You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Μπορεί απλά μια άφτρα και τίποτα παραπάνω τσιλ!Έχω βγάλει τεράστιο σπυρι στο ούλο μέσα από τα μάγουλα είναι από πουτανα η να μην ανησυχώ
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Με το να γράφεις γενικά και αόριστα ποιον και που ακριβώς βοηθάει; Θέλεις να μου εξηγήσεις το σκεπτικό σου;Δεν θα σε ρωτήσω για το τι θα γράψω φίλε μου !
Αν γράφω ότι πάτε εκεί είναι ωραία και μετά γράφω για άλλες έχουν κονδυλώματα θα θεωρηθω σαν κάτι άλλους εδώ μέσα που λένε πάνε Σαμπίνα κάνει ακαποτα κκλπ πήγα χτες και β κοπέλα είχε περίοδο και έλειπε ..
Δεν θέλω να νομίζει κάποιος ότι προωθώ κάποιες .
Λιοσίων πήγα χτες , με όμορφη κοπέλα μέγα της 1 ακαποτα 20€..
Τώρα όνομα αν θέλεις σε προσωπικό φυσικά ν σου πω
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Πραγματικά αυτό με το προμοσιον ή όχι... δεν έχει καμία λογική κατά την γνώμη μου .... μην ξεχνάμε σε ποια σελίδα είμαστε και ποιος ο σκοπός μας... σκοπός είναι να μαθαίνουμε πληροφορίες για τα κορίτσια και να γράφουμε τις εμπειρίες μας... τώρα από που και ως που θεωρείται προμοσιον σε "άλλες" κοπέλες αν.... γράψουμε για μία που είναι υγειονομική βόμβα πραγματικά δεν μπορώ να το πιάσω από πουθενά... πιο μπεσο θα ήταν πχ η δικαιολογία του στιλ "φοβάμαι μην γράψω κάτι τέτοιο γιατί.... δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με νταβάδες μην με... βρουν" που και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να φοβάται ένας συναγωνιστής κάτι τέτοιο .. δηλαδή στο τέλος θα φοβόμαστε να γράψουμε κριτική θετικη για μια κοπέλα μην θεωρηθεί... προμοσιον επειδή περάσαμε καλά δηλαδή ... αλλά ειδικά όταν μιλάμε για θέμα υγείας.... δεν έχει λογική να μην ενημερωθούν οι συναγωνιστές...
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Ξέρουμε αν είναι τώρα Διδυμου 27 η καινουρια με τις βυζαρες η χοντρουλα πιτσιρικα;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.731
- Πόντοι
- 41.129
τυπε αλλος ενας μυστης που ειχε ακριβώς το ίδιο πέθανε μετα απο μερικές μέρες... τραβα γιατρό για πλήρεις εξετάσειςΈχω βγάλει τεράστιο σπυρι στο ούλο μέσα από τα μάγουλα είναι από πουτανα η να μην ανησυχώ
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ώρες... όχι μέρες....τυπε αλλος ενας μυστης που ειχε ακριβώς το ίδιο πέθανε μετα απο μερικές μέρες... τραβα γιατρό για πλήρεις εξετάσεις
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Παίξε μια μαλακια και χυσε σε ενα ποτηρι (καθαρη πρωτεϊνη).Έχω βγάλει τεράστιο σπυρι στο ούλο μέσα από τα μάγουλα είναι από πουτανα η να μην ανησυχώ
Στο ίδιο ποτηρι κατούρα λίγο (αμμωνία).
Ρίξε μια αναβραζον ασπιρίνη (παρακεταμολη).
Στη συνέχεια ανακατεύεις και κανεις μπουκες και γαργαρες για να πιασει όλη τη στοματικη κοιλότητα.
Στο τέλος κατάποση!
Αν εν τέλει σου αφήσει μια παραξενη γευση αυτό το γιατροσόφι σβήσε με μια Fanta - ανθραξ.
Θεραπευτικές ιδιότητες έχει μόνο η Fanta από τα παραπανω, απλά θέλω να δω τι επίγευση θα σου άφηνε το παραπανω μείγμα !
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Κάτσε φίλε οκτώ κόνδυλωματα σε ένα μουνι η οκτώ μουνια με ένα κονδύλωμα η κάθε μία;;;; Μήπως κάποιο ήταν από ευλογιά του πιθήκου?Πέρασα χτες βράδυ από Φυλής και Φώκαιας . Μέτρησα τουλάχιστον 8 κονδυλώματα. Που δεν λέω. Όταν τα μαζέψει και κάποιος άλλος θα καταλάβει.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Κύτος, πρόσεχε πώς γράφεις στον Κωστάκη27, γνωστό και ως "Στρατηλάτη". Είναι από τους πιο δυναμικούς εξτρατζηδες που έχουν περάσει ποτέ από το σαη κι από τους ελάχιστους που έχουν επιβιώσει με τέτοιο βεβαρυμένο ΑΚΑΠΟΤΟ μητρώο!Ελπίζω να κάνεις χιούμορ γιατί αλλιώς έχεις θέμα.., αν ήμουν ψεύτης και είχα σκοπό θα έγραφα ονομα για να κάνω προμοτιον σε κάποιες ..να μπαναριστω γιατί αναφέρω κάτι σοβαρό απλά δεν θέλω να πω όνομα για να μην θεωρηθεί ότι γράφω θετικά για κάποιες και αρνητικά για κάποιες ;
Μην γράφεις χαζά !
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Σταμάτα να παίρνεις κλαρίνα στο λοχαγό σου για να καβατζώσεις τιμητικές και θα περάσει αμέσως....Έχω βγάλει τεράστιο σπυρι στο ούλο μέσα από τα μάγουλα είναι από πουτανα η να μην ανησυχώ
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Σταμάτα να παίρνεις κλαρίνα στο λοχαγό σου για να καβατζώσεις τιμητικές και θα περάσει αμέσως....
Εχει αναφερθεί ξανα για τη συγκεκριμένη αλλά θα πω κι εγώ την εμπειρία μου.. Χθες κατά τις 4.30 ξημερώματα πέρασμα στη φώκαιας στην Αφροδίτη (venus συστήθηκε). Τέτοιο φόλιασμα δεν είχα ξαναφάει ούτε από τη λιζα (μοντελέ). Μπαίνει δωμάτιο δε μιλάει, ρωτάω από που έχει καταγωγή, δεν απαντάει, δεν άφησε να ακουμπήσω ενώ μπούκωνε. Προφανώς και έκλεβε στα 4. Της είπα να ανέβει αυτή από πάνω, αρνήθηκε. Γενικά αρνητική και ειρωνική.
tasivarop
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 265
- Πόντοι
- 280
Πήγα, με εξετασε, του είπα και ότι παίχτηκε με ιερόδουλη στοματικο. Τελικά είναι μια ήπια αμυγδαλίτιδα που θα μπορούσε να οφείλεται και σε κάποιο μικρόβιο αλλά και σε παγωμένα, είναι λίγο απροσδιόριστο. Πάντως γονορροια δεν είναι που φοβόμουν, μου είπε ότι κατά καιρούς ακούει το ίδιο από άλλα άτομα με εμένα. Τώρα τι να πω βέβαια επειδή δν έχω ξαναπάθει ποτέ αμυγδαλίτιδα και μένα πάει το μυαλό μου ότι κάτι τσιμπισα από κάτω και δεν είναι τα παγωμένα αλλά τεσπα. Θεραπεία 10 μέρες dalacin c 300mg k ponstan για 3 μερεςΚαλησπέρα, Σε λίγο θα πάω σε ωριλα. Έχω πρησμένες αμυγδαλές, χθες ειχα 2 στίγματα σαν σπυράκια με πύον πάνω τους τα οποία σήμερα έφυγαν, χωρίς πυρετό η άλλους πόνους στο σώμα. Μπορώ να φάω και να καταπιω, δεν είναι τόσο άσχημα.
Τον τελευταίο μήνα πήγα με 4 κοπέλες (χρωστάω και κριτικές αλλά αυτό είναι σε 2η φάση). Αν σήμερα ο γιατρός μου πει πως προέρχεται από στοματικό σεξ το οποίο βλακωδος έκανα σε κάποιες από αυτές. Καθώς και μου έκαναν στοματικό και αυτές χωρίς προφύλαξη. Θα αναφέρω τα ονόματα αλλά η κύρια ύποπτη είναι μια ας πούμε για την ώρα η Χ που πήγα πριν 10 μέρες. Θα ενημερώσω για οτιδήποτε. Συγνώμη που το γράφω εδώ , αλλά το διαβάζουν οι περισσότεροι.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Φθηνά τη γλίτωσες τύπε μου! Περαστικά σου και προσοχή στο ευγενές άθλημα...Πήγα, με εξετασε, του είπα και ότι παίχτηκε με ιερόδουλη στοματικο. Τελικά είναι μια ήπια αμυγδαλίτιδα που θα μπορούσε να οφείλεται και σε κάποιο μικρόβιο αλλά και σε παγωμένα, είναι λίγο απροσδιόριστο. Πάντως γονορροια δεν είναι που φοβόμουν, μου είπε ότι κατά καιρούς ακούει το ίδιο από άλλα άτομα με εμένα. Τώρα τι να πω βέβαια επειδή δν έχω ξαναπάθει ποτέ αμυγδαλίτιδα και μένα πάει το μυαλό μου ότι κάτι τσιμπισα από κάτω και δεν είναι τα παγωμένα αλλά τεσπα. Θεραπεία 10 μέρες dalacin c 300mg k ponstan για 3 μερες
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
Το νου σας μάγκες γιατί οι μισές είναι γεμάτες κονδυλώματα
Είναι κάποιες κοπέλες οι όποιες δεν χρειάζεται καν να γδυθούν για να τα δεις
Είναι κάποιες κοπέλες οι όποιες δεν χρειάζεται καν να γδυθούν για να τα δεις
Μην αγχώνεσαι παθαίνω 1 φορά το χρόνο οξεία αμυγδαλιτιδα δεν είναι κάτι εκτός άμα κάνεις πυρετό.... Συνήθως από τα παγωμένα νερά αλλά οι αμυγδαλές είναι η άμυνα του οργανισμού από το στόμα.... Οπότε από παντού μπορεί να υπάρξει θέμα εκεί.... Όλα καλάΠήγα, με εξετασε, του είπα και ότι παίχτηκε με ιερόδουλη στοματικο. Τελικά είναι μια ήπια αμυγδαλίτιδα που θα μπορούσε να οφείλεται και σε κάποιο μικρόβιο αλλά και σε παγωμένα, είναι λίγο απροσδιόριστο. Πάντως γονορροια δεν είναι που φοβόμουν, μου είπε ότι κατά καιρούς ακούει το ίδιο από άλλα άτομα με εμένα. Τώρα τι να πω βέβαια επειδή δν έχω ξαναπάθει ποτέ αμυγδαλίτιδα και μένα πάει το μυαλό μου ότι κάτι τσιμπισα από κάτω και δεν είναι τα παγωμένα αλλά τεσπα. Θεραπεία 10 μέρες dalacin c 300mg k ponstan για 3 μερες
Δεν υπάρχει φράγκο έχω ζητήσει να τις πάρω όλες μαζί τις άδειες για να μην πληρώνω εισιτήριαΣταμάτα να παίρνεις κλαρίνα στο λοχαγό σου για να καβατζώσεις τιμητικές και θα περάσει αμέσως....
Τόσο κομοδίνο είναι;;;; είναι ωραίο μουνι όμως ρε γαμωτο... Δεν έχω μπει ευτυχώς ποτέ σε αυτήΕχει αναφερθεί ξανα για τη συγκεκριμένη αλλά θα πω κι εγώ την εμπειρία μου.. Χθες κατά τις 4.30 ξημερώματα πέρασμα στη φώκαιας στην Αφροδίτη (venus συστήθηκε). Τέτοιο φόλιασμα δεν είχα ξαναφάει ούτε από τη λιζα (μοντελέ). Μπαίνει δωμάτιο δε μιλάει, ρωτάω από που έχει καταγωγή, δεν απαντάει, δεν άφησε να ακουμπήσω ενώ μπούκωνε. Προφανώς και έκλεβε στα 4. Της είπα να ανέβει αυτή από πάνω, αρνήθηκε. Γενικά αρνητική και ειρωνική.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις