Διδυμου 7 -8 κλειστά ολα
Διδυμου 16 κατω
Η Κατερίνα με την μεγάλη παραμονή στο δωμάτιο μελαχροινή με καυλιάρικα μπούτια.
Διδυμου 18
Η Αλιονα τόσα χρόνια εκει έχει γινει θρεφτάρι ουτε να περπατήσει δεν μπορει καλα καλα !!! ΣΑαν να πηγαινε σπασμένη φτερούγα.
Διδυμου 20
Νικόλ καστανή με κωλάρα JLO ψωμομένη
Διδυμου 22 κάτω ΚΛΕΙΣΤΟ
Διδυμου 22 πάνω
Βάνα και Γθιολάντα 30 ευρω σε προγραμμα παρτουζας και οι 2 η Βάνα μελαχροινη σκλίνι γκομενα η Γιολάντα ξανθιά με ελαφρώς χαλαρωμένο κανονικό σώμα η Βάνα δεν κάνει τελειωτικό. Η άλλη κάνει.
Διδυμου 27 κλειστό
Φυλης 109 κάτω κλειστό
Φυλης 109 πάνω
Χριστινα ξανθιά νεανικό κωλαράκι και ευγενική η τσατσά.
Φυλης 65 πάνω
μια πετιτ καυλίτσα με ωραιο σώμα πιπινέ η Άννα Μαρια !
Φιλιππιδου 11 άνω η Άννα η γνωστή μελαχροινή με κωλο ψωμομένο , την έχω πάρει παλαιοτερα με ανάμεικτες εντυπώσεις στο δωμάτιο, με ειχε ξενερώσει που παίζει πολύ θέατρο με τις κραυγές.
Φιλιππιδου 11 κάτω
Η Σονια ξανθιά ψηλη εκ Ρωσίας , στο δωμάτιο κάνει μαλακίες με τα μικρόβια κ τις καπότες, δεν θέλει να πιάσεις τη καποτα απο τη στιγμή που την βάλεις... σου οδηγει αυτη το πουτσο αυστηρλα στο μουνί της.
Αμα ήμουν κανα άβγαλτο παιδαρέλι που ξενερώνει εύκολα θα είχα πιθανον κλάψει το 20αρικο.
Η μοναδική μου μαλακια που θα μπορούσα να κάνω μέσα στο δωματιο θα ηταν να της πω να ξαναξαπλώσει διπλα μου να μου γλειψει πάλι τα αρχιδια κ χωρις καποτα να χύσω. Οταν σε περιορίζουν με τέτοιες μαλακιες μπορεις να κάνεις κ αυτο για να ανεβάσεις λίγο τη ποιότητα του γαμησιού !
Όλες οι κριτικές για την Σόνια - Φιλιππίδου 11Α (& Φυλής) (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
www.bourdela.com
εδω αναλυτικά η εμπειρια μου με δαύτην.