Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 429 άτομα (23 μέλη και 406 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
γι αυτό και τα κρύβει στις φωτό!
Λογικό, εξάλλου όλες οι γυναίκες έχουν τον τρόπο να κρυβουν τις ατέλειες τους. Εδώ βλέπεις χοντρές που στις φωτο βάζουν μόνο φάτσα και βυζιά για να μην φαίνονται τα μπυροκοιλια τους... Και λες ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!Είναι αυτές, γατες! Και όταν τις βλέπεις μπροστά σου κρυβεσαι....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Τρύπα για τρύπα δεν έχει αφήσει ο μεγάλος μάγος Διανοούμενος!
You are a man of culture ρε πούστη μου!
Παντα όμως ουδετερότητα και αντικειμενικοτητα.
Το καλό ειναι οτι πλεον έχω τα στανταρακια μου και σπανια, που και που, ρίχνω και σε καμία άλλη για γαρνιτουρα...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
τυπε η Σαμπίνα μας δεν κανει υπεραπλο αποστειρωμενο πρόγραμμα.
κωλο και μουνί της τα εχω γυαλίσει απο το γλείψιμο και δέχεται επίσης και ποδολαγνεία.
επίσης ειναι υπομονετικη μεσα στο δωμάτιο και δέχεται δυνατό γαμησι χωρίς να κλέβει στις στάσεις.
Κι εγώ το θεωρώ τίμιο 20αρι. Όλα καλά, αν και δεν γλυφω μουνες και κωλοτρυπίδια από ιερόδουλες. Είναι ορεξατη και δεν κλεβει. Πλέον έτσι όπως έχουν καταντήσει η πουτανες θα εξυμνουμε τα αυτονόητα, δηλαδή να μην κλέβουν!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Μήτσο ούτε στοματοφιλα δίνει.... ούτε ελεύθερο στοματικό παίρνει.... ούτε ορχεολειχια κάνει....!!!!
Τίποτα δεν κάνει!:dunno:

Επίσης,

Η κοπέλα στο κρεβάτι αλλά και γενικά είναι νευρικό
ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ!:crazy:
Και η Τζώρτζια αποστειρωμένο κάνει αλλά είναι μια χαρά!
Μην απαξιωνουμε τις κοπέλες που προσεχουν πολυ την υγεία τους. Ναι μεν χάνουν πελατες αλλά το βράδυ κοιμουνται ήσυχες. Δεν σκέφτονται αν αυτός που πιπωσαν πριν λίγη ώρα μπορει να είχε μύκητες στο πουτσοκεφαλο και γι αυτό έχουν φαγουρα στον λαιμό ή αυτός που εχυσε στο στόμα της είχε τριχωμοναδες ή κάποιο ήπιο αφροδισιο. Όλα είναι βάση επιλογών. Η Σαμπινα έχει πέραση επειδή είναι πιτσιρικα, θα μάσει χρήμα με τις διπλοβάρδιες και στα 30 της αντε γεια! Ή στα 30 + της θα αρχίσει τα κωλγκερλιλικια και τις ακα πιπες.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Τι ωραιο πλασματακι ειναι αυτο.Αν μαθεις τιποτα για το αν και ποτε θα επιστρεψει,ριξε μια ενημερωση φιλος.
Η Σαμπίνα κάνει τα μπανακια της...
Εχτες το Εξηκιου 18γ ηταν κλειστο κατα τις 22:00 που πέρασα.. ισως ξαναπερασω σήμερα στην 3η βάρδια.
IMG_20220626_164441.jpg
σε ποια παραλία
να την πήγε ο γκόμενος άραγε;; προς λαγονήσι μερια;

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Όλες οι Ουκρανές - Μολδαβες πουτανες τρελένονται για θάλασσα
Οι απανταχού αγαπούληδες ας σπεύσουν να πάνε τα κορίτσια για μπάνιο
Ωραίο επιχείρημα μπας και παίξει καμία πίπα στο αυτοκίνητο ….

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
.... Όλα είναι βάση επιλογών. Η Σαμπινα έχει πέραση επειδή είναι πιτσιρικα, θα μάσει χρήμα με τις διπλοβάρδιες και στα 30 της αντε γεια! Ή στα 30 + της θα αρχίσει τα κωλγκερλιλικια και τις ακα πιπες.
Εν ολίγοις, μια ζωή πουτάνα!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Είδηση τώρα επί του πιεστηρίου για τους Σαμπινολάτρεις :Στο Βέργας 7 πάνω, όσην ώρα περιμέναμε στο σαλόνι (και ήταν αρκετή) έπαιζε καλό παιχνίδι μέσα με μίξη καυλάντας και πόνου!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μύστες μου και καυλιάρηδες μου, βραδινή τσάρκα στην δεύτερη βάρδια.

Στο Φωκαίας 27 όροφο ήταν η Κατερίνα. Όταν βγήκε από το δωμάτιο είμασταν 5 συναγωνιστές στο σαλόνι και την κάναμε ευγενικά. Στην έξοδο μας έπιανε τις πούτσες στην σειρά. Ο πρώτος συναγωνιστής που σηκώθηκε να φύγει, μπερδεύτηκε και έτρεξε μέσα στα δωμάτια του μπουρδέλου αντί για την έξοδο. Πανικούλης.

Στο Φωκαίας 27 ισόγειο η Αλίνα. Σαλόναρε και μου τούρλωσε το κωλαράκι της. Οι συναγωνιστές που κάτσανε απέναντι στους καναπέδες δεν είδαν τουρλωμένο κωλαράκι. Sorry not sorry.

Φωκαίας 17 όροφος ήταν η Μαρίνα που είναι συνήθως πρωινή βάρδια στο κάτω. Όταν την είχα γαμήσει πριν λίγους μήνες ήταν βαμμένη στην πένα, σήμερα η κουρασή της ήταν φανερή και ξινό σαλονάρισμα. Εγώ τότε είχα περάσει μέτρια χωρίς να μου βγάλει την ξινίλα που όλοι λένε βέβαια, αλλά κομοδίνο...

Στο Φωκαίας 17 ισόγειο ήταν η Μιχαέλα. Μολδαβή με πολύ σφιχτό κορμί, σιλικονάτο 2άρι βυζί, πολύ πολύ απαλό δέρμα, χωρίς ίχνος τρίχας σε όλο της το σώμα. Επιεικώς μέτρια φάτσα, αλλά το πρόστυχο κορμί της με έκανε να περάσω, αλλά πρώτα συνέχισα την βόλτα μου.

Στα ενδιάμεσα γνωρίστηκα και με έναν μύστη και τα είπαμε κάνοντας ένα τσιγάρο επί της Φυλής. Μπήκαμε παρέα στο Φυλής 71 που ήταν η Εύα και του είπα πως, πλέον ξέρω τι θα αντικρύσω και δεν έχω καμία όρεξη να μπω ούτε για πλάκα. Συμφώνησε αν και μύστης της πρωινής βάρδιας, είπαμε πως η κατάσταση είναι μέτρια πλέον και αποχαιρετηθήκαμε, εκείνος για να πάει να δει την Άννα στο Φιλιππίδου και εγώ για να πάω να γαμήσω την Μιχαέλα γιατί με έτρωγε.

Η τσατσά διαφήμιζε το τσιμπούκι της, το βαθύ λαρρύγι της και το στενό μουνί της.
Γενικώς δεν πιστεύω τσατσάς λόγια και πουτάνας μοιρολόγια, αλλά ρε μαλάκες είχε δίκιο.

Όσοι έχετε περάσει καταλαβαίνετε τι εννοώ για το τσιμπούκι της και είμαι αυστηρός κριτής αυτού μιας και το θέλω με συγκεκριμένο τρόπο για να με καταφέρει να με κάνει ταύρο η άλλη.
Θα αφήσω κριτική για την κοπέλα και θα ξαναπεράσω κάποια στιγμή.

Στο σαλόνι ανακοινώθηκε στοματικό με προφύλαξη, αλλά την ώρα που μπήκε μέσα και με καβάλησε χτύπησε η πόρτα και ήταν η τσατσά.
"Έλα να σου πω κορίτσι μου"
Ένας συναγωνιστής θα της έδινα ΈΞΤΡΑ 20€ για να του κάνει ελεύθερο στοματικό. Δεν τον είδα στην φάτσα, αλλά τον ακύρωσε.
Ξαναμπαίνει μέσα η κοπέλα και κατεβαίνει και μου τον παίρνει ακάποτα στο στόμα. Της λέω, "ο άλλος γιατί σου έδινε εξτρά για ελεύθερο;"
"Δεν κάνω σε όλους" μου λέει. Και κάπου εκεί ξεκίνησε μια ΠΙΠΑΡΑ που είναι κρίμα να μην μπορείς να την βιώσεις χωρίς λάστιχο...

Η συνέχεια στην κριτική που θα ανέβει. Καλή πουτσοανάπαυση σε όλους. :hi:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Απο 85-90 κιλα και πανω και οσο παει....Απλα να ειναι κατι βραδινο και οχι μεταξουργειο.
Ρε τύπε τράβα σε κάνα πολυσύχναστο φαστφουντάδικο να φορτώσεις δυο ντάτσουν χοντράδια να πούμε:2funny::2funny:
Με καμμιά 30ριά μπέργκερς θα γαμάς μέχρι να βγάλει χράπαλο η ούτσα σου

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Απογευματινη τσαρκουλα με στοχο την Ευα απο Αγκυρας 12 το δεξι αλλα μπααα....ηταν η ελενη η γλαγκαλω σοβιετα με τη Βικτωρια που δεν μπορουσε να σταθει στα πορνοτακουνα και παραπεε.Απογοητευμενος πηγα διπλα οπου ηταν τπ σαραβαλο η Αντριαννα η γρια που εκεινη την ωρα ειχε δωματιο.Μπουχος και απο εκει πηγα στο Ελλης 3 οπου η σκατοψυχη ξανθια σιχαμενη υπηρεσια ειχε το ποτεμκιν την Ειρηνη.Μονο που δεν με πεταξε εξω οταν σηκωθηκα να φυγω.Εν τελει περασα απο Διδυμου 27 οπου βρηκα το Μιλενακι ξεμπαρκο με ενα δωματιο μονο και 5-6 συναγωνιστες οι οποιοι την επουλεψαν οταν την ειδαν να βγαινει φορωντας γατησια αυτια και να παραπαταει στους πορνοτακους της.Εχωθει στο δωματιο,εδωσα το εικοσαρικο στην κρυα υπηρεσια η οποια με συμπαθει ολως περιεργως,ξεβρακωθηκα και περιμενα μελατος.Αφου τελειωσε με τον εταιρο η κατγουμαν ηρθε σε μενα φρεσκοπλυμμενη και νιαουριζοντας.Εεεε ρε λολα ειπα απο μεσα μου και αρχισα και εφω το νιαου νιαου βουτωντας την απο τον λαιμο και χωνοντας την βρωμογλωσσα μου απο τα σουβλακια στο λαρυγγι της.Της εφυγαν και τα νιαου και τα τσισα και ολα.Λουφαξε το ντολμαδακι στο μαξιλαρι και με κοιταξε φοβισμενα.Της εβγαλα το κοκκινο το στριγκο που φοραγε και ορμηξα στο χοντρουλικο μουνακι της το οποιο ηταν πεντακαθαρο και προσφερεται για ρουφηγμα διαρκειας.Την εφτιαξα καλα καλα και επειτα την εστησα στα 4 οπου τηςε εκανα το μουνι κοκκινο σαν καρπουζι απο τις βιαιες πουτσιες.ΑΑΑΑ ΟΟΥΥΥΥ γκαριζε εκεινη αλλα εγω πονο,εκει.Ξεχασε και τα νιαου και τις μαλακιες που εκανε.Ειχε παρει το μαξιλαρι αγκαλια και της ειχαν πεταχτει τα γατοαυτια της στο κεφαλοξυλο που εβαζε κοντρα γκαριζοντας.Εχυσα σαν γουρουνι οτι ειχα μεσα στ'αρχιδια μου.Αφου βρηκε τα συγκαλα της με καθαρισε με μωρομαντιλο με γλωσσοφιλιασε,μαζεψε τα προικια της και εφυγε παραπατωντας.Εκατσα ανακουφισμενος κανα 3 λεπτο στο γαμωκρεβατο κοιτωντας το πρισμενο αλλα πεσμενο παπαρι μου.Καλα κρατω ακομα ειπα μεσα μου.
Προτεινεται η κοπελα.Χοντρουλα μεν αλλα ομορφη,γλυκια και καθαρη.Δεν κλεβει στα δρομενα της.Καλο εικοσαρικο.
Πέρασα και γω να δω αν είναι εκεί. Η υπηρέτρια μου είπε ότι αύριο από τις 17 και μετά θα δουλεύει

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Ένας πιτσιρικάς είναι μωρέ μ'ένα Smartάκι που το πατάει και καμιά μέρα θα την δούμε στα δελτία ειδήσεων την Σαμπίνα...
Θα τρακάρει ο κεφτές θα πεταχτεί το Σαμπινακι από το παρ-πριζ και θα φτάσει φλς να κάνει ακα πίπες και φουλ πρόγραμμα. :rockon:

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Για την Μαρία το Milf που δούλευε ΚΛΝ 48 στο Μετάξι Χιλς και ρωτούσε κάποιος συναγωνιστής έχει επιστρέψει σχεδόν απέναντι στο βάθος κήπος. Ελ.στομ.- τελειωτικο. (Δοκιμάστηκε τίμιο μέσα) Αν ξανακάνω τσάρκα βράδυ και δουλεύουν οι θειτσες οι χοντρές με κόκκινο και οι Λατινες που θέλουν μπλέ σε normal καταστάσεις θα τον χώσω σε καμία ζαρντινιέρα να πάρει γεύση θα τον τυλίξω σουβλάκι και θα κεράσω κανένα ελλαφακι τουρίστρια λέγοντας της "well come in Greece" :inlove:.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Ρε τύπε τράβα σε κάνα πολυσύχναστο φαστφουντάδικο να φορτώσεις δυο ντάτσουν χοντράδια να πούμε:2funny::2funny:
Με καμμιά 30ριά μπέργκερς θα γαμάς μέχρι να βγάλει χράπαλο η ούτσα σου
Tην Καλημερα μου Φιλε Σεβας......αστον.....μην τον Μαλωνεις......αφου θελει γεματουτσικες.....θα κορεστει....θα φαει....και στο τελος θα εθιστει...απο τα 70-80 θα παει 90-100...100-110.....θα ειναι δυσκολο να βρει...η ζωη η ιδια θα τον οδηγησει και θα συμβιβαστει.....στα κανονικα.....ειδομεν......
Καλα να περνας.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom