεμα αβερτα.
επι της ουσιας δεν ειναι και κατι σημαντικο αν το καλοσκεφτεις, αλλα πολλα εχουμε δει εδω μεσα να γινονται η' να βγαινουν στη φορα απο το πουθενα.
Αν δεν έχεις μαύρη ζώνη σούμο τότε αστο.Για πες μου λεπτομερεις (ψήνομαι πολύ να περασω) ,είναι πολύ χοντρή ? ,γιατι απο τις φωτό φαίνεται σχετικά οκ !(bbw αλλά απόλυτα γαμεύσιμο) πίπα ακαπέλα κάνει ?.
Και που να πας και πιο πίσωΤι ξεπεσμός ρε φιλε αυτη η φυλής
Πριν 10 χρονια που την πρώτο επισκέφτηκα ειχα εντυπωσιαστεί με τα μοντελάκια που δούλευαν εκει, κυριολεκτικά η μια καλύτερη απ την αλλη.
α πες μου λεπτομερεις (ψήνομαι πολύ να περασω) ,είναι πολύ χοντρή ? ,γιατι απο τις φωτό φαίνεται σχετικά οκ !(bbw αλλά απόλυτα γαμεύσιμο) πίπα ακαπέλα κάνει ?.
Είναι χοντρή ναι sbbw θα έλεγα. Κάνει αλλά πίπα και μάλιστα είναι όλα τα λεφτά .Για πες μου λεπτομερεις (ψήνομαι πολύ να περασω) ,είναι πολύ χοντρή ? ,γιατι απο τις φωτό φαίνεται σχετικά οκ !(bbw αλλά απόλυτα γαμεύσιμο) πίπα ακαπέλα κάνει ?.
Γιατι υπαρχουν καπου φωτογραφιες της;;
Υπάρχουν κάτι φώτο , τωρα αν ανταποκρίνοντε στην πραγματικότητα αυτο είναι άλλο θέμα .Ελα ντε?αυτο αναρωτιεμαι κ γω και αν υπάρχουν που?
Και που είναι αυτες?Υπάρχουν κάτι φώτο , τωρα αν ανταποκρίνοντε στην πραγματικότητα αυτο είναι άλλο θέμα .
......gr/StudioWorker/4953-Konna και είναι πραγματικέςΥπάρχουν κάτι φώτο , τωρα αν ανταποκρίνοντε στην πραγματικότητα αυτο είναι άλλο θέμα .
Σόρρυ Ακα πιπαΕιναι χοντρή ναι sbbw θα έλεγα. Κάνει αλλά πίπα και μάλιστα είναι όλα τα λεφτά .
Για ποια μιλαμεΣόρρυ Ακα πιπα
Axaxaxa και γω αλλη καταλαβαΓια ποια μιλαμε
Γιατί το έχασα!!;;;