You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
Δευτεροτριτητεταρτηπεμπτηπρασκευηκαισαββατο...δεν ξερουμε....Κυριακηξεκουραζεται.....Βρε ποιος τον γαμαει τον φραπεδακια?Για την σέξυ γατούλα ξέρουμε τίποτα?Δουλεύει ή σταμάτησε το κορίτσι?Μήπως αποφάσισε να νοικοκυρευτει?
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Γιώργο μου, διαβάζω για αγαπημένη Μάγκυ και συμπεραίνω ότι είσαι ''δικός μου''.Το Ιασωνος 43 ειναι ο οικος της αγαπημενης μου Μαγκης, δεν εχει καμια μαυρη εκει -=-=-= μηπως μπερδεψες τα νουμερα μυστη μου ?, ειμαι καθημερινος πελατης της και δουλευουν οι Μελλισα,Ελενη-ακαποτη,Μαγκη,Στελλαρα και Μιρελα βραδυ
Πρόσεχε, όμως, γιατί η συγκεκριμένη το δίνει σε όλους με τον τρόπο που το δίνει
και η ομόσταυλη γιαγιά Ελένη. Αρκεί να πέσει ένα ταληράκι έξτρα φυσικά!
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.420
- Πόντοι
- 2.836
Εμένα στα 4 που την είχα μου έπιασε τα @@@ για να τελειώσω κ τις είπα πάρε το χέρι αμεσως...... πολύ κουτοπόνηρη η Ρωσίδα από τα Τίρανα!!!! χαχαχα όμως υπάρχουν άτομα που την κλείνουν για ώρα 120 ευρώ ..... την χρυσοπληρώνουν δηλαδή!!!Πέρα από αυτό είναι σαν να γαμας μια νεκρή το μόνο που έκανε για να με κάνει να χύσω ήταν να μου πιάσει τα βυζιά ότι να ναι
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.299
- Πόντοι
- 41.129
Δεν έκανα λάθος νούμερο τυπε,Το Ιασωνος 43 ειναι ο οικος της αγαπημενης μου Μαγκης, δεν εχει καμια μαυρη εκει -=-=-= μηπως μπερδεψες τα νουμερα μυστη μου ?, ειμαι καθημερινος πελατης της και δουλευουν οι Μελλισα,Ελενη-ακαποτη,Μαγκη,Στελλαρα και Μιρελα βραδυ
πηγαινε δευτερη βάρδια μετα τις 6.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.299
- Πόντοι
- 41.129
Η Σαμπίνα κάνει τα μπανακια της...Βρε ποιος τον γαμαει τον φραπεδακια?Για την σέξυ γατούλα ξέρουμε τίποτα?Δουλεύει ή σταμάτησε το κορίτσι?Μήπως αποφάσισε να νοικοκυρευτει?
Εχτες το Εξηκιου 18γ ηταν κλειστο κατα τις 22:00 που πέρασα.. ισως ξαναπερασω σήμερα στην 3η βάρδια.
Η Σαμπίνα κάνει τα μπανακια της...
Εχτες το Εξηκιου 18γ ηταν κλειστο κατα τις 22:00 που πέρασα.. ισως ξαναπερασω σήμερα στην 3η βάρδια.
Τι ωραιο πλασματακι ειναι αυτο.Αν μαθεις τιποτα για το αν και ποτε θα επιστρεψει,ριξε μια ενημερωση φιλος.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.237
- Πόντοι
- 10.336
Το Ιασωνος 43 ειναι ο οικος της αγαπημενης μου Μαγκης
ειμαστε πολλοι αδερφιαΓιώργο μου, διαβάζω για αγαπημένη Μάγκυ και συμπεραίνω ότι είσαι ''δικός μου''.
Τελευταία τροποποίηση:
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
κρύβει και τα σπυριά η κουτοπόνηρη βρωμιάρα για να μαζέψει περισσότερα likes !Τι ωραιο πλασματακι ειναι αυτο.Αν μαθεις τιποτα για το αν και ποτε θα επιστρεψει,ριξε μια ενημερωση φιλος.
GiogrosMou
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 319
- Πόντοι
- 20
κατι ειχα καταλαβει γιατι εχει κ πολλους πελατες και μια μερα(πριν 3 χρονια βεβαια) ειχε ερθει κατευθιαν απο το αλλο δωματιο με κρεμπιε να σταζει που εβαλα το χερι μου κια τον επιασα τον κρεμπιεΓιώργο μου, διαβάζω για αγαπημένη Μάγκυ και συμπεραίνω ότι είσαι ''δικός μου''.
Πρόσεχε, όμως, γιατί η συγκεκριμένη το δίνει σε όλους με τον τρόπο που το δίνει
και η ομόσταυλη γιαγιά Ελένη. Αρκεί να πέσει ένα ταληράκι έξτρα φυσικά!
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Το πρόγραμμα δλδ που έχει το άλλο σαιτ για το κορίτσι να υποθέσω είναι μουφα?Τι ωραιο πλασματακι ειναι αυτο.Αν μαθεις τιποτα για το αν και ποτε θα επιστρεψει,ριξε μια ενημερωση φιλος.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Μεσημεριανό πέρασμα μέσα στο λιοπύρι, στους 38°, φρεσκομπανιαρισμένος μυρίζοντας λεβάντα, γιασεμί και φρούτα του δάσους, βάζω τέρμα το A/C στο ασημί πορνοαμάξι μου και ξεκινάω για να δω δύο κοπέλες που ανέφερε ο Σμύρνη στην πρωινή ενημέρωση.
Ξεκίνησα από Λιοσίων και πέρασμα μόνο από Βέργας 3 για να δω την Μιλάνα. Είναι μία συμπαθητική κοπέλα με αδύνατο σώμα χωρίς καθόλου περιττά κιλά. Μαύρο ίσιο μακρύ μαλλί, βγήκε είπε "γκεια σου" και ξανακρύφτηκε μέσα στις κουρτινούλες.
Πέρασμα από Φωκαίας 7 μετά για να δω την Σάσα. Η Σάσα είναι καστανόξανθη αν θυμάμαι καλά με τον χαμηλό φωτισμό της υπόγας. Αδύνατο προς κανονικό σώμα, με ένα τατού κάτω χαμηλά στο πόδι κομποσκοίνι. Μου είπε η ίδια το πρόγραμμα της, αλλά φάνηκε κάπως βαριεστημένη, ενώ μου είπε 2-3 φορές πως θα περάσω καλά.
Έφυγα, έκανα ένα τσιγάρο να σκεφτώ και ήμουν ανάμεσα στο να πάρω το ρίσκο με την Σάσα ή να γευτώ τις μπουτάρες και τις βυζάρες της Άννας για δεύτερη φορά. Τελικά, έπραξα το δεύτερο και ανέβηκα τα σκαλιά του Φωκαίας 17 στον πρώτο όροφο όπου σαλόναρε η Άννα.
Μαύρα εσώρουχα,τα μαλλιά κάτω πάνω σε καυλωτικές πορνογόβες.
Είναι ίσως από τις πιο τίμιες παρουσίες στην πρωινή σε συνάρτηση με το ότι δεν είναι καθόλου ξινή.
Η τσατσά με πέρασε στο μέσα δωμάτιο πίσω από το κουζινάκι το οποίο είναι αρκετά φωτεινό.
Περίμενα κανένα δεκαπεντάλεπτο και σκάει η Άννα φορτσάτη γιατί "μην έχουμε το παιδί και περιμένει"
Μου είπε τα νέα της αφού με θυμήθηκε από το σαλονάρισμα πριν 2 βδομάδες που πέρασα και πως θα λείψει 30/6-05/07.
Ξεκίνησε μία πίπα με προφυλακτικό και εγώ να την χουφτώνω ΠΑΝΤΟΥ, ΒΥΖΑΡΕΣ. μπουτάρες, κωλάρα. Μου τούρλωνε και το κωλοτρυπίδι της στον καθρέφτη. Την πήρα ιεραποστολικό σε μέτριους προς υψηλούς ρυθμούς. "Μπουτάααρες" αναφώνησα δυνατά ενώ είχα βάλει την κεφάλα μου ανάμεσα τους με εκείνη να γελάει.
Μου στήνεται εξαιρετικά στα τέσσερα, πολύ ωραίος πάτος, καλό στήσιμο και συνέχεια στους ίδιους ρυθμούς και στα βαθιά μπασίματα να βογγάει. Στήνω το δεξί πόδι μου πάνω από το κωλομέρι της και την κάρφωνα δυνατά. Τα χέρια της σφίγγανε το κρεββάτι. Έχυσα βογγώντας δυνατά με εκείνη να με ρωτάει αν είμαι καλά.
Δούλεψε και καμιά μέρα απόγευμα γαμώ την τρέλα σου, της λέω. Δεν μπορώ πρωινά. Μου λέει πως το κάνει αλλά πολύ σπάνια και κανονικά Κυριακές δεν δουλεύει καθόλου. Είχε άλλα δύο δωμάτια και τελείωνε η βάρδια της. Ήρθε με φίλησε στο μάγουλο και έφυγε.
Έχει σταματήσει να δίνει κώλο αλλά ακόμα δεν βλέπω να έχει επανέλθει στα φυσιολογικά το κουλουράκι της.
ΒΥΖΓΙΑΑΑααααα....
Ξεκίνησα από Λιοσίων και πέρασμα μόνο από Βέργας 3 για να δω την Μιλάνα. Είναι μία συμπαθητική κοπέλα με αδύνατο σώμα χωρίς καθόλου περιττά κιλά. Μαύρο ίσιο μακρύ μαλλί, βγήκε είπε "γκεια σου" και ξανακρύφτηκε μέσα στις κουρτινούλες.
Πέρασμα από Φωκαίας 7 μετά για να δω την Σάσα. Η Σάσα είναι καστανόξανθη αν θυμάμαι καλά με τον χαμηλό φωτισμό της υπόγας. Αδύνατο προς κανονικό σώμα, με ένα τατού κάτω χαμηλά στο πόδι κομποσκοίνι. Μου είπε η ίδια το πρόγραμμα της, αλλά φάνηκε κάπως βαριεστημένη, ενώ μου είπε 2-3 φορές πως θα περάσω καλά.
Έφυγα, έκανα ένα τσιγάρο να σκεφτώ και ήμουν ανάμεσα στο να πάρω το ρίσκο με την Σάσα ή να γευτώ τις μπουτάρες και τις βυζάρες της Άννας για δεύτερη φορά. Τελικά, έπραξα το δεύτερο και ανέβηκα τα σκαλιά του Φωκαίας 17 στον πρώτο όροφο όπου σαλόναρε η Άννα.
Είναι ίσως από τις πιο τίμιες παρουσίες στην πρωινή σε συνάρτηση με το ότι δεν είναι καθόλου ξινή.
Η τσατσά με πέρασε στο μέσα δωμάτιο πίσω από το κουζινάκι το οποίο είναι αρκετά φωτεινό.
Περίμενα κανένα δεκαπεντάλεπτο και σκάει η Άννα φορτσάτη γιατί "μην έχουμε το παιδί και περιμένει"
Μου είπε τα νέα της αφού με θυμήθηκε από το σαλονάρισμα πριν 2 βδομάδες που πέρασα και πως θα λείψει 30/6-05/07.
Ξεκίνησε μία πίπα με προφυλακτικό και εγώ να την χουφτώνω ΠΑΝΤΟΥ, ΒΥΖΑΡΕΣ. μπουτάρες, κωλάρα. Μου τούρλωνε και το κωλοτρυπίδι της στον καθρέφτη. Την πήρα ιεραποστολικό σε μέτριους προς υψηλούς ρυθμούς. "Μπουτάααρες" αναφώνησα δυνατά ενώ είχα βάλει την κεφάλα μου ανάμεσα τους με εκείνη να γελάει.
Μου στήνεται εξαιρετικά στα τέσσερα, πολύ ωραίος πάτος, καλό στήσιμο και συνέχεια στους ίδιους ρυθμούς και στα βαθιά μπασίματα να βογγάει. Στήνω το δεξί πόδι μου πάνω από το κωλομέρι της και την κάρφωνα δυνατά. Τα χέρια της σφίγγανε το κρεββάτι. Έχυσα βογγώντας δυνατά με εκείνη να με ρωτάει αν είμαι καλά.
Δούλεψε και καμιά μέρα απόγευμα γαμώ την τρέλα σου, της λέω. Δεν μπορώ πρωινά. Μου λέει πως το κάνει αλλά πολύ σπάνια και κανονικά Κυριακές δεν δουλεύει καθόλου. Είχε άλλα δύο δωμάτια και τελείωνε η βάρδια της. Ήρθε με φίλησε στο μάγουλο και έφυγε.
Έχει σταματήσει να δίνει κώλο αλλά ακόμα δεν βλέπω να έχει επανέλθει στα φυσιολογικά το κουλουράκι της.
ΒΥΖΓΙΑΑΑααααα....
κρύβει και τα σπυριά η κουτοπόνηρη βρωμιάρα για να μαζέψει περισσότερα likes !
Φιλε,δεν εχω δει την κοπελα στο προσωπο αλλα ετσι για κοπελα δεν μπορω να μιλησω.Μια φορα το εκανα για ενα στουντιοκοριτσι απο την Ουκρανια,πριν 1 μηνα βασικα,εγραψα κατι τετοια πραγματα,βρωμιαρα και κατι αλλα πολυ βαρια για εκεινη αλλα τελικα η κοπελα αποδειχθηκε οτι ειναι 100 φορες καλυτερος ανθρωπος απο εμενα.Φαντασου με συγχωρεσε,τα ξεχασε ολα και μιλαμε σχεδον καθημερινα,δεν μπορεις να φανταστεις τι καλο κοριτσι ειναι.Μπορει και η Σαμπινα να ειναι πολυ καλο παιδι,κριμα ειναι να μιλας ετσι.Το πως ειναι ο καθενας δεν μας απασχολει καθολου,σ αρεσει?Πας,δεν σ αρεσει?Δεν πας.Πολυ απλα.Τετοιοι χαρακτηρισμοι καλο ειναι να αποφευγονται παιδια.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη Σμύρνη, αυτή η Ελένη από το Βέργας 3 δεξί είναι η παλιά Ντάνα νταρντανα από Κολωνού 30, σωστά? Αν ναι, τότε δουλεύει με το πραγματικό της όνομα...τώρα live
Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά μιλφ κοντή,σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι και Αλισια μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο πεταχτώ κωλαράκι 1.5αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Χωματιανου 11β Αντριανα καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Λιοσιων 76β κλειστό.
Λιοσιων 73β Εμμι το ξανθό κοντοπουτανο στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Κωνσταντίνα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι και Νικόλ καστανή με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18 Χριστίνα μελαχρινη μιλφ νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και διάφορα στα χέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18α & 18γ κλειστά.
Λιοσιων 79α & 78β κλειστά.
Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 δεξιά Ελένη ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι και Γκλόρια μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 αριστερά Σεβντά μελαχρινή παχουλη με 2αρι συν βυζι, παρά πολλά τατουάζ σε όλο της το κορμί και Μίλαν καστανοξανθη με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Βεργας 6α Μπαρμπορα καστανή μιλφ, σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι,διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.
Βεργας 6β & 7 κλειστά.
Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Λιοσιων 91 κλειστό.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό, γίνονται εργασίες.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθό γκρανι, νταρντανοπαχουλη 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.
Παρα πολυ χοντρες πού βρισκουμε αποψε το βραδακι;Ξερει καποιος; Οχι μεταξουργειο...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.248
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε τετοιο κασκαντεριλικι για απλο προγραμμα??Μεσημεριανό πέρασμα μέσα στο λιοπύρι, στους 38°, φρεσκομπανιαρισμένος μυρίζοντας λεβάντα, γιασεμί και φρούτα του δάσους, βάζω τέρμα το A/C στο ασημί πορνοαμάξι μου και ξεκινάω για να δω δύο κοπέλες που ανέφερε ο Σμύρνη στην πρωινή ενημέρωση.
ΒΥΖΓΙΑΑΑααααα....
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Ήταν πρωκτικός ή αιδοιακος κρεμπιες, τύπε μου?κατι ειχα καταλαβει γιατι εχει κ πολλους πελατες και μια μερα(πριν 3 χρονια βεβαια) ειχε ερθει κατευθιαν απο το αλλο δωματιο με κρεμπιε να σταζει που εβαλα το χερι μου κια τον επιασα τον κρεμπιε
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
Kαλο απογευμα Soni....ποσα κιλα αδελφε μου...πες κατι ......απο ποσα μεχρι ποσα....Παρα πολυ χοντρες πού βρισκουμε αποψε το βραδακι;Ξερει καποιος; Οχι μεταξουργειο...
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δεν ήταν κασκαντεριλίκι με την Άννα, έχω ξαναπεράσει μαζί της πριν δύο βδομάδες και έχω αφήσει κριτική.Τυπε τετοιο κασκαντεριλικι για απλο προγραμμα??
Δεν το διατύπωσα εγώ σωστά, αν κατάλαβες λάθος. Με θυμήθηκε στο σημερινό σαλονάρισμα που έκανε από την προηγούμενη φορά που πέρασα μαζί της.
Απλό ξε-απλό πρόγραμμα, όταν της ζήτησα την πρώτη φορά να της τα πετάξω πάνω της δέχτηκε. Όχι στον κώλο που ζήτησα αρχικά αλλά γύρισε και τα πήρε στην κοιλίτσα της.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.751
- Πόντοι
- 46.232
Μπορεί, δεν μου τη θύμισε βέβαια να πούμε ότι τότε η τσατσά στο Κολωνου 30β την αποκαλούσε Ντανα η νταρντανα αλλά πάντα χοντρή ήταν ενώ να σημειωθεί ότι η οριτζιναλ Ντανα η νταρντανα ήταν η μελαχρινή κοπέλα που τελευταία πριν εξαφανιστεί δουλευε στο Κολωνου 45 δεξια μέχρι τα μέσα Μαρτίου του 2020.Μύστη Σμύρνη, αυτή η Ελένη από το Βέργας 3 δεξί είναι η παλιά Ντάνα νταρντανα από Κολωνού 30, σωστά? Αν ναι, τότε δουλεύει με το πραγματικό της όνομα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις