Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 381 άτομα (33 μέλη και 348 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656
Για μένα και στις κριτικές η Φωτεινή. Μιλάει και Ελληνικά.
Πάντως τώρα όλο το χαρτί το έχει η βυζαρού πιτσιρίκα Μιλένα με άναλ.
Σε υπηρεσίες όμως Μιλένα και φυσικά Τάνια.
Το μιλάει ελληνικά είναι μείον πάντως.. Σημαίνει πολλά άπειρα χλμ κ κακή συμπεριφορά...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το μιλάει ελληνικά είναι μείον πάντως.. Σημαίνει πολλά άπειρα χλμ κ κακή συμπεριφορά...
κανονικα με το που την ακους να μιλαει ελληνικα πρέπει να γινεσαι καπνός αλλα στην Ελλαδα το μπουρδελο αποτελει και μοναδικη ευκαιρια να μιλησει καποιος με γυναικα :tooth:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Ετεροχρονισμένη ενημέρωση για πρωκτικό:zfuck: από Φωκαίας 27, όροφος:
Πέρασμα πριν λίγες μέρες από την Κατερίνα την Πολωνέζα :smitten:(γνωστή κι από Διδύμου 18)
για ένα δυνατό γαμήσι, μιας που ενημερώθηκα ότι επέστρεψε μετά από τουλάχιστον
ένα μήνα απουσίας. Μιλάμε για άρρωστο γαμήσι... Η κοπέλα με θυμήθηκε και με πλάκωσε
στα γλωσσόφιλα/γλειψίματα με το καλησπέρα... :rockon:Στην πίπα τον έπαιρνε μόνη της μέχρι το λαρύγγι
χωρίς χέρια, ενώ με χάιδευε αισθησιακά με το υπέροχο λευκό και μακρύ μανικιούρ της! :rockon:
Δεν έλειψε και το γλυψαρχίδι, που λίγο ακόμα να με άφηνε θα την είχα χύσει σε στόμα/μάπα.:pipa2:
Πέρασμα για ανταπόδοση του γλυψίματος, όπου με σταμάτησε λίγο πριν χύσει! :angry:
Έτσι όπως ήταν ζαλισμένη παραλίγο να της το βάλω ΑΚΑ, αλλά πρυτάνευσε η λογική και
με παρακάλεσε να μην το κάνουμε χωρίς καπότα. :woldman: Την γυρνάω στα 4 και την αρχίζω στο
γλυφοκώλι :kissass:τρίβοντας ταυτόχρονα με τον αντίχειρα την κλειτορίδα της, κάτι που γουστάρει
επίσης και η Ιζαμπέλα από Φωκαίας 17. Μέλι το κωλοτρυπίδι της! :smitten:Τελικά μου ζητάει να την
πηδήξω και της το χώνω με τη βοήθειά της κατευθείαν από πίσω πόρτα! :rockon:Κι εκεί
φαίνεται η γυναίκα που ξέρει να γαμιέται από λοκώ, γιατί ξεκίνησε twerking στον πούτσο μου!:smitten:
Πρώτη φορά μου το κάνει κοπέλα αυτό! Κάπου εκεί παρέδωσα το χύσι μου εντός της σιχαμένης
καπότας, ενώ σκόπευα να της τα δώσω σε στόμα/πρόσωπο...:pipa1:
Ακολούθησε κουβέντα περί του πάλαι ποτέ Φυλής 40 και ανανέωση του ραντεβού μας! :smitten:
Θα βρίσκεται σταθερά στον οίκο από 17.00 έως 00.00 καθημερινά, εκτός απροόπτου.
Αυτά! :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656
κανονικα με το που την ακους να μιλαει ελληνικα πρέπει να γινεσαι καπνός αλλα στην Ελλαδα το μπουρδελο αποτελει και μοναδικη ευκαιρια να μιλησει καποιος με γυναικα :tooth:
Μπορεί να παραγγέλνεις νερά σε καφεδαδικα τυπε.με 20ε μιλάς 40φορες κ παιρνεις και 40εμφθαλγμενα νερά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656
Ετεροχρονισμένη ενημέρωση για πρωκτικό:zfuck: από Φωκαίας 27, όροφος:
Πέρασμα πριν λίγες μέρες από την Κατερίνα την Πολωνέζα :smitten:(γνωστή κι από Διδύμου 18)
για ένα δυνατό γαμήσι, μιας που ενημερώθηκα ότι επέστρεψε μετά από τουλάχιστον
ένα μήνα απουσίας. Μιλάμε για άρρωστο γαμήσι... Η κοπέλα με θυμήθηκε και με πλάκωσε
στα γλωσσόφιλα/γλειψίματα με το καλησπέρα... :rockon:Στην πίπα τον έπαιρνε μόνη της μέχρι το λαρύγγι
χωρίς χέρια, ενώ με χάιδευε αισθησιακά με το υπέροχο λευκό και μακρύ μανικιούρ της! :rockon:
Δεν έλειψε και το γλυψαρχίδι, που λίγο ακόμα να με άφηνε θα την είχα χύσει σε στόμα/μάπα.:pipa2:
Πέρασμα για ανταπόδοση του γλυψίματος, όπου με σταμάτησε λίγο πριν χύσει! :angry:
Έτσι όπως ήταν ζαλισμένη παραλίγο να της το βάλω ΑΚΑ, αλλά πρυτάνευσε η λογική και
με παρακάλεσε να μην το κάνουμε χωρίς καπότα. :woldman: Την γυρνάω στα 4 και την αρχίζω στο
γλυφοκώλι :kissass:τρίβοντας ταυτόχρονα με τον αντίχειρα την κλειτορίδα της, κάτι που γουστάρει
επίσης και η Ιζαμπέλα από Φωκαίας 17. Μέλι το κωλοτρυπίδι της! :smitten:Τελικά μου ζητάει να την
πηδήξω και της το χώνω με τη βοήθειά της κατευθείαν από πίσω πόρτα! :rockon:Κι εκεί
φαίνεται η γυναίκα που ξέρει να γαμιέται από λοκώ, γιατί ξεκίνησε twerking στον πούτσο μου!:smitten:
Πρώτη φορά μου το κάνει κοπέλα αυτό! Κάπου εκεί παρέδωσα το χύσι μου εντός της σιχαμένης
καπότας, ενώ σκόπευα να της τα δώσω σε στόμα/πρόσωπο...:pipa1:
Ακολούθησε κουβέντα περί του πάλαι ποτέ Φυλής 40 και ανανέωση του ραντεβού μας! :smitten:
Θα βρίσκεται σταθερά στον οίκο από 17.00 έως 00.00 καθημερινά, εκτός απροόπτου.
Αυτά! :hi:
Εμφάνιση ύψος και ηληκια του ταλέντου εκ Πολωνίας??

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Εμφάνιση ύψος και ηληκια του ταλέντου εκ Πολωνίας??
Η Κατερίνα είναι ένα πρόστυχο μιλφ, με ξανθό μαλλί και ύψος γύρω στο 1,70 χωρίς τα τακούνια.
Νταρντανοειδές με βυζάρες:tits2:. Ό,τι και να λέω όμως πρέπει να περάσει κανείς από το μαγαζί
να την τσεκάρει. :hi:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μου φαίνεται ήρθε η ωρα να παω να ριξω μια βαριά πούτσα στην Εβελίνα να δω τι ψάρια πιάνει..
Απο τότε που δούλευε διδυμου εχω να τη βατεψω...
Να πας αδελφέ μου, μην ξεχάσεις να πλύνεις χεράκια. :smiling-face-with-heart-eyes:

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Ή αυτο τυπε ή την στραγγιξε απο το πολυ μουνοζουμο που της ρουφηξε.Ειναι επικινδυνος τυπος ο Μητσος,να τον προσεχετε γιατι θα σας τις βγαλει off τις κοπελες.
Καλα μην πιστεύεις και πολλά.Κρατα μικρό καλάθι συνοδοιπορε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Κατερίνα είναι ένα πρόστυχο μιλφ, με ξανθό μαλλί και ύψος γύρω στο 1,70 χωρίς τα τακούνια.
Νταρντανοειδές με βυζάρες:tits2:. Ό,τι και να λέω όμως πρέπει να περάσει κανείς από το μαγαζί
να την τσεκάρει. :hi:
Ωραριο?

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Τι λες ρε Γέρο....????

Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα....????
Δεν κατάλαβα....????

Εγώ έχω 12 χρόνια εδώ μέσα!
Εσύ ήρθες πρίν 2 χρόνια.... Ούτε μία κριτική δεν έχεις!
Και γράφεις μια στο τόσο!

Λοιπόν θα σου δώσω μία συμβουλή:

ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ
30 ΨΩΛΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ!
ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ!

#ΒΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ!

Τι λες ρε Γέρο....????

Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα....????
Δεν κατάλαβα....????

Εγώ έχω 12 χρόνια εδώ μέσα!
Εσύ ήρθες πρίν 2 χρόνια.... Ούτε μία κριτική δεν έχεις!
Και γράφεις μια στο τόσο!

Λοιπόν θα σου δώσω μία συμβουλή:

ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ
30 ΨΩΛΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ!
ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ!

#ΒΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ!

:woldman:
Εσύ που είσαι νέος ακμαίος και δυνατός πίστευε ότι κάνεις δεν κόλλησε τίποτα ποτέ. Αν κουβαλούσα το μυαλό το δικό σου, θα έπρεπε πέρυσι να συνεχίσω να τσιμπουκώνω ακάποτα οποία το δεχόταν στη φυλής. Και τραβά κι εσύ μετά από μένα. Αλλά ρε φίλε το να σουπω; Λυπάμαι, που όπως λες είσαι νέος άνθρωπος και δε είσαι γέρος όπως εγώ. Λυπάμαι για λογαριασμό σου.

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Με αφορμή την "απαίτηση" ορισμένων να τους δωθεί από τον dmtrsxxx το insta της Άναμπελ θέλω να επισημάνω πως το Instagram το Facebook και τα άλλα social είναι κατά κάποιο τρόπο προσωπικά δεδομένα του καθενός και δίνονται μόνο από τον ίδιο-α σε ανθρώπους που θέλει εκείνος -η , όποιος λοιπόν θέλει μπορεί κάλλιστα να επισκεφτεί τον οίκο που δουλεύει η Άναμπελ και να της ζητήσει να του το δώσει, τα υπόλοιπα σχόλια και οι ειρωνείες είναι εκ του περισσού
ΥΓ Όσοι έχουμε τέτοιου είδους δεδομένα ή τηλέφωνα από ιερόδουλες τα έχουμε πάρει εμπιστευτικά και για αποκλειστική δική μας χρήση και όχι για να τα διανέμουμε ελεύθερα σε όποιον μας τα ζητάει, μπορεί οι γυναίκες αυτές να είναι κοινές και να τις γαμάμε όλοι αλλά για αυτά τα δεδομένα δεν ισχύει το ίδιο

Τελευταία τροποποίηση:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Μουνι 20αχρονο στις 10-11 Ιουλίου που θα ρθω Αθήνα και που την χύνουμε στη μάπα υπάρχει ;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Μουνι 20αχρονο στις 10-11 Ιουλίου που θα ρθω Αθήνα και που την χύνουμε στη μάπα υπάρχει ;
Μήπως θες να σε παει και για παϊδάκια μετά;.....και να μην ξεχνιόμαστε να έρθει και σπίτι σου να σου σιδερωσει κανα ρουχο.....
ΡΕ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ;;!!

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom