Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (29 μέλη και 270 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.291
Πόντοι
41.129
Για την Μαρία το Milf που δούλευε ΚΛΝ 48 στο Μετάξι Χιλς και ρωτούσε κάποιος συναγωνιστής έχει επιστρέψει σχεδόν απέναντι στο βάθος κήπος. Ελ.στομ.- τελειωτικο. (Δοκιμάστηκε τίμιο μέσα) Αν ξανακάνω τσάρκα βράδυ και δουλεύουν οι θειτσες οι χοντρές με κόκκινο και οι Λατινες που θέλουν μπλέ σε normal καταστάσεις θα τον χώσω σε καμία ζαρντινιέρα να πάρει γεύση θα τον τυλίξω σουβλάκι και θα κεράσω κανένα ελλαφακι τουρίστρια λέγοντας της "well come in Greece" :inlove:.
Τυπε οντως εβαλε τελειωτικό η Μαρία ? Εννοεις απέναντι στα Κολωνου 45αρια διάδρομος 3η βαρδια ?

Elites

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2021
Like
60
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστές, τελικά το ινστα της γατούλας σαμπινας παίζει ή όχι ;

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Καλημερα συναγωνιστές, τελικά το ινστα της γατούλας σαμπινας παίζει ή όχι ;
Δεν υπαρχει ινστα μαγκες .μην μασατε απο τετοιες αναρτησεις.Η γκομενα μας δουλευει κανονικα με χαζοερωτες αλλα μεχρι εκει.Ενα φιλι δεν δινει θα δωσει ινστα?Ο καθενας ανεβαζει οτι θελει χωρις προσωπο.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Για την Μαρία το Milf που δούλευε ΚΛΝ 48 στο Μετάξι Χιλς και ρωτούσε κάποιος συναγωνιστής έχει επιστρέψει σχεδόν απέναντι στο βάθος κήπος. Ελ.στομ.- τελειωτικο. (Δοκιμάστηκε τίμιο μέσα) Αν ξανακάνω τσάρκα βράδυ και δουλεύουν οι θειτσες οι χοντρές με κόκκινο και οι Λατινες που θέλουν μπλέ σε normal καταστάσεις θα τον χώσω σε καμία ζαρντινιέρα να πάρει γεύση θα τον τυλίξω σουβλάκι και θα κεράσω κανένα ελλαφακι τουρίστρια λέγοντας της "well come in Greece" :inlove:.
"well cum in Greece*"

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Και τι θα το κάνατε το ινστα; Θα κανονιζατε να την βγάλετε για ποτό και μετά τσάμπα σεξ;
Όχι ρε φίλε εγώ προσωπικά θα ήθελα να την πάω για παϊδάκια στα καλύβια

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Καλο απογευμα στους Φιλους.....Λαικη πρωινη.....σφινακι....
Τροφωνιου 13....ισογειο.....Ολγα......με μαυρο φορμακι
Τροφωνιου 13...οροφος....μια μελαχροινουλα....καλο κορμι...ονομα δεν
Διδυμου 27.....Βικτωρια και μια που βγηκε με κατι γατοαυτια.....ας την πουμε Ψιψινα-γεματουλα
Διδυμου 20...ισογειο....μια αδιαφορη.....
Διδυμου στα ψηλα.....Ελενη και Βερονικα.....ευχαριστες παρουσιες......χαμογελαστες και πολλα υποσχωμενες.....
Καλυμνου 48.....οροφος....το Χριστινακι....χαμογελαστη και ευδιαθετη....οσοι προλαβετε.....
Μαγνησιας 1....Βαλερια....granny....
Αγκυρας 12...η γνωστη Αντριανα....granny
Αγκυρας 12.....μια Μαρια αν δεν κανω λαθος.....κοντο μαλλι....ισως ειναι εκεινη που δουλευε στο Διδυμου 18 υπογειο.....γνωστη μου φανηκε.....
Αλκαμενους 113.....Αλινα και Ολγα....milfogranny.....η Αλινα ευχαριστη και χαμογελαστη....και η αλλη βεβαια ηταν αλλα με την Αλινα ηταν ερωτας με την πρωτη ματια...καποια στιγμη θα δοκιμαστει.....
Περγαμου 27......Ειρηνη και Ζανα.......milfogranny......η Ζανα ισως εχει εργαστει και στο Ιωαννινων...γνωστη μου φανηκε.....αν ειναι εκεινη εχει δοκιμαστει ...ουτε κρυο...ουτε ζεστη....
Καλα να περνατε......

Συνημμένα

• hellas-greece.gif
    hellas-greece.gif
    121 KB · Εμφανίσεις: 47

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα σας.

Μου δημιουργεί έντονο προβληματισμό το γεγονός ότι είναι η τρίτη φορά που βλέπω την υπηρεσία του Αγκύρας 12 (ο οίκος προς το μέρος της Φυλής. Πρέπει να είναι το 12Β) να ψαχουλεύει τους κάδους των σκουπιδιών με γυμνά χέρια.

Το γράφω εδώ προς ενημέρωση των συναγωνιστών. Με τέτοιες συμπεριφορές ουσιαστικά χάνουν την αξία τους τα καθαρά σεντόνια, τα απλά προγράμματα, οι υγιείς κοπέλες κλπ.

Επιπροσθέτως, είναι, όχι μόνο όμορφο αλλά και αναγκαίο το τάισμα των γατιών της περιοχής, τα μπολάκια τους κλπ. Θέλω,όμως, να πιστεύω ότι δεν έρχεται σε άμεση επαφή με αυτά.
:hi:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Έχει κανένας παίχτης εμπειρία με την Αλίνα στο Φωκαίας 27Β ισόγειο που ανέφερα χθες στην 2η βάρδια; :hi:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα σας.

Μου δημιουργεί έντονο προβληματισμό το γεγονός ότι είναι η τρίτη φορά που βλέπω την υπηρεσία του Αγκύρας 12 (ο οίκος προς το μέρος της Φυλής. Πρέπει να είναι το 12Β) να ψαχουλεύει τους κάδους των σκουπιδιών με γυμνά χέρια.

Το γράφω εδώ προς ενημέρωση των συναγωνιστών. Με τέτοιες συμπεριφορές ουσιαστικά χάνουν την αξία τους τα καθαρά σεντόνια, τα απλά προγράμματα, οι υγιείς κοπέλες κλπ.

Επιπροσθέτως, είναι, όχι μόνο όμορφο αλλά και αναγκαίο το τάισμα των γατιών της περιοχής, τα μπολάκια τους κλπ. Θέλω,όμως, να πιστεύω ότι δεν έρχεται σε άμεση επαφή με αυτά.
:hi:
Αν και δεν έχω τιμήσει τον οίκο αυτό ποτέ, η πληροφορια σου είναι λίρα εκατό!
Ευχαριστουμε πολυ Φύλακα!

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ρε αδερφέ έχεις γαμηθει στο μπουτζο! Τι εχεις φτιάξει;;
Δεν έχεις αφήσει ουτε θηλυκιά κότα γαμω τ'αυτιάς!
Χαχαχα. Μεταλλικέ αδερφέ μου το ήξερα ότι κάποιος θα το αναφέρει.
Κυκλοφορώ σε κατάσταση αμόκ τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα ψάχνω τι θα φάω για βραδινό.
Μπορεί και δύο γεύματα το ένα πίσω από το άλλο. Ποιος ξέρει;; :think::2funny:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Χαχαχα. Μεταλλικέ αδερφέ μου το ήξερα ότι κάποιος θα το αναφέρει.
Κυκλοφορώ σε κατάσταση αμόκ τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα ψάχνω τι θα φάω για βραδινό.
Μπορεί και δύο γεύματα το ένα πίσω από το άλλο. Ποιος ξέρει;; :think::2funny:
Δώσε πονο!! Την ώρα που θα κάνεις στοματικο κρεμπιε φώναξε " Hell Bent, HELL BENT FOR LEATHER!!! "!!

tasivarop

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
265
Πόντοι
280
Καλησπέρα,

Γνωρίζουμε αν Σάββατο η Κυριακή 1-2 βάρδια θα είναι η μιλφ Μαρία στο διδύμου 18β?

Μην κατέβω τσάμπα γιατί μένω μακριά.

Το Σάββατο μεσημέρι έλειπε.

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλησπέρα. Λόγω μια γαμημένης αλλεργίας που με ς ει πεθάνει και δεμ λέει να κάνει πίσω, έχω καιρό να κατέβω στα σπιτάκια της Φυλής. Όταν λέτε Νάταλι, είναι εκείνη που ήταν πριν 1,5 μήνα στη Φιλιππίδου;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα. Λόγω μια γαμημένης αλλεργίας που με ς ει πεθάνει και δεμ λέει να κάνει πίσω, έχω καιρό να κατέβω στα σπιτάκια της Φυλής. Όταν λέτε Νάταλι, είναι εκείνη που ήταν πριν 1,5 μήνα στη Φιλιππίδου;
Παιρνε ένα Xozal πριν κοιμηθείς. Αν επιμένει παρε πρωι μεσημερι από δυο χαπάκια Comtrex η κάθε δόση.
Αν τα κάνεις αυτά σε τρεις μερες θα κάνεις γλυφοκωλι χωρίς να σου τρέχουν μυξες.
Απλά τον Xozal συνέχισε το για κανα μηνα μέχρι να ωριμάσουν οι αλλεργίες του καλοκαιριου. Το Comtrex όχι πανω απο 10 μέρες.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Εν τελει περασα απο Ευα στο Αγκυρας 12 το δεξι.Ευχαριστη μεγαλοκοπελα με λουκ στυλιαρι.Σχεδον ακωλη,σχεδον αβυζι με μακρι εξτενσιον μαλλι πλατινολαχανι.Ωραια εσωρουχα και ωραια πεδιλα.Μαυρισμενη φουλ.Στα του αγωνα ομως οχι ιδιαιτερα πραματα.Τσιμπουκι ακαποτο σχετικα μακρας διαρκειας και σεξακι σε δυο στασεις με αρκετα βογγητα.Δεν προσφερεται ιδιαιτερα για δυνατο καρφωμα αλλα το μουνακι της εχει σχετικα καλη αισθηση αν και το ψιλοεσφιγγε με τα δαχτυλα της.Μενεις ευχαριστημενος αλλα χωρις πολλα ουαου.Ευχαριστως να ξανατιμηθει αν δεν υπαρχει καλυτερο αιδοιο για ξεφορτωμα στην πιατσα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Εν τελει περασα απο Ευα στο Αγκυρας 12 το δεξι.Ευχαριστη μεγαλοκοπελα με λουκ στυλιαρι.Σχεδον ακωλη,σχεδον αβυζι με μακρι εξτενσιον μαλλι πλατινολαχανι.Ωραια εσωρουχα και ωραια πεδιλα.Μαυρισμενη φουλ.Στα του αγωνα ομως οχι ιδιαιτερα πραματα.Τσιμπουκι ακαποτο σχετικα μακρας διαρκειας και σεξακι σε δυο στασεις με αρκετα βογγητα.Δεν προσφερεται ιδιαιτερα για δυνατο καρφωμα αλλα το μουνακι της εχει σχετικα καλη αισθηση αν και το ψιλοεσφιγγε με τα δαχτυλα της.Μενεις ευχαριστημενος αλλα χωρις πολλα ουαου.Ευχαριστως να ξανατιμηθει αν δεν υπαρχει καλυτερο αιδοιο για ξεφορτωμα στην πιατσα.
Όλα καλά λοιπόν, αρκεί να έστρωσες εσυ τα σεντόνια και όχι η τσατσά! (@The Keeper :wink: ) .

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Δώσε πονο!! Την ώρα που θα κάνεις στοματικο κρεμπιε φώναξε " Hell Bent, HELL BENT FOR LEATHER!!! "!!
Πουτάνα όλα, θα περάσω μέσα από τους τοίχους!!! :headbaning1::headbaning1: :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν νομίζω φίλε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom