Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (28 μέλη και 223 επισκέπτες)

stroumf13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
206
Πόντοι
0
Εκτός από τα σπυριά στο πρόσωπο της και το αποστειρωμενο υπεραπλο πρόγραμμα κατακουζηνας που κάνει....το χειρότερο απ'όλα είναι ότι στο κρεβάτι κάνει σαν παρλιακό.... σπαστικό.... νευρικές γρήγορες αντικαυλωτικες ξενερωτες απωθητικές κινήσεις.
Το σεξ θέλει ηρεμία & ησυχία για να είναι όμορφο και ευχάριστο και να φτάσουν και οι δύο στην απόλυτη ηδονή νιρβάνα!

Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!

Απλά οι ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ
την έχουν κάνει θεά..........:jerking:
Πες τα μεγαλε

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
,πας και κάνεις σχέση με αυτή που αν βάλεις τις πουτσες που έχει φάει την μια δίπλα στην άλλη, διανύεις άνετα 20 χιλιόμετρα?

Επειδή είναι και μέλη του bou, μπορεί να φτάνουν και τα 40..

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Εγώ που έκανα γαμησακι με την κορασίδα Σαμπινα την είδα ορεξατη. Μια χαρά περασα. Ναι όντως δεν μου άρεσε το προσωπακι της λόγω της έντονης ακμής αλλά δεν με χάλασε τόσο.
Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου πανω της ήταν τα πολυ άσχημα δάχτυλα των ποδιων της! Διότι έχω κι ένα φετίχ....
Επίσης τα πολυ μακριά νυχια στα χέρια, κι αυτό δεν μου άρεσε...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εγώ που έκανα γαμησακι με την κορασίδα Σαμπινα την είδα ορεξατη. Μια χαρά περασα. Ναι όντως δεν μου άρεσε το προσωπακι της λόγω της έντονης ακμής αλλά δεν με χάλασε τόσο.
Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου πανω της ήταν τα πολυ άσχημα δάχτυλα των ποδιων της! Διότι έχω κι ένα φετίχ....
Τρύπα για τρύπα δεν έχει αφήσει ο μεγάλος μάγος Διανοούμενος!
You are a man of culture ρε πούστη μου!

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
803
Πόντοι
86
Τελευταία τροποποίηση:

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
γι αυτό και τα κρύβει στις φωτό!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Απογευματινη τσαρκουλα με στοχο την Ευα απο Αγκυρας 12 το δεξι αλλα μπααα....ηταν η ελενη η γλαγκαλω σοβιετα με τη Βικτωρια που δεν μπορουσε να σταθει στα πορνοτακουνα και παραπεε.Απογοητευμενος πηγα διπλα οπου ηταν τπ σαραβαλο η Αντριαννα η γρια που εκεινη την ωρα ειχε δωματιο.Μπουχος και απο εκει πηγα στο Ελλης 3 οπου η σκατοψυχη ξανθια σιχαμενη υπηρεσια ειχε το ποτεμκιν την Ειρηνη.Μονο που δεν με πεταξε εξω οταν σηκωθηκα να φυγω.Εν τελει περασα απο Διδυμου 27 οπου βρηκα το Μιλενακι ξεμπαρκο με ενα δωματιο μονο και 5-6 συναγωνιστες οι οποιοι την επουλεψαν οταν την ειδαν να βγαινει φορωντας γατησια αυτια και να παραπαταει στους πορνοτακους της.Εχωθει στο δωματιο,εδωσα το εικοσαρικο στην κρυα υπηρεσια η οποια με συμπαθει ολως περιεργως,ξεβρακωθηκα και περιμενα μελατος.Αφου τελειωσε με τον εταιρο η κατγουμαν ηρθε σε μενα φρεσκοπλυμμενη και νιαουριζοντας.Εεεε ρε λολα ειπα απο μεσα μου και αρχισα και εφω το νιαου νιαου βουτωντας την απο τον λαιμο και χωνοντας την βρωμογλωσσα μου απο τα σουβλακια στο λαρυγγι της.Της εφυγαν και τα νιαου και τα τσισα και ολα.Λουφαξε το ντολμαδακι στο μαξιλαρι και με κοιταξε φοβισμενα.Της εβγαλα το κοκκινο το στριγκο που φοραγε και ορμηξα στο χοντρουλικο μουνακι της το οποιο ηταν πεντακαθαρο και προσφερεται για ρουφηγμα διαρκειας.Την εφτιαξα καλα καλα και επειτα την εστησα στα 4 οπου τηςε εκανα το μουνι κοκκινο σαν καρπουζι απο τις βιαιες πουτσιες.ΑΑΑΑ ΟΟΥΥΥΥ γκαριζε εκεινη αλλα εγω πονο,εκει.Ξεχασε και τα νιαου και τις μαλακιες που εκανε.Ειχε παρει το μαξιλαρι αγκαλια και της ειχαν πεταχτει τα γατοαυτια της στο κεφαλοξυλο που εβαζε κοντρα γκαριζοντας.Εχυσα σαν γουρουνι οτι ειχα μεσα στ'αρχιδια μου.Αφου βρηκε τα συγκαλα της με καθαρισε με μωρομαντιλο με γλωσσοφιλιασε,μαζεψε τα προικια της και εφυγε παραπατωντας.Εκατσα ανακουφισμενος κανα 3 λεπτο στο γαμωκρεβατο κοιτωντας το πρισμενο αλλα πεσμενο παπαρι μου.Καλα κρατω ακομα ειπα μεσα μου.
Προτεινεται η κοπελα.Χοντρουλα μεν αλλα ομορφη,γλυκια και καθαρη.Δεν κλεβει στα δρομενα της.Καλο εικοσαρικο.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Αααα μπα???Εστρωσε στο γαμησι μετα απο το κραξιμο που εφαγε.??

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.420
Πόντοι
2.836
Μεσημεριανό πέρασμα μέσα στο λιοπύρι, στους 38°, φρεσκομπανιαρισμένος μυρίζοντας λεβάντα, γιασεμί και φρούτα του δάσους, βάζω τέρμα το A/C στο ασημί πορνοαμάξι μου και ξεκινάω για να δω δύο κοπέλες που ανέφερε ο Σμύρνη στην πρωινή ενημέρωση.
Ξεκίνησα από Λιοσίων και πέρασμα μόνο από Βέργας 3 για να δω την Μιλάνα. Είναι μία συμπαθητική κοπέλα με αδύνατο σώμα χωρίς καθόλου περιττά κιλά. Μαύρο ίσιο μακρύ μαλλί, βγήκε είπε "γκεια σου" και ξανακρύφτηκε μέσα στις κουρτινούλες.

Πέρασμα από Φωκαίας 7 μετά για να δω την Σάσα. Η Σάσα είναι καστανόξανθη αν θυμάμαι καλά με τον χαμηλό φωτισμό της υπόγας. Αδύνατο προς κανονικό σώμα, με ένα τατού κάτω χαμηλά στο πόδι κομποσκοίνι. Μου είπε η ίδια το πρόγραμμα της, αλλά φάνηκε κάπως βαριεστημένη, ενώ μου είπε 2-3 φορές πως θα περάσω καλά.
Έφυγα, έκανα ένα τσιγάρο να σκεφτώ και ήμουν ανάμεσα στο να πάρω το ρίσκο με την Σάσα ή να γευτώ τις μπουτάρες και τις βυζάρες της Άννας για δεύτερη φορά. Τελικά, έπραξα το δεύτερο και ανέβηκα τα σκαλιά του Φωκαίας 17 στον πρώτο όροφο όπου σαλόναρε η Άννα.
Μαύρα εσώρουχα,τα μαλλιά κάτω πάνω σε καυλωτικές πορνογόβες.
Είναι ίσως από τις πιο τίμιες παρουσίες στην πρωινή σε συνάρτηση με το ότι δεν είναι καθόλου ξινή.

Η τσατσά με πέρασε στο μέσα δωμάτιο πίσω από το κουζινάκι το οποίο είναι αρκετά φωτεινό.
Περίμενα κανένα δεκαπεντάλεπτο και σκάει η Άννα φορτσάτη γιατί "μην έχουμε το παιδί και περιμένει"
Μου είπε τα νέα της αφού με θυμήθηκε από το σαλονάρισμα πριν 2 βδομάδες που πέρασα και πως θα λείψει 30/6-05/07.

Ξεκίνησε μία πίπα με προφυλακτικό και εγώ να την χουφτώνω ΠΑΝΤΟΥ, ΒΥΖΑΡΕΣ. μπουτάρες, κωλάρα. Μου τούρλωνε και το κωλοτρυπίδι της στον καθρέφτη. Την πήρα ιεραποστολικό σε μέτριους προς υψηλούς ρυθμούς. "Μπουτάααρες" αναφώνησα δυνατά ενώ είχα βάλει την κεφάλα μου ανάμεσα τους με εκείνη να γελάει.
Μου στήνεται εξαιρετικά στα τέσσερα, πολύ ωραίος πάτος, καλό στήσιμο και συνέχεια στους ίδιους ρυθμούς και στα βαθιά μπασίματα να βογγάει. Στήνω το δεξί πόδι μου πάνω από το κωλομέρι της και την κάρφωνα δυνατά. Τα χέρια της σφίγγανε το κρεββάτι. Έχυσα βογγώντας δυνατά με εκείνη να με ρωτάει αν είμαι καλά. :2funny:

Δούλεψε και καμιά μέρα απόγευμα γαμώ την τρέλα σου, της λέω. Δεν μπορώ πρωινά. Μου λέει πως το κάνει αλλά πολύ σπάνια και κανονικά Κυριακές δεν δουλεύει καθόλου. Είχε άλλα δύο δωμάτια και τελείωνε η βάρδια της. Ήρθε με φίλησε στο μάγουλο και έφυγε.

Έχει σταματήσει να δίνει κώλο αλλά ακόμα δεν βλέπω να έχει επανέλθει στα φυσιολογικά το κουλουράκι της.

ΒΥΖΓΙΑΑΑααααα....
Δυνατό το εργαλείο Άννα και με πολύ καλές υπηρεσίες στην πρωινή βάρδια....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.299
Πόντοι
41.129
Εκτός από τα σπυριά στο πρόσωπο της και το αποστειρωμενο υπεραπλο πρόγραμμα κατακουζηνας που κάνει....το χειρότερο απ'όλα είναι ότι στο κρεβάτι κάνει σαν παρλιακό.... σπαστικό.... νευρικές γρήγορες αντικαυλωτικες ξενερωτες απωθητικές κινήσεις.
Το σεξ θέλει ηρεμία & ησυχία για να είναι όμορφο και ευχάριστο και να φτάσουν και οι δύο στην απόλυτη ηδονή νιρβάνα!

Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!

Απλά οι ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ
την έχουν κάνει θεά..........:jerking:
τυπε η Σαμπίνα μας δεν κανει υπεραπλο αποστειρωμενο πρόγραμμα.
κωλο και μουνί της τα εχω γυαλίσει απο το γλείψιμο και δέχεται επίσης και ποδολαγνεία.
επίσης ειναι υπομονετικη μεσα στο δωμάτιο και δέχεται δυνατό γαμησι χωρίς να κλέβει στις στάσεις.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
τυπε η Σαμπίνα μας δεν κανει υπεραπλο αποστειρωμενο πρόγραμμα.
κωλο και μουνί της τα εχω γυαλίσει απο το γλείψιμο και δέχεται επίσης και ποδολαγνεία.
επίσης ειναι υπομονετικη μεσα στο δωμάτιο και δέχεται δυνατό γαμησι χωρίς να κλέβει στις στάσεις.
ε το ίδιο λέτε... υπεραπλό αποστειρωμένο... αν αυτή δε γλείφει αρχίδια δεν αφήνει τελείωμα πάνω της δεν κάνει ελεύθερο στοματικό δεν αφήνει δάχτυλα δεν αφήνει φιλιά στόμα ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.299
Πόντοι
41.129
ε το ίδιο λέτε... υπεραπλό αποστειρωμένο... αν αυτή δε γλείφει αρχίδια δεν αφήνει τελείωμα πάνω της δεν κάνει ελεύθερο στοματικό δεν αφήνει δάχτυλα δεν αφήνει φιλιά στόμα ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ;
Αμα δε σε αφηνε να της γλείφεις ούτε μουνι-κωλο βιαζόταν στο δωμάτιο και εκλεβε στο γαμήσι πως θα λεγόταν ?

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Επίσκεψη πρόσφατα στο Λιοσίων 73Α
Ηταν η Ιζαμπέλα και η Ναταλί
Διάλεξα Ναταλί
Από εμφάνιση περίμενα πιο πολλα
Από κοντά που την ειδα στο δωμάτιο ξενερωσα
Την πασαρέλα την εκανε με ενα διαφανές παρεό φάση φορεματακι και νόμιζα οτι εχει κωλαρα αλλα γιόκ
Με ρώτησε αν θελω πίπα ακα η με
Διάλεξα με
Δεν γκρινιάζει δεν βαριέται και ειναι χαμογελαστή
Ιεραποστολικό μετα ντογκι και γεια σας
Δεν νομιζω να ξανα παω αλλα ουτε μετάνιωσα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Αααα μπα???Εστρωσε στο γαμησι μετα απο το κραξιμο που εφαγε.??
Την είχα παρει μια φορά πριν κανα τρίμηνο. Τώρα τι να σου πω. Πάντως οι κριτικές της έχουν θετικό πρόσημο χωρίς όμως να είναι και VFM.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom