Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 164 άτομα (19 μέλη και 145 επισκέπτες)

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Αυτά μάστορα είναι για «««κορόϊδα σαν και μας»»». Η τύπισσα λένε χρεώνει το 5λεπτο 15€:2funny: και επομένως. όπως το αντιλαμβάνομαι, το μισάωρο θα τους ερχόταν στα 90€. Άσε που δεν δέχεται και σερί δωμάτια. Δηλαδή τελειώνει ο γύρος, βγάζεις το επόμενο 15άρι και σου λέει: "εγώ τώρα τη (γ)κάνω, άργησες. Ας τό’ λεγες από πριν":grin::grin:
Ε ρε πούστη τι άλλο έχουμε να δούμε
Έχει το χρυσό μουνί φαίνεται για αυτό και παίζει έτσι, η γνώμη μου είναι ότι όποιος πληρώνει περισσότερο από 30 ευρώ για μισάωρο πρόγραμμα στο Μεταξουργείο είναι για του Σινούρη!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Φόβος υπαρχει.

Δεν θυμάμαι που το λεγες. Μάλλον δημοσια

Και ένιωθες άντρας μετά από 40 πουτσες τη μέρα ότι εσένα γουσταρει; ντάξει. Γουστα είναι αυτα.

Και κάτι άλλο γενικό ,λένε προσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Την έχω πατήσει αρκετές φορές.

Και μένω εδώ μην σπαμάρουμε την οξεία γαμικουλίαση του νήματος.
Μια εταίρα μου είχε πει: My pussy are open all day.... :smiling-face-with-heart-eyes:

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ξερει κανεις ποτε θα επιστρεψει η Κωνσταντινα η αγρινιωτισσα απο Βεργας 7?

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Παιρνε ένα Xozal πριν κοιμηθείς. Αν επιμένει παρε πρωι μεσημερι από δυο χαπάκια Comtrex η κάθε δόση.
Αν τα κάνεις αυτά σε τρεις μερες θα κάνεις γλυφοκωλι χωρίς να σου τρέχουν μυξες.
Απλά τον Xozal συνέχισε το για κανα μηνα μέχρι να ωριμάσουν οι αλλεργίες του καλοκαιριου. Το Comtrex όχι πανω απο 10 μέρες.
Μύστη, το Xozal φέρνει υπνηλία. Το πιο πιθανό είναι να αποκοιμηθεί στο γλυφοκωλι μετά από την αγωγή που προτείνεις...:2funny:

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.497
Πόντοι
731
Λοιπον μαγκες ειναι χρεος μου να σας ενημερωσω για να μην την πατησετε και εσεις οπως την πατησα και εγω. Παρασκευη βραδυ ειχα παει εμετουργειο. Στην συνευρεση μου ανταλλαξα 2 γλωσσοφιλα με την κορασιδα. Μονο 2 και αυτα μικρης διαρκειας, ισα ισα. Απο χτες είμαι με πυρετο και πρησμενο λαιμο. Σημερα πηγαινοντας στο γιατρο μου, η διαγνωση ήταν ερπητικη φαρυγγιτιδα. 10 μερες αντιβιωση και 3 μερες κορτιζονη. Η γιατρος (ΩΡΛ) είπε ξεκαθαρα οτι η εν λογω ασθένεια προκαλλείται κατα 99% απο φιλι. Προσοχη λοίπον... και το μάθημα: Να αποφευγεται τετοιες ενεργειες στα μπουρδελα του μεταξουργείου... και μην σας πω γενικα.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.497
Πόντοι
731

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Λοιπον μαγκες ειναι χρεος μου να σας ενημερωσω για να μην την πατησετε και εσεις οπως την πατησα και εγω. Παρασκευη βραδυ ειχα παει εμετουργειο. Στην συνευρεση μου ανταλλαξα 2 γλωσσοφιλα με την κορασιδα. Μονο 2 και αυτα μικρης διαρκειας, ισα ισα. Απο χτες είμαι με πυρετο και πρησμενο λαιμο. Σημερα πηγαινοντας στο γιατρο μου, η διαγνωση ήταν ερπητικη φαρυγγιτιδα. 10 μερες αντιβιωση και 3 μερες κορτιζονη. Η γιατρος (ΩΡΛ) είπε ξεκαθαρα οτι η εν λογω ασθένεια προκαλλείται κατα 99% απο φιλι. Προσοχη λοίπον... και το μάθημα: Να αποφευγεται τετοιες ενεργειες στα μπουρδελα του μεταξουργείου... και μην σας πω γενικα.
Κοιτα, δεν εχεις χρεος να ενημερωσεις για τιποτα. Αλλα αν θεωρεις οτι εχεις, τοτε χρεος σου ειναι να μας πεις σε ποιον οικο και με ποια εκδιδομενη. Αλλιως τι; μας λες να τις γλωσσοφιλιαζουμε; τι αλλο θα μας συμβουλεψεις; να μην ρουφαμε μουνια ή να βαζουμε καποτα;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Τύπε μου, περαστικά σου! Έχω πάθει κι εγώ κάτι αντίστοιχο από γλυφομούνι και σε καταλαβαίνω! Πες μας όμως ποια κοπέλα σου μετέδωσε αυτή την αρρώστια?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.277
Πόντοι
41.129
Μπράβο τυπε που ενημερωσες για την ατυχία σου αλλα την κοπέλα που σε κόλλησε δεν θα μας την πεις ποτέ φοβάμαι οπότε τσαμπα τον κόπο έκανες και ενημερωσες...

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Στα πμ έλεγα ότι ζηλεύεις?

100 πουτσες την μέρα να φάει,θα έχει 10 φορές περισσότερη όρεξη να φάει πουτσα από αυτόν που γουστάρει.Εδω στούντιοκοριτσο,όχι αυτή που σου έλεγα,αλλη,δούλευε 40 μέρες συνεχόμενα και μου έλεγε να πάω σπίτι της.Δεν είσαι κουρασμένη από τις πουτσες ρε?της έλεγα,ούτε καν έλεγε αυτή.15 Ιουλίου θα πάω για διακοπές σπίτι της.Εσενα προσωπικά θα σου στείλω και βιντεο πως της ανοίγω την κωλοτρυπιδα,να έχεις υλικο να την παίζεις.
Δώσε πόνο Κώστα

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Μπράβο τυπε που ενημερωσες για την ατυχία σου αλλα την κοπέλα που σε κόλλησε δεν θα μας την πεις ποτέ φοβάμαι οπότε τσαμπα τον κόπο έκανες και ενημερωσες...
Πέρυσι το καλοκαίρι κόλλησα μια γονόρροια από ακάπογη πίπα. Ενημέρα όλους εδώ μέσα, και επειδή δεν ήμουν σίγουρος από ποια ακριβώς είπα 2-3 που είχα πάει. Όπως και 15 με 20 μέρες αποχή. Γιατί να μην πεις ποια είναι η κοπέλα; Έτσι στο ανώνο μόνο υποψίες κα φόβο σπέρνεις.

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Κρατήσουν εσύ,τρόμαξες να στεριώσεις ένα nickname,μην το κάψεις.Καθα φορά εμένα κάνεις παράθεση για να πιάσεις τα 10 ποστ,σε παίρνουν χαμπάρι.
Δεν θα ζήσει για πολύ νομίζω. Τι άλλη φορά έκανα 10 παραθέσεις σε διάφορα και μετά τον ήπια. Δεν ισχυει σου είπα τι κοιτάνε τσεκαρισμένο

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Φόβος υπαρχει.

Δεν θυμάμαι που το λεγες. Μάλλον δημοσια

Και ένιωθες άντρας μετά από 40 πουτσες τη μέρα ότι εσένα γουσταρει; ντάξει. Γουστα είναι αυτα.

Και κάτι άλλο γενικό ,λένε προσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Την έχω πατήσει αρκετές φορές.

Και μένω εδώ μην σπαμάρουμε την οξεία γαμικουλίαση του νήματος.
Στείλε αν έχεις

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Επίσκεψη προ ολίγου στο κοντοπουτανο τη Βανέσα στο Ιασωνος 20β.
Ποσο με καυλώνει αυτη η πιτσιρίκα...
Την πηρα 30 λεπτα πρόγραμμα 75 ευρω προσφορά.
Λεηλατησα το νεανικό της κορμί την εγλειψα απο πανω μεχρι κατω.
Την γαμησα ορθια στον τοίχο στο παράθυρο στο πάτωμα την εσκισα τη μικρή...με τράβαγε βίντεο να της τρωω το μουνί, της ανωμαλιας εγινε.
Λογικα θα πάρει κανα δύο μέρες ρεπο να συνέλθει η μικρή .
Αυτή συνήθως τι ώρα πιάνει βάρδια συνοδοιπορε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom