Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (3 μέλη και 105 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ρε συ ισινα σε βλεπω συχνα πυκνα αναφερεις θυμιζεις ξαναλες το ιδιο τροπαριο περι ασθενειων κτλ.Προσωπικα ρε φιλος σε καταλαβαινω και συμφωνω βεβαιως βεβαιως.Ενταξει τοπες τοπανε τοπαμε ας κατσει ο καθενας να σκεφτει και αναλογιστει τις επιπτωσεις κτλ.Μην ασχολησε πλεον ολο τα ιδια δε καταφερνεις τιποτα.
Φίλτατε συναγωνηστη απλά απάντησα σε κάποιον εδώ στο φόρουμ ….Έχω να αναφερθώ πολύ καιρό σε τέτοια θέματα !! Δεν έχω σκοπό να αποθαρρύνω κανέναν ειλικρινά στο να πάει να γαμηση αν υπονοείς κάτι τέτοιο ίσα ίσα το αντίθετο να γαμηση ο κάθε συναγωνιστής αλλά με ασφάλεια !!οσο αναφορά αυτό έχω καταφέρει πολλά έχω πάνω από 50 μηνύματα που συμφωνούν μαΖι μου !! Έναν να βοηθήσω να προσέξει εγώ Πετάω !! Με 50 θετικά μηνύματα ; Υποκλίνομαι !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
που να δεις με τη Σόνια τι έλεγε! ολόκληρο κατεβατό απ έξω τα μάθαινε ο άτιμος;
Με την σονια έδινε ρεσιτάλ , έδινε ρέστα μειλαμε …Αυτός ο τύπος είναι εκπληκτικός έχει τέτοια εφραδια λόγου , είναι γεννημένος για να κάνει αυτό που κάνει !!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μεταμεσονύχτιο πέρασμα πριν λίγο.

Φωκαίας 27 σκαλάκια ήταν η Εύα μιλφ από Αγκύρας 12, υπόγειο κλειστό, όροφος μου διαφεύγει το όνομα.
Φωκαίας 25 Σάρα και Βένους-Μπένους-κομοδίνους σε ισόγειο και όροφο αντίστοιχα
Φωκαίας 24 ήταν η Ρομίνα, η οποία πρέπει να είναι η ίδια Ρομίνα που δούλεψε για λίγο στο Μαραθώνος 59 ισόγειο.
Φωκαίας 19 Κλεοπάτρα με πρωκτικό.
Φωκαίας 17Α Μαρία ξανθιά, αρκετά πιασίματα, μέτριο πρόσωπο.

Φυλής 66Δ μία μαυρούλα που μου διαφεύγει το όνομα, πιασίματα και 10 άτομα στο σαλόνι.
Φυλής 72 κλειστό.

Φιλιππίδου ισόγειο κλειστό, όροφος μάλλον η Λίζα, δεν ανέβηκα.
Φυλής 74 αριστερά ανοιχτό Τζασμίν και δεξιά κλειστό.
Φυλής 59 κλειστό ισόγειο και όροφος.

Τα 65άρια ήταν κλειστά από την δεύτερη βάρδια.

~~~Πριν το τέλος της απογευματινής
Φωκαίας 27 υπόγειο ήταν η Εμμανουέλα που ήταν σε δωμάτιο για άλλα 15 λεπτά.
Φυλής 86Α η σνομπ καταπιόλα Μαρία που θα την γαμήσω μία μέρα και στ'αρχίδια μου.
Φυλής 84Α η Ράνια
Φυλής 71Β Εύα
Φυλής 67 Έλενα

Πρώτη κατάθεση κατέβηκα Λιοσίων 73 ισόγειο και ήταν η Νάταλι με την Νικόλ. Θα περνούσα με Νικόλ ώστε να επαληθεύσω την καλή συνεδρία που είχαμε πριν 3 μέρες αλλά δούλευε διπλοβάρδια και η ώρα ήταν 23:30 το βράδυ. Τελικά πήρα την Νάταλι που είχα ξαναπάρει πριν μερικούς μήνες αλλά το μετάνοιωσα να σας πω την αλήθεια. Δεν έκανε κάτι κακό, έγλειψε από μόνη της μπάλες με μπόλικο eye contact κτλπ, αλλά το σώμα της έχει χαλαρώσει αρκετά και βασίζεται κύριως στις πράσινες ματάρες της. Αλλά επειδή και εγώ έχω πράσινες ματάρες πήγε Χ το ματσάκι και το λήξαμε με τα βυζιά της στη μούρη μου στο πρώτο χτύπο της τσατσάς.

Δεύτερη κατάθεση στην μεταμεσονύχτια πλέον, και χωρίς επιλογές ήμουν αποφασισμένος να τα σκάσω σε μία σίγουρη μουναροφόλα.
Οι επιλογές δύο. Μαρία 86Α (γαμώ το στόμα σου Μαράκι μου γλυκό) και Βένους-κομοδίνους.
Τελικά ανέβηκα τα σκαλάκια Φωκαίας 25.
Μπήκε με το ακουστικό η δεσποινίς κομοδίνα και άκουγε μουσική. Το μόνο που την ρώτησα, την ηλικία της. 23.

Βουρ στο καυλί μου με προφυλακτικό. Με καύλωσε. Μπορούσα να πιάσω μόνο μπούτι με την καριόλα όπως είχε κάτσει.
Την στήνω ιεραποστολικό και την γάμαγα βαθιά. Η βρώμα λες και είχε βάλει σιγαστήρα απλά δαγκωνότανε.
Μου έκανε κάτι περίεργα με τα χέρια της αλλά εγώ τον χαβά μου.
Πάω να βάλω πόδια στους ώμους, τρώω άκυρο.
Την γυρνάω στα τέσσερα, ωραία θέα, μέτριο στήσιμο. Την γάμησα σε όλες τις ταχύτηες.
Όταν χτύπησε την πόρτα η άλλη και μόνο τότε έχυσα βαθιά μέσα της.
Thank you, goodnight, you're welcome. Είναι και ευγενική,παραλίγο.

Το σουτιέν δεν το έβγαλε,δεν της είπα κάτι, αλλά δεν έχει και τίποτα εδώ που τα λέμε.
Η κωλάρα δυνατή. Το λουκ πρόστυχο. Τα νύχια γαμψά. Οι υπηρεσίες και η συμμετοχή 2/10. Άξιο κομοδίνο.

Θα μου πεις, τότε γιατί πέρασες, αφου ήξερες. Αφενός γιατί θέλω να έχω και προσωπική άποψη, ΤΩΡΑ ναι ξέρω. Αφετέρου γιατί οι επιλογές στο θέμα εμφάνισης (τουλάχιστον στη σημερινή 3η βάρδια) ήταν υπερελάχιστες~~~εώς μηδαμινές.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Παρατηρώ ομορφότατα πορνίδια, τα οποία στιγματίζουν το κορμί τους με βλακώδη τατουάζ.
Είναι σα να βλέπεις μια Ferrari με αυτοκόλητο "Εξατμίσεις ο Θεόφιλος".

Elites

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2021
Like
60
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος αν θέλει σ προσωπικό μήνυμα , να μου στείλει τον λογαριασμό της Σαμπίνας στο ινσταγκραμ να δω το μωρό πριν πάω επίσκεψη
Μια από τα ίδια και εδώ, οποίος μπορεί να το στείλει σε προσωπικό μήνυμα τον ευχαριστώ !!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Παρατηρώ ομορφότατα πορνίδια, τα οποία στιγματίζουν το κορμί τους με βλακώδη τατουάζ.
Εγώ έχω αντίθετη άποψη. Τυχαίο παραδειγμα η Τζώρτζια και η Εβελίνα είναι ακόμα πιο Θεές με τις τατουαζαρες τους. Απλά εχεις ακομα ένα λόγο να θαυμάζεις τις φιδισιες κορμάρες τους! Οχι μονο αυτά, αλλά και πολλα κορίτσια του χώρου.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εγώ έχω αντίθετη άποψη. Τυχαίο παραδειγμα η Τζώρτζια και η Εβελίνα είναι ακόμα πιο Θεές με τις τατουαζαρες τους. Απλά εχεις ακομα ένα λόγο να θαυμάζεις τις φιδισιες κορμάρες τους! Οχι μονο αυτά, αλλά και πολλα κορίτσια του χώρου.
Lamborghini με αυτοκόλλητο blue star ferries :2funny::2funny:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Λάθος παρομοίωση,σαν να βλέπεις GTR 35 με αυτοκόλλητα alpha queen.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Lamborghini με αυτοκόλλητο blue star ferries :2funny::2funny:
Διαφωνώ καρδιακε μου αδερφε. Lambo με αερογραφιες 10.000€! Γουστα είναι αυτά. Εγώ γουστάρω φουλ τατου. Αλλά καλόφτιαγμένα, οχι της φυλακης!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Διαφωνώ καρδιακε μου αδερφε. Lambo με αερογραφιες 10.000€! Γουστα είναι αυτά. Εγώ γουστάρω φουλ τατου. Αλλά καλόφτιαγμένα, οχι της φυλακης!
Δεν έχω θέμα και εγώ. Το βρωμόμουνο η Βένους χθες είχε μέχρι και στα δάχτυλα τατού. Της φυλακής! Έριξε 5 μέρες φυλακή στον πούτσο μου.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Α,εσύ είσαι ο περιβοητος Σάκης; Ή συνωνυμία στο νικ;Ο άλλος έλεγε ότι τζάμπα ειναι.

Τον Nescafé με το ένα παγάκι θα εννοείς!
Κλασικός προμότορας που στηνόταν επί ώρες έξω από τον οίκο που εργάζεται η πιτσιρίκα να την πάρει λίγο μάτι μπας και αισθανθεί υγρασία στο βρακάκι του!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τον Nescafé με το ένα παγάκι θα εννοείς!
Κλασικός προμότορας που στηνόταν επί ώρες έξω από τον οίκο που εργάζεται η πιτσιρίκα να την πάρει λίγο μάτι μπας και αισθανθεί υγρασία στο βρακάκι του!
Μην τον ενοχλείτε τον νεςφραπε, έχει πολύ δουλειά. Γράφει στο δίπλα σάητ με δύο διαφορετικά accounts. Αρρώστια...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Αναγκη γεροντολαγνειας σημερα το απογευμα και ξεκινησα για Φ109 οροφο οπου ελπιζα να βρω να βρω κατι οχι πολυ πεθαμενι για να ικανοποιησω τις αρρωστημενες γκαβλες μου για σαπιο κρεας,λες και τρωω γαλλικη κουζινα...
Εν τελςι βρηκα αυτο που εψαχνα στο μεσοκοπο κορμι της Ελενης.Μελαχρινη,καλοστεκουμενη σοβιετα.Προσωπο τραχυ,σκληρο ρυτιδωμενο αλλα κορμι ομορφο.Λιγα μονο παχακια στην κοιλιτσα της τα οποια της προσθεταν καλη γοητεια.Βυζακι 1,5αρι σακκουλε αλλα ως εκει.Μεχρι και το ομορφο σοβιετικο της μουνακι ειχε μια ομορφη καθετη γραμμουλα απο τριχες.Πηγε να μου φορεσει σκουφι στην γκαβλωμενη παπαρα μου αλλα την βουτηξα απο τα ποδαρια και την πεταξα στην αλλη πλευρα του κρεβατιου.Προκαταρκτικα λιγα και ντροπαλα εκ μερους της και πολλα τολμηρα εκ μερους μου.Γλωσσοφιλα δεν δινει ακαποτα δεν κανει αλλα εχει ερωτισμο παρα τα χρονακια της.Κατεληξα στο μουνακι της οπου το ρουφηξα μεχρι τελευταιας ρανιδας μουνοζουμο της.Ηλθε σε ντελιριο ηδονης και κοπανιοταν σαν το ψαρι εξω απο το νερο.Με πλακωσε σε γρηγορο μπουκιτσι εξαιρετικης αισθησης και μετα την εστησα στα 4 οπου την λυσσαξα.Βαραγε η γρια τσατσα την πορτα, βογγαγε η αλλη σαν δαμαλα μεχρι το τελος και αφου την ξεσπαλιασα τη γρια.
Καλες υπηρεσιες,προσφερεται για τιμιο καθαρο γαμησακι.Στα συν του οικου η καθαριοτητα στο δωματιο,η πετσετουλα και η ντουσιερα με ζεστο νερακι.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 20

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Με την σονια έδινε ρεσιτάλ , έδινε ρέστα μειλαμε …Αυτός ο τύπος είναι εκπληκτικός έχει τέτοια εφραδια λόγου , είναι γεννημένος για να κάνει αυτό που κάνει !!
αν δούλευε σε
μαγαζί στο μοναστηράκι πάντως εμένα θα με
έπειθε να μπω να ξοδέψω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom