Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (16 μέλη και 258 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
αφού την έχουν καταχύσει κανένα 20κιλο δοχειο σπέρμα οι άλλοι επί πληρωμης
Μην γίνεσαι κακός ρε, το κορίτσι ΊΣΑ που έχει φάει 15-20 ψωλές στη ζωή της.

και που τον βρήκε το Σακη;
Μέσα στο Σμάρτ.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Σου αρέσει περισσότερο η Μαρίνα από την Ειρήνη του 72;
Όχι. Η Ειρήνη έχει μακράν καλύτερο πρόσωπο.

Αλλά η μαλακισμένη η Μαρίνα με την πλαστική στα χείλια που έχει κάνει έχει χαλάσει το προσωπό της. Ήταν και άβαφτη.
Βέβαια, η Μαρίνα αν βαφτεί, ντυθεί και βγει έξω είναι "ινσταγκραμικό ρωσσόμουνο". Από αυτές τις ρώσσικες σκύλες της λύσσας που βλέπεις και θέλεις να σκίσεις. (Τουλάχιστον εγώ). Αδικεί τον εαυτό της και με τα χείλια ροφού και με το να βγαίνει τελείως άβαφτη στο σαλόνι αλλά και με την τυπική συμπεριφορά της που δεν είναι θερμή καθόλου. Αν της μιλήσεις θα μιλήσει δεν θα ξινίσει τουλάχιστον σε μένα, απλά επειδή έχω και εγώ λίγο προσωπικότητα καθρέφτη, άμα μου βγάζει ξινίλα η άλλη βγάζω και εγώ και γίνομαι ξινούλης ή αδιαφορώ...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ψιλά δηλαδή. Αυτοί οι τύποι δεν έχω καταλάβει ακόμα αν είναι πολύ μάγκες ή πολύ μαλάκες. :think:
Ρε συ Κουλουράκια, μαλάκες δεν είναι. Μια χαρά δεν θα σου καθόταν να γαμάς για κανένα 3μηνάκι της Κ. (ξέρεις εσύ), στο τζάμπα;
Λίγο καμιά έξοδος, λίγο μέσα στο σπίτι, γαμήσι και όλα καλά. Δεν μιλάμε ούτε για παντρειές ούτε να την γνωρίσεις στους δικούς σου...

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
--- Μελαμψός νεαρός συναγωνιστής περίμενε να μπει στο δωμάτιο που είχα μόλις χύσει την Μαρίνα, τι γίνεται ρε μαλάκες;;; ---
1) Σχεδόν όλοι οι Έλληνες χρωστούν μεγάλα χρηματικά ποσά στις γνωστές ελληνικές τράπεζες.
2) Οι ελληνικές τράπεζες δεν είναι πια ελληνικές αφού τις έχουν αγοράσει ξένοι πολυεκατομμυριούχοι.
3) Στις διοικήσεις των παραπάνω ἑλληνικών τραπεζών παρευρίσκονται μόνο ξένοι!
4) Όλες οι υπουργικές αποφάσεις δεν εφαρμόζονται χωρίς την σύμφωνη γνώμη της γερμανικής κυβέρνησης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η Ελλάδα δεν ανήκει πια στους Έλληνες ενώ οι αλλοδαποί έχουν περισσότερα δικαιώματα (π.χ επιδόματα μακρόχρονης ανεργίας και τραπεζικά δάνεια άνευ εγγύησης που δεν λαμβάνουν οι Έλληνες πολίτες) και λιγότερες υποχρεώσεις (δεν έχουν στρατιωτικές υποχρεώσεις και πληρώνουν λιγότερους φόρους λόγω διαφόρων απαλλαγών).

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
Ρε συ Κουλουράκια, μαλάκες δεν είναι. Μια χαρά δεν θα σου καθόταν να γαμάς για κανένα 3μηνάκι της Κ. (ξέρεις εσύ), στο τζάμπα;
Λίγο καμιά έξοδος, λίγο μέσα στο σπίτι, γαμήσι και όλα καλά. Δεν μιλάμε ούτε για παντρειές ούτε να την γνωρίσεις στους δικούς σου...
:2funny:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
δεν ξέρω ρε . είμαι σε δίλημμα. δεν είναι και πολύ δύσκολο να ξεφύγουν τα πραμματα
Εννοείς να καψουρευτείς και να σε πιάσουν οι ζήλιες...
Καταλαβαίνω που το πας και πως το σκέφτεσαι, αλλά σε μία τέτοια περίπτωση πρέπει να ξέρεις τι ζητάς από την άλλη.
Περνάς καλά, γαμάς καλά και τέλος...

και οι έξοδοι ακόμα και μέσα στο σπίτι κοστίζουν. να φάμε να πιούμε,βενζίνες, να παραγγείλουμε, κανένα πυρφοριλικι με δωράκια. δηλαδή το τζάμπα δεν είναι τζάμπα. κοστίζει
Ούτε με μία τύπισσα που θα βγάλεις απ'έξω θα είναι στο τζάμπα.
Το περνάς καλά που είπα παραπάνω εμπεριέχει και τις βενζίνες και τα φαγητά και τα πιώματα. Αλλά τουλάχιστον θα το κάνεις με την Κ.(ξέεερεις εσύ). Είπαμε στο κάτω κάτω, αυτά είναι για βραχυπρόθεσμες φάσεις. Κάτι το διαφορετικό κτλπ...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
αυτό λέω. όπως και να χει πλερώνεις. Στο τέλος της μέρας το ζήτημα είναι πόσα και πόσο αλώβητος βγαινεις
Το τζάμπα δεν υπάρχει. Κάτι πρέπει να της δώσεις για να την γαμάς χωρίς να σκας 50άρικο κάθε φορά.
Είτε αυτό είναι μία έξοδος κάπου, είτε το οτιδήποτε, αρκεί να της δώσεις κάτι το διαφορετικό από την ρουτίνα που μπορεί να έχει συνηθίσει. Σπίτι, δουλειά/γαμήσι, σπίτι. Ηλίθια δεν είναι η άλλη μετά τις 25 πούτσες να το δίνει και σε έναν τύπο στο τζάμπα. Πρέπει να υπάρχει κέρδος και για τους δύο, πως να το κάνουμε.

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Την πηρα 30 λεπτα πρόγραμμα 75 ευρω προσφορά.
καλά, τα 120 που αρκετές φορές ζητάνε για την ώρα, αλλά 75 για μισάωρο πρώτη φορά ακούω σε ανοιχτό οίκο.
Είχε εξτραδάκια μέσα έκτος τους συνηθισμένου προγράμματος της κοπέλας ?

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Επίσκεψη προ ολίγου στο κοντοπουτανο τη Βανέσα στο Ιασωνος 20β.
Ποσο με καυλώνει αυτη η πιτσιρίκα...
Λεηλατησα το νεανικό της κορμί την εγλειψα απο πανω μεχρι κατω.
Την γαμησα ορθια στον τοίχο στο παράθυρο στο πάτωμα την εσκισα τη μικρή...με τράβαγε βίντεο να της τρωω το μουνί, της ανωμαλιας εγινε.
Λογικα θα πάρει κανα δύο μέρες ρεπο να συνέλθει η μικρή .
Μήτσο ευτυχώς που το μισάωρο με το «μωρό» ήταν σε προσφορά...:2funny:
Για φαντάσου να έπαιρνες 3 δωμάτια στη σειρά και να σου έφευγε ένα ολόκληρο 30άρι:confused:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
καλά, τα 120 που αρκετές φορές ζητάνε για την ώρα, αλλά 75 για μισάωρο πρώτη φορά ακούω σε ανοιχτό οίκο.
Είχε εξτραδάκια μέσα έκτος τους συνηθισμένου προγράμματος της κοπέλας ?
Μάλλον γύρισε στο σπίτι με μπόλικα μουνόζουμα και ένα βιντεάκι δώρο από ότι κατάλαβα. :rockon:

Για φαντάσου να έπαιρνες 3 δωμάτια στη σειρά και να σου έφευγε ένα ολόκληρο 30άρι:confused:
Ποιος ξέρει τι ανωμαλία θα της ζήτησε ο Μητσάρας... :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ποιος ξέρει τι ανωμαλία θα της ζήτησε ο Μητσάρας... :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Λες να ζήτησε χέσιμο σαν άλλος Σεῒχης του Αμπου Ντάμπι;
Πάντως χωρίς πλάκα ούτε να ξέρω δεν θέλω με τη συγκεκριμένη αρχιμεράκλα...:2funny:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Επίσκεψη προ ολίγου στο κοντοπουτανο τη Βανέσα στο Ιασωνος 20β.
Ποσο με καυλώνει αυτη η πιτσιρίκα...
Λεηλατησα το νεανικό της κορμί την εγλειψα απο πανω μεχρι κατω.
Την γαμησα ορθια στον τοίχο στο παράθυρο στο πάτωμα την εσκισα τη μικρή...με τράβαγε βίντεο να της τρωω το μουνί, της ανωμαλιας εγινε..

Δηλαδή ενοίκιασες κορίτσι Γ κατηγορίας προς 150 ευρώ την ώρα!

Για κορίτσι Α κατηγορίας πόσα ευρώ θα έδινες;

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
αν είναι η Βανέσα που νομίζω, εκτός από το ότι της έχει αδυναμία (κι εμένα εμφανισιακά είναι από αυτές που με φτιάχνουν περισσότερο από ότι θυμάμαι αυτό τον καιρό εκεί έξω) , Νομίζω πέρνει 15. Χώρια που συμβάλουμε στο ταμείο για την ανοικοδόμηση του επόμενου ορόφου, του σπιτιού στην πατρίδα της.
Και πάλι όμως είναι σαν να μας λέει ότι η δουλειά της είναι 5 λεπτά ο γύρος το πολύ, ενώ γενικά η κοπέλα δεν προτιμάται αρκετά από άλλους εκτός από τον Μύστη, εμένα και κάτι λίγους ακόμα.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
αν είναι η Βανέσα που νομίζω, εκτός από το ότι της έχει αδυναμία (κι εμένα εμφανισιακά είναι από αυτές που με φτιάχνουν περισσότερο από ότι θυμάμαι αυτό τον καιρό εκεί έξω) , Νομίζω πέρνει 15. Χώρια που συμβάλουμε στο ταμείο για την ανοικοδόμηση του επόμενου ορόφου, του σπιτιού στην πατρίδα της.
Και πάλι όμως είναι σαν να μας λέει ότι η δουλειά της είναι 5 λεπτά ο γύρος το πολύ, ενώ γενικά η κοπέλα δεν προτιμάται αρκετά από άλλους εκτός από τον Μύστη, εμένα και κάτι λίγους ακόμα.
5 λεπτά και 15€;;;;;;
Και στο Μετάξι μάλιστα;;;;
jjj.gif

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Είναι πολύ κοντή! Μιλάμε για ένα κι ένα μιλκομπούκαλο, μπιμπελό. Εγώ το λέω και μου τρέχουν τα σάλια. Αλλά οι περισσότεροι θέλουν ψηλές, μοντέλες, δίμετρες, άντε στην χειρότερη μέτριες

και είναι κι αυτό ....
5 λεπτά και 15€;;;;;;
Και για Μετάξι μάλιστα;;;;

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Λες να ζήτησε χέσιμο σαν άλλος Σεῒχης του Αμπου Ντάμπι;
Εμένα πριν από μερικά χρόνια κάποια Αλίνα (η γνωστή σαν φοιτητριούλα) που εργαζόταν στα μοντελάδικα της Φυλής λίγο πριν φύγει στην τελευταία συνεύρεσή μας μου είχε προτείνει να μου δώσει 50 ευρώ για να με κατουρήσει και να με χέσει!

Το αποτέλεσμα ήταν να την στήσω στα 4, να την γαμήσω από τον κώλο και να την πλακώσω στα κωλοσκάμπιλα. Της έκανα την κωλοτρυπίδα τάληρο και τα κωλομάγουλα πατζάρια! (Όλα αυτά με 20 ευρώ).

Ίσως αυτός να ήταν και ένας λόγος που εγκατέλειψε την Ελλάδα οριστικά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom