Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (29 μέλη και 309 επισκέπτες)

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
αφηνω εδω και ενα ποστ για ενα κλωναρο(πισω)γλεντζε μεσημεριανο :sopase:
#5,204
#5,203
Έτσι για την ιστορία αυτό ήταν μαλακισμένη ιδέα φίλου μου ο οποίος εκείνη την ημέρα ανάκλυψε τι σημαίνει μοτο-κροςς και ήθελε να πιάσουμε και κουβέντα με ένα για να το τρολλάρουμε. Εκείνος μάλιστα τα πληκτρολόγησε κι όπως είναι ολοφάνερο δεν υπάρχει κάτι άλλο στο συγκεκριμένο νήμα. Αν και είναι αξιοθαύμαστα τα skills τσατσάς που διαθέτεις για να κάθεσαι να ψάχνεις μέχρι κεραίας, θα πρότεινα να διαγράψεις τη μαλακία που ανέβασες (ωστόσο αμφιβάλλω ότι θα το κάνεις διότι δεν πρέπει να απέχεις και πολύ από τα αποκριάτικα στράκια που ήθελε ο άλλος να κοροϊδέψουμε). ΜΗΝ κάνεις παράθεση σ’ αυτό το μήνυμα, βάρα ένα like να ξέρω ότι το είδες για να διαγράψω με τη σειρά μου κι εγώ αυτό εδώ.
Αν θέλεις περαιτέρω ξεφτιλίκι έλα σε pm ή σε κάποιο από τα υπόλοιπα νήματα που συνήθως μαζεύεις σφαλιαρίδι. (θα προτιμούσα βέβαια κάποια άλλη στιγμή γιατί έχω και δουλειές να κάνω)

Yours sincerely,
Μάγος πηδηχτής!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261
Έτσι για την ιστορία αυτό ήταν μαλακισμένη ιδέα φίλου μου ο οποίος εκείνη την ημέρα ανάκλυψε τι σημαίνει μοτο-κροςς και ήθελε να πιάσουμε και κουβέντα με ένα για να το τρολλάρουμε. Εκείνος μάλιστα τα πληκτρολόγησε κι όπως είναι ολοφάνερο δεν υπάρχει κάτι άλλο στο συγκεκριμένο νήμα. Αν και είναι αξιοθαύμαστα τα skills τσατσάς που διαθέτεις για να κάθεσαι να ψάχνεις μέχρι κεραίας, θα πρότεινα να διαγράψεις τη μαλακία που ανέβασες (ωστόσο αμφιβάλλω ότι θα το κάνεις διότι δεν πρέπει να απέχεις και πολύ από τα αποκριάτικα στράκια που ήθελε ο άλλος να κοροϊδέψουμε). ΜΗΝ κάνεις παράθεση σ’ αυτό το μήνυμα, βάρα ένα like να ξέρω ότι το είδες για να διαγράψω με τη σειρά μου κι εγώ αυτό εδώ.
Αν θέλεις περαιτέρω ξεφτιλίκι έλα σε pm ή σε κάποιο από τα υπόλοιπα νήματα που συνήθως μαζεύεις σφαλιαρίδι. (θα προτιμούσα βέβαια κάποια άλλη στιγμή γιατί έχω και δουλειές να κάνω)

Yours sincerely,
Μάγος πηδηχτής!
καλο βραδυ να εχεις σεβασμιωτατη κλωναροκουκλιτσα :rose:
προσοχη τα τακουνια στις σκαλες και το καλσον, μη σου φυγει κανα ποντακι :effemine:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261

sakis2345

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2022
Like
30
Πόντοι
0
αν εξαιρεσεις την αννα του οροφου, που θεωρειται κανονικια ας πουμε, οι αλλες που παιζουν μπαλα εκει στο στενο, ειναι περιπου στα ιδια κυβικα.
απλα αυτη με το κοντο μαλλι, που λεω, ειναι πιο μπαμ απο τις αλλες... ενεκα μαλλιου δηλαδη.
Δηλαδή για τι κιλά μιλάμε;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261
Δηλαδή για τι κιλά μιλάμε;
πρεπει να σηκωνει πολλα στο αρασε και πρεπει να ειναι και καλη στο ζυμωμα επισης.
την επομενη θα παω με ζυγαρια ομως, να σου πω ακριβως.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα σε όλους! Σεξακι σήμερα με την Άννα, Ιωαννίνων 3, όροφος . Ρε μάγκες τι γυναικάρα είναι αυτή? (Για τα γούστα μου πάντα) Ξανθιά μιλφ, ωραίο βυζακι, αδύνατη με λίγο κοιλίτσα, κωλαρακι ωραίο...
Δίνω το 20 ευρώ χωρίς να το σκεφτώ, μπαίνω μέσα δωμάτιο, έρχεται η Αννούλα με ωραία διάθεση και αρχίζουμε τα γλωσσοφιλα όρθιοι, πηγαίνουμε κρεβάτι αρχίζει βγάζει εσώρουχα και δεν ξέρω που να πρωτογλυψω! Ανοίγει τα πόδια της, δίνοντας μου σήμα να την γλύψω στο νινι της και αρχίζω ένα γλυφομούνι κάνα 7λεπτο .. Μου έλεγε ότι της αρέσει να μην σταματήσω, συνέχιζα εγώ ... Βογγούσε από την καβλα και μου είπε ότι έχυσε (το ίδιο θα λέει σε όλους). Ύστερα με αρχίζει μια ωραία πίπα με καποτα κάνα 5λεπτο ώσπου ήρθα σε μέτρια στύση.. Σεξακι σε μια στάση ιεραποστολικό για να χύσω μέσα μουνακι της... Για μένα ήταν μια επιτυχημένη συνέδρια, με μια ωραία γυναίκα, χωρίς βιασύνη χρόνου .. Μακάρι να ήταν όλες οι κοπέλες έτσι...
Από μένα ΝΑΙ
Είναι η Άννα που είναι και δίπλα στο Ιωαννίνων 5?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.843
Πόντοι
46.232
Είναι η Άννα που είναι και δίπλα στο Ιωαννίνων 5?
Όχι καμία σχέση, αυτή στο Ιωαννίνων 3 είναι πολύ καυλιαρα κ σούπερ συμμέτοχη, η Άννα που είναι τώρα 5, παλιά ήταν καλή αλλά με μονότονο τυποποιημένο πρόγραμμα, βέβαια θα διαφωνήσω με το συναγωνιστή που τη περιέγραψε ως αδύνατη

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
Live now metaksurgio !!

Ιασωνος 43 : Ελενη η γρια με φουλ, Μαγκυ η Κύπρια που ειχε λιγο κοιλιτσα ; λετε να ειναι εγκυος ? :think::think:
και έκπληξη η Μιρέλα στην πρωινή βάρδια ! :rockon::rockon:

Ιάσωνος 46 όροφος μονη της η Σοφία η τσατσα ειπε οτι το πρόγραμμα της ειναι τραλαλά τραλαλό.

Ιάσωνος 46 αριστερό Ολγόσπιτο κλειστό.

Ιασωνος 44 δεξι στη φωλια με τις Ουζμπεκες Τζούλια και Ντανιελα.
Η Μαρινα απογευμα στις 6.

Ιασωνος 46 μεσαίο 3 κορίτσια.
Οι δυο αδιάφορες και η Άντζελα η Αλβανεζα με την εκφυλη πορνοδιαστροφικη φατσα και αδυνατο κορμι με ελεύθερο τσιμπούκι.

Μεγαλου Αλεξανδρου 22 ισογειο Νικολ οχι αυτή απο Ιασωνος 10.
Πρόκειται για μετριου αναστήματος αδύνατη νεαρη κορασιδα με αρκετα καλο κορμι και ρουμανικη φατσα ξανθα μαλλι κότσο και τατουάζ στην αριστερη κλείδα.

Το Μεγαλου Αλεξανδρου 22 οροφος κλειστο.

Μεγαλου Αλεξανδρου 25 οροφος Αλεξανδρα το πιπινι ηρθε καθυστερημένη ωραία παρουσία και αυτη στα 10ε.

Τα Κολωνού 30 οροφος ισόγειο
και Κολωνου 32 γωνια και υπόγειο όλα κλειστά.

Κολωνου 27 ισόγειο Αντρεα αδιαφορη Κολομβιανη στα 10ε.

Κολωνου 27 υπόγειο η κολομβιανη Αναμπελα στα 10ε.

Κολωνου 27 οροφος 3 κοπέλες Κολομβιανες.
Μια Ίρις αδιαφορη, αλλη μια παλι αδιαφορη και η Ντάρια.
Μικρο πιπινι με τουρλωτο ανασηκωμένο κωλο. Μακρυ ισο καστανό μαλλι και αρκετά σκουρο δέρμα. Θα την ελεγα και γυφτο-Κολομβιανη. Πολυ καλή περίπτωση παντως.

Ιασωνος 37 ισογειο Σονια πετιτ και ο οροφος κλειστος.

:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::hi::hi::hi:

Τελευταία τροποποίηση:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Όχι καμία σχέση, αυτή στο Ιωαννίνων 3 είναι πολύ καυλιαρα κ σούπερ συμμέτοχη, η Άννα που είναι τώρα 5, παλιά ήταν καλή αλλά με μονότονο τυποποιημένο πρόγραμμα, βέβαια θα διαφωνήσω με το συναγωνιστή που τη περιέγραψε ως αδύνατη
thanx,,,άρα προς το τσουπωτη? Χοντρούλα? πχ στα κυβικά της Μπάρμπορας ?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Live now metaksurgio !!

Ιάσωνος 46 όροφος μονη της η Σοφία η τσατσα ειπε οτι το πρόγραμμα της ειναι τραλαλά τραλαλό.

Ι
Άντε, για σας δουλεύω! Από την ώρα του ποστ συμπεραίνω ότι ήσουνα σαλόνι ενώ γαμιόμασταν μέσα! Της κάνω και μου κάνει γαμησάρες οπότε η ανεβασμένη διάθεση λειτουργεί προς όφελος όλων...:rockon:

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Μόλις γύρισα από Διδυμου 27. Περνούσα και είπα από περιέργεια να μπώ.
είχε 3 κορίτσια. Φωτεινή στο δωμάτιο, Βικτώρια και άλλη μία πιό μικρή που δεν συγκράτησα όνομα αλλά ωραίο τεμάχιο.
Πέρασα με Βικτώρια και πέρασα υπέροχα. Κορμάρα , ωραία βυζιά , υπέροχες ρόγες, ωραίο κορμί , τέλεια συμπεριφορά.
Πιπάρα και γλύψιμο άριστο. Αν ήταν και φούλ ξυρισμένο θα ήταν 10/10 , τώρα 9.5/10.
Θα ξαναπάω σίγουρα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
Άντε, για σας δουλεύω! Από την ώρα του ποστ συμπεραίνω ότι ήσουνα σαλόνι ενώ γαμιόμασταν μέσα! Της κάνω και μου κάνει γαμησάρες οπότε η ανεβασμένη διάθεση λειτουργεί προς όφελος όλων....
Εσύ έδινες μαχη μέσα ? Ακουγα πολλα βογγητα ηδονής απο το δωματιο !

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
580
Πόντοι
81
Live now metaksurgio !!

Μια Ίρις αδιαφορη, αλλη μια παλι αδιαφορη και η Ντάρια.
Μικρο πιπινι με τουρλωτο ανασηκωμένο κωλο. Μακρυ ισο καστανό μαλλι και αρκετά σκουρο δέρμα. Θα την ελεγα και γυφτο-Κολομβιανη. Πολυ καλή περίπτωση παντως.

:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::hi::hi::hi:
20 αρι ειπαν για εκει κυριε γλυφωμουνάκια?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
20 αρι ειπαν για εκει κυριε γλυφωμουνάκια?
10ρικο σε ολες ηταν στα Κ27. Αυτες που ζητανε 20αρια ισως ειναι απόγευμα η νύχτα.
Πρωϊ πρωί δυσκολα βγαίνει το 20αρι απο την τσεπη για Μεταξι.

NeroGreco

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
244
Πόντοι
20
τσαρκα απο μιλενα πρωινη,τη γαμησαρα ηταν αυτη δεν προλαβα καν να ωγαλω την καποτα για να την χυσω στο στομα μου φυγανε πατομα καθρεφτη και στην μουρι της,δεν ειναι του τυπου μου επειδη εχει μερικα κιλακια παραπανω αλλα με τετοια γαμησια ουτε που το βλεπω,αν εκανε τετια γαμησια πχ η μαρια απο φ86 θα μας γραφανε στις εφημεριδες
Υ.Γ καποιος ελεγε οτι ειδε εναν να σαλαριζη με την ανκα και τον χαρακτηρισε πιρφορο,εγω ειμουν αυτος :buck2:
:buck2: 2η φορα που την εβλεπα σε διαστημα 6 μηνων μου τα εκανε σχεδον ολα εκτος προγραματος

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
580
Πόντοι
81
10ρικο σε ολες ηταν στα Κ27. Αυτες που ζητανε 20αρια ισως ειναι απόγευμα η νύχτα.
Πρωϊ πρωί δυσκολα βγαίνει το 20αρι απο την τσεπη για Μεταξι.
Δεν ειναι θεμα το 10αρι απλα ειπαν οτι δεν σε αφηνει καλα να μπεις και τετοια.
για ενα 10 αρι οκ για την εμπειρια αλλα 20 εχουμε αλλου να το ριξουμε.
Κατι είπε ο σμυρνης χθες στην ενημερωση του για 20αρι οι 2 λατινες στον οροφο.μεσημερι.απ οσο τσεκαρα.
οπότε δεν με κόβω για πρωινη εξορμηση.

Anonymos-Ψ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξέρουμε σε ποιον οίκο είναι η ανκα;
Ευχαριστω εκ τον προτέρων

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.843
Πόντοι
46.232

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
Υ.Γ καποιος ελεγε οτι ειδε εναν να σαλαριζη με την ανκα και τον χαρακτηρισε πιρφορο,εγω ειμουν αυτος :buck2:
:buck2: 2η φορα που την εβλεπα σε διαστημα 6 μηνων μου τα εκανε σχεδον ολα εκτος προγραματος
Τυπε ημουνα σαλονι οταν την ειδα να βγαίνει απο το δωματιο και με το ενα χερι να κρατα τον κρεμπιε που ετρεχε απο το μουνι της και με το αλλο επιανε το κωλοσουφριδι της γιατι της το εσκισες. Ποσο πηγαν τα εξτραδακια ? :think::think:

Τελευταία τροποποίηση:

NeroGreco

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
244
Πόντοι
20
Τυπε ημουνα σαλονι οταν την ειδα να βγαίνει απο το δωματιο και με το ενα χερι να κρατα τον κρεμπιε που ετρεχε απο το μουνι της και με το αλλο επιανε το κωλοσουφριδι της γιατι της το εσκισες. Ποσο πηγαν τα εξτραδακια ? :think::think:
τπτ στο 10ρικο ηταν

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom