Μεταμεσονύχτιο πέρασμα πριν λίγο.
Φωκαίας 27 σκαλάκια ήταν η Εύα μιλφ από Αγκύρας 12, υπόγειο κλειστό, όροφος μου διαφεύγει το όνομα.
Φωκαίας 25 Σάρα και Βένους-Μπένους-κομοδίνους σε ισόγειο και όροφο αντίστοιχα
Φωκαίας 24 ήταν η Ρομίνα, η οποία πρέπει να είναι η ίδια Ρομίνα που δούλεψε για λίγο στο Μαραθώνος 59 ισόγειο.
Φωκαίας 19 Κλεοπάτρα με πρωκτικό.
Φωκαίας 17Α Μαρία ξανθιά, αρκετά πιασίματα, μέτριο πρόσωπο.
Φυλής 66Δ μία μαυρούλα που μου διαφεύγει το όνομα, πιασίματα και 10 άτομα στο σαλόνι.
Φυλής 72 κλειστό.
Φιλιππίδου ισόγειο κλειστό, όροφος μάλλον η Λίζα, δεν ανέβηκα.
Φυλής 74 αριστερά ανοιχτό Τζασμίν και δεξιά κλειστό.
Φυλής 59 κλειστό ισόγειο και όροφος.
Τα 65άρια ήταν κλειστά από την δεύτερη βάρδια.
~~~Πριν το τέλος της απογευματινής
Φωκαίας 27 υπόγειο ήταν η Εμμανουέλα που ήταν σε δωμάτιο για άλλα 15 λεπτά.
Φυλής 86Α η σνομπ καταπιόλα Μαρία που θα την γαμήσω μία μέρα και στ'αρχίδια μου.
Φυλής 84Α η Ράνια
Φυλής 71Β Εύα
Φυλής 67 Έλενα
Πρώτη κατάθεση κατέβηκα Λιοσίων 73 ισόγειο και ήταν η Νάταλι με την Νικόλ. Θα περνούσα με Νικόλ ώστε να επαληθεύσω την καλή συνεδρία που είχαμε πριν 3 μέρες αλλά δούλευε διπλοβάρδια και η ώρα ήταν 23:30 το βράδυ. Τελικά πήρα την Νάταλι που είχα ξαναπάρει πριν μερικούς μήνες αλλά το μετάνοιωσα να σας πω την αλήθεια. Δεν έκανε κάτι κακό, έγλειψε από μόνη της μπάλες με μπόλικο eye contact κτλπ, αλλά το σώμα της έχει χαλαρώσει αρκετά και βασίζεται κύριως στις πράσινες ματάρες της. Αλλά επειδή και εγώ έχω πράσινες ματάρες πήγε Χ το ματσάκι και το λήξαμε με τα βυζιά της στη μούρη μου στο πρώτο χτύπο της τσατσάς.
Δεύτερη κατάθεση στην μεταμεσονύχτια πλέον, και χωρίς επιλογές ήμουν αποφασισμένος να τα σκάσω σε μία σίγουρη μουναροφόλα.
Οι επιλογές δύο. Μαρία 86Α (γαμώ το στόμα σου Μαράκι μου γλυκό) και Βένους-κομοδίνους.
Τελικά ανέβηκα τα σκαλάκια Φωκαίας 25.
Μπήκε με το ακουστικό η δεσποινίς κομοδίνα και άκουγε μουσική. Το μόνο που την ρώτησα, την ηλικία της. 23.
Βουρ στο καυλί μου με προφυλακτικό. Με καύλωσε. Μπορούσα να πιάσω μόνο μπούτι με την καριόλα όπως είχε κάτσει.
Την στήνω ιεραποστολικό και την γάμαγα βαθιά. Η βρώμα λες και είχε βάλει σιγαστήρα απλά δαγκωνότανε.
Μου έκανε κάτι περίεργα με τα χέρια της αλλά εγώ τον χαβά μου.
Πάω να βάλω πόδια στους ώμους, τρώω άκυρο.
Την γυρνάω στα τέσσερα, ωραία θέα, μέτριο στήσιμο. Την γάμησα σε όλες τις ταχύτηες.
Όταν χτύπησε την πόρτα η άλλη και μόνο τότε έχυσα βαθιά μέσα της.
Thank you, goodnight, you're welcome. Είναι και ευγενική,παραλίγο.
Το σουτιέν δεν το έβγαλε,δεν της είπα κάτι, αλλά δεν έχει και τίποτα εδώ που τα λέμε.
Η κωλάρα δυνατή. Το λουκ πρόστυχο. Τα νύχια γαμψά. Οι υπηρεσίες και η συμμετοχή 2/10. Άξιο κομοδίνο.
Θα μου πεις, τότε γιατί πέρασες, αφου ήξερες. Αφενός γιατί θέλω να έχω και προσωπική άποψη, ΤΩΡΑ ναι ξέρω. Αφετέρου γιατί οι επιλογές στο θέμα εμφάνισης (τουλάχιστον στη σημερινή 3η βάρδια) ήταν υπερελάχιστες~~~εώς μηδαμινές.