Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 288 άτομα (29 μέλη και 259 επισκέπτες)

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Ειναι πολύ βιαστική.
Πρέπει να είσαι άλογο κούρσας για να αντεπεξέλθεις.
Κάνει συνέχεια νύξη,
στην ψύχρα για τον χρόνο κ λέει τελείωνε έχω πολλά δωμάτια.
Παλι καλά που δεν έπαθα έμφραγμα.
Κρίμα και φάνηκε καλό μουνακι

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ρε μλκες τι πέφτουλας είν’ αυτό το γυφτάκι η Εμμανουέλα στο 65Α;:2funny: πέρασα εντέλει για test ride αλλά έφυγα μέτριες εντυπώσεις. Κανονική τσαντιρογκόμενα με φουλ του μπλα-μπλα:blahblah1:. Μου ζάλισε τ’ αρχίδια με τα ζώδια εντωμεταξύ και τους !!2!! πρώην άντρες της. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και κριτική. (@Helluvatime )

ΕΠΙΚΗ γαμησάρα με Βίκυ για κυρίως πιάτο. Τσίτα τα γκάζια σε 2 στάσεις για σχεδόν ολόκληρο 10λεπτο με τα χέρια μου κολλημένα στις βυζάρες της και τη κωλάρα της. Προηγήθηκε πίπα χωρίς χέρια κατά το μεγαλύτερο μέρος και γλειφομούνι στο οποίο η γλώσσα μου παίζει να έφτασε στις σάλπιγγες της...:2funny: Στο ιεραπ., μοὺ σκούπιζε και τον ιδρώτα που έτρεχε ποτάμι η καύλα (οι ματζιρόγυφτοι είχαν κλειστό το ac).

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Είχε σωματαρα η νανσαρα!
Κατάλευκο ωραίο δέρμα!
Και τρομερό φυσικό βυζομπαλο!

Στα τέσσερα η κωλ@ρ@ της ήταν για σεμινάριο!

Και από πάνω καλή....μοστραρισμα των βυζομπαλων για χορταστικό βυζαγμα μιλφογαλου..!!:tits:

#Αναμνήσεις...............
αλησμονητες στιγμες με την νανσυ,οποτε δεν εβρισκα την ξαδερφη της την γιαννα την φυστικωνα στα 4,γλυκο κοριτσι με απιστευτο σωμα και μαλλουρα,να ναι καλα το κοριτσι(παντρεμενη στην ρωσια)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Ρε μλκες τι πέφτουλας είν’ αυτό το γυφτάκι η Εμμανουέλα στο 65Α;:2funny: πέρασα εντέλει για test ride αλλά έφυγα μέτριες εντυπώσεις. Κανονική τσαντιρογκόμενα με φουλ του μπλα-μπλα:blahblah1:. Μου ζάλισε τ’ αρχίδια με τα ζώδια εντωμεταξύ και τους !!2!! πρώην άντρες της. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και κριτική. (@Helluvatime )

ΕΠΙΚΗ γαμησάρα με Βίκυ για κυρίως πιάτο. Τσίτα τα γκάζια σε 2 στάσεις για σχεδόν ολόκληρο 10λεπτο με τα χέρια μου κολλημένα στις βυζάρες της και τη κωλάρα της. Προηγήθηκε πίπα χωρίς χέρια κατά το μεγαλύτερο μέρος και γλειφομούνι στο οποίο η γλώσσα μου παίζει να έφτασε στις σάλπιγγες της...:2funny: Στο ιεραπ., μοὺ σκούπιζε και τον ιδρώτα που έτρεχε ποτάμι η καύλα (οι ματζιρόγυφτοι είχαν κλειστό το ac).
Βίκυ στο Φ 56? Βράδυ ή μέρα πάει αυτή? Εθνικοτητα ύψος ηληκια????

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
αλησμονητες στιγμες με την νανσυ,οποτε δεν εβρισκα την ξαδερφη της την γιαννα την φυστικωνα στα 4,γλυκο κοριτσι με απιστευτο σωμα και μαλλουρα,να ναι καλα το κοριτσι(παντρεμενη στην ρωσια)
Έχουμε κανένα social της Νανσάρας;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Βίκυ στο Φ 56? Βράδυ ή μέρα πάει αυτή? Εθνικοτητα ύψος ηληκια????
Tύπε τέτοιες πληροφορίες δεν θα μπει στο κόπο να συλλέξει ούτε ο μπάτσος που θα της φτιάξει ταυτότητα.:2funny: Χαλάρωσε λίγο.
Για το αν δουλεύει πρωί ή βράδυ παίζει να μην ξέρει ούτε η ίδια. Σήμερα που τη ρώτησα μου έλεγε κάτι ασυνάρτητες μαλακίες. Αν δεις και τα προηγούμενα ποστς στο νήμα, υποτίθεται ότι θα δούλευε μόνο πρωί (μέχρι 17). Και όντως, ούτε εγώ περίμενα να τη βρω στην απογευματινή.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

"Καρδούλα" για το κασκαντεριλίκι με την γυφτοπούλα και άλλη μία "καρδούλα" που έδειξες τέτοιο σθένος και κατάφερες να γαμήσεις χωρίς κλιματιστικό. :2funny:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Περγάμου 1 κατά τις 17:20 περιπου κλειστο.
Διδύμου 22 όροφος , μελαχρινή κοντό καρε μαλλι, κανονικό σώμα αδιάφορη.
Ελλης 3 Ρωξάννα και Χριστίνα μιλφογκιλφ κατάσταση.

Σήκωθηκα και έφυγα, αγάμητη βόλτα γι' άλλη μια φορά.
Στο Έλλης το έχουν γαμησει τελικά
Η Ρωξάνα αδιάφορη και η νέα Χριστίνα από το Μολδαβια καραφολαρα!!!!!!!
Ρε φέρετε κανένα νέο μουνακι να γεμησει ο κόσμος …..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Tύπε τέτοιες πληροφορίες δεν θα μπει στο κόπο να συλλέξει ούτε ο μπάτσος που θα της φτιάξει ταυτότητα.:2funny: Χαλάρωσε λίγο.
Για το αν δουλεύει πρωί ή βράδυ παίζει να μην ξέρει ούτε η ίδια. Σήμερα που τη ρώτησα μου έλεγε κάτι ασυνάρτητες μαλακίες. Αν δεις και τα προηγούμενα ποστς στο νήμα, υποτίθεται ότι θα δούλευε μόνο πρωί (μέχρι 17). Και όντως, ούτε εγώ περίμενα να τη βρω στην απογευματινή.
Πες μας έστω ηληκια κι αν είναι τάπα η κανονική

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.983
Πόντοι
4.926
θα σας πω κατι , απο το 2010 και μετα , μεχρι προ covid , ημουν πολυ συχνος πελατης της οδου φυλης , αλλα αυτο που μου βγαζει η Νελη δεν το χω ξαναζησει , ναι δεν κανει τπτ το σημαντικο , συμμετοχη μηδεν , αλλα εχει το κορμι που με τρελαινει. Ανωμαλια; δεν ξερω , πειτε το οπως θελετε.
Συναγωνιστή, γιατί τέτοιο σκάλωμα με την Νέλη; Είναι ένα ανέραστο και ξενέρωτο πορνίδιο και μεγάλο παλτό, μέσα στο δωμάτιο. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εάν σου αρέσει εσένα, εμείς περιττεύουμε.

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.228
Πόντοι
2.411
Ξέρουμε αν είναι τώρα Διδυμου 27 η καινουρια με τις βυζαρες η χοντρουλα πιτσιρικα;
Την ξεπατωσα πριν λιγες μερες.Φοβερή πιπα κανει κ deep throat.Φυσικα της τα κερασα ολα κατευθειαν στις αμυγδαλες.Το ονομα το ξεχασα δυστυχως.

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Την ξεπατωσα πριν λιγες μερες.Φοβερή πιπα κανει κ deep throat.Φυσικα της τα κερασα ολα κατευθειαν στις αμυγδαλες.Το ονομα το ξεχασα δυστυχως.
Μύστη μου εσύ γαμάς δεν αστειεύεσαι..

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.228
Πόντοι
2.411
Η Ναταλί στο Μεγαλεκου ? Ναι ενα ετοιμόρροπο γκρανυ ειναι πολυ αδύνατη, αβυζη ακωλη..
Προτιμω απο να την γαμαω να μου παίρνει τελειωτικη πίπα που ειναι μαστορισα. Πριν την πίπα ανταλλασουμε παθιασμένα γλωσσοφιλα με πολυ σαλιο που σταζει στα σεντόνια..
Φουλ αντισώματα η Ναταλί...
Ποσο μερακλης και ρομαντικος..

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.228
Πόντοι
2.411
ΝΕΟΥΣ;;;; Γραμμή για Εμιλυ φωκ 7. ΣΚάσε μέσα με το g3 σαν αλαφιασμένος τρελάκιας και πες της: «καριόλα αν με φoλιάσεις θα γίνεις πιο τρύπια από οποτεδήποτε άλλοτε»
Αν λες τη βουλγαρα τσιμπουκλου,ειναι φορεας χλαμυδιων στο στομα.Σε μια βδομαδα το πολυ αν της τον δωσεις ακαποτη πιπα,θα κατουρας ξυραφια κια θα βγαζεις κιτρινο πυο απο ουρηθρα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Αν λες τη βουλγαρα τσιμπουκλου,ειναι φορεας χλαμυδιων στο στομα.Σε μια βδομαδα το πολυ αν της τον δωσεις ακαποτη πιπα,θα κατουρας ξυραφια κια θα βγαζεις κιτρινο πυο απο ουρηθρα.
Είσαι παθών προσωπικά ή κάποιος έμπιστος δικός σου; Είναι πολύ βαριά κατηγορία! (Δεν έχω προσωπικό όφελος ή ζημία από τη διαφήμιση ή την καταδίκη για τη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν την έχω πάρει ποτέ αν και μου αρέσει).

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6

Ξέρουμε αν είναι τώρα Διδυμου 27 η καινουρια με τις βυζαρες η χοντρουλα πιτσιρικα;
ξερουμε βαρδια μυστες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom