Darkstubation
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2021
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Και εγω θα ήθελα αν ήταν εύκολο συνάδελφοιΜήπως μπορείς να μου στείλεις το insta της σε PM συνοδοιπορε?
Και εγω θα ήθελα αν ήταν εύκολο συνάδελφοιΜήπως μπορείς να μου στείλεις το insta της σε PM συνοδοιπορε?
Παίζει να είναι το πιο βρώμικο στο μετάξι.. μέχρι και καυσαέριο από τον δρόμο σού παρέχει δωρεάν..χαχαφώτος από το δωμάτιο του Κολωνού 53 όπου τίμησα την Αλεξάνδρα
φώτος από το δωμάτιο του Κολωνού 48 νέο που τίμησα τη Νάντια
Μάλλον τύπε μου δεν έχεις επισκεφτεί το κωλοκυνθους 38 όροφο να δεις τον απόλυτο εφιάλτη.Παίζει να είναι το πιο βρώμικο στο μετάξι.. μέχρι και καυσαέριο από τον δρόμο σού παρέχει δωρεάν..χαχα
Κ το κάτω και Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 κλπ, οποίος γυρίζει κ περνάει ξέρειΜάλλον τύπε μου δεν έχεις επισκεφτεί το κωλοκυνθους 38 όροφο να δεις τον απόλυτο εφιάλτη.
Στείλτε το ινστα σε πμ ρε συναγωνιστές τι ζητάμε πια…Μήπως μπορείς να μου στείλεις το insta της σε PM συνοδοιπορε?
Μήπως μπορείς να μου στείλεις το insta της σε PM συνοδοιπορε?
Και εγω θα ήθελα αν ήταν εύκολο συνάδελφοι
Στείλτε το ινστα σε πμ ρε συναγωνιστές τι ζητάμε πια…
να προστεθεί παρακαλώ στη λίστα και το ΜΑ 15 καθώς ενα μπουρδελο στην Καλλέργη το οποίο πριν κανένα έτος πήγα να δω ποια πουτανα είναι και εμφανίστηκε ένα ανθρωποειδές το οποίο δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις αν ήταν άρρεν ή θηλυΜεγάλε,αν υπήρχε σοβαρό κράτος στην Ελλάδα,αυτα τα δύο (και άλλα) θα έπρεπε να εχουν ανακηρυχθεί "τοποι ιδιαίτερου λαογραφικού ενδιαφέροντος'' , θαπρεπε να γινοναι μελέτες απο πανεπιστήμια .
Εσύ τι λες?Ερωτηση συναδελφοι.
Η Μπαρμπορα στο Βεργας παιρνει και πακιστανους; Εχει πετυχει κανεις πακι να βγαινει απο δωματιο εκει;
Την ξεκώλιασε ο dmtrsxxx και έχει πάει για ρεκτιφιέ!γνωριζει κανεις εαν ειναι η αννα μπελλα απο φυλης σημερα στο ποστο της???
Την ξεκώλιασε ο dmtrsxxx και έχει πάει για ρεκτιφιέ!
Δεν θα το συνεχίσω …. Οποίος ξέρει ξέρει …καμία σχέση με τη πραγματικοτητα αυτά που αναφέρεις ....
Κανένα σύνδρομο δεν έχω ….Δεν θα αναφερθώ ξανά στο τι κάνει …..οποίος ξέρει ξέρει ..οποίος πάει πάει και παίρνει και τα ρίσκα του ..Αλλά μην μου την βγάζετε την αμόλυντη θεα του έρωτα ..είναι αστείο…Μου κάνει εντύπωση ότι κάθε φορά που κάποιος θα γράψει κάτι θετικό για την συγκεκριμένη ιερόδουλη εμφανίζεσαι εσύ να μας πεις πόσο χάλια είναι και γενικά να δυσφημίσεις τον χαρακτήρα και τις υπηρεσίες της, ότι έχεις κάποιο προσωπικό θέμα μαζί της είναι ηλίου φαεινότερο αλλά εμείς τι φταίμε να διαβάζουμε τα παραληρήματα σου;
ΥΓ τα ποστ που κάνεις πλην ελαχίστων εξαιρέσεων αναφέρονται σε ιατρικά θέματα ( είσαι γιατρός;) ή στην Εβελίνα και το πόσο σάπια πόρνη είναι, αν είσαι εμμονικός, μικροβιοφοβικός και γενικά αν κατατρύχεσαι από διάφορα σύνδρομα είσαι σε λάθος μέρος!