The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Ευτυχώς είναι το δίπλα αυτό που λέω (όχι εκεί που δουλεύει η Εύα)!!Όλα καλά λοιπόν, αρκεί να έστρωσες εσυ τα σεντόνια και όχι η τσατσά! (@The Keeper ) .
Ευτυχώς είναι το δίπλα αυτό που λέω (όχι εκεί που δουλεύει η Εύα)!!Όλα καλά λοιπόν, αρκεί να έστρωσες εσυ τα σεντόνια και όχι η τσατσά! (@The Keeper ) .
Mυστη θα διαφωνησω στο δυνατο γαμησι!τυπε η Σαμπίνα μας δεν κανει υπεραπλο αποστειρωμενο πρόγραμμα.
κωλο και μουνί της τα εχω γυαλίσει απο το γλείψιμο και δέχεται επίσης και ποδολαγνεία.
επίσης ειναι υπομονετικη μεσα στο δωμάτιο και δέχεται δυνατό γαμησι χωρίς να κλέβει στις στάσεις.
Αλίνα, κοντό πλατινε μαλλί μικρό τατού φιδάκι δεξιά ή αριστερά στη κοιλίτσα.Έχει κανένας παίχτης εμπειρία με την Αλίνα στο Φωκαίας 27Β ισόγειο που ανέφερα χθες στην 2η βάρδια;
Την είχα πάρει τότε που δούλευε στο Φιλ πάνω (στην απογευματινή). Καλή overall αλλά τά’ χει τα χρονάκια της. Πλατινομαλλούσικο ρωσσίδι που γουστάρει γενικώς μικρότερες ηλικίες οπότε σού’ φεξε κουφάλα. Ζάχαρη θα περάσειςΈχει κανένας παίχτης εμπειρία με την Αλίνα στο Φωκαίας 27Β ισόγειο που ανέφερα χθες στην 2η βάρδια;
Πριν από 10 χρόνια είχα γνωρίσει κάποια Ελληνίδα πουτάνα η οποία ενώ σπούδαζε γιατρός εργαζόταν στην Φυλής και μετά σε στούντιο. Πριν από 2 χρόνια πήρε το πτυχίο της και αποχώρησε οριστικά από αυτό το επάγγελμα.Γιατι εσυ τι νομιζες,οτι δουλευουν 2-3 χρονια πουτανες και μετα γινονται δικηγοροι?
Πριν από 10 χρόνια είχα γνωρίσει κάποια Ελληνίδα πουτάνα η οποία ενώ σπούδαζε γιατρός εργαζόταν στην Φυλής και μετά σε στούντιο. Πριν από 2 χρόνια πήρε το πτυχίο της και αποχώρησε οριστικά από αυτό το επάγγελμα.
ουρολογοςΤι ειδικοτητα σπουδαζε μυστη μου?Επισης,μηπως ξερεις αν εχει ανοιξει καπου ιατρειο?Αχρειαστη να ειναι που λενε.
....οχι ενταξει....εκανε την λατρα η ξυνη πριν περασωΌλα καλά λοιπόν, αρκεί να έστρωσες εσυ τα σεντόνια και όχι η τσατσά! (@The Keeper ) .
Τι ειδικοτητα σπουδαζε μυστη μου?Επισης,μηπως ξερεις αν εχει ανοιξει καπου ιατρειο?Αχρειαστη να ειναι
Τι ειδικοτητα σπουδαζε μυστη μου?Επισης,μηπως ξερεις αν εχει ανοιξει καπου ιατρειο?Αχρειαστη να ειναι που λενε.
Ανδρολογος -ουρολόγος με μεταπτυχιακό στη σεξολογια.χρυσες δουλειές θα κάνει το κορίτσι έχει κ εμπειρία !!!!Τι ειδικοτητα σπουδαζε μυστη μου?Επισης,μηπως ξερεις αν εχει ανοιξει καπου ιατρειο?Αχρειαστη να ειναι που λενε.
ρε παιχτη αφου πριν ειπες οτι ηταν ελληνιδα #159,146Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για τις σπουδές της διότι έκρυβε τα πάντα από τους πελάτες της (πραγματικό όνομα και ιθαγένεια).
Τι ειδικοτητα σπουδαζε μυστη μου?Επισης,μηπως ξερεις αν εχει ανοιξει καπου ιατρειο?Αχρειαστη να ειναι που λενε.
Σαν πελάτης την γνώρισα και την έβλεπα.ρε παιχτη αφου πριν ειπες οτι ηταν ελληνιδα #159,146
δηλαδη εσυ, ΔΕΝ ησουν πελατης της ?
δηλαδη, ησουν πελατης και σου ειπε οτι ειναι ελληνιδα, ενω στους υπολοιπους πελατες εκρυβε τα παντα.Σαν πελάτης την γνώρισα και την έβλεπα.
Τι κατάλαβες;δηλαδη, ησουν πελατης και σου ειπε οτι ειναι ελληνιδα, ενω στους υπολοιπους πελατες εκρυβε τα παντα.
οκ, τωρα το καταλαβα
Αλίνα, κοντό πλατινε μαλλί μικρό τατού φιδάκι δεξιά ή αριστερά στη κοιλίτσα.
Λογικά δούλευε και πέρσυ φιλιππιδου πάνω 3η βαρδυα.
Άνετη με γλωσοφιλα, πίπα άνευ και πεντακάθαρη.
τίμιο γαμησακι χωρίς υστερίες .
Μετά από 4-5 επισκέψεις αυτοπροταθηκε για ωριαιο πρόγραμμα αλλά δεν .
Στο Φώκαιας 27Β ισόγειο δεν την έχω τιμήσει.
Ευχαριστώ και τους δύο.Την είχα πάρει τότε που δούλευε στο Φιλ πάνω (στην απογευματινή). Καλή overall αλλά τά’ χει τα χρονάκια της. Πλατινομαλλούσικο ρωσσίδι που γουστάρει γενικώς μικρότερες ηλικίες οπότε σού’ φεξε κουφάλα. Ζάχαρη θα περάσεις
Με είχε ταράξει στο γλωσσόφιλο
Μάλλον κουφά η είδηση,και τρίτη βάρδια αυτή η Στέλλα δουλεύει.Και στα αλλά Κολωνού που πέρασα δεν υπάρχει Μαρία.Σε πρόσφατη βόλτα στο Μεταξουργείο είχα σταμπάρει την Αναστασία στο Ιάσονος 19 ισόγειο, μελαχρινή με αρκετά καλό κορμί για την περιοχή, πέρασα πριν από λίγο και δεν τη βρήκα,ήταν δύο άλλες αδιάφορες νεαρές κι έφυγα.
Στο Κολωνού 45 βάθος δεν ήταν η Μαρία που αναφέρθηκε χτες, μια Στέλλα είδα μάλλον βσριεστημένη.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με την κουρτίνα δουλεύουν η Αναστασία και η Αλεξάνδρα "μιάου - νιαρρρ" που την έπαιρνα στο Ακομινάτου 2,διάλεξα τη δεύτερη και ήταν ίδια και απαράλλαχτη σε υπηρεσίες και καύλα με τίμιο γαμήσι και γλωσσόφιλα αφειδώς! Στο πλάνο είναι να δοκιμάσω και την Αναστασία, κάτι μου λέει ότι τιμάει τη Ρωσική σχολή. Στα μείον της συνεδρίας η τσατσά που χτύπησε πόρτα στο οκτάλεπτο σκάρτο...
Ο Σάκης είναι ο γκόμενος κάγκουρας με το Σμάρτ. Την χύνει τζάμπα.την παρακολουθεις;
Σου αρέσει περισσότερο η Μαρίνα από την Ειρήνη του 72;Ευχαριστώ και τους δύο.
Πέρασα σήμερα και περίπου στις 10 και κάτι ψιλά το βράδυ ήταν κλειστό το 27 ισόγειο.
Φωκαίας 24 Η Ντιάνα
Φωκαίας 17 όροφος η Μαρίνα Ρωσσίδα, τα 17 ισόγειο, 19 κλειστά.
Φωκαίας 25 ισόγειο Σάρα και μάλλον στον όροφο η λατινοφόλα ΑΛΛΑΠΟΣΟΘΕΛΩΝΑΤΗΝΣΚΙΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...
Στο Φωκαίας 7 υπόγα η Έμιλυ, στα άλλα δύο δεν μπήκα αλλά κλασσικά Στέλλα με Κατερίνα.
54 η Αουρόρα
Στο 72 η Ειρήνη
Στα πιο πάνω δεν έκανα τον κόπο καν να πάω...
Δεν μπορούσα να φύγω άχυστος, τελικά (θα με βρίσετε αλλά εις την πούτσαν μου), πέρασα με την Μαρίνα την Ρωσσίδα στο Φωκαίας 17 όροφο. Πρώτη φορά πριν μερικούς μήνες. Τυπική συμπεριφορά μέσα στο δωμάτιο, ανέχτηκε το χέρι μου στον σβέρκο της κατά το στοματικό και με καλό στήσιμο στα τέσσερα έκανε και αυτή παιχνίδι είναι η αλήθεια μπρος πίσω, ακίνητος εγώ.
Με καύλωσε η ρουφιάνα και επιδόθηκα σε ένα gaping pussy γαμήσι όπου τον έβγαζα τελείως από μέσα της και η τρύπα της έμενε ανοιχτή σαν δίευρω. Ξανά το ίδιο. Έδινε και αυτή μετά ρυθμό. Την πήρα και Ιεραποστολικό δυνατά και έχυσα μέσα της.
--- Μελαμψός νεαρός συναγωνιστής περίμενε να μπει στο δωμάτιο που είχα μόλις χύσει την Μαρίνα, τι γίνεται ρε μαλάκες;;; ---
Τέλως πάντων. Επόμενοι στόχοι Αλίνα αν την βρω αύριο, αλλιώς Τζασμίν ή Γιάννα στο Φυλής 74. Ύστερα θα έχω συλλέξει όλα τα Pokemon της Φυλής.
Καληνύχτες.