Μύστες μου και καυλιάρηδες μου, βραδινή τσάρκα στην δεύτερη βάρδια.
Στο Φωκαίας 27 όροφο ήταν η Κατερίνα. Όταν βγήκε από το δωμάτιο είμασταν 5 συναγωνιστές στο σαλόνι και την κάναμε ευγενικά. Στην έξοδο μας έπιανε τις πούτσες στην σειρά. Ο πρώτος συναγωνιστής που σηκώθηκε να φύγει, μπερδεύτηκε και έτρεξε μέσα στα δωμάτια του μπουρδέλου αντί για την έξοδο. Πανικούλης.
Στο Φωκαίας 27 ισόγειο η Αλίνα. Σαλόναρε και μου τούρλωσε το κωλαράκι της. Οι συναγωνιστές που κάτσανε απέναντι στους καναπέδες δεν είδαν τουρλωμένο κωλαράκι. Sorry not sorry.
Φωκαίας 17 όροφος ήταν η Μαρίνα που είναι συνήθως πρωινή βάρδια στο κάτω. Όταν την είχα γαμήσει πριν λίγους μήνες ήταν βαμμένη στην πένα, σήμερα η κουρασή της ήταν φανερή και ξινό σαλονάρισμα. Εγώ τότε είχα περάσει μέτρια χωρίς να μου βγάλει την ξινίλα που όλοι λένε βέβαια, αλλά κομοδίνο...
Στο Φωκαίας 17 ισόγειο ήταν η Μιχαέλα. Μολδαβή με πολύ σφιχτό κορμί, σιλικονάτο 2άρι βυζί, πολύ πολύ απαλό δέρμα, χωρίς ίχνος τρίχας σε όλο της το σώμα. Επιεικώς μέτρια φάτσα, αλλά το πρόστυχο κορμί της με έκανε να περάσω, αλλά πρώτα συνέχισα την βόλτα μου.
Στα ενδιάμεσα γνωρίστηκα και με έναν μύστη και τα είπαμε κάνοντας ένα τσιγάρο επί της Φυλής. Μπήκαμε παρέα στο Φυλής 71 που ήταν η Εύα και του είπα πως, πλέον ξέρω τι θα αντικρύσω και δεν έχω καμία όρεξη να μπω ούτε για πλάκα. Συμφώνησε αν και μύστης της πρωινής βάρδιας, είπαμε πως η κατάσταση είναι μέτρια πλέον και αποχαιρετηθήκαμε, εκείνος για να πάει να δει την Άννα στο Φιλιππίδου και εγώ για να πάω να γαμήσω την Μιχαέλα γιατί με έτρωγε.
Η τσατσά διαφήμιζε το τσιμπούκι της, το βαθύ λαρρύγι της και το στενό μουνί της.
Γενικώς δεν πιστεύω τσατσάς λόγια και πουτάνας μοιρολόγια, αλλά ρε μαλάκες είχε δίκιο.
Όσοι έχετε περάσει καταλαβαίνετε τι εννοώ για το τσιμπούκι της και είμαι αυστηρός κριτής αυτού μιας και το θέλω με συγκεκριμένο τρόπο για να με καταφέρει να με κάνει ταύρο η άλλη.
Θα αφήσω κριτική για την κοπέλα και θα ξαναπεράσω κάποια στιγμή.
Στο σαλόνι ανακοινώθηκε στοματικό με προφύλαξη, αλλά την ώρα που μπήκε μέσα και με καβάλησε χτύπησε η πόρτα και ήταν η τσατσά.
"Έλα να σου πω κορίτσι μου"
Ένας συναγωνιστής θα της έδινα ΈΞΤΡΑ 20€ για να του κάνει ελεύθερο στοματικό. Δεν τον είδα στην φάτσα, αλλά τον ακύρωσε.
Ξαναμπαίνει μέσα η κοπέλα και κατεβαίνει και μου τον παίρνει ακάποτα στο στόμα. Της λέω, "ο άλλος γιατί σου έδινε εξτρά για ελεύθερο;"
"Δεν κάνω σε όλους" μου λέει. Και κάπου εκεί ξεκίνησε μια ΠΙΠΑΡΑ που είναι κρίμα να μην μπορείς να την βιώσεις χωρίς λάστιχο...
Η συνέχεια στην κριτική που θα ανέβει. Καλή πουτσοανάπαυση σε όλους.