Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (18 μέλη και 264 επισκέπτες)

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εμένα πριν από μερικά χρόνια κάποια Αλίνα (η γνωστή σαν φοιτητριούλα) που εργαζόταν στα μοντελάδικα της Φυλής λίγο πριν φύγει στην τελευταία συνεύρεσή μας μου είχε προτείνει να μου δώσει 50 ευρώ για να με κατουρήσει και να με χέσει!
ΡΕ
ΦΥΓΕ
ΡΕ
ΑΠΟ
ΔΩ,
ΡΕ
ΜΠΡΟ!!!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
1) Σχεδόν όλοι οι Έλληνες χρωστούν μεγάλα χρηματικά ποσά στις γνωστές ελληνικές τράπεζες.
2) Οι ελληνικές τράπεζες δεν είναι πια ελληνικές αφού τις έχουν αγοράσει ξένοι πολυεκατομμυριούχοι.
3) Στις διοικήσεις των παραπάνω ἑλληνικών τραπεζών παρευρίσκονται μόνο ξένοι!
4) Όλες οι υπουργικές αποφάσεις δεν εφαρμόζονται χωρίς την σύμφωνη γνώμη της γερμανικής κυβέρνησης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η Ελλάδα δεν ανήκει πια στους Έλληνες ενώ οι αλλοδαποί έχουν περισσότερα δικαιώματα (π.χ επιδόματα μακρόχρονης ανεργίας και τραπεζικά δάνεια άνευ εγγύησης που δεν λαμβάνουν οι Έλληνες πολίτες) και λιγότερες υποχρεώσεις (δεν έχουν στρατιωτικές υποχρεώσεις και πληρώνουν λιγότερους φόρους λόγω διαφόρων απαλλαγών).
Για το παλμαρε και μονο.
Ποτέ δεν υπηρξε Ελληνικη τραπεζα και ουτε υπαρχει.
Η πρωτη τραπεζα κατασκευαστηκε ( τα κεντρικα της εθνικης τραπεζας στην Αθηνα )για να εξυπηρετησει το δανειο που πηρε ο Ελληνικος λαος δια την μαχη με τους τουρκους για την επανασταση.Εγινε η τραπεζα για να μπορουν μεσω αυτης οι δανειστες μας να παρουν πισω τα χρηματα τους.Εν ολιγης αυτη ειναι η ιστορια

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αυτή έφυγε με την κωλοτρυπίδα τάληρο ενώ εγώ παραμένω ακμαιότατος !!!

Τα βουνά δεν μετακινούνται!
Eύγε παίχτη! το έβαλες στη θέση του το πουτανάκι...
Έπειτα ποιος ξέρει τι άλλο θα σου ζήταγε μετά αν την άφηνες.
Μπορεί, με αντάλλαγμα όλη την είσπραξη εκείνης της μέρας, να έβαζε πλώρη και για κανα στραπόν.
Δεν είναι να παίζεις μ’ αυτά:confused:

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Μάλλον κουφά η είδηση,και τρίτη βάρδια αυτή η Στέλλα δουλεύει.Και στα αλλά Κολωνού που πέρασα δεν υπάρχει Μαρία.
Τι να σας πω ρε μάγκες Πέμπτη βράδυ εκεί ήταν, δεν ρώτησα αν θα δουλεύει εκεί συνέχεια γιατί δεν είμαι milfakias ρωτήστε την τσα2 τόσο δύσκολο σας είναι?

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Mυστη θα διαφωνησω στο δυνατο γαμησι!:birdman:
Τις 2 τελευταιες φορες απεφυγε να κατσει να την οργωσω παρα το γεγονος οτι της εχω προκαλεσει εντονους υγρους οργασμους οσες φορες την οργωσα.
Εγω,αν κ ειχα γραψει τα καλυτερα πλεον δεν την επιλεγω,επειδη κ ποναει κ δεν θελει να γαμηθει οπως παλια!
Εχει ομως απιστευτο σωμα κ πανεμορφο πρωκτουλη:smiling-face-with-heart-eyes:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
Σιγα ρε παιδι εσυ .. την όργωσες.. ετσι οργωνονται η πουτανες που τρωνε 30 καβλια καθε μερα..

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Επίσκεψη προ ολίγου στο κοντοπουτανο τη Βανέσα στο Ιασωνος 20β.
Ποσο με καυλώνει αυτη η πιτσιρίκα...
Την πηρα 30 λεπτα πρόγραμμα 75 ευρω προσφορά.
Λεηλατησα το νεανικό της κορμί την εγλειψα απο πανω μεχρι κατω.
Την γαμησα ορθια στον τοίχο στο παράθυρο στο πάτωμα την εσκισα τη μικρή...με τράβαγε βίντεο να της τρωω το μουνί, της ανωμαλιας εγινε.
Λογικα θα πάρει κανα δύο μέρες ρεπο να συνέλθει η μικρή .
Στείλε βίντεο

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Τι να σας πω ρε μάγκες Πέμπτη βράδυ εκεί ήταν, δεν ρώτησα αν θα δουλεύει εκεί συνέχεια γιατί δεν είμαι milfakias ρωτήστε την τσα2 τόσο δύσκολο σας είναι?
Επιβεβαιώνω ότι η Μαρία δεν υπάρχει, πηγα απογευματινή ΚΑΙ βραδυνη βαρδια. Και στις δυο γιοκ! Ο τσατσος δε, και όχι τσατσά όπως λες, είπε ότι δεν ξέρει κάποια Μαρία. Τσάμπα μας έστειλες αδερφε. Έλεγα κι εγώ να μουλιασω τα αρχιδια μου στο στόμα της για ένα 10ικο και να τον παιξω συνάμα (δεν δίνω ελευθερο στοματικό στο 10ικο ή 20αρικο) και να χυσω αλλά δεν! Ή έχεις μπερδέψει τις κοπέλες ή ήρθε μόνο για μια βραδιά. Στον συνηθες οίκο που ήτανε στον απέναντι 48 δηλαδή, η τσατσά παλι δεν ήξερε κάτι, αν ειχε γυρίσει ή οχι. Τεσπα, το προσπερναμε.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
δηλαδή πήγα σήμερα στην, ονόματα δεν λεω,και αχ και βαχ και σήκω και ξάπλωσε και πισωκολλητο και γκαπα γκούπα. και πριν από μένα τα ίδια,και μετά τα ίδια. και στο τέλος έρχεται ο αγαπησιάρης με το μαύρο το γκολφ να την πάρει και να τη φέρει πάλι.

Ναι αλλά αυτός την γαμαει το βράδυ σπίτι 5 φορές,μουνι κωλο στόμα αυτιά μύτη,δεν του χτυπάει κανένας την πόρτα,δεν του λέει όχι δάχτυλο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και γενικά θα μπορούσα να κάτσω μια ώρα να γράφω τι διαφορά έχει να την γαμαει ο Σάκης με τους υπόλοιπους γαμιαδες του 5λεπτου.

Από την άλλη να έχεις καμία τέτοια φάση με κοπέλα του χώρου,δλδ κανένα καφέ,καμία βόλτα,γαμησι τσαμπε έξω επειδή έτσι γουστάρει εκείνη την εβδομάδα το κορίτσι κανένα πρόβλημα αλλά μέχρι εκει,όχι και σχεση.Το κύριο χαρακτηριστικό σε μια σχέση είναι η αποκλειστικότητα και είναι το μόνο που λειπει όταν κάνεις σχέση με κορίτσι του χώρου.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.279
Πόντοι
41.129
Μήτσο ευτυχώς που το μισάωρο με το «μωρό» ήταν σε προσφορά...:2funny:
Για φαντάσου να έπαιρνες 3 δωμάτια στη σειρά και να σου έφευγε ένα ολόκληρο 30άρι:confused:
Τυπε το μωρό είναι στα 15ε και όχι στα 10ε. Επίσης 3 δωμάτια στη σειρά δε μπορείς να πάρεις . :2funny::2funny:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Φίλε μάλλον δεν έχεις ιδέα ποια είναι η Μαρία και μας έστειλες τσάμπα,τεσπά όλοι κάνουμε μαλακίες

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
ναι έτσι κι άλλος με τη Φολίζα.Στην αρχή.

και κάτι άλλο. όταν αυτή έχει φάει 30 πουτσες τη μέρα έχει όρεξη να φαει άλλες 5 όλη νύχτα απ το Σάκη και μετά να δουλεύει πάλι αυριο;

επίσης ελεγες ότι έπαιρνες με τ αμάξι ένα στουντιοκορίτσι, σε ρώταγα που δουλεύει και έλεγες ζηλευεις. χαχα
Στα πμ έλεγα ότι ζηλεύεις?

100 πουτσες την μέρα να φάει,θα έχει 10 φορές περισσότερη όρεξη να φάει πουτσα από αυτόν που γουστάρει.Εδω στούντιοκοριτσο,όχι αυτή που σου έλεγα,αλλη,δούλευε 40 μέρες συνεχόμενα και μου έλεγε να πάω σπίτι της.Δεν είσαι κουρασμένη από τις πουτσες ρε?της έλεγα,ούτε καν έλεγε αυτή.15 Ιουλίου θα πάω για διακοπές σπίτι της.Εσενα προσωπικά θα σου στείλω και βιντεο πως της ανοίγω την κωλοτρυπιδα,να έχεις υλικο να την παίζεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Φόβος υπαρχει.

Δεν θυμάμαι που το λεγες. Μάλλον δημοσια

Και ένιωθες άντρας μετά από 40 πουτσες τη μέρα ότι εσένα γουσταρει; ντάξει. Γουστα είναι αυτα.

Και κάτι άλλο γενικό ,λένε προσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Την έχω πατήσει αρκετές φορές.

Και μένω εδώ μην σπαμάρουμε την οξεία γαμικουλίαση του νήματος.

Αρε κουλουράκια, έχεις πλάκα τελικα.Μαλλον δημόσια θα το είπα γιατί στα πμ δεν το είπα ποτέ.Τα διάβασες και μαζεύτηκες,στο τσακ θα τα έκανα σκριν και θα τα ανέβαζα να δουνε που με παρακαλαγες μπας και έχω καμία φωτό της να δεις,εμπιστευτικά πάντα μιας και είσαι καλός και σου εμπιστευτικαν και άλλοι φωτό και τηλέφωνα κορασίδων όπως έλεγες.

Ένιωθα άντρας που με γουστάρει μετά από 40 πουτσες?χαχαχαχαχαχα.Τεσπα,το σταματάω και εγώ εδώ γιατί σπαμαρουμε το νήμα το οποίο είναι φουλ μουνοζουμα και οργασμους κορασίδων.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Ηλέκτρα σταμάτησε?
Δεν την έχω βρει τελευταία

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Επίσκεψη προ ολίγου στο κοντοπουτανο τη Βανέσα στο Ιασωνος 20β.
Ποσο με καυλώνει αυτη η πιτσιρίκα...
Την πηρα 30 λεπτα πρόγραμμα 75 ευρω προσφορά.
Λεηλατησα το νεανικό της κορμί την εγλειψα απο πανω μεχρι κατω.
Την γαμησα ορθια στον τοίχο στο παράθυρο στο πάτωμα την εσκισα τη μικρή...με τράβαγε βίντεο να της τρωω το μουνί, της ανωμαλιας εγινε.
Λογικα θα πάρει κανα δύο μέρες ρεπο να συνέλθει η μικρή .
Καλά και προσφορά δεν τη λες, παραδοσιακά το μισάωρο χρεώνεται 60 γιούρια Φυλής και 30 Μεταξουργείο, αυτή επειδή παίρνει 15, 3*15=45!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Στα πμ έλεγα ότι ζηλεύεις?

100 πουτσες την μέρα να φάει,θα έχει 10 φορές περισσότερη όρεξη να φάει πουτσα από αυτόν που γουστάρει.Εδω στούντιοκοριτσο,όχι αυτή που σου έλεγα,αλλη,δούλευε 40 μέρες συνεχόμενα και μου έλεγε να πάω σπίτι της.Δεν είσαι κουρασμένη από τις πουτσες ρε?της έλεγα,ούτε καν έλεγε αυτή.15 Ιουλίου θα πάω για διακοπές σπίτι της.Εσενα προσωπικά θα σου στείλω και βιντεο πως της ανοίγω την κωλοτρυπιδα,να έχεις υλικο να την παίζεις.
:2funny::2funny:
Φαντάζομαι στις 200 πούτσες, (όπου η όρεξη θα είναι 20x ) τι τσόντα κανονική θα γυρίσετε παρέα με το στουντιοκόριτσο ρε κιαρατά. Καλιγούλεια όργια!!!!:grin:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Καλά και προσφορά δεν τη λες, παραδοσιακά το μισάωρο χρεώνεται 60 γιούρια Φυλής και 30 Μεταξουργείο, αυτή επειδή παίρνει 15, 3*15=45!
Αυτά μάστορα είναι για «««κορόϊδα σαν και μας»»». Η τύπισσα λένε χρεώνει το 5λεπτο 15€:2funny: και επομένως. όπως το αντιλαμβάνομαι, το μισάωρο θα τους ερχόταν στα 90€. Άσε που δεν δέχεται και σερί δωμάτια. Δηλαδή τελειώνει ο γύρος, βγάζεις το επόμενο 15άρι και σου λέει: "εγώ τώρα τη (γ)κάνω, άργησες. Ας τό’ λεγες από πριν":grin::grin:
Ε ρε πούστη τι άλλο έχουμε να δούμε

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom